Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Am rájöttem minek a zenéjét használták fel (Khm...lopták 😛) a videóhoz
Fairy Tail jófajta anime überfasza soundtrackekkel...igencsak nagy a hasonlóság bár némiképp át van hangszerelve ...bár ez a dallam elég sok helyen hallható asszem mintha már több helyen is hallottam volna 😄

Grr1234
Miért lett volna korai? Ezt kifejtenéd bõvebben, légy szíves?

Lupous
Ez van 😛...gondoltam pro leszek 😛

'moderátorok figyelmébe' topikba kell kérelmet nyújtani. Továbbá szerintem egy picit még korai volt nyitni annak a játéknak... na mindegy.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
Pircsi... na ez mély sebet hagyott bennem... 😄

Lupous
off:Nemtoom :S
Am most vettem fel a kedvencek közé a heroes topikot meg a battleforgeosat meg amit csiáltam...és tök jó mert pircsi csíkkal jelzi honnan vannak a új hsz-ek 😛 Eddig könyvjelzõben volt elmentve ez a topik szal nemigazán nézelõdtem az SG-n máshol 😛

Grr1234
Hát ha megmondod hogyan kell törölni?! 😄

Lupous
Off:
Link
Semmi bajom veled Grrr...de szarul csináltad meg a topikot (Hibás a név :S)...+valami paraszt teleszarta...
Szüóval ha lehet törölni akkor töröld ha nem akkor meg nemtoom...de ne azt használjátok 😛 +Ezzel a topikkészítõ (LOL) jogomat kockáztatom (De még sose csiáltam topikot 😛)

Lupous
LOL
De am sztem az etióp harcos gáz volt ez sokkal jobb 😄..csak egy jó gatya kell rá 😄 ami színbe passzol 😄

néger tolerancia jobban teccett 😞

Pra
Új cuccaim

Naberiuss

óh nyugi, mi ezzel csak jól jártunk... Olcsóbb, stabilabb, kb 30-al kevesebb ping, ingyen 16 slotos mumble szerver, nem kell beírni a Multiplay-t (i3D árából kijött ez a feature), és ingyen 50mb tárhely domain-el. Tulajdonképpen csak egyetlen hátulütõje van a dolognak: a pbscreens nem publikált. Viszont Xsear javascriptet tanult, tehát meg tudja oldani.

Na meg még hátulütõ lehet az, hogy mindenkit külön be kell VIP-zni megint.

ezt csak õk tudják.

Grr1234
Nemtudom. 😞

kabel15
És mi alapján lesz a sorsolás? Pl akinek van aktív acc ja BFH-n az kap kódot? Vagy random? Mert jó lenne bekerülni.

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Nov. 30.

kabel15
Kb mikor lesz elérhetõ béta? hetek? hónapok?

Lupous
Oksi nekem jó XD (csak a múltkor nem reagáltad le az ezirányú kérdésem...és ebbõl arra következtettem... nah mindegy toom nem vagy te olyan 😛)
Az újításokkal mizu? 😛

Pra
Lupikám nem felejtettelek el 😄
Csak 100%,h váltunk mi is!
Megyünk a Multihoz amint lejár az eliottness(még 20nap kb).
Szal kár lenne megtanítani a Nessmanagert neked.

kabel15
Én örülök hogy nincs olyan nagy graff ja. nem tervezem a gépem újítását.

Grr1234
Raktam fel egy videót P4F SG részlegébe (ahol rizsál ben kúzinz), ott egész jó a játék grafikája. Bár én nem játszottam BF2-vel, szóval nincs összehasonlítási alapom.
OFF VÉGE

Lupous
Hát nemtoom :S...nekem tetszik végülis ez az új play4free...de fásztudja, heroes sokkal jobb. a bétára jelentkeztem de csak azé hátha tényleg kapnak valamit a heroesosok 😛
Amúgy a videó engem is a BF2 re emlékeztetett nagyon talán ugyan az az alap (Eddig egész jól bevált szal végülis jó az...de jobbat is lehetne azé már csinálni(persze ahhoz több pénz és idõ kell), így kicsit rókabõr szagú a dolog. A videó zenéje viszont nagyon bejött 😄...kéne nekem ez 😛...olyasmi volt mint az In Falmes, vagy valami hasonló melodikus metál téma szal az jóság volt 😛
Más...hol marad az az update amit két három napja mindenki vízionált itt, de sehol nem olvastam róla? Aszontátok h majd ma 😛...de semmi ahogy nézem (Ha csak ez a videó+bejelentés nem az, de akkor elég nagyot csalódtam :S)
Off: Ismét szükségem lenne 1 pepper kódra, és nem , ismét nem nekem kell! Szóval ha valakinek van... szívesen csiálok neki aláírást vagy valami ilyesmit 😛 (Bár azt amúgy is csiálok ha szóltok 😛)Off vége!
Tomonor...hmm végül is mindegy csak legyen ugyanolyan fasza az a szerver is 😛 (nekem tetszett hogy az auto admin ennyit kommunikált, meg a rangok vagy mik...szal hajrá hajrá!
Pra!...veled meg mizu van? Admindologgal mi van? (Ha nem akkor nem csak akkor azt mond kérlek :s)

kabel15
Amúgy ebbõl a gunclub bugolásból megint kimaradtam 😞 Ha máskor an ilyen küldjetek már egy PÜ-t

Grr1234
Nem.

