Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzLehel
de azok nem a templom téren voltak

a mamám tanította!

kabel15
2 kocsit robbantottam benne. Rakéta vetõvel remélem az megfelel.

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Megjött a 10. üzenet. A kódot elküldtem a szerencsésnek.

Grr1234
Volt robbanó kocsi Church Squearnál (bocs, nem néztem végig)?

kabel15
Sziasztok! Csináltam egy BFH videót erre a versenyre:

1 óra alatt csináltam szóval nem egy nagy durr. Ráadásul úgy hogy most elõször használtam sony vegast!
(valaki PÜ ben segítene megfogalmazni valamit szöveget amivel belinkeljem facebook ra a videót?)

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Figyelemfelkeltés? Ennyire kibaszottul kurvára baj ha osztogatom a kódjaim? Hát kösz.

davis98

nickname: doki09

davis98
grr hányan írtak eddig rád ??? xd

Elektrofrombc2
Úúúúúr isten XD Kezdesz terhelni. Mennyel egy ázsiai boltban és vegyél egy gitárt 600ftért aztán menny ki a térre és ott produkálj valamit ha már ennyire szükséged erre a figyelemfelkeltésre.

Am meg menny BFH fórumra ott több hsz-t fogsz kapni.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Grr1234
Igen. Ezért téged ki is zártalak a versenybõl.

crackyS
csak én küldtem 11 levelet úgy hogy ne kamuzz <#mf1>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Még nincs meg a 10. ember, csak szólok. <#pias>

davis98
Aham... ebben is van némi igazság :S

Elektrofrombc2
Hááát én is nagyon fontolgatom... Viszont ha belegondolok hogy ugyanolyan erõsek mint az uberek/superek akkor elmegy a kedvem tõlle mert 1995BFbõl 3ubert lehet venni. Nem hiszem, hogy megéri csak a kinézet és a hangja miatt fizetni ennyit. Még így leárazva se.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
Nem is olyan rossz ez a Weapon Bundle 😄 Lehet másik accomra veszek a soldieremnek 😊

csináltam új sziggit.

-igen, még mindig a jó öreg templátumomon alapszik. Picit kezd unalmas lenni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Öcséééééééééém XD

Grr1234
Azt elmondom majd... csak ne offoljunk, P4F topikban tárgyalhatunk errõl. 😄

Elektrofrombc2
Igen, és aki a legtöbb hangulatjelet/smileyt küldi neki annak megmondja hol lehet beta kulcsot szerezni teljessen ingyen a BF Play4Free játékhoz!!! Hajrá hajrá hajrá!

Grr1234
;D

Elfelejtettem írni: egy ember 2x írhat! 😮

Elektrofrombc2
XD Mintha egy TVt ajándékoznál- Nem találtál másféle figyelem felkeltést mi?XD

Grr1234
Hát egyenlõre nem fogom elmondani mennyi privát üzenet érkezett, de húzzatok bele, mert holnaputánra se lesz meg a tizedik üzenet (a csalások elkerülése végett csak azok "versenyezhetnek" akik Nov. 1. elõtt regisztráltak SG-re)!

Elektrofrombc2
xD

Elektrofrombc2
Basszus xDxD Csak most esett le xD Ahahahaha 😄 Anyámtól elkértem a kártyát és be is fizettem 15eut xD Az nem lényeg hogy nem birom viszafizetni neki xD loL XDXD Soha ne vegyetek semmit ittasan xD XD NEM hiszem el XD

crackyS
ezek a commandok...c(:

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Elektrofrombc2
xD Most nézem hogy már van 😄 Bocsi enyhén ittas állapotban vagyok xDxD

Elektrofrombc2
Szerintem most egy ideig nem lesznek újabb fegyverek. Általában szoktak ilyen akciókat csinálni az új fegyverek megjelnése után (Durván 2-3 héttel)...
Talán a nemsokára megjelenõ BF Play4Free hatása.(?)

