Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
m16 vagy SVD?
(Csak kíváncsi vagyok kinek melyik jön be jobban...de persze csak optikailag van különbség 😛)
(Csak kíváncsi vagyok kinek melyik jön be jobban...de persze csak optikailag van különbség 😛)
Hát mint mondtam az egyik magyar szerver tulajdonosa 😄
Itt a PlayerProfilja
A múltkor ígértem neki 1 kódot de eddig még nem sikerült találnom egyet :S
Itt a PlayerProfilja
A múltkor ígértem neki 1 kódot de eddig még nem sikerült találnom egyet :S
Hát ha csak aszondod neki hogy az "egyik" nem jó csak akkor biztos beveszi 😄...feltéve hogy valóban jók azok a kódok 😄 (Van olyan faszkalap aki fake cuccokkal boltol :S)
Lefoglalnám ha lehet...az igazság hogy nem nekem kell ...hanem Wolfinho nak a Closed Chicken szerver tulajának kéne egy 😄
OFF
Ha megkapom a kódokat, akkor vissza írok a gyereknek, hogy egy nem mûködik és ha ad egy másikat azt megkaphatja innen valaki.
Ha megkapom a kódokat, akkor vissza írok a gyereknek, hogy egy nem mûködik és ha ad egy másikat azt megkaphatja innen valaki.
Vehh nah persze 😄...majd ha meglesz minden😄 csinálok mellé egy fasza sigit is...aztán majd akkor jól megnézhetitek 😊
(Addig titok jól 😄 - de akkor változik át a karakterem ha halott royal vért iszik 😛 heccsát)
(Addig titok jól 😄 - de akkor változik át a karakterem ha halott royal vért iszik 😛 heccsát)
a képregény forma maga jó, de az a nagy helyzet, hogy így kevésbé vehetõ ki hogy miért csillagozódott ki Tomonor szövege. xD
Amúgy jó, tetszik a megoldás. Viszont van egy okom, hogy miért nem így csinálom: Fórum template. Mivel egy fórumolvasó normál esetben fentrõl lefele halad, úgy egyszerûbb olvasni is, meg elkészíteni is. 😄
Amúgy jó, tetszik a megoldás. Viszont van egy okom, hogy miért nem így csinálom: Fórum template. Mivel egy fórumolvasó normál esetben fentrõl lefele halad, úgy egyszerûbb olvasni is, meg elkészíteni is. 😄
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ohh valahogy a VIP miatt töröltem a hszemet 😛...szal az történt lrntebb hogy megihletett Tomonor...így kicsit képregényesebb formába öntöttem képregényét 😄 (remélem nem baj 😛)
Már megoldottam 😛...igazából nemtoom megfelelõ e így de kb lényegtelen 😄
A lényeg a cuccon van 😄...ahhoz képest hogy elõször csinálok ilyet egészen jó lett szerintem 😛

A lényeg a cuccon van 😄...ahhoz képest hogy elõször csinálok ilyet egészen jó lett szerintem 😛

új képregény vacsihoz:

Updatelt a kliensem...szal most mizu van ebben? (Még nem láttam információkat erre vonatkozóan...)
szerintem meg arról van szó, hogy nem kell kiskapukat használniuk, hogy BF-t tudjanak vásárolni. Oroszországban ilyen hülye korlátozás rendszer mükszik, pölö egyik volt klántársam nem tud felmenni filefront-re, hogy letöltsön valamit. Egyszerûen le van tiltva nekik.
Ha gondolja valaki (LOL) esetleg bejohetne BF.hu ra...kicsit nehez a royal csapat ellen menni...hisz megis csapat...
Zene nem jön be, de azért volt néhány kemény... ameliyk pörgött aztán lábbal kosarat dobot... hát kapja már be. :p
A videó fasza 😄...bár az a vizes téma...kicsit besírtam rajta, mekkora "izé" má 😛
A zene egy kalap fis szerintem 😛
A zene egy kalap fis szerintem 😛
nagyon klaffa videó, csak néztem mondom úristen ezeknagyon komolyak 😄D
zene?!: robotrock'tól a electro pop, de az alap mindenféleképpen a robotrock : )
zene?!: robotrock'tól a electro pop, de az alap mindenféleképpen a robotrock : )
(nem igazán lehet behatárolni)mert ez valami rmx lesz... a basszusok SUBositva vannak keményen.
De french electro -ból merített a szerzõ az biztos!
De french electro -ból merített a szerzõ az biztos!