26731
Battlefield Heroes
  • Naberiuss
    Unalom szülte Paint-es alkotás!

...ja és sziasztok!!!
  • tomonor
    hülyeség? Dehogy, értelmes... Csak ha nem biztosítod be a környéket legalább lvl 4-es TT-kel, akkor védelem nélkül maradsz alacsony távon.
  • Grr1234
  • Lupous
    Én is így tolom ha sniperezek :D ha pár lövés után elfogy az ammo a puskából...még ott az esély hogy leszedjem pityuval :)
  • Elektrofrombc2
    Furcsának tűnhet de én mandóval LR Sniper és LR pisztolyal megyek! Lehet anyázni, hogy Ááááá az hülyeség, mert messzire ott a sniper, de bizony nem így van! Én megtanultam ezzel a kombinációval játszani és relatív jól megy így...
  • Pano
    Cs:s-ről én is leszoktam, egyet értek, hogy elcseszték :( De a sebzés modellt is, még jobban.
  • davis98
    De 3600 ft ért megveszem lehet a bfbc2 vietnamot :)
  • davis98
    Nekem 30-50 fpsel megy
  • tomonor
    BC2 megvan, de nem megy a gépemen, a legalacsonyabb beállításokkal is csak 16fps van meg.

CS:S megvolt valamikor és imádtam. Aztán elvesztettem a régi accom, és most nemrég volt egy ingyen hétvége. Nem tetszik amit műveltek szegény játékkal, szerintem nagyon tré lett. Nem is hasonlít a régi cs:s-re. 1.6-al játszanék, de az már a Vistán se indult el nekem.
  • Pano
    Kipróbálom, úgyis van még VP pontom. Köszi a tippet :)
  • tomonor
    ha rám hallgatsz, akkor a kés helyett az über short range pisztolyt veszed. Egyszerre kés + sniper kombót hülyeség használni, mert valamelyik a kettő közül gyengébb lesz. Ha egy mandó megtámad amíg valahol kempelsz, akkor az a pisztol pillanatok alatt lekapja az életét.
  • Pano
    De csak azt a BF-et tudok átvinni, ami megmaradt, nem?:) Amit elköltöttem már, azt nem. Ez a 3000 Ft pont arra lenne elég, hogy a fegyókat megvegyem, meg némi egyéniséget vigyek a karakterbe.
    Lényegében commando karakterre akarom költeni, kés+puska. Próbáltam mindegyiket, jobb kést, jobb puskát és bizony sokkal jobb volt, mint az alap. Jobban boldogultam vele, mert jó magam mindig fejre megyek lövéskor (ez így belém ivódott FPS játék múltamból) és több HP-t levettek, mint a alapok.
  • tomonor
    na hát köszi :D
  • tomonor
    fizethetsz nyugodtan, BFH nem tud kihalni, mert ingyenes. Még ha kevesen játszanak is vele, a matchmaking akkor is össze fogja gyűjteni az embereket egy helyre. Másik dolog meg, hogy P4F ugyanazt a Battlefund rendszert fogja használni, mint BFH... Tehát ha azonos accon vagy mindkét játékba, akkor felhasználhatod majd azt a BF-t itt is, ott is.

A fegyókról... nos... megmondjam az őszintét, az überek valóban jobb leszel, de csak +5 ammuníció erejéig. Ez a pisztolyoknál rohadt jól jön, ám smg-be fölöslegesnek tartom. Über sniper rifle-t még nem próbáltam, über kést se, ám az über kés valóbban megéri a vételt. Továbbá über MG a gunnereknek: ugyanakkora a muníció tár, ám gyakrabban crittelnek, szal végülis azokat is megéri... Na nem mintha alap gunner fegyókkal nem lehetne simán hentelni.

