Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A jo e.anyukajat ennek a cegnek. Beadja a map betoltesenek a kepet, a csik szepen eljut a vegeig, majd lefagy. Ennel problemasabb jatekkal meg soha nem talalkoztam. Sok gazdag player beletol 40-80k-t ebbe a gameba! Azok mennyire anyazhatnak ilyenkor... Ezert is utalom a kapitalizmusnak hivott szornyszulottet. Lassan mar a penzert tenyleg csak szemetet lehet venni.
Vettem extra clawot, levonta az 1000 VP-t, de nem adott semmit, csak ezt:

A legjobban a nagypofaju, bunko csalokat utalom, akik nem a szemelyes kepessegeiknek koszonhetik eredmenyeiket, hanem a csalas altal lettek nagyfiuk. Vegyuk azert figyelembe a fegyver tuning lehetoseget. Aki elkolt 100000 fundsot egy fegyver felhuzasara jol megerosodhet. Szoval nem mindig egyertelmu ki a hunyo, de azert egy tapasztaltabb jatekos nagy szazalekban ki tudja szurni a non fair playereket. Masreszrol a csalok sem egyformak. Nem tudom igaz lehet e, de elkepzelesem szerint akadnak olyan cheaterek, akik nem torekszenek az elso hely megszerzesere, hanem csak beintegetni szeretnek. Talan ok nem lonek "mindenkire", vagy kihagynak neha egy egy sorozatot, es meghalnak parszor, hogy ne tunjon fel a csalas.
Éppen ezek miatt ha a mandómmal vagyok sose állok meg egy helyben, csak ha tényleg nagyon tiszta a levegõ és nem megyek olyan helyekre, ahol számítanak rám.
Igaz, marha sokszor kivágnak szerverrõl "hacker" címen. Ez van...
Foglalkozhatnának végre egy kicsit a játékkal a fejlesztõk,mert ez a mostani állapot nagyon nem jó úgy ahogy van.<#sir>#sir>
Csak méregbõl mondom, mert én persze tegnapelõtt vettem 2540-ért 8500-at, akkor még csak 2 db SMS fizetési csomag volt. Most megint luzernek érzem magam.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ezt tudat alatti kompenzációként fogom fel az eddig elszenvedett sérelmekért. 😄
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
SMS fizetéssel a 8500 és 10500 Funds ugyanúgy 2540 forintba kerül 😉
Max annyit tehetsz, hogy frissíted a PB-t, bár ez esetben nem hiszem, hogy az orvosolni fogja.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Oké, mondjuk ennek a pisztolynak nem lesz nagy gyakorlati haszna, de legalább má ez is van 😄
Hirtelen ujra elokerult a "service communication failrue punkbuster handshaking failed heart beats stopped" uzenet. Ezek felvaltva jonnek. Mi a fene ez? Ha gyorsan nem lepek ki a szerverrol amelyen ez az uzenet jon elo, akkor automatikusan punkbuster 22 banned lesz a vege. Ez tortent tegnap. Most sikerult megeloznom, de el sem tudom kepzelni, hogy mar megint mi a fene van ezzel a gameval. Full formazas utan,win 7 reinstall utan mit kene meg csinalnom a jelenseg megszuntetesehez???
Az adminok meg azt csinálnak amit akarnak a saját szerverükön: nem mindenki jó fej, nem mindenkinek van jó napja, nem mindenki tud veszíteni...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Az emberi adminokról megy annyit, hogy némelyik akkor is kidob, ha túl jól játszol. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A mai napon elkepedve neztem a megvasarolando cuccok kozott fellelheto Super Crit for AT nevu csodat. Potom 24989 funds-ert. Akciosan 50%-ban!!!! Vegleg kihunytak a fenyek az Ea-ek haza tajan. Szamomra a jelenlegi rablo kapitalizmus, az anyagi ertekek hajszolasara valo buzditas a mediakon keresztul, es az erkolcs lezullesztese a tarsadalmakban (kulonosen MO-on) abszolut nem felel meg. Undorito milyen pitianer ez a ceg. Sajnos talalkoztam par ilyen stealth-bol lovoldozgeto mandoval. Amiota megtalaltam a mando nelkuli szervert, szinte csak azon jatszom, vagy az 1-es limiteseken. Eleg volt beloluk.
