Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs elszállva senki semmitõl, nem tudom hol olvastál ilyet ,de azt tudom javasolni ,h kicsit foglalkozz többet a szövegértéssel mert így középiskolában irodalomból komoly problémáid lesznek!
A másik pedig, a tonicot illetõen:
Ha a bandázst használod, az az elsõ lövéstõl leáll... a tonic pedig instant feltölt.
Ha az ellenség tonicot és bandázst használ az nem kis elõny hanem, kibaszott nagy elõny!
-Csak mondom.- 😛 szal nem kell itt a csapatnak még elszállnia magától. (a bölcsességeitekre meg nagyba teszek, mert én úgyse bfhzok😛)
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Kértük mi szépen az ellent ,h adjanak printscreent mert gyanús a gyógyulási képességük 😄.... valszeg tonicoztak páran.
Screen nem jött csak 2 embertõl :/
Így aztán default wint-kaptunk már megint 😛
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Csak el ne felejtsd
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ott könnyebb lenne megbeszélni
Próbáld az 1,2,3,5 pontokat. Illetve ajánlatos egy ad-ware/spybot, víruskeresés is (ad-aware, nod32 progikkal).
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mivel a komment elküldése után nekem el is szált a dühöm, és tény, hogy egy ideje piszkáljuk egymást, ezért a további offok és szardobálás elkerülése végett én békejobbot ajánlok Tomonornak. Ezt nem csak a mostani vitára értem, hanem úgy ánblokk az itteni egymáshoz állásunkra.
Ez nekem bonyolult de próbáltam tesóm gépén és ott se volt jó:/
Azt, amit leírtam a #16743-ban.
egyébként meg #16746
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
1. Ne a pingtestet használd, hanem konkrétan dos parancssorból a ping parancsot. Ehhez meg kell tudnod pár játékszerver url-jét.
2. Modem+router restart.
3. Kösd ki a router, kapcsolódj közvetlenül a modemhez.
4. nem olvastam végig az egész szálat, de amennyi lejött nekem az egy géprõl szól. Beszélj a haverokkal, hogy valaki ugorjon át egy másik géppel. Teszteld azon is.
5. BFH reinstall
6. Ha laptopod van, vidd át te a haverokhoz a géped.
A fentiekkel tökéletesen kiszûrhetõ, hogy:
1. a gépeddel van a gond
2. szoftverrel van gond
3. netkapcsolattal van gond
Ha megvan az eredmény írd ide, és segítek a hibaelhárításban.
Az, hogy én itt beszóltam neked (egyébként nem), annak semmi köze semmilyen szerverhez. Tudtommal nem csíteltem, spawnkilltem, bézrépázta, AFK-ztam, floodolta, stb a játékon belül. Innét kezdve erõsen visszás bárminemû visszacsapás a Harctéren. Mondjuk elnézem neked, mert az már bebizonyosodott, hogy egyébiránt vitaképtelen vagy.
A másik dolog, hogy vicces, hogy cseszegeted Grrr-t, hogy tanuljon meg olvasni, amikor láthatóan neked nem adatott meg az értelmezés képessége.
Ha egy kicsivel tovább látnál a monitorodnál a KD arányod bámulva, akkor esetleg felfognád a mondatom ("A név alapján (Desu Paireetsu) azt hittem valami román cigány szerver") jelentéstartalmát, akkor nem társult volna benned olyan érzet, hogy téged bárki is lekisebbségizett.
Arról nem is beszélve, hogy ha lenne tapasztalod a román nyelv terén, akkor te is látnád a hasonlóságot.
Tehát összegezve: egy megállapításra úgy reagáltál, hogy egy tõle tök független dologban szankciókat hoztál. Remek egy ember vagy te!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Pingtest:

http://speedtest.net/
http://pingtest.net/
Amíg nem tudjuk hogy miért dob le hiába találgatunk.
És nem, a szerver marad továbbra is. CAC viszont már most le van bannolva róla.