26731
Battlefield Heroes
  • tomonor

Goingloco. Lulz.
  • tomonor
    engem valahogy az egylövéses camper sniperek jobban idegesítenek.
  • HunTatyi
    a shotisok nekem még nem jelentettek problémát a késről meg csak annyit h utálom a mandókat mert mindig azok ölnek meg legtöbbször xD (késsel persze-.-')
  • tomonor
    dual knife-ban egyetértek... shottie... hát végülis, felőlem.

Ám rohadt nehéz managelni, hogy kinek milyen fegyója van, azt mint admin tapasztaltam.
  • Gabor113
    Támogatom.
    Nemszeretem a dual-shotisokat, nem megállíthatatlanok, de attól még erősek, főleg ha tudják is használni. A dual-knifeal kevesebb bajom van: az gyenge kombó, ha csak nagyon közelre tud knifeolni, távolabbról bárki lelőheti, még visszalőni sem tud.
  • phiton
    Naszóval:
    A CDS szerversorozat adminjai összedugták fejüket egy nagyon érdekes témában: http://cds.mdtechnology.co.uk/forum/index.php?topic=131.15
    A lényege annyi, hogy mennyire tisztességes a dual-knife, vagy a Pra által említett dual-shootgun. Új szabályban akarják tiltani használatát, hisz jobban belegondolva ez is egy glitch. Személy szerint egyetértek, mert ugyan normál egér-billentyűzet használatával roppant nehéz kivitelezni, modernebb felszereléssel már megállíthatatlan...
    Vélemények?

• SzLehel
    1500 bf-ért én inkább honor protector vagy ninja szettet vennék :P
  • Pano
    Veszélyes dolog ez a BF.. ha az embernek nincs tartása, simán elkezd úgy költekezni, mint az állat :D
  • tomonor
    na nem kell azért ilyen nagy szomorúság meg ború :D Egyszer biztos újjá éled majd a DP.
  • tomonor
    XDDDD Én is. Most így próbálják promotálni a valentin napos gatyókat ám.

Beszarás.
  • Wanndris
    XDDDDDD
    A heroes főoldalán beszartam :D BFért lehet venni Dr.Pepper ruhákat: Alpiner és Clifhanger cuccot :DDDD
  • tevel
    A sors iróniája, hogy amíg a legtöbbet látogatott bfh szerver is csak viszi a pénzt (még a VIP-ért sem nagyon fizet senki), addig egy 30 player-es wow szerver - jó marketinggel - is sokat hozhat.
    Sajnálom...
  • Naberiuss
    R.I.P Desu
    Akkor emiatt nem birtam tegnap felmenni ...hhmmm kar kar :)
  • tomonor
    Ha esetlegesen visszatérnénk egy nap, akkor természetesen mindenki visszakapná a VIP/Regular rankját.
  • HunTatyi
    Nem a legjobb hír...
  • Pra
    A WOW bszív
  • tomonor
    pénzügy, érdekeltség.

...

Magyarán, Xsear elkezdett wowozni. Hülye Cataclysm. xD
  • CAC
    Eh. :(
    Mi történt?
  • tomonor
    Ja igen. Szomorú hírek, de Desu Paireetsu bezárja kapuit, legalábbis szerverek terén. Ezáltal az üzenet által szeretném megköszönni mindenkinek, hogy megtisztelt minket jelenlétével, és életben tartotta azalatt az idő alatt.

DP#0 szerver holnap távozik körünkből, míg DP#1 2011.02.10-ig lesz velünk.

