26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    meccset nyersz egy teljes kör alatt: 7vp
    meccset vesztesz: 5vp
    daily mission: 75 vp
    egyéb missionök: dinamikus
    extra missionök: 0vp
    vp boost: 2x
    szintlépés: 100vp
  • roland4
    am, vp pontot hogyan tudok szerezni, mert nemcsak ugy lehet hogy ölök és kapom, vagy fejlődök és missiont csinálok.
  • Lupous
    Jóh de ha smg vel tolod alapból akkor a bb jó (Am a gatya szerencsére hamar elfogy :D)
  • tomonor
    mondjak egy érdekeset? Nekem az NFS World laggol.
  • tomonor
    alap soldiereknek. Az én statom:

lvl 5 CM
    lvl 5 BS
    lvl 4 GS
    lvl 1 BB
    lvl 1 SS

És meg is mondom miért. Ugye mivel már pisztolyt használok alapfegyverként, és sr smg-t másodlagosan, a BB értelmét veszti. 5-ös szinten is csak 25-el sebez többet ha jól tudom, és vannak ugye azok akik a tűzálló gatyót használák sajna. Így a BB-t én lvl 1-en hagytam, akkor jól jön ha tudom van egy mando a közelbe, és soldier módszerrel megjelölöm. Ha megvan jelölve és ég, akkor pisztolra váltok gyorsan és lepuffantom. 11 golyó csak elég rá.
  • Lupous
    jah a "tüzes" (BB-burning bullets) a másik amit érdemes szerintem kitolni.
  • roland4
    kössz a tippet :D fullos lett a heal, + még 1-et raktam ara a tüzes-re :D 10-2-es stat :D
  • Lupous
    LOL
  • roland4
    Need for Speed World
  • reywind
    öööö, mi az az NFS world?
  • reywind
    Nem pont arra gondolok, hanem, hogy direkt ea priorizál és azoknak a játékosoknak a packetjét dobálja, akiknek nincs bf-jük vagy nem költöttek eleget.
  • roland4
    ha heallelek valakit azért kapok pontot?
  • Lupous
    Nekem is hatalmas a lagg de már szinte megszoktam :P (Más játékokban szinte semmi lagg sincs pl NFS world ben pedig elvileg az egy trágya..)

Roland: Neked kb azt toom mondani hogy ha gyorsa akarsz fejlődni érdemes jól játszani. Sokat zászlózni , ha commando vagy markolni, ha soldier akkor pedig healelj ezerrel. Érdemes csapatban menni, de csak akkor ha nem laggolsz (nálam ez a fő oka hogy nem szeretek teamelni, egyszerűen se killt nem kapok, se pontot :S)
  • tomonor
    szerver hack már nem létezik. Utoljára 2009 novemberében volt, úgy mint az utolsó 1000 ticektes szerver.
  • tomonor
    magyarítás.
  • tomonor
    másik accountot próbáltál már csinálni?
  • Zero07
    battlefund, bf bazzeg xD
  • roland4
    meg nemhinném hogy 2gb rammal , geforce 8500gt-től kellene lagolnia, ezelött full grafikán játcotam vele, mostmeg super low grafikán is ezt csinálja!! más játtékkal nincs gondom...
  • roland4
    már bocs ,de amióta felvan rakva a játék azóta ezt csiálja elmegy tölle a kedvem, 2009-be ezt nem csinálta!!!!
  • roland4
    mi a kurva isten faszátol laggol ez a szaros játék?? minden szart csináltam, letöröltem, vissza felraktam, kitakritotam a gépet, videó kártyát frisitetem, minden fost csináltam :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • Smithwarden
    Nalad a neteddel vagy a gepeddel bazi nagy gondok lehetnek.
  • reywind
    A commandom alap cuccal lett 18... és viszonylag ritkán jáccom vele. Az tuti, hogy 1 nap alatt a 10 biztosan meg kell, hogy legyen bármilyen cuccal.
  • roland4
    csatatőke??? ameg mi xD ??
  • reywind
    Kb 2 hét viszonylag intenzív (napi átlag 6-7 óra) játékkal simán meg kell, hogy legyen a 25. szint.
  • Elektrofrombc2
    ééérdekes...
  • Elektrofrombc2
    Minden nap szedj össze 60k XP... Így biztos gyorsan összejön a 30 is...
  • Zero07
    csatatőke
  • roland4
    hogyan fejlődhetek gyorsan , hogy ne 2 év alatt érjem el a 20-at.
  • roland4
    az a gond hogy én nem 1 nap alatt leszek 20-25 :S alap cuccaim vannak ......
  • reywind
    Akkor a következőt tudom megállapítani:
    Ha olyan játékban vagyok, amikor elvesznek szegény drága sebzős (meg egyéb) csomagjaim, akkor nagyon bénának érzem magam, viszont, amikor olyan játék van, ahol mindig sebzek, ha lövök, akkor simán megvan a 2500+ pont és állandóan én vagyok az első...
    Egyébként szerintem ez a packet lost ea vagy szerver hack.
  • tomonor
    hmmmm
  • tomonor
    igen, de csak vészhelyzet esetén használom, amúgy nem mert túl drága :D
  • tomonor
    akkor máshogy fogalmazok. Packet loss. Te nem sok mindent fogsz belőle észrevenni, csak annyit hogy hiába lősz valakit/hiába nyomod a gombot, nem működik a dolog.
  • reywind
    Hmm, ha lagg miatt, akkor a játék maga miért nem laggol?
    Minden folyamatos, és ők is folyamatosan sebeznek...
  • reywind
    Nekem van egy 27-es soldierem...
    Bazalt.HUN meg lehet tekinteni...
    De nem akarok klánba kerülni...
  • Lupous
    Amíg noob vagy nem leszel szerintem sehol. pl nálunk az sfc ben a minimum szint egy +lvl20 Nat. És amúgy se így működik a dolog hogy vegyetek be naaa...ha érdemesnek talál rá valaki hogy a klánjába bevegyen akkor úgyis bevesz...ha meg nem akkor nem...ennyi.
    (lvl tizenfaszomon még semmi nem derül ki az meg végképp nem hogy mennyire vagy ügyes. majd ha már a lvl 30asok ellen nyomod és ott úgyérzed hogy ügyes vagy...nah akkor hajrá :D)

(Nem a kedvedet akarom elvenni nehogy félreérts...csak... :P)
  • Zero07
    ugye te tonic használó vagy? máskor azt mondtad azért nem szeretsz warozni, mert mindenki agyba-főbe tonicot használ :D
  • Zero07
    most itt sírhatsz, de attól, mert te szerinted jó vagy attól még nem vesznek be egy normálisba se, legalábbis, ami nem funclan.ha viszont warclanba akarsz, akkor viszont ezek kellenek általában:
    legtöbbször 20+ level, de a jobbakba 25+
    ELO 1200 fölött többnyire (abból legtöbbször lecseng a skilled)
    KD legyen legalább 1 fölött (kicsit se baj, ha több)
    és a legfontosabb:láttak játsszani annyi időn át, hogy az elemezhető legyen, és a viselkedés, hozzállás

• roland4
    naaaa.. valaki vegyen már be egy clánba
  • tomonor
    -lag
    -lag
    -tonik
    -igen, aki fizet BF-ért az általában több widgettel rendelkezik, így nehezebb megölni is.