26731
Battlefield Heroes
  • Pano
    Hali!

Szerintetek nati soldiernek AK74-et (vagy tier ak74) érdemes venni, vagy M16-ot?
  • tomonor
    elfelejtettem írni, hogy a trollok véleménye nem számít
  • tomonor
    hmmm. Én nem komálom az ATI-t, szal ezt most kihagyom. Mindenesetre jóérzés volt magyarországért szavazni, és nem utolsó sorban fölénnyel nyerni.
  • Elektrofrombc2
    Vedd ezt annak az összeröffenésnek :)
  • davis98
    Én is jelentkeztem :D
  • Lupous
    Ehh...jelentkeztem a versenyre :P...de nemlátok arra utaló dolgot amiről kérdeztem lentebb :D
  • Elektrofrombc2
    Ilyesmire gondolsz? http://www.battlefield.hu/content/2011/01/27/A_Battlefield.hu_Hosei_-_nyeremenyjatek

Am lesz majd Heroes GameNight Vol. 2...
  • davis98
    boldogat ! ;)
  • Zero07
    ja Tom!megetted már a kalapod? :D
  • Naberiuss
    koszi neked is.
  • Lupous
    Vehh nemértettem mit köszi...de így már értelmet nyert minden :D

am amikor volt a gamenight...beszéltetek valami összeröffenésről...azzal lesz valami?
  • Lupous
    hát ne hidd h nem próbáltam :P...de nem semmi haszna :s szar gépem van ez nem kérdés...de egy darabig jó volt minden...
    nah mindegy megjött a kedvem ...asszem tolok pár menetet...majd valakire rámászok :D
  • Zero07
    jajj télleg én meg itt írok, mint a vadállat és téged meg kifelejtelek:utólag is boldog születésnapot
  • Naberiuss
    Elektro
    Lupous
    Tomonor

Kosziiiiiiii!
  • Zero07
    vedd lejebb a grafikát.sztem 30asoknál a sok ruha kiakasztja a géped :D
  • Lupous
    Am van egy olyan problémám is hogy laggolok...és nemtudom miért...más játékokban egyáltalán nem...sőt ha noobok ellen megyek akkor se...de alapból igen ...így sajna elment a kedvem a játéktól egy kicsit.
    +ittvan a NFS world..ami kicsit beszippantott minden hibájától eltekintve. +a BFplay4free se rossz :D

+hát nem kevés pénzt feccöltem a dologba szal nem hagyom azé veszni a cuccot:D (szal ha kellek megyek :D)
  • Zero07
    ha ez Németország lenne, és überpro cs-sek lennénk akkor már simán pénzt keresnénk :(
  • Lupous
    Ohh kösszi :D (Ez jólesett :D)
    (Az egyetem témát pedig hát LOL...kicsit beleéltem magam... kb 2 hónap güzüléssel meglenne a álmom - ami nemmás mint kollégium+sunák+sunák+pia+sunák++++ - szal talán ezt nem hagyom ki :D)
  • davis98
    Én amúgy mostanába mandozok azt húzom felfelé
  • davis98
    Akkor inkább így : Kockulsz, és sok zsét keresel, vagy lerohadsz a gép elé, és játszol döglésig :D:D:D:D
  • Zero07
    ba*meg az egyetlen, tényleg jó commando az te vagy.(mondok valamit:ahgyd a p*csába az egyetemet és játssz :D)
  • davis98
    óóóóh... :(
  • Lupous
    Úhh akkor ez komoly időbe tellne...szerintem engem el kell felejtenetek :S (Sajnos)
  • Zero07
    ne haragudj sírtam :/
  • Zero07
    különben meg én ezt figyeltem meg:egyedül játszok:"qrva játék",unalmas,monoton
    csapatban:van kivel baromkodni,lehet zúzni,keménykedni,"WGG"
  • Zero07
    nem vagyok buzi :PD
    hogy miért?volt ősszel a Team Hungary, és jó lenne egy csapatban játszani, másfelől jó lenne warozni fun és liga szinten.összességében valami nc csapathoz hasonlóra gondoltam
  • Lupous
    Amúgy asszem pra nemigazán aktív (kicsit megunta asszem-ahogy én is- +bibis a könyöke szal nem 100as :S)
  • davis98
    pl most.. :)
  • Lupous
    Hát...mikor szeretnél magadévá tenni ?! + és minek?
    (Nekem kb akkor jó amikor nektek... de lehet hogy mostanában szinte sos...ha minden összejön megyek jövőre valamiféle egyetemre (Talán Győrbe)
    de ahhoz kell még tanulnom vagy a mostani sulimba...vagy egy emeltszintű érettségi sem ártana :D...szal meglátom.

