26731
Battlefield Heroes
  • tevel
    Nekem a levelbash nem.
    Ha a lvl30-as kisebb szintű játékost öl meg a pályán, az levelbasher (akkor tuti az, ha a killcam-on még noob emotot is használ). Ez szerintem közel sem ilyen egyszerű, de mindig a többség alakítja a szabályokat.
    Azt hogy nevezik, amikor a lvl30-as mandó kempel shipwreck mellett a hegytetőn, a hajóból leg it-el kicikázik egy "noob" lvl 12-es gunner! A hegy szélén RPG-vel felugrik a hegytetőre, még a levegőben shotgunnal tüzel - mando fél életének annyi - majd egy elegáns ballistikkal kivégzi a levelbashert.
    ?
  • harduplanfor
    Igy mar ertheto az egesz.
  • tomonor
    Az elo minden kill esetében nő, ha low lvl-eket öl picit, ha magasabb szintűeket, nagyot.

Ha viszont a kis szintűek ölik meg, akkor nagyot csökken az eloja, de az általában ritka, a levelbasherek jól fel vannak készülve általában.
  • harduplanfor
    Koszonom a felhomalyositast cheater temaban. Azert remelem minel tobbet kapnak el beloluk.

Mivel joban vagyok az adminnal es Vip jogosultsagot kaptam a szerora, inkabb kileptetem ha modomban all.
    Miert ilyen magas az ELO erteke, ha levelbashol? (1,445) Marpedig tobbszor taliztam vele amikor eloszeretettel lotte a low lvl. emberkeket.
  • CAC
    Vagy búkmarkol egy olyan szerót, ahol lv limit van.
  • tomonor
    Nem. Én azt mondtam, hogy valószínűleg az Evenbalance (Punkbuster fejlesztő cége) paktált le a nagyobb, prémium cheat szoftware hackerekkel, amely kb annyiban merül ki, hogy a punkbuster fájlait nem frissítik, hogy az ő csítjeiket felismerje.

De nem, EA/EASY Studios nincsenek ebben benne, olyat nem mondtam egyáltalán.

Továbbá, aki a jó statért játszik, az általában levelbashol. Igen, nagyon valószínű, hogy Pryda meg fog jelenni a környezetedben, és jobbat mondok: minden joga meg van hozzá. Ezt csak úgy tudod kivédeni, hogy kilépsz, és másik szerverbe mész.
  • harduplanfor
    Egyre felkapottabb ez a story. Mohaç meydan azaz a Mohacsi vesz utan tuljutottunk a Burak veszen, es a kozosseg a vesztet szeretne Burak komanak. Mit akartok csinalni vele? Elvagjatok a torkat egy lisztvagokessel?:)
    Nem te mondat, h a premium cheatereket nem bannoljak mert lepaktaltak egymassal a cegek? Nem sajnalom a csalokat, csak a lehetoseget adom meg nekik a valtozasra.
    AmericanPsycho nev alatt jelenleg egy low lvl player talalhato. Ot mar eltavolitottak. Latni egy masik jatekost a ranglista elejen, de o nem tunik cheaternek.
    http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/295280719
    Szoval szerinted a Pryda? nevu player eljatszotta az eselyeit nalam, (csak egy esely) mert legkozelebb is be fog jonni low lvl-re trollkodni, es noobokat osztogatni?:)
  • tomonor
    Ez a második esély dolog többnyire nem működik az interneten, ezért nincs is érdekeltség/tolerancia rá. Az interneten csak EGY esélyed van.

Erről eszembe jut MH98 esete (ismertebb nevén AmericanPsycho), MH98 néven csítelt, bannolták, megtért. Erre kb másfél évre rá, mivel az EASY nem egészen produkált tetszésének megfelelő havi tartalmat (a ctd bug, ami tavaly nyártól januárig tartott), újra elővette a csítet és nyíltan használta, mint bojkott eszközt. Mondanom sem kell, hogy ugyancsak ban lett a vége.
  • tomonor
    Az lényegtelen, hogy nem csítelt. Azt mondják, hogy egyszer kell kipróbálni, és örökké a nevedhez lesz kötve, mint egy átok. "Bűnbe esés".

Mindenesetre még ha legalább az a "rendesebb" srác lenne, de nem az. Figyelted, hogy mit produkált, amint Pano jelentette? Tehát nemcsak jogos az egész, de még meg is érdemli.

