Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fairy Tail jófajta anime überfasza soundtrackekkel...igencsak nagy a hasonlóság bár némiképp át van hangszerelve ...bár ez a dallam elég sok helyen hallható asszem mintha már több helyen is hallottam volna 😄
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Am most vettem fel a kedvencek közé a heroes topikot meg a battleforgeosat meg amit csiáltam...és tök jó mert pircsi csíkkal jelzi honnan vannak a új hsz-ek 😛 Eddig könyvjelzõben volt elmentve ez a topik szal nemigazán nézelõdtem az SG-n máshol 😛
Link
Semmi bajom veled Grrr...de szarul csináltad meg a topikot (Hibás a név :S)...+valami paraszt teleszarta...
Szüóval ha lehet törölni akkor töröld ha nem akkor meg nemtoom...de ne azt használjátok 😛 +Ezzel a topikkészítõ (LOL) jogomat kockáztatom (De még sose csiáltam topikot 😛)
De am sztem az etióp harcos gáz volt ez sokkal jobb 😄..csak egy jó gatya kell rá 😄 ami színbe passzol 😄
Na meg még hátulütõ lehet az, hogy mindenkit külön be kell VIP-zni megint.
BattleTag: kabel15#2672
Az újításokkal mizu? 😛
Csak 100%,h váltunk mi is!
Megyünk a Multihoz amint lejár az eliottness(még 20nap kb).
Szal kár lenne megtanítani a Nessmanagert neked.
OFF VÉGE
Amúgy a videó engem is a BF2 re emlékeztetett nagyon talán ugyan az az alap (Eddig egész jól bevált szal végülis jó az...de jobbat is lehetne azé már csinálni(persze ahhoz több pénz és idõ kell), így kicsit rókabõr szagú a dolog. A videó zenéje viszont nagyon bejött 😄...kéne nekem ez 😛...olyasmi volt mint az In Falmes, vagy valami hasonló melodikus metál téma szal az jóság volt 😛
Más...hol marad az az update amit két három napja mindenki vízionált itt, de sehol nem olvastam róla? Aszontátok h majd ma 😛...de semmi ahogy nézem (Ha csak ez a videó+bejelentés nem az, de akkor elég nagyot csalódtam :S)
Off: Ismét szükségem lenne 1 pepper kódra, és nem , ismét nem nekem kell! Szóval ha valakinek van... szívesen csiálok neki aláírást vagy valami ilyesmit 😛 (Bár azt amúgy is csiálok ha szóltok 😛)Off vége!
Tomonor...hmm végül is mindegy csak legyen ugyanolyan fasza az a szerver is 😛 (nekem tetszett hogy az auto admin ennyit kommunikált, meg a rangok vagy mik...szal hajrá hajrá!
Pra!...veled meg mizu van? Admindologgal mi van? (Ha nem akkor nem csak akkor azt mond kérlek :s)
* Deep Space 2
Take the Isaac look a step back in time and enter on the battlefield dressed as the alien slaying engineer from Dead Space 2
* Two more game modes
* Christmas Specials
Join us this festive season as the temperatures chill and the battlefield becomes a more ruthless war zone than ever before with bone chilling colds and the seemingly endless snow fall. Not only that, but you will also have the chance to get your hands on never before seen goodies, including... scoped guns!
* Bug Fixes
Along with all of these awesome new features and epic chunks of content we have been working hard on fixing many of those pesky bugs you have been reporting to us. With the help of your feedback we are crushing those bugs.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ám nem, ez más, ez az olyan nem tudod beírni a jelszód dolog.
Aki feltörte azt bannolták.
#16886: ilyen nekem közvetlen azután jelentkezett amikor aktiváltam a gunclubbos BF-em. Na mondtam hogy itt a vége. Aztán rá egy percre már újra be tudtam lépni.
Azt mondta ,h csak nyomkodni kellett a bejelentkezést és a rendszer egymás után írta fel neki a 700bfeket, mert újra lehetett nyomni az elfogadás gombot is 😛
A szívem majdnem leállt az elõbb.
Bejelentkeztem a fõoldalon és kaptam egy olyan üzenetet ami valami olyasmirõl szólt ,h azért nem tudok innen továbbmenni, mert a fiókommal valami probléma van, vagy mert felfüggesztették azt (azaz banoltak)
Nem tudtam elolvasni mert alig vettem észre hirtelen az üzenetet...
csak nyomkodtam tovább a profilomra...
aztán megint jött az üzenet a fejléc környékén, de megint gyorsabb volt az egéren az ujjam mint a szemem (már nem jön az üzenet ,de fosok rendesen)
Pont tegnap beszéltem egy sráccal aki a GUNCLUB-on keresztül 3darab Heroes acc-ra csinált összesen 34.700bf-et... természetesen banolták már, de tegnap még volt egy acc-ja amivel játszott.
Olvastam a levelet is amit az EA-tõl kapott XD (kemény szöveg volt)
Nah ezek után jól beparáztam ,h minket is beszopatnak amiatt a +1darab 700bf miatt.
Asszem soha többé nem játszom ki a rendszert (még ha ez, amit mi csináltunk nem is igazán kijátszás hiszen õk hibáztak azzal ,h 2* felírták nekünk a 700at)
Új játék viszont nagyon érdekel... persze jelentkeztem CB-re 😊
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
a mamám tanította!
nickname: doki09
http://battlefield.play4free.com/
Lényegében ugyanazt a Battlefunds rendszert fogja használni, tehát ha heroes-ba veszel BF-t, azt ugyanazon az acc-on használhatod BFP4F-be is.