Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 óra alatt csináltam szóval nem egy nagy durr. Ráadásul úgy hogy most elõször használtam sony vegast!
(valaki PÜ ben segítene megfogalmazni valamit szöveget amivel belinkeljem facebook ra a videót?)
BattleTag: kabel15#2672
nickname: doki09
Am meg menny BFH fórumra ott több hsz-t fogsz kapni.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nickname: doki09
-igen, még mindig a jó öreg templátumomon alapszik. Picit kezd unalmas lenni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Talán a nemsokára megjelenõ BF Play4Free hatása.(?)
Minden esetre ha lesz ilyen akció National Soldiernek, akkor arra befizetek 😛
Am. hogy-hogy most 2 fegyot és csomó widgetet adnak 1995 BF-ért? Kiárusítás mielõtt jönnek az újak/jobbak?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az én becenevem így játékban igazából Fireee-volt. Ez onnan jött, hogy régebben egy kicsit piroman voltam, sokat tüzeskedtem, talán kicsit többet is mint egy átlagos gyerek 😛 Innentõl nagyon elvoltam a tûzzel és minden explosive eredetû anyaggal 😄 Így tehát a CS 1.6ban is Fireee néven voltam ismert. Fireee, mert általában mindenhol foglalt volt már a Fire.
Késõbb mikor áttértem BFHra, itt sem választhattam más nevet mint Fireee... Mikor rájöttem erre a ma már illegális orange nick nevû szinezési módszerre (vagy glitchre) már késõ volt mert ekkor már el voltam nevezve |cool|Fireee-re. Kénytelen voltam befizetni 10eut BFre, hogy megvegyem a hero néváltoztatós cuccot átneveztem magamat HUN~Gunner-re mert már volt egy Soldierem HUN~Soldier név alatt.
Az Elektro meg nem nagy történet... Egyik osztálytársam megvette a BFBC2-t és kapott 700BFt az ElektrofromBC2 nevû accjára így elkezdtem játszani ezen mert akkor még úgy gondoltam, hogy nem fogok befizetni játékra. Lassan-lassan elkezdtetek Elektronak hívni, így úgy gondoltam leegyerûsítem Elektro-ra. <#smile>#smile> Kb ennyi 😛
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Vagy ha megvan a BFBC2 akkor az által is lehetett kapni 700bf-et (nem tudom azt még lehet e (?))
Új logó by: berczely (Y)
Aztán jött a normális farkasok iránti szeretet amikor a veszprémi állatkerten dolgoztam (Ingyen-valamiféle élménytábornak hívták a cuccot :S...ganéztam egy rakatot....de azé akkor az még élvezetes volt 😛)
Szal akkor a farkaskifutó marhára megtetszett...csomót szobroztam ott haverokkal 😊 Utána meg (sokkal utána) ugye DR House..lupus mint betegség...megtetszett a neve 😛...de így már használatban volt nagyon szal kicsit módosítottam az írását "ous" ra 😄...így már egyedi és csak a enyém 😄
Ez kb 17-18 éves koromban lehetett. Elkeztem ezt írkálni a rajzaim alá, meg mindenfelé 😛, aztán lassan a haverok is lupusoztak, de rájöttek hogy ez így kurvahosszú (Lusta mind...) így lett Lupi meg Lup meg a fasztudja. De volt idõ amikor konyhán amikor dolgoztam Luinak hívtak (Hogy mié azt nemtudom :S)...de amúgy ezt hogy Lupous ezt játékokban használom a legtöbbször 😄. A való életben csak a haverok hívnak így (egy páran 😊)...normális esetben szösz, vagy szõke...néha a szöszi is belefér 😄
(Nah asszem ez így elég részletes története a nevem keletkezésének 😛)
Egyébként BÓÓÓDOGAT! Most olvasom, hogy (csak Lupisan) szülcsinapcsid volt. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
És azért alkalmazom sok helyen a Pra! nevemet mert se nem a Prada márkából, se nem a vízgõz lecsapódásábó származó párából jött a nevem 😄.
Ezért aztán a Pra! maradt meg 😊
A hõsök nevei meg csak úgy... a Palini2 azért lett mert mikor csináltam az elsõ hõsömet Pampalini jutott eszembe 😊
Puruttya.hu
http://blog.puruttya.hu/
Samael9
Meg 1 blogról néztem ilyen isten/angyal/arkangyal/démon/stb neveket,onnan az ötlet(régebben WoW-oztam 2-3 hetet akkor Helioss néven)
Naberiuss
(szinten)
Ezt már késõbb találtam...
:::::ÉRDEKELNE KI HOGYAN ADTA HERO-JA/I NEVÉT:::::
Új logó by: berczely (Y)