Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
2, a neted gagyi esetleg
3, a BFH-d a gagyi, ami nem tudom, hogy lehetséges-e, de ha igen akkor
4, telepítsd újra.
Hogy lehet azt megoldani hogy ha játszok 3-4 percet There is the problem with your connection és kilép aztán azt írja ki hogy The server was connection lost(3) aztán még azt is hogy Unnable to connection(1001)
(lehet nem jól írtam be a hibákat de ilyesmik😄)
valaki?
Muhahahaha. 😄 Értitek? Neki megy a repülõ a gunnernek és felrobban... haha! <#vigyor2>#vigyor2>
Ilyet se tudtok. 😛
A név alapján (Desu Paireetsu) azt hittem valami román cigány szerver. 😊
Na lehet hogy csak irigyek mondjuk ^_^ 😄
nem szeretek bunkó lenni de töröltem szegényt a bélbe XD
(VAlami vas gergõ08 volt a neve...szal vigyázni vele 😛)
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Ha valaki tudna 1 vagy 2 Dr.Pepper kódot küldeni nagyon megköszönném <#vigyor2>#vigyor2>
Akkor az a Desus szerver a tiétek?
De melyikben?
Am az elõzõ kérdésemre tudja valaki a választ?
Köszi!
Am hol lehet venni Dr.Peppert?
Hogy lehet azt megoldani hogy ha játszok 3-4 percet There is the problem with your connection és kilép aztán azt írja ki hogy The server was connection lost(3) aztán még azt is hogy Unnable to connection(1001)
(lehet nem jól írtam be a hibákat de ilyesmik😄)
nickname: doki09
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|