Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Volt 1db kódom...
...be akartam váltani natinak, de félre kattintottam és onnan már nem lehetett visszacsinálni 😊
Szal a royal kapta :/
Be kell szereznem egy kódot.

Pra
mindig van bug 😊
Most is lesz 😊

nem lesz

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

SzLehel

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
Szerinted lesz bug? Vagy elkezdjem õket beválltogatni?😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

SzLehel
faca 😄

a mamám tanította!

oké, lehet beváltogathatni. 😄

elérhetõek az új dr pepper szettek.

Hogy mért elvileg? Mert még csak ketten posztolták, és õk is a kanadai szerverrõl szerválták õket. Tehát az amerikai szerverre még elvileg várni kell. Ha biztos infót szerzek, szólok.

Lupous
Nem értem ha signre gondolsz...hát nagyon nem (Szerintem fos 😛) csak a rajzot csináltam...de igen ezt neki egy contesten 😊

davis98
Neeem fis... 😄 Sztem egész "faszányos" ;D

nickname: doki09

Elektrofrombc2
Hát de ezt neki is csináltad nem?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
Köszi 😊

Lupous
Á nem lopják 😄, neki csináltam asszem még ezt a "rajzot" egy contesten 😄 (Amit megnyertem...bár nemtoom hogy mert igen fis szerintem ez de segáz 😄)

Lupous
Fisza 😄

Pra
Lupi! Lopják a rajzaidat?

Az ember neve akinél találtam fórum aláírásnak használva: blackjim

itt övé az elsõ HSZ

Pra
zsíros!

davis98
Nah jó lett a nickem ? : )

Lupous
Ohh mitoomén...valamelyik splatter pakkból van.
Lassan kezdek ráunni erre a dologra...szal valami újat kõ kitalálni...bár mindíg valamit teszek hozzá 😄

byzhouse
brush nevét nem mered elmondani 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

davis98
Igen jó lett 😊 Olyan faxa lett, mint az enyém 😄😄

Lupous
Akkor kirakom a galériába jól 😄

Grr1234
Tökéletes. <#taps>

Lupous
Megcsiáltam ~Grr siggjét 😄 (szerintem egész egyedire sikerült 😄...remélem jó lesz neki 😄)

Aztán...csináltam tomonoréknak egy szerverbanner félét, lehet hogy nem fogják használni, ezért csak ide postolom egyenlõre 😄 (Kicsit világosabbra csiáltam, és levettem pár apróságot, így nem olyan zsúfolt.)

Lupous
Még én is lehet meglesem 😄 F1 után kicsit funolok BFH ban elalvás elõtt meg wácsingolok egy jót 😄

Pra
Nah... rég néztem közvetítést... ez ma pont jókor van.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Elektrofrombc2
Basszus...TCC2n szinte mindig full VIP az egész nat csapat... be sem birok jutni <#sir>

davis98
lvl 29 😊😊

Grr1234
Ahogy olvastátok, tervezik a teleszkópos fegyverek bevezetését BFH-ba. <#nevetes1>

davis98
Az a fütty olyan Magyar Népmesés 😄 Amúgy nekem végül is elmegy. De azért minden képpen egyet értek Elektroval 😉

Elektrofrombc2
Hát nem igazán fülbemászó...ellenben a mostani zenéjével.

apropó, kis érdekesség: a BF:Heroes zenéje ez volt az alfa idõkbe, amikor még a kód nevét használták a játéknak:

BFH West

davis98
Igen , kösz hogy mondtad 😊

davis98
Nincs elég egyenlegem a VIP hez 😄😄 Nah sebaj majd feltöltöm 😄😄

Lupous
Oké, de legközelebb ha ilyesmi van az PM ben PLZ

Grr1234
Nekem csinálhatsz is valami szépet, mugshotot raktam a a galériádba. Csak az legyen rajta, hogy "~Grr" tehát szint stb. nem kell, és valami hasonló legyen mint Davisé. 😛

Kösz.

Rage47
erre sem mondanám, hogy sz*r 😊
Lupous
Doki ha lehet tedd középre a signedet 😛 (Így elég batán néz ki 😄)

Elektrofrombc2
na egész szép😊 Megtettem az elsõ hozzászólásomat 😄

Lupous
BFH galériám---még nincs kész!!!
😛

crackyS
Nekem tökéletesen megteszi a BFH csilingelõ dallama 😄 ez egy korszak alkotó muzsik az fix ^_^

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

davis98
Über fasza 😄😄 Wake Island, még ez is tetszik, de maradok a jól kedvelt 1942-es muzsikánál 😄😄😄 Nekem ez a befutó 😊

SzLehel
ez a személyes kedvencem 😄

a mamám tanította!

Lupous
Hát bazzz Dúrva vagy 😄
Amúgy az uccsó amire azt írtad h biztos tetszik majd nekem...igazából...oké nem rosz...de jujj hát ennél még én is jobban játszom ezt a pár akordot :S (Fõleg az alapdallammra gondolok) kurvajó lenne amúgy...így kicsit gáz.

Grr1234
<#vigyor2>

akkor te nem is vagy igazi bf fan

Grr1234
Nekem valahogy egyik sem jön be... 😞

kicsit okítsalak:

1942

*nos most ide a BF2 zenéjét kéne beraknom ugye, ám nincs feltöltve youtubera, tehát bc2 topik, és play gomb:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1233851863

2142 (ez tetszik a legjobban... noha ez a kedvenc BF játékom, és ez is marad)

Bad Company 1/2 (ez se rossz)

és most kis kitérõt teszek 2142 zenéire... ugyanis itt rohadtul odafigyeltek a zenékre... A legjobbak között vannak, és nagyot löknek a hangulaton míg betölt egy pálya.

Verdun

Minsk

Berlin

Wake Island (ez tetszeni fog neked, lupous)

valahol tán olvastam hogy CB kezdetéig tilos egy játékról topikot nyitni. Na nem mintha ezt akárki is betartaná (beleértve engem sem)

SzLehel
mindegyik battlefieldnek ugyanaz a zenéje,csak minden játéknál át van kicsit alakítva,meg más a stílusa

a mamám tanította!