Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
Köszi a BF tippeket! :)

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ez egy kicsit összekuszálja majd a meglévõ stratégiai szokásokat. Az még elmegy amikor a commando egyedül idegesít majd mindenki ezzel, de ha majd 4 gunner összehangoltan teleportál egyik zászlótól vissza a másikig, amikor azt megpróbálja valaki elfoglalni...hááát, lesz nemulass.

Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.

Igen, elhelyezed a teleportot, válthatsz fegyót, lõhetsz, használhatsz képességet, stb.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pano
Sikerült, köszönöm! :)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A videóból nem látszik, de a teleport szerkezet elhelyezését követõen, amíg a kezemben van az indító szerkezet, addig tudok akár fegyverre is váltani? Lõni egyet csipával, vagy késelni, aztán elteleportálni a helyszínrõl?

Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.

Apropó: a workbench csomag VP-ért nem tûnt el: mostmár be van építve a kliens workbenchébe (hot deals helyett)

Kozos lonak turbos a hata...xerncse, h csak a bfh porog nalam, igy nem kell osztozni a p4f-en gyujtott Fundsokon. Amugy ott mindig meghalok mert nem birok celozni, ezert nem is jatszom a p4f-en:)
A bfp4f és bfh pénztárca közös...

igen nagyon jó,köszi szépen;)

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Remek otlet:) Akad par elfekvo emberem a p4f-en. A dolog mukodik:):):) Thx!
Apropó, 2000 Fundsot lehetett összeszedni összesen; a p4f is tartott valentin napot. Nem tudom, hogy mûködik-e még a link.

http://battlefield.play4free.com/en/store/redeem?key=6S7L-SX5U-FJXA-T6EU

Nem, explosive fegyver, és természetesen Fundsba kerül majd.

Love is in the air:) Vegre egy nagyszeru ajandek!:)

Ezt jol beneztem:) Gondolom ha valaki penzert vesz mondjuk 4 arany weapon mod packot, akkor is csak egyet tud hasznalni belole. Tehat pl. a Packin for Pisol-bol nem adodik ossze az I standard az III-as arannyal. Tetelezzuk fel, hogy a Super Crit for Pistol goldra lenne szuksege. Porgethet 4x mire kidobja,es ebbol csak egyet tud felhasznalni??? Uh ez egy rakat love...,hogyan gondoltak....
Ez a teleport gondolom widget lesz és VP-ért nem is lehet majd kapni.

Juhúú! :)

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pano
fundsot na.. javítva

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Szerelmet vallott nekem az EA valentin alkalmából. Nézzétek meg a rewards menüpontot, én kaptam 1.000 foundsot :D

Hmm, ma egy eléggé nosztalgikus itemet dobot a treasure chest nekem.

Tulajdonképpen ugyanaz, mint a Petyr's piece xD

Igen, eltûnik. A silvered odaveszett.

Mielõtt berakod, meg is kérdi, hogy biztosan megteszed-e, mert utánna nem tudod visszacsinálni ám :D

Jah, azt szeretnem kerdezni, hogy workbench upgradenel elveszik az elozo upgradem? Nevezetesen, nyertem egy tarbovitest smg-hez es egy silver closer nevu csodat. Elsonek a silver nyeremenyt upgradeltem, majd gondoltam felteszem az extra toltenyes cuccot. Miutan rahuztam, az elozo upgrade eltunt.
Hahha! Nagyon mokas video. Jopofak az uj lenyek:):):)
Bocsi, nem figyeltem akkor.

ezt írtam amikor errõl volt szó....

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
viszont jön pár új cucc ,h meg ne und a játékot :D
http://www.youtube.com/v/0mW9zTYgEsA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bali24
Ez az új frissítés nagyon nem kellett volna,olyan hibák jönnek elõ amik eddig nem voltak,grat. hozzá<#sir>

EMlékeztek még a claw bugra, melyre azt hittük, hogy nem adja meg a napi cuccost a latencia miatt? Nos, úgy tûnik, hogy valójában kincsesláda kulcsokat kaptunk vele. Csekkoljátok a treasure chest oldalatokat.

