Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek azért ez elég súlyos. Norbi0997-tel belemélyedtünk ebbe a the connection the server was lost(3) hibába, és elég durva dologra bukkantam.
Nevezetesen, hogy ez a béta óta fennálló bug, és a mai napig nincs kijavítva. Sokan sokfélét kipróbáltak, egyesek a teljes konfigcseréig is elmerészkedtek. Bizonyos fura megoldások segítettek 1-2 embernek, de mindenki számára, ultimate módszer jelenleg nincs.

Az egyik srác kissé ki is bukott:
No customer support, no real attempt to stop hackers, weird pricing changes. I don't recommend the game to anyone anymore.
BTW this thread is over one year old and STILL no OFFICIAL acknowledgment of the problem.
Teljesen egyetértek vele.

Egyébként szerintem a kliens egy bugja, és bizonyos routerek hardware konfigjának a párosa a hiba oka.
Ha valaki esetleg tud rá megoldást, ne tartsa magában!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Grr1234
Úgy értem privát üzenet formájában, ezt a topikot nem illik tele offolni!

Grr1234
Mesélne valaki errõl a hírhedt frissítésrõl?

SzLehel
a css jó játék,már csak azért nem játszom mert bezavart ez a frissítés

a mamám tanította!

Zero07
én 8asig vitte de meg lett a cs 1.6 úgyhogy bye cso. egyszerûen a távolság miatt m4el fél tár egy csávóba (!) az automata shotgunnál pedig (8-as tár) 4 lövés után döglött meg a barátom! innen hunból ez játszhatatlan

Tudod mit inkább megadom az enyémet
Milyen néven vagy? Nem látok új partnert. Ráadásul ki sem jelezte az msn, hogy felvett valaki?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Felvettelek
Hali!
Jaja. Privátban küldöm az msn címem.

Valaki más?
Grr1234
Én nem!

Valaki tud segíteni?
Grr1234
Ingyenes, de ha nem akarsz szart lapátolni akkor fizetned kell... lehet fizetõs, de akkor telefonról lehessen venni ottani pénzt, mert bankkártyáról tuti nem fogok venni.

Pra
Biztos ,h fizetõs lesz!
Pont úgy mint a heroes.

SzLehel
nekik is meg kell valamibõl élni

a mamám tanította!

Grr1234
Vagy valami szar flash mint a mirrorz eddzs kettõdé.

Grr1234
Fogadjunk ez is valami pénzéhes játék lesz.

nos mivel a EAsy csinálja, így természetesen ingyenes lesz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
De kíváncsi lettem... Fasza lenne, ha a meglepetés ingyen BF lenne megint... 😄 Ez az új játék... ha ingyenes lesz akkor meglessük. 😊

Ben Cousins Wrote: The team have been working on something big, which will hopefully make the people happy who are bored of Heroes. It should be announced around the start of November.

Ben Cousins Wrote: It’s the biggest single chunk of work this team have done since the launch of Heroes.

Még nem biztos hogy update, lehet hogy csak az új játékról van szó amúgy. Majd kiderül.

davis98
Uhúúú kíváncsi vagyok !!!!! Már tûkön ülök 😄😄

nickname: doki09

Pra
Azért ez az új játék is nagyon érdekel.

De...
BFHupdate? valami nagyobb dologról van szó?

Mit lehet tudni róla?

nincs installálva a gépedbe a kanji/romaji. Ez xp-knél elõfordul.

várjál még... ami minket jobban érdekel, az a pénteken bejelentendõ BFH update.

Pra
Grr1234
Nem tudom mit írtál a desu piráetsu elé, de csak fura négyszögeket látok számokkal a belsejében.

crackyS
hmm szerintem még az új dr pepper ruhákat bele lehetett volna tenni

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Valaki más akk tud segíteni?
Na akkor (tripla poszt, juhúúú), hadd világítok fel egykét elmét.

A szerverünk neve デス パイレーツ - "Desu Paireetsu" (ejtsd: Diszu Pájresz); angolul Death Pirates = Halál kalózok, teljesen Japán kanjiból áll, és köze nincs se a románhoz, se a romához. A szeró a következõ 3 hónapra ki van fizetve, és a traffik is rendben van, általában teli a szeró. Angliába van hosztolva természetesen.

Itt vagy?
vannak ott is deathmatch szerverek, mondjuk azokon egész jól elvagyok. Viszont az utolsó nagy update óta a cs:source-t nagyon elcseszték, már nemazért.

elfogadom, de csak a topik érdekében.

Szia!
Akkor tudsz segíteni?
Ez mondjuk igaz. Ha bojban mozognak, akkor nehéz megállapítani, hogy CM vagy tonic e.

Egyébként kiprobáltam a counter strike online-t Koreaiak fejlesztették na az elég xar europai játékosoknak 5 illetve 600 az alapping XD OFF.

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Swarn a Counter Strike lényege a lassú. taktiktikai játékmenet, nem cod és bfh vérpistikéknek való😊

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
A csé az egy sííp, nem is tudom miért játszottam vele olyan sokat régen...

Pra
inkább fordítva jó.
De ez nem jelent semmit.
Lehet ,h a cs-neked jobban bejön.

Szia!
Akkor tudnál segíteni?
davis98
Nem nagyon...

Grr1234
Nem.

Narxis
Nekem elsõ set ami igazán tetszik és meg is vettem...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zero07
egy kérdés:most elkezdtem cs 1.6-ot tolni és ott sztetek számít ez a jó 10 hónap bfhs tapasztalat?

Grr1234
Úgy kellet volna, hogy mindenki veszi fel valami nem lassító videófelvevõvel ahogy játszik.

Pra
nem feltétlenül
ha benyomja a bandázst és mellé a tonicot, ami ugyan megszakítja a bandázst, de még akkor is jobban jár, hiszen a bandázs nagyon gyorsan használható megint.
+ha tömegben használják akkor végkép nem veszed észre mert a soldierek nyomják a healt is.
Meg olyan gyors az effekt ,h csak egy pillanat az egész, tonicnál.

Juhúú!
Én akkor továbbra is szorítok a magyar csapatnak!
Ha kell beugró gunner, állok szolgálatodra. Mivel nem gyakoroltam veletek, elõre szólok, hogy csak kiskutyaként fogok egy soldier nyomában menni, mindenféle önálló akció nélkül. 😊

A tonic pedig rohadt sokat számít. Szerintem 1-2 esetben többet ér, mint az ubersuper fegyver. Annak vagy bejön a kritikus vagy nem/vagy ki tudja használni a tulaj a minimálisan nagyobb tárat, vagy nem...ellenben egy tonic mindog adja az instant hp-t.

De egy dolgot nem értek. Mi van a visual effect-tel? Egyértelmûen látszik, ha valaki tonicot használ.

Gyenge közepes. 😊

Az áppom most kicsit gáz, mert töltök fel a nyomdába anyagot.

davis98
Szerintem már legyen elég a veszekedésbõl.....<#unalmas>

Zero07
és innentõl én ezt le is zártam, mert 1 nem bfhzok 2 nem akarok beleszólni a gondolkodásmdotokba