BFHN-en is felfigyeltek Pano és Burak esetére még aznap, de eléggé lezüllött az a helység, még a topik is átment pandásba.
  • harduplanfor
    Burokban hat. A magzatvizben lubickolok egesz nap, igy nem kell tengerpartra jarni strandolni:):):) Ugy gondolom mindenkinek jar egy lehetoseg az elkovetett hibak kijavitasara. Ha nem adjuk meg a lehetoseget masoknak, akkor mi magunk hozunk letre egy "tudati" gatat, amely az "ugy sem fog sikerulni, keptlen megvaltozni" cimu lemezt sugarozza az eterbe.
  • Pano
    Én nem sajnálom :)

Tudja valaki, hogy ami pár napja volt DoD ajánlatban ninja sett, azt külön be lehet szerválni?
  • Graveth
    Ha jól láttam Burak-ról van szó aki mellett és ellen is sokat játszottam.
    EZ idő alatt biztosan állíthatom hogy NEM hackelt.
    Pár napja nem játszottam vele gondolom ekkor próbálta, ha próbálta.
    Rengeteget játszik, minden héten heti ranglista első kb 10be benne van tiszta játékkal.
    Szerintem tényleg egy kipróbálásrol lehet szó amiböl most tanult(remélem).
  • tevel
    Te burokban élsz?
    Tudja, hogy mit csinál, tudja a következményeit, tudja, hogy bármikor lebukhat, tudja hogy mit kockáztat (sok ráköltött pénz + idő).
    Kipróbálásra csinált volna új karaktert.
    Nekem nem fog hiányozni egyik szerverről sem.
  • tomonor
    Nem kell sajnálni ám.
  • harduplanfor
    Legalabb novekedett kicsit a srac gerince:) A " kipróbálta " nalam par koron keresztul torteno tesztelest jelent. Az o karaktere messze all a low leveltol. Nezzukk pozitivan a dolgot, es bizzunk a jo utra tereseben.
  • Pano
    Nem mondanám, hogy ideges voltam, csak nem volt kedvem már szemet hunyni akkor a dolog felett.
    Tegnap a match making amúgy összedobott újra a sráccal, akkor a 30-as karakterével volt és érdeklődött, hogy miért reportoltam. Megmondtam, hogy aki a csalás mellett dönt, az viselje a döntései következményeit. Próbálta mosni magát, hogy ő nem használt hacket, vonjam vissza.
    Erre közöltem vele, hogy ha ő tisztának érzi magát, akkor nincsen aggódni valója, majd az EA eldönti, hogy a report jogos-e, avagy sem.. ha nem használt, nem fogják bántani.
    Ekkor bevallotta, hogy igen, használta és elnézést kért tőlem, kipróbálta milyen és az ő hibája.
  • harduplanfor
    Irigykedsz mi?:) Ha en igy tudnek loni mint ez a srac, kirobbantanek egy torokmezes villamhaborut:):) Ebben az a szomoru, hogy jonehanyukat felengednek egesz magas szintre es ok pedig jot rohognek a markukban. Mas. Volt szerencsem ujra talalkozni a Pryda? nevu statbuzi taggal. Bejott az alacsony es kozepes szintu jatekosok koze a haverjaival a no commando serverre. Mondom neki, hogy ez nem commando server, no meg ki is van irva. Parszor lelott, es jott a noob es tarsai. Beirtam neki, hogy hamarosan kickelni fogjak. A kovetkezo korben szerencsere meg is tortent, mert visszajott az admin.
    Elotte en ereztem magam idegesnek, utana a csavokam vakargatta a fejet:):):) Szoval te a "sajat" cheateredtol indultal be, en meg a Pryda? nevu csavokamra leszek nyugtalan:)
  • Pano
    Köszi. Na, akkor marha sokat érek ezzel a mandó hősön :DD
  • tomonor
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=390891
  • Pano
    Ez mi ez, tudja valaki? Mandomhoz nyertem, de nem tudom mihez való, nem találom.

• Pano
    Nagy divat lett a "one shot/kill" felállás a bad boyal.
  • Pano
    ez meg nem kicsit elárulja, hogy nem éppen huszonévesekről van szó:

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=409457
  • Pano
    Tegnap kőkeményen aimbotolt két török srác este, csak rábasztak mert nem voltam olyan kedvemben, hogy ne foglalkozzak vele, ment a report.
    Azóta olyan kedves török privát üzeneteket kapok, ójaj :D

Link to Player Profile: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2821366025
    Link to Hero in Evidence: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/830336971

Link to Evidence: http://www.youtube.com/watch?v=_Wg_q0ew2YU
    Link to Evidence 2: http://www.youtube.com/watch?v=ZqnNPi0w3OE
    Link to Evidence 3: http://www.youtube.com/watch?v=fytFQJSBicY
  • harduplanfor
    Fanatizmus ide vagy oda, nincs masik Bfh-hoz hasonlo jatek amelyik ennyire bejon:) Mindig beprobalkozom high szinten es varom a csodat....hatha most gyorsabb lesz. A csoda nem erkezik, igy kenytelen leszek visszaterni a kozepes/alacsony szintekre.
  • CAC
    Gyerekek a múltkor végül megvettem a lézer fegyot. Nekem abszolút nem jött be. A másodlagos módban van tán egyedül fantázia, de azzal meg alig tudom sebezni az ellent. Vagy nem vagyok elég közel, vagy megzavar, hogy a célkereszt és a sugár vége más helyen van.
    Super Cheaserrel régen aprítottam, mint állat. Simán bementem 1v2-ökbe is...most meg több szinttel alacsonyabbak kinyírnak 1v1-ben.