Desu és béke veletek.
  • Elektrofrombc2
    http://www.autohotkey.com/ én nem ezt használom, hanem az egerem programját. De asszem ezzel is lehet.
  • Elektrofrombc2
    Ja szerintem én be tudnám állítani az egeremen, hogy magától cserélgesse. Milisec pontossággal birom állítani az időzítést. Mármint, hogy az egyik egérgombom lenyomásával mikor nyomja meg az 1-es gombot majd a 2-est és ezt így ismételve, mialatt én csak azt az egy gombot tartom lenyomva :) Ő is hasonlóképpen használja szerintem.
  • Pra
    El lehet kapni még így is...
    Persze így a keg lvl5, csak akkor szopóág ha IEG-eli a másik gunner.
    De ezt csak egy ilyen egynapos mókának szántam.
    Persze találkoztam egy nati gunnerrel valami overpowned néven játszik...
    persze 2shotival ment és baszott szét mindenkit.
    Miután engem is leölt párszor... néztem ,h milyen rohadt gyorsan vált fegyvert... iszonyat... lő vált lő vált lő vált...
  • Elektrofrombc2
    Szerintem az annyira nem hatásos stílus. Kívéve ilyen kupákon, ahol tényleg nagyokat sebzel tömegbe.
  • Pra
    fuh, ma toltam pár kört úgy (gunner) ,h csak shoti volt nálam long és short(superek)...
    nagyon nehéz így játszani. Lehet ,h a longot dobni kéne és inkább mod/mod lenne a jó a short mellé.
    valaki próbálta már.
    ötletek? vagy valami bevált fifika-taktika?
  • Naberiuss
    Nincs mit
  • Pano
    Rendben, köszönöm szépen!
  • Naberiuss
    Stefan's Uber Sharpshooter en ezzel nyomulok,DE mondom hogy elotte probald meg hogy mi illik a te stilusodhoz,hogy inkabb kozel vagy messze.
    Meg hogy melyiket kontrolalod jobban ...na lenyeg h ne donts elhamarkodottan
  • Pano
    Groundbreakerre gondolsz vagy a Stefan's-ra?
    Amúgy nat mano.
  • Naberiuss
    uber!elotte probald ki melyik tetszik...az 560 asszem

nekem a v.long & v.slow van 7 golyo nagyokat rant,nagyokat sebez...szamomra megfelelo mert en csak SNP-vel jatszok

• Pano
    ja, lehetőleg egy tapasztalt manós javasoljon, ha kérhetem
  • Pano
    Na, maradt 630 BF-em, azt a manora költöm.
    Van ajánlatotok egy jó sniperre, ami belefér unlimited verzióba ennyi bf-be?
  • CAC
    És valóban, görög volt volt a falóban. :)
  • Lupous
    "Artwork by Goingloco" Nemgáz elsőre én is megakartam kérdezni..aztán eszembe jutott hogy jahh odaszokták az ilyesmit azé írni...és valóban ...nem maradt le a készítő neve :D
  • CAC
    Jaja, ezt vágom, csak szerintem tök más a BFH feelingje, mint a manga kiccsajnak. Ellenben a mugshotod mangásítása az elsőnél középen szerintem nagyon ott van. Azt ki csinálta?
  • tomonor
    próbáltam szimpla piros hátteret, de ez az alternatív VV feeling jobban bejött. A piros-zöldet nem a Magyar színek miatt használom (ugyan annak is megfelel ha úgy nézzük), de a lényeg itt pont Suiseiseki-n van (ezt CAC-nak is mondom)

A BFH fóruma rajta keresztül ismert meg... Amolyan azonosító szerűség.
  • Elektrofrombc2
    Méééért? :D Szép Magyar szinek :P
  • Lupous
    Az elsőt én is lájkolom :D...(A chibi odabasz :D)...de am kár hogy a bal oldali rész nem piros mint ahogy a másik oldalon a Zöld rész is zöld. /vagy akkor annak se kéne zöldnek lenni (Az összhang kedvéért :D)
  • tevel
    Tankban ültél, vagy pont megmurdeltál... ezért nem tudtál fényképet készíteni.
  • Narxis
    puruttya.hu?

lol
  • Naberiuss
    Nah megvan a 2. 30 as,igaz nem a kivant modon de igy se rossz :D