26731
Battlefield Heroes
  • roland4
    köszönöm szépen a segítséget de hol találtad ezt a szervert, a battlefield.hu-n belül. Mert jó lenne keresgélni más szervert is jó éjt
  • Elektrofrombc2
    Szerintem meg ez nem a te játékod... menj és játsz inkább valami MMORPGt... Ott van quest bőven!
    Ajánlom figyelmedbe a WoW-ot, ezen belül a kalóz szervereket, hogy még véletlenül sem keljen egy fityinget sem fizetned a játékért.
    De lehet, hogy csak én nézem túl reálissan a dolgokat...
  • tomonor
    egy ideig nem lesz semmi. Legalábbis míg a p4f stabil nem lesz.
  • SzLehel
    jó ötlet,de szerintem a "lesheted,hogy mikor fogja megcsinálni az EA" kategóriába sorolnám...:D
  • csavar20
    Kéne egy nagy újítás a játéknak... de nem ilyen miniatűr update hogy beraknak egy új dizájnos pólót, ami menőzésen kívül hosszútávon a játékélményt nem teszi jobbá. Hosszú lesz amit írok, ám fontos dolog, szeretném ha többen elolvasnátok. Tudom h ez egy shooter game és hogy az ölés a fő lényeg, de hogy már CSAK AZT lehessen csinálni, semmi extrával kicsit már... idegel engem személyszerint. Elmém mélyén kutakodni kezdtem valamilyen tevékenység iránt ami nem tér el túlzottan a játék fő céljától, az öldökléstől, az örökös, véget nem érő céltalan gyilkolástól, viszont változatosságot is visz ebbe az egyébként egyhangú (igen, szerintem joggal hívhatom így!) játékba. És akkor - talán a Buckaneer bay pálya kalózhajóját látva - kipattant az ötlet! Ez az ötlet pedig nem más mint, a KINCSKERESÉS, KINCSVADÁSZÁS. Úgy képzeltem el, hogy a játékosok kincskeresői engedélyt, illetve fémdetektorokat vásárolhatnak néhány bf-ért. Az engedély természetesen örökre szólna, a fémdetektorokat viszontn csak bérelni lehetne néhány napra. Egy ilyen kincskeresés azzal kezdődne, hogy a hősök szert tesznek egy kincses térképre más játékos megöléséért járó jutalomként. Ezen a térképen valamelyik pálya egy szeglete lenne látható, ahol egy X vagy egy besatírozott rész lenne látható. X esetén könnyű dolgunk lenne, hiszen mondjuk ha a térkép a BB hajóját ábrázolná, az Xet pedig az orra elé, csak egyszerüen fogni kéne a (szintén bérelhető) ásót és csak helyben kéne ásni. Ám besatírozott rész esetén azt a terültet a fémkeresővel kellene átvizsgálni, és műszer által jelzett ponton kéne ásni. Ilyenkor a helyen ásva új térképet kapnánk, annak az utasítását is követni kéne, ilyenkor gyakran újabb meg újabb térképet... Amíg végül nem jönne a kincsesláda, benne a jutalom!

Lehetséges kincskeresési jutalmak lehetnének:
    -Menőzős cuccok 1-5 napra INGYEN bérelve, nagyon ritkán örökre (szinte az összes féle, véletlenszerűen)
    -Fegyverek amik nagyon drágák, 1-10 napra kibérelődik neked szintén ingyen.
    -Ingyen BF 10-100 ig
    -Valor pontok 200-5000ig
    -Ősi arany és ezüst érmék! ezeket BFre lehetne beváltani vagy általam még ki nem talált különleges cucokat lehetne belőlük vásárolni

