26731
Battlefield Heroes
-
harduplanfor #26011 Aranyeso a szep kis hazra:) -
harduplanfor #26010 A http://www.multiplaygameservers.com kb. fele arban van az I3D-hez kepest. Lehet, rosszat neztem. Olcso husnak hig a leve? -
tomonor #26009 zsíííííííííír!
Én magam is összeszedtem már egy pár cuccot az új claw óta :D
És ezek mind a napi ingyenesekből jöttek össze. Mi lesz, ha majd elkezdem aktívan vásárolni VP-ből! -
harduplanfor #26008 A papam kimeleset elfelejtettem beirni, mert o ugye lassan 80 eves lesz es a reflexei+a betegsege nem teszi terminatorra a jetekban. Viszont imad jatszani. -
harduplanfor #26007 Eszem agaban sincs megserteni teged. Megszoktam, hogy mindennek ara van az eletben. Ha neked igy megfelel, akkor elore is koszi:)
Persze kaphat mindenki aki igenyt tart ra, csak keretik figyelembe venni a lassu netemet es ha ellensegkent csatlakozik (inkabb natival szeretek nyomulni) egy profi tag innet, probaljon kimelni:) A szerver 1-20-ig lesz, eros mando limittel amely gondolom a profik szamara eleve elrettento, eretnek otlet:) Tomonor beszamolt egy I3D.net-es szerverrol ahol kisse problemas volt a felmondas. Dontsuk el melyik szolgaltatonal legyen a szerver. Nekem Amsterdam a kozelebbi pont. Utana probabol befizetem a havidijat es 4 ora mulva mar el a szerver. A teamspekerre is terjunk ki ha lehet, mert ugy hallottam az kevesbe eszi a netet a skypeehoz kepest. -
harduplanfor #26006 Csinos kis mordaly:) Grat! -
CAC #26005 Hát figy...még sosem menedzseltem BFH szervert, de mivel informatikusnak csúfolnak, és a kapcsolatom bármi szoftver-hardver dologgal elég barátinak mondható, ezért nagyon szívesen segítek.
Ha adsz majd logint, pár óra alatt rájövök neked mindenre.
De meg ne sérts azzal, hogy ezért pénzt akarjál adni. Egy VIP slot bőven elég lesz, de feltételezem, hogy azt egyébként is kapnának az itteniek. :) -
kekipeti #26004 A titok a speedclawban rejlik mint láthatod :P -
#26003 Persze már... na meséld csak el, hogy mivel trükközöl... :P -
kekipeti #26002 Nahát
-
harduplanfor #26001 Tevel es minden kedves forumtars!
Oh, ugy latom a "Pryda?" nev igen nepszeru lett itt a forumon:)
Ok. kivel lehetne tarsulni? A holland fazon akit ismerek eleg jol all penzugyileg (es annnyira nem haverkodo tipus), es nincs szuksege tarsra a BB. szerveren. Amugy o, meg a haverja gyakran nullara daraljak a szervert, mert ketten tul erosek. Ilyenkor csomoan kilepnek es rogton ures lesz a szero. Nalam ez nem cel, mert azt szeretem ha mindenki jol erzne magat.
Egyebkent nem ertettem es nem ertem a "magyarokat". Eletemben sokat hallottam toluk "a kene egy kis penz", "most nincs egy kanyim sem, nem tudsz valami alkalmi melot?" stb.cmiu monologokat. Egyszer egy regi baratom keresett meg es tudakozodott tolem milyen ismeroseim vannak kulfoldon, mert o menne Nemetbe/Auba dolgozni. A srac jol beszel nemetul. Mondtam neki, hogy az egyik Au szallodaban tudok neki pincer allast. Azt mondta, remek es hivja oket.... Azota eluszott a fel haza, es a Bkv-nal tengette eletet havi 100-ert. Szoval csokkent agyi kepessegeimmel nehezen vagtam le, miert nem volt jo neki a tuti protekcios allas. Nem o az egyeduli eset. Autoszerelo allast tudtam fel evvel ezelott. Jelentkezett barki is konkretan? A fenet.... Sirnak, hogy a bank viszi a hiteles autot.... Azt hiszem itt a forumon paran finoman utaltak a nem mindig rozsazs anyagi helyzetukre.
Jarjon jol mindenki! [email protected] Aki szeretne plusz manit, es a kedvere lenne az ilyen jellegu technikai mulatsag, irja meg mennyiert bonyolitana le a szerver beinditasat, es tanit be engem az admin kezelesre/konfigolasra/teamspeekerezesre (mint remenytelen analfabetat Xd)
Nem mindenaron szeretnem a szervert, csak ha ar/ertek aranyban megfelelo es "emberileg lehetseges". Egyeb esetben lemondok rola. -
tevel #26000 Gondold át, hogy kell-e neked saját szerver egyáltalán.
A helyedben inkább társulnék valakihez aki hasonló felfogásban üzemeltet már szervert. Megosztjátok a költségeket, megmutatja mi hogyan működik, mit hogyan kell beállítani. Így nem kell állandóan kérdezősködni. Amikor kitanulsz, akkor meg lehet saját szervered.
Az előnye ugyanaz: mikor játszol akkor kirúghatod a mandókat + Pryda-t. :) -
tomonor #25999 áhh, ritkán szoktam lustaságból -
harduplanfor #25998 -
CAC #25997 Jaaaa, az fasza!
