26731
Battlefield Heroes
-
#18925 jah xdxdxd -
#18924 igyekszem :D -
#18923 Neki nem állt meg, csak hozza azt az értelmetlen Manya formát :D -
#18922 Nemsokara meg lesz... am nekem meg még anno 29 es szintnél 269000 nél állt meg :D -
MEG MINDIG NINCS MEG -
#18920 Öröm van a háznál -
CAC #18919 Az első jobb. Az a kislányos nem ide való. :) -
#18918 Jó világ van valakinek :D:D -
#18917 Na, sikerült :)
-
tomonor #18916 van most ez a nagy forum regular sig őrület a BFH fórumain. Most először engedték meg a Blue-k, hogy a moderátorok templátumát az ismert fórumozók használhassák. Eddig kettőt (hármat) csináltam:
Saját (rotated):
Avarik:
-
#18915 Az látod lehet!
Azt nem tudtam, hogy ilyen lehet. Akkor lehet ez volt a gond, köszi! -
#18914 Azt külön írja, hogy ha VIP miatt tesz ki :) -
#18913 Nem lehet, hogy lejárt a bérelt fegyód és nem tettél be hejette másikat? Akkor szokott így kickelgetni... -
tevel #18912 Helyet adtál egy VIP-nek -
#18911 De a szerverrel semmi gond nem volt. -
#18910 Tudom, arra rájöttem. Amúgy soldierel. De, mint írtam tévedtem, ki is fejtettem mi volt a félreértés oka. -
#18909 Tudni kell, mandolimit van, ami annyit tesz, hogy csak 2 mando lehet egy teambe, kivétel ha VIP-ek... -
#18908 Mivel akartál csatlakozni?
-
#18907 Ugye ki lettem kickelve. Jó, mondom segáz, megesik olykor-olykor bizonyos dolgok miatt. Próbáltam visszacsatlakozni, de folyton ki kickelt a szerver.
Ekkor másik accra át és érdekes mód azzal beengedett. Ebből következtettem arra, hogy nem szerver gond, hanem szánt szándékkal lettem kivágva.
De aztán kiderült, hogy mégse, hanem tényleg szerver gond volt :) -
#18906 miért? -
#18905 visszavontam. -
#18904 Hát ez marha jó.
Ha már valaki kiemelkedően jól teljesít végre egyszer, akkor azt már ki kell kickelni a battlefield.hu szerverről? A pofám leszakad komolyan.
Köszönöm Robin, ha olvasod. -
#18903 engem meg hidegen hagy :D úgysem veszek bf et :P (nem is vettem, nem is fogok ) -
#18902 1-2 hónappal ezelőtt meg volt még 7000, 14000 bf vásárlás is ..... -
tomonor #18901 régebben mintha lett volna 5000 - 10000 - 20000 BF vásárlási opció is... -
#18900 Igen, eddig eljutottam. De itt is átírányít a paypal oldalra és kéri a bankkártya számot és a biztonsági kódot. Az utóbbi nekem nincsen, mert csak maestro kártyám van. Viszont a paypal accra átultaltam 5.000 Ft-ot és arról akarom megvenni. -
#18899 -
#18898 -
#18897 Sziasztok!
Valaki tud nekem paypalbe segítséget nyújtani?
Most utaltam át az új paypal számlámra összeget, hogy majd abból veszek BF-ot, mert csak maestro kártyám van. Most nekem itt mindenképp kártya adatokat kér, az mindenképp kell? Nem lehet csak a paypal egyenlegről levonatni? -
tomonor #18896 igen, ez avarik, és igen, már kérdeztem róla. Azt mondta, hogy így könnyebb neki. Nos, nem igazán tudok elképzelni egy arab billentyűzetet mindenesetre xD -
#18895 Am ez Avarik? Mert vagy MMO-s egere van vagy csak kapkod a gombokhoz. Esetleg nemrég rakta újra a BFH-t és még nem állította át a gombokat (?). -
#18894 :D:D -
#18893 Hol lehet olyan könyékre akasztható smiley-t venni? :D -
tomonor #18892 wíííííí
-
#18891 figyelj:ha ráviszed a kurzort a fegyverre akkor:
-kiírja, hogy melyik távon a legerősebb:a wackynél ez long range, ami ugye hosszú, a medium a közepes, a short a rövid, hogyha még eddig nem tudtad
aztán van még ilyen, hogy slow meg fast, az ugye lassú vagy gyors.
tehát az ak-t hülyeség közeli távon a wackyvel hasonlítgatni, mert a wacky az távolra van, az ak közelre -
#18890 Mármint? :D Ugyan az az erősség, csak más a neve a fegyónak? Talán még annyi, hogy gyorsabban köpköd, mint a wacky nem? -
#18889 elvileg más skin
@Tomonor:bocs, de a gettótörpék véleményét hanyagolom :P -
#18888 @Tomonor, @Davis:
Értem, köszönöm!
Most kipróbáltam a Wacky-t, Zero írta pár hsz-el lejjebb, mert volt annyi VP-m, nem is rossz stuki. Távolra. Közelre nem sokat ér, shotival jobb, de távolra király :D
Lehet, hogy AK lesz belőle, csak kár, hogy nem tudom kipróbálni még előtte, de gondolom erősebb nála az AK? -
tomonor #18887 a desu-s regularjaimtól úgy hallottam vissza, hogy az AK jobb valamiért. -
#18886 ak