Kaptunk meg egy jo kis unable error 1002-es hibakodot a tobbi melle:) Hajra keszitok! Igy tovabb!!!
Milyen remek uj frissitest keszitettek a jatekhoz. Azota zsinorban dobalja ki az embereim a buvos error disconnecting (15) es kicked (1) uzenetekkel.
bali24
Csak azért mondtam mert én itt vissza szoktam nézni néha, hogy mennyi volt anno akcióban valami és én ilyen árat nem találtam,persze átszámolgatva se.

Eh, tuti hogy a körüli volt az ára. Meg is mutatnám az item history-mat bizonyítékul, de úgy néz ki, hogy a Battlefunds fülben az árakat többé már nem mutatja.

Minden ugyanannyiba került. Egyszerûen akkor egy 90%-os akció volt. Meg is vettem kétszer még aznap :P

bali24
Az 500 Battlefund-ot jelent,az lehetetlen egy full szet-ért szerintem több volt az.<#smile>

bali24
3000?<#merges2>Az túlságosan is olcsónak tûnik:D

Zero07
Amikor még minden olcsóbb volt (vagy csak már úgy tûnik).

Én átszámítottan 3000 Funds-ért vettem még 2011 nyarán :)

bali24
A mai DotD-ban a két rakétás szett megéri,ha jól tudom ennél olcsóbban még nem voltak???

Narxis
:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én eleve kerülöm a magyarokat, patriotizmus ide vagy oda. Persze vannak normálisak is (egész TCC/SF klán az volt), de a többség... Nos, ez nemzetközileg is így van, de az angol lehordást valahogy jobban el tudom viselni. Nem tudom miért, talán azért mert a magyar nem a szarkazmusra kalibrálódott, nehéz vele trollkodni, és minden szó kétszer erõsebb szándékkal hat.

En ezt elhiszem, de ilyen felallashoz jobb net kene, nem olyan ahol a BS-t megnyomod es nem mukodik amikor kell. Ma mentem egy kort egy majd elfelejtett gunneremmel. Nekem valahogy nem akar ugy felugrani egy magas hegy tetejere, mint masoknak. Pedig ugrom es lefele forditott csovel kilovom magam, es elotte a leget hasznalom. Szoval nekem felsobb szinteken eleg cumi. Amugy u.azon a szerveren jatszva egy gunner es egy soldier viszonylataban a gunnernel (leget hasznalva) jobban szaggat a net mint a soldeirnel.
1-2 -tol eltekintve kezdo jatekosokra gondoltam, atlagos vagy alap fegyverekkel. 40 db/kor? Level 1-7 ig szinten.
Pano

Zero07
paNo, neked mi a neved a játékban?

Zero07
Pedig elhiheted csapatban játszani az igazi. ;) Amikor megy a kommunikáció, a csapatmunka, a taktikázás. Számomra itt kezdõdik a BFH.

Pano
Erre nincs egyértelmû válasz, sok mindentõl függ:

- Milyen skilles emberekkel játszol
- Milyen fegyvered van
- Neked milyen a skilled, hogy tudod használni azt a fegyót ami a kezedbe van.
- Meg kismillió más tényezõ.

Ezert nem nagyon ismerkedem itt magyarokkal:)
Szerinted egy profi mesterlovesz lvl. 6-7-es szinten, az uj karaktereket felepito karik tarsasagaban hany embert tud leloni? Helyszin a Salty Pretzel szerveren talalhato, a MM palyan.
Megtenned,h valaszolsz erre a kerdesemre? Kivancsi vagyok.
Pano
Na igen.
Mondjuk azt végképp nem értem, hogy miért vagdosnak ki állandóan. Vitatkozni nem vitatkozom sose, ráhagyom (lehet ezért :D ), meg szerintem nem vagyok valami hûde jó játékos sem.

Narxis
Sajnos ez igaz. :/

Pano
Állandóan kivágnak, már kezdek hozzászokni.

Ma 3 magyarba botlottam bele, az egyik admin volt, le "büdös gecizett" mert le mertem 2x lõni és kivágott aimbot indokkal.
A másik kettõ is hasonló remek nyelvezettel megáldott emberke volt.

Nem tudom miért, vonzom az ilyeneket.. akárhányszor magyarba botlok az összes úgy viselkedik, mint egy mezítlábas buta paraszt akkor is, ha hozzá se szólnak.

Narxis
Kidobtak? :D