Legközelebb tessék szmájlit használni az ilyen esetekben. -
tomonor #25996 ez ilyen baráti kabbe volt -
harduplanfor #25995 Sracok! Ne egymast irtsatok, hanem az ellenseget! Ja, hogy minden ellenseget megoltetek mar? Akkor irany az ovobacsi palya:):):) -
harduplanfor #25994 Ilyen merteku szabalyozasra nem lesz energiam. Egy honap mulva elutazom egy kis idore, es nem lesz aki felugyelje a szervert, tehat mindenkeppen automata szerverre lenne szukseg. Majd ha akarom szabalyozom a mandok szamat. Alapbol lesz 1 db mando beallitva, es ha meguntam a banant szepen kitessekelem oket a szerorol amikor aktiv leszek. Az egyszeruseg kedveert legyen inkabb BB+WW TDM. (a BB-s jofajta bugos verzio):) -
CAC #25993 :)
Isten látja a lelkem, hogy én megpróbáltam. :) -
tevel #25992 Igazad van, 1 tickettel csökken akármennyi a zászlóarány. -
#25991 Nem szeretné, hogy megkedveld. -
CAC #25990 Hm, ezt most nem tudom miért írtad. Nem mondtam tudtommal semmi bántót. -
tomonor #25989 Kabbe. -
CAC #25988 Köszi szépen!
(még a végén megkedvellek :) ) -
tomonor #25987 Csináltam hozzá egy összesítő topikot, csak lezárták.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=405525 -
CAC #25986 Tudod fejből, hogy jelenleg milyen fegyókat lehet VP-ből megvenni? -
tomonor #25985 a BB+WW általában nyerő páros. VV+CC úgyszint. -
tevel #25984 A sok reputációból összejött... :) -
tevel #25983 VV+BB talán nem szerencsés. Az egyik az infantry-t kedvelőké, a másik a járműveseké. Váltásnál néhányan le fognak lépni.
Még lehet azt csinálni amit Minkans, hogy bb pálya fut, de a tankhasználat hatóságilag tilos. Ehhez viszont mindig kell ingame adminnak lenni a pályán aki betartatja a szabályokat, vagyis több admin kell.
BB TDM ticket bug-ot úgy emlékszem valamelyik NC után megszüntették (2010,2011?), amikor még volt BB-n war, és dual lr sg-vel aprítottak a finnek (mintha még TCC-n egy felkészülési war-on hangzott volna el), persze hülyülök én is. Majd este kipróbálom, aztán "kiderül a tuti".
-
tomonor #25982 A BB TDM map az bugos, nem számítja be a zászlókat a ticketek számolásába, éppen azért szeretik annyian. Plusz, jó a fekvése. -
harduplanfor #25981 Ja es meg annyit vettem eszre, hogyha egy nagyon eros jatekos 38-45 kill kozott teljesit a BB palyan, siman kiuritheti az ellentabort. Utana akar 5-15 perc eltelhet amig ujra elegen fognak csatlakozni. Ha ez este 10-11 utan tortenik, konnyen szembesulhetunk az ures szerverrel. -
harduplanfor #25980 http://www.i3d.net/battlefield-heroes-ranked-gameservers.php
Elvileg 21.90 EUR/honap az ara. Ezt az osszeget probanak siman ki tudnam fizetni, de ezzel nem erek tul sokat, mert hulye vagyok a configolashoz.
Helyileg Amsterdam johetne szamitasba, mert Norveghoz az fekszik kozelebb. Amugy VV+BB only DM+CP combo tetszene a legjobban. 1-20-ig. A lvl proctection meggatolna a 30-as jatekosok berobbanasat a low playerek koze. Max 1 mandoval vagy anelkul gondolnam. Ha egyszer felnovok hozzatok tudasban es internet sebessegben, akkor mehetne egy 20-30-as szero.
A 8 hos szuper dolog, csak elobb be kell csengetni 5x2499 fundsot a cegnek, mert ugye fiokonkent max 3 kari engedelyezett freeben. -
#25979 ja bocsánat -
tomonor #25978 Bezony. -
#25977 "híresség"
-
tomonor #25976 Öööh, nem én fizettem a szerót, hanem svéd és izraeli haverjaim, Xsear és Avarik. Xsear két szerót rendelt, elsőt i3D.net-től, másikat Multiplay-től. Elvileg rendesen visszamondta az i3D szerót, de valami bibi volt, és ki kellett fizetni 3 havilag visszamenően, melyet amúgy nem kellett volna. Ígyhát a Desu Paireetsu csődöt jelentett, legalábbis szerver téren. Azóta mindketten kiábrándultak a játékból, igazából csak én maradtam meg, mint 'híresség'. A pontos árról nem tudok, én mindenesetre szívesen visszahoznám a szerót, ha nem lennék anyagilag én is csődben
VP-t szedni egyszerű: csak a daily missziókat kell csinálgatni. Mint látod, nekem van 8 hősöm. Ebből az következik, hogy ha minden nap mind a 8 hősön megcsinálom, akkor 600 VP-t tudok összeszedni minimum. Ebben csak a napi missziók vannak beszámítva. Aztán ott jön még a szintlépésből származó VP, a VP boostból származó, illetve a játékokból származó. -
harduplanfor #25975 Miert passzoltad le a szerod? Keves jatekos akart csatlakozni? Mennyibe kerult neked akkor havonta a buli?
Honnet a fenebol tudsz ennyi VP-t osszeszedni? Egyszer osszeraktam 10k-t,de majd megoszultem mire osszejott:) -
tomonor #25974 Még utánna gyűjtök 4000 VP-t a 2 VP-s rucira, és aztán a claw-ba megy az összes. -
tomonor #25973 Nah, már csak 2 fegyverre kell gyűjtenem, és az összes VP fegyót megvettem a fő hősömön :D -
harduplanfor #25972 Koszi ez nagyon hasznos info. BB only CFT-en szoktam jatszani. Pont a VV es a BB jon be a legjobban. Igy mar erthetobb, hogy korabban amig nem voltam vip miert kellet olyan sokat varni a belepeskor.