Továbbá, amiért érdemes venni perma fegyókat: lesz pénzed életmentő widgetekre. Ez a legnagyobb előnye az egésznek tulajdonképpen.
  • Pano
    Következő a dilemmám. A mai este rádöbbentett, hogy "muszáj" lesz némi összeget ráfordítanom a játékra, hogy tudjam élvezni. Számomra élvezhetetlen úgy a játék, hogy tele van a szerver és mindenkinek speckós fegyója van én meg rohangálok alap cuccokkal, mindenkit szarrá lövök de csak esek, kelek :). A VP segítségével már ki is próbáltam melyek azok a fegyverek, amikkel tudok rendes skillt elérni és "kézre állnak".
    A kérdés csak az, hogy mivel a játék már nem a mai darab, érdemes pénzt ölnöm bele? Nem akarom azt, hogy most fizetek mondjuk 3000 Ft-ot battle foundért, megveszem unlimitedre a nekem kellő cuccokat aztán a játék totálisan kihal és magára lesz hagyva. Ha már pénz fordítok rá, nem akarok csak 1-2 hónapig játszani.
  • Vaxi
    ez esetben jobbulást, részemről a téma túltárgyalva
  • tomonor
    na meg azon, hogy miért adtam Zero-nak VIP-t.
  • tomonor
    39 fokos lázzal te se tudnál profin helyesírni :O

Lekezelp hangulatot meg megint, nem én kezdtem. Néha mégis elgondolkodok hogy minek is jöttem vissza a topikba.
  • Vaxi
    Továbbra is tartom magam ahhoz az állításhoz, hogy semmi bajom veled. Tenyérbemászó stílusod ellenére elismerem, hogy igen tájékozott vagy a játék világában, és értékes hírekkel, infókkal szolgálsz nekünk, amit őszintén köszönök.
    Viszont azt ne várd, hogy tapsikolni fogok, mert elértél 5000 hozzászólást egy fórumon :D
    A nevemet meg leszel szíves normálisan leírni, és a lekezelő hangnemet máshol gyakorolni.
  • tomonor
    Én legalább elértem valami eredményt.

Apropó, a dicsőítő topigom :3

Zero: attól, hogy te még úgy játszol (mindenki magából indul ki ugyebár) még nem kell mindenkit meggyanúsítani ugyanazzal a játékstílussal. Én szívesen csatlakozok fel akkor is ha csupa lvl 30 van a szerverünkön, ám sajna a matchmaking inkább az alacsony szintüeket szereti berakni a szervereinkre, és ezen nem lehet változtatni. TCC az valóban jó, de nem értem, hogy a PHRESH, DP vagy a Silver Fist mért ne érné el a szintjüket. Ők inkább "fun" orientáltak, míg a PHRESH "raid" orientált, mi pedig "regular" orientáltak vagyunk.

Lupous: Köcce ^_^ És valóban, ha csak spammeltem volna azt az 5000 posztot, akkor valójában nem is lenne 5000, ugyanis az Off topic fórumon nem számolja a posztokat. Vagy a felét törölték volna.

Grr, Vaxxi: nem is nagyon reméltem, hogy értelmesen fogtok posztolni... mind1.

És végezetül: BFH most egy ideig takarékon is lesz, mert a csipetcsapat a P4F-el van elfoglalva. Hamarosan lesz egy tejles characterwipe, illetve most hétvégén tesztelni fogják a szerók terhelhetőségét, szal érdemes lesz játszani, ha akartok híres emberekkel találkozni (mármint a BFH-ból)
  • tomonor
    csak azt hidd el amit a kék modik írnak.
  • Grr1234
    Negatív vagyok? Kirááály... :)
  • Lupous
    Szerintem Tomonor nem úgy gondolta hogy ez valami utánozhatatlan, megismételhetetlen hőstett. csak egyszerűen közölte velünk hogy elért egy iylen szép kerek számot...ennyi. Azt meg hogy erre gyúrt volna direkt szintén el lehet felejteni...sokat segít az embereknek a fórumon egész oszlopos tagja a BFh nemzetközi közösségének...szal...
    Zero: nemtudom miről beszélsz! Ki nem szarja le kinek milyen fegyvere van?! Kibaszottul nem számít. A közösségről meg csak annyit hogy rosszul látod szerintem, arról meg senki nem tehet szerintem hogy valamiért nem akar veled "barátozni"(LOL).
    Grr...te meg máshol negatívkodj ha mást nem tudsz plz(Igen bazzee negatív vagy).

