26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #18845 megakadt a felkiáltójel D: -
tomonor #18844 happy bday -
#18843 BSZ :D -
#18842 Boldog szülcsit itt is :D -
#18841 Jahhjj de finom volt köszönöm -
#18840 <<<Ezek itt torta szeletek.(Igen ez torta!)Mindenki vehet 1 szeletet :) En fizetek -
#18839 3.5 es most funkcional :D -
#18838 Hanyassat tetted fel? Mert én neked a 2.0-t feltettem. -
CAC #18837 Így van. Az az istenkombó maga (nem te :) ) a tankcsatában. :) -
#18836 Megprobaltam,es tenyleg jo!(elbeszelgetek en itt magammal) -
#18835 Visszakerestem,irta valaki h NETflamework...na most majd megprobalom aztan majd kiderul -
#18834 Sziasztok!
Egy kerdesem lenne.
Betolti az oldalat,rakattintok a PLAY NOW "gombra" es addig jut el hogy vegigszalad az a betoltes,eltunki es semmi.
Mi lehet a baj?
Probaltam mar ujra rakni,meg azt is hogy mozillaval,explorerrel de semmi.Delutan meg siman jatszottam
-
#18833 Foleg ha van IEG-je is.
Lo egyet tankkal a gunner, kiszall + IEG + arrebbmegy par metert hogy ne seruljon a tank a masik tank lovesetol es amikor letelik az IEG akkor vissza a sajat tankba...tul eros...
Soldier meg duplan szopik a tankoktol. -
#18832 Nem feltétlenül rossz az. Többször is csináltam, hogy kiszáltam lőttem egyett RPGvel aztán vissza a tankba és onnan is egyett. Így kicsit olyan mintha 2 tankod lenne és ami még jó benne, hogy sokszor megtévesztheted ezzel és így nem a tankodat fogja lőni hanem téged amikor kiszáltál. -
#18831 jó lett a rajz :D -
#18830 Im a pro akart lenni, csak nagyon össze kellett nyomorítanom :D -
tomonor #18829 mit szólsz ehhez: gunner a tankban. :D -
CAC #18828 Ez igaz, de soldierként gondolom a CM elsőként lett lvl5, s mivel a splash damage az epicentrumtól távolodva csökken, így eléggé sokáig ki tudja húzni a soldier.
Egyébként a BFH alapvetően csapatjáték, tehát ilyenkor kell írni a csapattagoknak, hogy heeeelp. :)
Nézd fordítva a dolgot! Ha az óvatlan soldiert nem tudja kinyírni a tank, akkor mégis kit öljön meg? A láthatatlan commandot? A gunnert, aki veszélyesebb szinte rá nézve, mint egy másik tank?
-
tomonor #18827 ki apró :O -
#18826 Így :D -
#18825 nem álltak le, tiltva van a hotlink. -
tomonor #18824 mert mindenki őket használja :D
Ráadásul meg van egy faszányos kliensük, amivel két klikkbe kerül, hogy felhúzd a képet a profilodba, ráadásul kapsz hozzá vagy 10 db link típust, bbcode-ostól kezdve egészen a html embedig. -
#18823 Egész fasza lett :D...
Amúgy ezt honnan veszed? "nem hiába ők az internet elsőszámú képmegosztói." én pl még soha nem találkoztam vele. Designre kb egy kalap kaki :D...ha képet akarok feltölteni vagy ide teszem fel, vagy a Deviantartra. -
tomonor #18822 mindig is onnan linkeltem, és mindig is működött, kivéve most. Néha karbantartják a szervereiket ők is, nem hiába ők az internet elsőszámú képmegosztói. -
tomonor #18821 nem, szerintem az imageshack szerverei leálltak. Ám érdekes hogy saját magamnak a saját képeimet behozza...
Akkor utoljára mlap hoston:
-
#18820 Imageshack.us -rol ne linkeljetek ide, mert az nem szokott mukodni (kulon kimasolva a linket be tudjatok amugy hozni a kepet).
Valasszatok masik kepfeltolto oldalt. -
#18819 Ohh akkor kezdek "megnyugodni"...nem nálam van a hiba :D -
#18818 Oxa...lehet nálam van a probléma...bár nem biztos...mivel egyik rajzot de látom.
Bár az is lehet hogy ahova feltöltöttéték azzal van valami baj(om) -
#18817 talán most... és bocs a 3 kommentért :S -
#18816 -
#18815 Jó lett :) Én is rajzolgattam :P Ez nem a legjobb tudásom szerint rajzoltam :) csak firkálgattam :D -
#18814 Ez sem igaz teljesen, hogy csak nyilt terepen akadaly.
Vegyunk pl egy nem osszefuggo varosreszt hanem egy olyan helyet ami csak egy 1-2 haz vagy ilyesmi.
A tanknak splash sebzese van a robbano lovedekkel. - Mit csinalsz ellene ha nem jon kozel?
Ha nem hulye a tankos mindig kb oda lo be (falakra vagy foldre) ahol latja hogy sebzodsz rendesen.
Nekem ilyen sokszor volt es nagyon unalmassa es idegesitove tud valni a jatek ilyenkor.
Ha nem tud siman kinyirni a tank akkor szo szerint percekig vagy akarmeddig ott korozunk a fedezekek korul, hogyha persze a soldier ki tudja magat healelgetni. -
#18813 e-ee :( -
tomonor #18812 érdekes...
És így? -
CAC #18811 De ez csak a nyílt terepen akadály. Ott pedig megérdemli a tank, hogy igen is ölhessen. Tehát ez kb probléma a sunset és a seaside mezőin.
Ezeken a részeken meg ott van a plane, saját tank.
Szóval egyáltalán nem tartom akkora katasztrófának. Már megbocsáss, de aki kimerészkedik nyílt terepre miközben ellenséges tankok flangálnak, az megérdemli a halált. -
#18810 Nem azt mondom hogy halalos dolgot kell adni soldiernek tank ellen, csak amivel minimalisan van ellene eselye vagy menekulni tudna.
Kb 20 meteren kivul meg a granatjait se birod radobni...lehet neked akarmid, "GS, CM, BS trió és a tnt", semmit nem er egyik sem.
Gunner / Commando az infantry es vehicles mapokon is elvan, de a soldierrel jarmuves map tiszta kinszenvedes legtobbszor.
(Amugy a jeep is keves sok palyan az is igaz, de az mar map "hiba", nem kaszt problema.) -
#18809 Nekem se :S -
tomonor #18808 nekem igen :> -
#18807 Nekem nem mutatja a képet... -
tevel #18806 Lassú a soldier, főleg a lerohanások torpannak meg az miatt, hogy nem raktak még 2db jeep-et a városba (SS2), hajóhoz (BB) meg a világítótoronyhoz (SS). Sokszor ácsorgunk ott többen is, várva egy leg it-es gunnerre (csak mert 1 tetü commandó elvitte az egyetlen jeep-et, hogy otthagyja a hegytető alján, amiről kempelni akar)