Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Elég beteg...
én is láttam már ilyet, ez is valami bug amit csak te látsz 😊
Az utcsó kép a legjobb... csak azt be kell másolni a böngészõbe.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Am gebasz van asszem az NC-vel...minden6o "pánikol"(Végülis érthetõ is lehet) és...inkább olvassa akit érdekel!<#rinya>#rinya>
NC Hun Group Groupwall
majd hasonló proságot akkor én is mutatok (Én is szoktam firkálni órán 😄 (Bár amíg nem lesz telefonom addig nem lesz kép se róla...max ha scennelem)
...aztán most szórakozni akarok 😛
De most egy kis pihi... aztán jövök
(am én sem akarok egész este unrankedon játszani csak ha épp olyan kedvem van)
A mai napra unrankedre raktam a battlefield.hu szerót!!!
SS2 és BB megy
Sõt lekódoltam.
A kód: funtime
nemsokára én is megyek majd.
\m/
(Váltom is be jól akkor a cuccot 😄...Mindíg történik valami fasza ha valami jóbarátnak szülinapja van 😄)
Jól nézett ki nagyon... ,de pár nap és mindenkinek ilyen lesz 😞
A nati cuccot meg majd ma tesztelem ,h mivel lehet jól párosítani( vagy h Lupi mondatszerkezetével éljek ... mivel lehet párosítani "jól" 😄 )
nickname: doki09