Hát ennyi az 5letem igaz ez egy kérdéses fórum, de jobbat nem találtam ahol magyarul megoszthatnám veletek. Mi a véleményetek? nagy hülyeség vagy lehetséges jövőbeli része a játéknak? Várom a véleményeket!
    Ingyen
  • SzLehel
    baráttal játszani úgy lehet,hogy a játékban a friends menüben kiválasztasz egy embert akivel játszani szeretnél,rányomsz alul a kis nylra,és már mehetsz is fel arra a szerverre,ahol ő van.de persze van olyan amikor a szerver tele van,ilyenkor várni kell egy kicsit.:)
    a profil nevem pedig Sz.Lehel ha érdekel ;)
  • davis98
    Doki09 ;) Am ittvan egy magyar szeró. bookmark, az ott van a játék főmenüjébe, options, connect to serverben vannak a bookmarkolt szervereid. Ott megtalálod. Ez a szerver amúgy a battlefield.hu-é :) Remélem segítettem egy kicsit :)

Jó éjszakát mindenkinek !!!
  • roland4
    mag légy szíves elmondaná hogyan kell a barátommal játszani? és mindenki írja már le a játékban a nevét hogy majd játszhassunk .meg angolokkal unalmas játszani
  • roland4
    hogyan lehet magyar szerverekre menni?
  • davis98
    Bocsesz XDXD
  • Elektrofrombc2
    lol xD
  • SzLehel
    jah,engem kidobott kidobott a játék,mert elment a kapcsolat,utána meg nem tudtam visszamenni mert a helyemre jöttél xD
  • phiton
    Pra?
  • davis98
    Én akkor pont nem voltam ott :) kicsit késtem :D
  • Lupous
    Énis énis :P
  • tomonor
    BF-t csak vásárolni lehet.
  • Elektrofrombc2
    jeeeee ott vagyok xD
  • SzLehel
    a hatalmas nat rpg sereg :D

• roland4
    meg mi ez a nagy lagg, mikor játszom akkor a játék 10 másodpercenként belaggol egy olyat hogy addigra 6xor megölnek -.-
  • roland4
    am, magyar szervereken hogyan kell játszani? valaki le írná elejétől a végéig?és BF pontot honnan tudok szerezni? mert nem szeretnénk vásárolni
  • davis98
    net.framework 3.5 fel kell rakni ! ;)
  • Naberiuss
    Sziasztok
    Nem biztos hogy ott leszek a mai game night-on,sajnos beszart a gepem :D

Lenne itt 1 masik dolog is.Haveromnal felrakta a jatekot meg stb de a load utan leal az egesz probaltuk mar Firefox-al is meg Explorerrel is.
    -SEGITSEEEEG-
  • Narxis
    Kösz!
  • Elektrofrombc2
    kössz!
  • Pano
    Adódott már párszor félreértés, ezért ide is leírom, hogy milyen karakterekkel szoktam nyomulni :)

xPanox - Soldier, ez az első karakterem, így a legtovább fejlesztett.
    KameleonSaska
    Panesz!
  • davis98
    Pra, kérhetek tőled egy VIP-t a battlefield.hu szerverre ? Mer még nem kaptam meg :) acc név : davee99 hero név: doki09 :) előre is köszi !
  • Naberiuss
    jjjjjjjjjjjjjja :D
  • tomonor
    magyar szerveren játszol/magyarokat jelölsz barátnak
  • roland4
    és hogyan lehet csak magyarokkal játszani?
  • davis98
    Így van !
  • roland4
    sziasztok, ez a játék hivatalos oldala, és ezen játszotok?ide katt
  • Wanndris
    Be lehet váltani, de csak 30 euro feletti vásárlás esetén érvényes, és csak az EA Store-ban, ahol 2800 vagy 7000 BF-et tudsz venni
  • Lupous
    még...:P
  • Elektrofrombc2
    17-es LVLnél nem igazán futja annyi TTre...
  • SzLehel
    az akkor szívás
  • Lupous
    Nem lehet szerintem.
  • Lupous
    Egyik se :P
    De naberiuss a kis kocka :P
  • SzLehel
    egy 10 eurós EA utalványt hogy kell beváltani battlefundsra?
  • Narxis
    Melyik tomonor?
  • Lupous
    .oO mekkora jooo gatyúja van a tarajos srácnak ...nekem is kell egy olyan (L)