Pra
nem

kabel15
Ti kaptatok valami vissza igazolást az e-mail címetekre a hogy regeltetek a bétára?

kabel15
tetszik ez az új BF. Erre talán még költenék is pénzt <#nyes>

Grr1234
Upcoming Content and Features:

* Deep Space 2
Take the Isaac look a step back in time and enter on the battlefield dressed as the alien slaying engineer from Dead Space 2
* Two more game modes
* Christmas Specials
Join us this festive season as the temperatures chill and the battlefield becomes a more ruthless war zone than ever before with bone chilling colds and the seemingly endless snow fall. Not only that, but you will also have the chance to get your hands on never before seen goodies, including... scoped guns!
* Bug Fixes
Along with all of these awesome new features and epic chunks of content we have been working hard on fixing many of those pesky bugs you have been reporting to us. With the help of your feedback we are crushing those bugs.

byzhouse
nekem is néha kiírta ez valami bug csak.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Grr1234
Minden bejelentkezés után szarozik az ottani fórum, de ha frissítem akkor már jó.

o.O nos ezesetben vagy bannoltak a fórumról, vagy mindig olyan topikot nézel amihez nincs permissziód (törlik idõközben)

Ám nem, ez más, ez az olyan nem tudod beírni a jelszód dolog.

Grr1234
Nekem akkor szokta kiírni ezt a banolós témát amikor megakarom nézni a BFH-s fórumot.

igen ám valóban kihasználtuk a dolgokat, ám azt ne feledd hogy nem illegálisan. Akkor senki se tudta hogy mi a szitu, így ment a rush ezrivel. Amit tehetnek az az, hogy az utolsó tranzakciókat törlik az acc-ról, vagy levonják a BF-t. Mondjuk az is lehet hogy egy egyszerû bannal megoldják xD Ki tudja.

igen, többek között emiatt a bug miatt elérhetetlen a gunclub már.

Aki feltörte azt bannolták.

#16886: ilyen nekem közvetlen azután jelentkezett amikor aktiváltam a gunclubbos BF-em. Na mondtam hogy itt a vége. Aztán rá egy percre már újra be tudtam lépni.

Pra
A bejelentkezésnél volt valami bug amit kihasznált.
Azt mondta ,h csak nyomkodni kellett a bejelentkezést és a rendszer egymás után írta fel neki a 700bfeket, mert újra lehetett nyomni az elfogadás gombot is 😛

Grr1234
34 ezer BF-et? Hogy a picsbe? 😄

Pra
Fuuhh gyerekek...
A szívem majdnem leállt az elõbb.
Bejelentkeztem a fõoldalon és kaptam egy olyan üzenetet ami valami olyasmirõl szólt ,h azért nem tudok innen továbbmenni, mert a fiókommal valami probléma van, vagy mert felfüggesztették azt (azaz banoltak)
Nem tudtam elolvasni mert alig vettem észre hirtelen az üzenetet...
csak nyomkodtam tovább a profilomra...
aztán megint jött az üzenet a fejléc környékén, de megint gyorsabb volt az egéren az ujjam mint a szemem (már nem jön az üzenet ,de fosok rendesen)
Pont tegnap beszéltem egy sráccal aki a GUNCLUB-on keresztül 3darab Heroes acc-ra csinált összesen 34.700bf-et... természetesen banolták már, de tegnap még volt egy acc-ja amivel játszott.
Olvastam a levelet is amit az EA-tõl kapott XD (kemény szöveg volt)
Nah ezek után jól beparáztam ,h minket is beszopatnak amiatt a +1darab 700bf miatt.
Asszem soha többé nem játszom ki a rendszert (még ha ez, amit mi csináltunk nem is igazán kijátszás hiszen õk hibáztak azzal ,h 2* felírták nekünk a 700at)

Új játék viszont nagyon érdekel... persze jelentkeztem CB-re 😊

Grr1234
Mikor fognak szólni, ha bejutottam bétára?

Grr

Remélem annyira nagy gépigénye nem lessz, kb ugy mint bfh-nak, elsö pillantásra bf2 grafikai motort látok

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Vaxi
Nekem nagyon bejött 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SzLehel
engem az egész játék,meg a trailerben a pálya is nagyon emlékeztet a battlefield 2-re....

a mamám tanította!

Grr1234
Én már jelentkeztem CB-re... 😊

Engem se. Viszont CB-sek kapnak majd medált heroeshoz. 😄

Grr1234
Engem annyira nem nyûgözött le...

Grr1234
Hát... végülis.

davis98
Mindig is egy ilyen Play4Free játékra vágytam 😄😄 ( nah persze csak a heroes után 😄😄 VÁHÚÚÚÚÚÚÚ !!!! <#buck>

nickname: doki09

Van! Az új játék neve a Battlefield Play4Free lesz. Már lehet jelentkezni a betára a honlapon! <#smile>

van

http://battlefield.play4free.com/

Lényegében ugyanazt a Battlefunds rendszert fogja használni, tehát ha heroes-ba veszel BF-t, azt ugyanazon az acc-on használhatod BFP4F-be is.

Grr1234
Az új bf dologról valami infó?