Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevezetesen, hogy ez a béta óta fennálló bug, és a mai napig nincs kijavítva. Sokan sokfélét kipróbáltak, egyesek a teljes konfigcseréig is elmerészkedtek. Bizonyos fura megoldások segítettek 1-2 embernek, de mindenki számára, ultimate módszer jelenleg nincs.
Az egyik srác kissé ki is bukott:
No customer support, no real attempt to stop hackers, weird pricing changes. I don't recommend the game to anyone anymore.
BTW this thread is over one year old and STILL no OFFICIAL acknowledgment of the problem.
Teljesen egyetértek vele.
Egyébként szerintem a kliens egy bugja, és bizonyos routerek hardware konfigjának a párosa a hiba oka.
Ha valaki esetleg tud rá megoldást, ne tartsa magában!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Jaja. Privátban küldöm az msn címem.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ben Cousins Wrote: It’s the biggest single chunk of work this team have done since the launch of Heroes.
Még nem biztos hogy update, lehet hogy csak az új játékról van szó amúgy. Majd kiderül.
De...
BFHupdate? valami nagyobb dologról van szó?
Mit lehet tudni róla?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
A szerverünk neve デス パイレーツ - "Desu Paireetsu" (ejtsd: Diszu Pájresz); angolul Death Pirates = Halál kalózok, teljesen Japán kanjiból áll, és köze nincs se a románhoz, se a romához. A szeró a következõ 3 hónapra ki van fizetve, és a traffik is rendben van, általában teli a szeró. Angliába van hosztolva természetesen.
Akkor tudsz segíteni?
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Akkor tudnál segíteni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha benyomja a bandázst és mellé a tonicot, ami ugyan megszakítja a bandázst, de még akkor is jobban jár, hiszen a bandázs nagyon gyorsan használható megint.
+ha tömegben használják akkor végkép nem veszed észre mert a soldierek nyomják a healt is.
Meg olyan gyors az effekt ,h csak egy pillanat az egész, tonicnál.
Én akkor továbbra is szorítok a magyar csapatnak!
Ha kell beugró gunner, állok szolgálatodra. Mivel nem gyakoroltam veletek, elõre szólok, hogy csak kiskutyaként fogok egy soldier nyomában menni, mindenféle önálló akció nélkül. 😊
A tonic pedig rohadt sokat számít. Szerintem 1-2 esetben többet ér, mint az ubersuper fegyver. Annak vagy bejön a kritikus vagy nem/vagy ki tudja használni a tulaj a minimálisan nagyobb tárat, vagy nem...ellenben egy tonic mindog adja az instant hp-t.
De egy dolgot nem értek. Mi van a visual effect-tel? Egyértelmûen látszik, ha valaki tonicot használ.
Az áppom most kicsit gáz, mert töltök fel a nyomdába anyagot.