Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Volt a szerótokon egy enyhe alattomos lag... Multin nem lesz.
Én is oda költöztetem a bf.hu-t .
Am kaptatok 16*50bfet?
Az új szerverünk bookmarkja
Természetesen minden maradt ugyanaz, a VIP-k viszont sajna törlõdtek. Ennek ellenére aki vip volt, az vissza fogja kapni kiváltságát holnap. Addig is, bookmark és harcra fel egy stabilabb, Német szerveren! 😄
Kár hogy nem dr.pepper es a cucc 😞
BattleTag: kabel15#2672
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kicsit a TF vonalat kéne megcélozni
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Új karit már nem kezdek el... lassan megvan a 3kaszt lvl30.
Persze ha bedobnának egy új kasztot (amin meglepõdnék) akkor azt is felhúznám, de már sokkal lassabban.
Összegezve úgy érzem ,h max 4hónapot látok még a Heroesban, amit aktívan töltök vele... aztán már csak látogató játékos leszek(az viszont sokáig).
Egyébként ha fun-ból tolod, akkor nem fogod szerintem megunni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Inkább megyek Bad Company 2-zni😄
+ Pra...mi van a adminságommal? 😛 (+a bf.hu szerver off :S)
nah mind1, a lényeg akkor hogy szünetben nem lesz :S
(Az ilyesmit rühellem a legjobban a világon ...asszem :S)
De kell majd még 1nat és 1royal klán.
De meghírdetem battlefield.hu-n ,h hivatalos legyen a dolog.
Most néztem hogy a Nationals nest feiratba lehet kéne egy aposztrov 😛 az s elé 😛
Am nekem 8...bárkinek csinálok aki kicsit is friend...és Nat....
Am ehez kéne némi segítség...hoyg ha csinálok ilyen galleryt...akkor oda mit kell írni...hogyan...stb stb...bár lehet lemásolom valakiét aztán jó 😛
Tegnap gondolom a szolgáltatónak hála (UPC) nem volt net egész nap :S....így viszont volt idõm photoshopozni 😄

És csináltam egy...hát nemtoom nyitnék valami galéria félét BFH fórumon...ebben némi segítségre lesz szükségem Tomonor részérõl (nyelvtani szempontból 😛) szal csiáltam egy ilyen bigyót hozzá a topik tetejére, kíváncsi vagyok hogy jó e rajta a felirat (Ha valami nem helyes akkor javítom 😛)

Nah Doki neked 3 verzióban csináltam meg a signaturet....más LvL van rajta (28-29-30) hogy késõbb is használhasd 😄...szal elküldöm neked õket pm ben 😄
gyahh és pl na szedjétek szét egymást...nem volt valami fasza végigolvasni majd 2 oldalnyi értelmetlen hszt :S
+++Gratulálok a szerverhez Tomonor 😄....így már 4 VIP szerver van a bokmarkok között 😄😄😄 (És mind magyar irányítás alatt van 😛)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mondjuk ódzkodott tõle, mert akkor elvesznének a stuffjai.
Grrr1234:
Ebben is lehet valami. Egy elmélet szerint a kliens rosszul küldi el az account bejelentkezési információit. Ezért javasolták, amit Tomonor is írt, és szerintem hasonló okból segíthet a cookie-k törlése.
Ha olvassa, biztos kipróbálja ezt is.
Ha Mozzilád van:
(Felül) eszközök -> elõzmények törlése... (vagy ctrl+shift+delete)-> részletek, itt legyen a Sütik (cookies) kipipálva, de a legjobb ha mindegyiknél fityeg a pipa -> A törlendõ tartományt pedig állítsd "Mindenre" -> Katt a törlés mostra. Aztán teszt.
Ha Internet Explorered van (ami a legjobb böngészõ letölteni egy másikat... 😛) :
(Felül) eszközök - Böngészési elõzmények törlése... (vagy ctrl+shift+delte)-> "Cookie"-k jelölõnégyzet legyen kipipálva, de mint mondtam, itt is inkább fityegjen mindenhol a pipa. -> Katt a törlésre. Aztán teszt.