Nem értem miért tiltott bizonyos szerókon. Aztán lehet, hogy csak szokni kell, de jelenleg az én játékstílusommal ez a fegyó pénzkidobás volt.
  • CAC
    Azért tisztelem a fanatizmusodat, hogy a lagot bevállalva is tolod a játékot. :)
  • harduplanfor
    Egy kellemes high lvl jatekhoz nem mindig adottak a korulmenyek. (sajnos) Ma inkabb a tuleroben levo ellensegbe futottam bele. Vannak olyan jatekosok, akik minden leptemet tudjak kovetni. Akarhova megyek mindig ott varnak. Vajon hogy csinaljak???:) No, egy idore megint befejeztem a high levelezest. Masodik lettem 4 killel egy 13-as mogott. Hiaba lottem es kaptam el idoben az ellent, a szar netem visszavagott, es az o fegyverukbol jott ki hamarabb a golyo:) Ezert jo sok pontot bespejzoltam kill nelkul...
  • tomonor
    :D

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=409230
  • harduplanfor
    Pontosan ismerem ezt a leirhatatlan erzest, csak tenyleg nagyon ritkan adatik meg egy ilyen team. Mondanam, hogy felgyogyitalak, de szinte mindig a no commando szerveren jatszom, igy eleg eselytelen:)
  • Pat10
    Szerintetek megéri a napi lézer fegyver?(gunnerra) mármint hogy jó? egy super cheeser mellé? vagy elég a mellé egy long,slow-os fegyver?(a 10000 vp-s)..?
  • CAC
    Urak! A mai DotD-es Omega Beamer az említett lézer fegyó?
    Lehet, hogy elcsábulok. :)
  • CAC
    Statisztikai adatok híján egyet kell, hogy értsek veled. Én is úgy tapasztaltam, hogy kevesebben játszunk. Persze nem kizárt, hogy a matchmaking talál kevesebb, lv30-hoz közeli játékosokkal benépesített szervert.
  • Narxis
    Ez is mutatja, hogy csökkent a játék népszerűsége. Régen már reggel 7-8-kor volt jó pár szerver ami szinte tele volt, tudom mert csak BB pályán voltam hajlandó játszani és így is simán találtam. Ma már nem, ma már bármilyen map jó. :)
  • CAC
    Tegnap nekem is volt szerencsém egy jó csapathoz. Sajna a 3 óra játékidőre jutott 3 csíter is. Írtak is a többiek, hogy így report, úgy report, de mondtam nekik, hogy felesleges ...lépjenek simán ki.

A nagyobbik probléma az, hogy amikor a gémhez jutok, már jócskán este 10+ az idő. A szerók nagy része üres. Ami nem, ott csíterek vannak, vagy összeszokott/túlerőben lévő csapat az egyik vagy a másik oldalon.
    Szóval annak az esélye, hogy egy jóízű, kiegyensúlyozott játékba csöppenjen az ember nagyon kicsi.
  • Pano
    Olyan még sose fordult elő velem, hogy pl a mandómmal távol vagyok a tömegharctól és mindig más soldier fogja magát, hátra jön hozzám magányosan kullogva, felgyógyít, aztán utána egy gunner is és ad pajzsot majd visszamennek verekedni.. s itt nem 1-2 emberről beszélünk, hanem mindig más és állandóan. Tiszta war feeling volt, kommunikáció nélkül
  • Pano
    Tegnap nagyon bosszús voltam. Akkora szervert találtam, mint még eddig soha.. olyan szinten élveztem a játékot, hogy hihetetlen. Leírhatatlan csapat játék, nagyon durva tömeges harcok (röpködött ott minden :D )... komolyan belezavarodtam párszor, pedig nem szoktam. Úgy letoltam 2 óra folyamatos játékot, hogy fel se tűnt. Ilyen is régen volt.

Nem ez volt benne a bosszantó rész, hanem, hogy a BFH fogta magát és kidobott.. nem tudtam elmenteni a szervert.
  • Pano
    Akkor kell elkezdeni aggódni, ha főidőkben a match makingre kattintva egyre több üres, vagy pár játékos szerverekre akadsz :)
  • harduplanfor
    Nekem minden tetszik amit ajandekba kapok, es halasnak erzem magam ilyenkor a ceg iranyaba:) Nyertem az egyik emberemnek egy komplett droid ruhazatot. Bejon a cucc, de a II.vilaghaborus erzesvilag kozelebb all hozzam.

• tomonor
    Ezt megint honnan veszed? Csak azért, mert páran a fórumon azt írják, még nem jelenti azt, hogy senki sem elégedett. A fórumbázis a BFH játékosok 9%-át sem teszi ki.
  • Narxis
    A többségnek nem.