Tomonor: ügyi vagy...csak így tovább.
    Vaxi: egy normális hsz(Meg lentebb a többieknél is...vannak még kultúrált emberek :))

(Sry hogy mindenkit így leosztok...de ez nem "kóser"(WTF)

Am abban valóban van némi igazság hogy jelenleg a heroes mintha kicsit takaréklángon égne...kevés update,(persze lehet csak nagy a kontraszt a karácsonyi dömping után...) kéne pár újdonság...(nem ruha meg fegyver mert az folyik a csapból is, hanem valami ami megdobja a játékot kicsit, pl.: új map, játékmód,ability,esetleg valami design változás) mert sajna egyre kevésbé köt le a játék jelenleg :S
  • Grr1234
    Hagyjad már, még megsértődnek.
  • Vaxi
    elég ingerszegény életed lehet, ha ennek így örülsz :D
    őszintén gratulálok hozzá :)
  • HunTatyi
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=205028

Erről mi a vélemény?? téll megint lesz vagy csak ez okoskodik? :D
  • Grr1234
    Blablabla.
  • Zero07
    mert ez neked battlefeild HEROES? mindenki flancosabbnál flancosabb fegyverekkel szaladgál, skill csak 30%-ban számít szinte, meg már más játékokból tudnak csak ötletet meríteni. szal ennyit a heroesról.a közösség meg..van a tcc magába zárkózva (egyetlen igazi magyar klán) a többinek meg a lényeg, hogy fölmenjen noobokat ölni vagy kempelni.
  • Grr1234
    Blablabla.
  • Zero07
    végülis ezért az egy fotóért megéri az átlagosan napi kb 9 hozzászólás -_- inkább takarodnátok játsszani bc2-t cod-ot vagy cs-t
  • Narxis
    Összekockulta. :))
  • Grr1234
    Most büszke lehetsz magadra...
  • davis98
    congratuléjsönsz :D:D
  • Elektrofrombc2
    Na, ez már szép :) Grat!
  • tomonor
    megvan az 5000.-ik posztom a BFH fórumain!

Ideje ünnepelni :3
  • SzLehel
    engem a nat deadspace szett a kirilenko sisakkal és a maszkkal emlékeztet a crysisra xD
  • tomonor
    kicsit bugos most a HP rendszere, player profile-ban pölö mindenkinek 0-át mutat. Épp javítják.
  • Pano
    Szerintetek miért van az, hogy a kör utáni eredménytáblán mutat nekem 2 HP-ot, amiből tudnék abilityt fejleszteni, kilépek akkor meg 0 van?
  • Pano
    Ne értsetek félre, nem az a bajom, hogy a fejlesztők -mivel ingyenes a játék-, valamiből tőkét akarnak nyerni, hogy visszahozza a költségeket és legyen pénz fejlesztésre is, csak ezt ne a játék totális tönkre vágásával érjék el. Vagy döntsék el, hogy legyen ingyenes, de akkor tényleg, vagy pl havi díjas, de akkor mindenki egyenlő esélyekkel induljon. Anno az Enemy Territory is ingyenes volt totál, mégis milyen sokáig élt.
    Tehát nem azzal van a gondom, hogy pénz vesznek be, hanem, hogy lassan megölik az egész játékot, mert túlságosan erős előnyökre lehet szert tenni.
    Tudom, hogy egyet értetek velem, de ez nekem annyira böki a csőröm, mert a játék nagyon jó -lenne-. Csak, ha az ember tartani akarja a szintet lassan többet kellene beleölni, mint ha megvenném eredetibe mondjuk 10 ezer forintért. Gondolom ez is a cél. Profit, profit, profit.
    Bár, azt bánom, hogy nálunk csak kártyával lehet fizetni, vagy utalással. Jó lenne mondjuk az sms :)
  • tomonor
    igazából nem is az überekkel van gond, hanem, hogy aki vett már übert, az megengedheti magának a tonikokat is, amely bizony nagy előny.

Hála az égnek, hogy én már azt az oldalt gyarapítom.