A cheaterekkel szemben keveset tudok tenni. Beirom a reportot, es hozzad hasonloan a chatbe potyogve tavozasra biztatom a nepet. Beirom a "nem jatszom cheaterekkel uzit", majd kilepek.
Most eppen a punkbuster 22-es uzivel szivattyuzom. Azt hiszem a legjobb gyorsan ujra huzni a win7-et. Az idiota google chrome is egyre agresszivabb, es egyre hulyebb. Elfelejti a beallitasokat stb...Regen az AVG viruskeresot hasznaltam. Mostanra eleg ramaty (sok esetben eroszakos)lett a progi. Allitolag kinaban nem gyartanak minoseget, csak ha nagyon megfizeted. Akkor hol gyartanak? Azt veszem eszre az elet szinte minden teruleten, hogy elgagyisodnak a nagy markak, a kivalonak hitt termekek, szolgaltatasok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Már volt róla szó többször is, hogy a gerasniper nevû férget anno reportoltam (és kb még tucatnyian rajtam kívül). Rá egy fél évre kíváncsiságból ránéztem, és még mindig aktív volt. Akkor Tomonor azt mondta, hogy szerinte banolták. Ezt némileg alátámasztotta, hogy 3-4 hónapja nem játszottak a karival. Erre tegnap találkoztam vele.
Hihetetlen, hogy akkora barmok ülnek az EA-ban, hogy ha csak simán ránéznek ennek fosköcsögnek a profiljára, akkor nem dobja ki a borsónyi agyuk, hogy csíter. 5 millió blind fire, 10 trillió headshot, 6+os KD.
Az egy dolog, hogy a legutóbbi 4-5 map annyira szar, hogy nincsenek rá szavak; az egy másik, hogy a pénzlehúzásnak olyan módjait találják már ki, ami egy 100 generációs zsidót is csak buzgó elismerésre ösztökél, de hogy a csalókat basszák banolni már mindennek a teteje. Ez a köcsögcigány gerasniper 25 szintet végigcsalt, úgy hogy elmondhatatlan sok reportot kapott, és a mai napig játékos.
Ezek után csak azt tudom tanácsolni, hogy ha csítert láttok, NE reportoljátok, mert nektek megy el vele a drága idõtök, és a homár support úgysem fok csinálni semmit.
Egyetlen módot látok a megoldásra, be kell írni a chatbe, hogy csíter, és hogy mindenki lépjen ki. Nálam ez bevált. A csíter sem fog tudni mit csinálni egy üres pályán. A módszert népszerûsíteni kell a bfh fórumon aláírás vagy banner vagy faszomtudjami formájában.
Jaaa...hab a tortán (és ennek harduplanfor biztos örülni fog), hogy most már a workbench miatt tud úgy lõni a commando, hogy nem esik ki a stealth-bõl. Szép munka! Nyomorékok!
Gyakran cserelodik a csapatosszetetel. Ha noob teamet fogsz ki, azok csak magukkal fognak foglalkozni es ossze-vissza szaladgalnak, de nem sokat tesznek a kozos ugyert. Igy pl. a BB. palyan a foszerkat nem erdekli ha lopjak a zaszlot, nyugodtan setalgat tovabb. Vagy eppen megyek at gyalogosan a hidon a nati bazisrol a tulpartra, es hiaba huzodom le gondosan az ut szelere, neki nem lesz eleg hely egy auto szamara. Igy szepen lelok a hidrol, vagy roszabb esetben pont az ellenseg kozepeben landolok.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Rakattintasz sorban a szerverekre es ahol behozza a betolto bannert, azon kiirjak neha a limiteket.
Meg ritkan a szervernevekben is jelzik a kommando limitet (egynel lattam).
De amugy en is regen hasznaltam ezt az oldalt - fedezd fel magad, annyira nem bonyolult azert. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D