(+a kibaszottkúrva istenit má neki hogy nemtudod leírni a nevem normálisan :D)
  • Zero07
    kérdezem:davis,pra,lupus,elektro,nab:ti mikor értek rá játszani?magyarán egy egységes időpont kellene
  • SzLehel
    nem kegyetlenül kurva rossz,de aránylag szar :D
  • davis98
    Amikor ezt megcsinálták és feltették a netre, a suliban mindenki úgy köszönt, hogy cshőő babinéni xdxd
  • tomonor
    lehet, hogy sokan láttátok már, de ha ezen nem fogtok kegyetlenül fetrengeni, akkor megeszem a kalapom.

• tomonor
    hmmm, voltam az imént a battlefield.hu szerverén, és játszottam pár kört. Az egyikbe csúnyán vesztettünk mi natok MM-en, erre mondja egy smog nevű royal hogy "Ennyi." (aki történetesen züdd volt, tehát a barátom lehetett). Na mondom magamban jól van, majd a következő körbe majd meglátjuk. Fölényben nyertünk, fél royal csapat szokás szerint lelép, írom én is, hogy Ennyi... Erre mit látok. Smog többé nem zöld.

Hmm hmm... Érdekesen jönnek itt ki a dolgok.
  • HunTatyi
    így bizony
  • Elektrofrombc2
    Én úgy gondolom, hogy egy tapasztaltabb gunner többet ér mint golyófogó. Ha már tank és gunner csapatjáték alakul ki, úgygondolom többet ér melette futni és közben lőni a tankot mind2-en minthogy ott rohadjon a tankba IEG-vel mert onnan elég nehéz jól célozni RPGvel... asszem ennyit erről.
  • Zero07
    miért, kéne? :P figyelj plusz munka nekik, de ha még így is lenne akkor is über wacky/super greasy-t többen veszik, mert:
    -olcsóbb
    -tudsz vele futni
    -többet sebez egy picivel
    -long range
  • tevel
    Nem árt még egy kis wrench is a halhatatlansághoz, és úgy már nem lesz ellenfél.
    Más:
    A scoped AK74 nagyon jól használható volt PTE-n 10-12-t sebzett, amikor átkerült az életbe jócskán nerfelték, most 5-6-ot sebez. Teljesen használhatatlan, még short smg-vel is hamarabb kinyírom az ellenfelet. Nem lesz valami patch, ami javítana ezen?

• CAC
    Ha nem is halhatatlanok, de ez erős kombó, és meg is érdemli az, aki képes csapatban játszani.
    Ellenben, ha az ellenfél is jó teamplayt nyom, akkor simán hozz ellenetek egy ugyanilyent. :)
  • Zero07
    és mit szólsz ahhoz, hogyha már istenkombónál tartunk:vagyok mondjuk én soldierrel és egész jól is vezetek tankot (mármint kilövöm, amit ki kell) és mondjuk Elektro beszáll, rpg+ieg, és kapjátok be halhatatlanok vagyunk.
    és nab:pont ezért írtam tegnap csetbe, mint a vadállat, hogy szállj be a tankba, mert az ieg-d elnyeli a lövését, lősz rpg-vel, én tankkal, tehát 2v1