26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    megakadt a felkiáltójel D:
  • tomonor
    happy bday
  • Lupous
    BSZ :D
  • Elektrofrombc2
    Boldog szülcsit itt is :D
  • davis98
    Jahhjj de finom volt köszönöm
  • Naberiuss
    <<<Ezek itt torta szeletek.(Igen ez torta!)Mindenki vehet 1 szeletet :) En fizetek
  • Naberiuss
    3.5 es most funkcional :D
  • Elektrofrombc2
    Hanyassat tetted fel? Mert én neked a 2.0-t feltettem.
  • CAC
    Így van. Az az istenkombó maga (nem te :) ) a tankcsatában. :)
  • Naberiuss
    Megprobaltam,es tenyleg jo!(elbeszelgetek en itt magammal)
  • Naberiuss
    Visszakerestem,irta valaki h NETflamework...na most majd megprobalom aztan majd kiderul
  • Naberiuss
    Sziasztok!

Egy kerdesem lenne.
    Betolti az oldalat,rakattintok a PLAY NOW "gombra" es addig jut el hogy vegigszalad az a betoltes,eltunki es semmi.
    Mi lehet a baj?
    Probaltam mar ujra rakni,meg azt is hogy mozillaval,explorerrel de semmi.Delutan meg siman jatszottam
  • Smithwarden
    Foleg ha van IEG-je is.
    Lo egyet tankkal a gunner, kiszall + IEG + arrebbmegy par metert hogy ne seruljon a tank a masik tank lovesetol es amikor letelik az IEG akkor vissza a sajat tankba...tul eros...
    Soldier meg duplan szopik a tankoktol.
  • Elektrofrombc2
    Nem feltétlenül rossz az. Többször is csináltam, hogy kiszáltam lőttem egyett RPGvel aztán vissza a tankba és onnan is egyett. Így kicsit olyan mintha 2 tankod lenne és ami még jó benne, hogy sokszor megtévesztheted ezzel és így nem a tankodat fogja lőni hanem téged amikor kiszáltál.
  • roland4
    jó lett a rajz :D
  • davis98
    Im a pro akart lenni, csak nagyon össze kellett nyomorítanom :D
  • tomonor
    mit szólsz ehhez: gunner a tankban. :D
  • CAC
    Ez igaz, de soldierként gondolom a CM elsőként lett lvl5, s mivel a splash damage az epicentrumtól távolodva csökken, így eléggé sokáig ki tudja húzni a soldier.

Egyébként a BFH alapvetően csapatjáték, tehát ilyenkor kell írni a csapattagoknak, hogy heeeelp. :)

Nézd fordítva a dolgot! Ha az óvatlan soldiert nem tudja kinyírni a tank, akkor mégis kit öljön meg? A láthatatlan commandot? A gunnert, aki veszélyesebb szinte rá nézve, mint egy másik tank?
  • tomonor
    ki apró :O
  • davis98
    Így :D
  • Vaxi
    nem álltak le, tiltva van a hotlink.
  • tomonor
    mert mindenki őket használja :D

Ráadásul meg van egy faszányos kliensük, amivel két klikkbe kerül, hogy felhúzd a képet a profilodba, ráadásul kapsz hozzá vagy 10 db link típust, bbcode-ostól kezdve egészen a html embedig.
  • Lupous
    Egész fasza lett :D...
    Amúgy ezt honnan veszed? "nem hiába ők az internet elsőszámú képmegosztói." én pl még soha nem találkoztam vele. Designre kb egy kalap kaki :D...ha képet akarok feltölteni vagy ide teszem fel, vagy a Deviantartra.
  • tomonor
    mindig is onnan linkeltem, és mindig is működött, kivéve most. Néha karbantartják a szervereiket ők is, nem hiába ők az internet elsőszámú képmegosztói.
  • tomonor
    nem, szerintem az imageshack szerverei leálltak. Ám érdekes hogy saját magamnak a saját képeimet behozza...

Akkor utoljára mlap hoston:

• Smithwarden
    Imageshack.us -rol ne linkeljetek ide, mert az nem szokott mukodni (kulon kimasolva a linket be tudjatok amugy hozni a kepet).
    Valasszatok masik kepfeltolto oldalt.
  • Lupous
    Ohh akkor kezdek "megnyugodni"...nem nálam van a hiba :D
  • Lupous
    Oxa...lehet nálam van a probléma...bár nem biztos...mivel egyik rajzot de látom.
    Bár az is lehet hogy ahova feltöltöttéték azzal van valami baj(om)
  • davis98
    talán most... és bocs a 3 kommentért :S
  • davis98
  • davis98
    Jó lett :) Én is rajzolgattam :P Ez nem a legjobb tudásom szerint rajzoltam :) csak firkálgattam :D
  • Smithwarden
    Ez sem igaz teljesen, hogy csak nyilt terepen akadaly.
    Vegyunk pl egy nem osszefuggo varosreszt hanem egy olyan helyet ami csak egy 1-2 haz vagy ilyesmi.
    A tanknak splash sebzese van a robbano lovedekkel. - Mit csinalsz ellene ha nem jon kozel?
    Ha nem hulye a tankos mindig kb oda lo be (falakra vagy foldre) ahol latja hogy sebzodsz rendesen.
    Nekem ilyen sokszor volt es nagyon unalmassa es idegesitove tud valni a jatek ilyenkor.
    Ha nem tud siman kinyirni a tank akkor szo szerint percekig vagy akarmeddig ott korozunk a fedezekek korul, hogyha persze a soldier ki tudja magat healelgetni.
  • Lupous
    e-ee :(
  • tomonor
    érdekes...

És így?
  • CAC
    De ez csak a nyílt terepen akadály. Ott pedig megérdemli a tank, hogy igen is ölhessen. Tehát ez kb probléma a sunset és a seaside mezőin.
    Ezeken a részeken meg ott van a plane, saját tank.
    Szóval egyáltalán nem tartom akkora katasztrófának. Már megbocsáss, de aki kimerészkedik nyílt terepre miközben ellenséges tankok flangálnak, az megérdemli a halált.
  • Smithwarden
    Nem azt mondom hogy halalos dolgot kell adni soldiernek tank ellen, csak amivel minimalisan van ellene eselye vagy menekulni tudna.
    Kb 20 meteren kivul meg a granatjait se birod radobni...lehet neked akarmid, "GS, CM, BS trió és a tnt", semmit nem er egyik sem.
    Gunner / Commando az infantry es vehicles mapokon is elvan, de a soldierrel jarmuves map tiszta kinszenvedes legtobbszor.
    (Amugy a jeep is keves sok palyan az is igaz, de az mar map "hiba", nem kaszt problema.)
  • Lupous
    Nekem se :S
  • tomonor
    nekem igen :>
  • Elektrofrombc2
    Nekem nem mutatja a képet...
  • tevel
    Lassú a soldier, főleg a lerohanások torpannak meg az miatt, hogy nem raktak még 2db jeep-et a városba (SS2), hajóhoz (BB) meg a világítótoronyhoz (SS). Sokszor ácsorgunk ott többen is, várva egy leg it-es gunnerre (csak mert 1 tetü commandó elvitte az egyetlen jeep-et, hogy otthagyja a hegytető alján, amiről kempelni akar)