Minden esetre ha lesz ilyen akció National Soldiernek, akkor arra befizetek 😛

Narxis
Valaki vegyen nekem BF-et! 😄

Am. hogy-hogy most 2 fegyot és csomó widgetet adnak 1995 BF-ért? Kiárusítás mielõtt jönnek az újak/jobbak?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
Hmmm érdekes kérdés és érdekelt is mások válaszai!
Az én becenevem így játékban igazából Fireee-volt. Ez onnan jött, hogy régebben egy kicsit piroman voltam, sokat tüzeskedtem, talán kicsit többet is mint egy átlagos gyerek 😛 Innentõl nagyon elvoltam a tûzzel és minden explosive eredetû anyaggal 😄 Így tehát a CS 1.6ban is Fireee néven voltam ismert. Fireee, mert általában mindenhol foglalt volt már a Fire.
Késõbb mikor áttértem BFHra, itt sem választhattam más nevet mint Fireee... Mikor rájöttem erre a ma már illegális orange nick nevû szinezési módszerre (vagy glitchre) már késõ volt mert ekkor már el voltam nevezve |cool|Fireee-re. Kénytelen voltam befizetni 10eut BFre, hogy megvegyem a hero néváltoztatós cuccot átneveztem magamat HUN~Gunner-re mert már volt egy Soldierem HUN~Soldier név alatt.
Az Elektro meg nem nagy történet... Egyik osztálytársam megvette a BFBC2-t és kapott 700BFt az ElektrofromBC2 nevû accjára így elkezdtem játszani ezen mert akkor még úgy gondoltam, hogy nem fogok befizetni játékra. Lassan-lassan elkezdtetek Elektronak hívni, így úgy gondoltam leegyerûsítem Elektro-ra. <#smile> Kb ennyi 😛

JAAAAAAA hogy a 10. akkor én sztem kb a 100000 vagyok😉 XD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Davys , többiek, bocsi hogy nem válaszoltam privát üzeneteitekre, az sg-n mindíg BFh forumrészt olvasom, és csak akkor jelentkezekbe, mikor épp írok kommentet szóval bocsánat<#falbav>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Grr1234
Na feldobjuk egy kicsit a hangulatot.
A 10. ember aki rám ír, kap egy DR.PEPPER KÓDOT! ;D

már nem

Pra
EA gunclub ad 700bf-et ajándékba.
Vagy ha megvan a BFBC2 akkor az által is lehetett kapni 700bf-et (nem tudom azt még lehet e (?))

Én a Tomonor nevet még 5.-ikes koromba találtam ki magamnak rajzórák (tehát 8-9 éve), amikor is egy prototípus telefont rajzoltam, és ki kellett találnom neki egy márka nevet. Valahogy összekombináltam a nevemet, és BUMM! Így lett a chocapic.

Matthew Baker
Hogyan?

Új logó by: berczely (Y)

Pra
Lehet szerezni

Grr1234
Lupi. 😛

Matthew Baker
Vagy szpjanak lovat... de már az sem lenne annyira gáz nekik ha lehetne szerezni is meg venni is

Lupous
Nálam ez a Lupous....ez nem is tudom hogy lett 😛. Igazából még kb 10-12 éves koromban megõrültem a shonen mangák és animék, és hasonló jóságok iránt (Pl.: Dragonball) aztán ahogy nagyobb lettem (LOL) megismertem az X-men univerzumot, amiben ugye ott van "Farkas"...és hú szinte példakép lett 😊 (Késõbb kiderült hogy félrefordították a jó magyar emberek :S...de a rozsomák hát mitnemongyak nem olyan menõ név lenne 😛). Aztán a suliban is toltuk ezt a"xmenezõs" játékot (Oké nem kõ röhögni picik voltunk még 😄)
Aztán jött a normális farkasok iránti szeretet amikor a veszprémi állatkerten dolgoztam (Ingyen-valamiféle élménytábornak hívták a cuccot :S...ganéztam egy rakatot....de azé akkor az még élvezetes volt 😛)
Szal akkor a farkaskifutó marhára megtetszett...csomót szobroztam ott haverokkal 😊 Utána meg (sokkal utána) ugye DR House..lupus mint betegség...megtetszett a neve 😛...de így már használatban volt nagyon szal kicsit módosítottam az írását "ous" ra 😄...így már egyedi és csak a enyém 😄

Ez kb 17-18 éves koromban lehetett. Elkeztem ezt írkálni a rajzaim alá, meg mindenfelé 😛, aztán lassan a haverok is lupusoztak, de rájöttek hogy ez így kurvahosszú (Lusta mind...) így lett Lupi meg Lup meg a fasztudja. De volt idõ amikor konyhán amikor dolgoztam Luinak hívtak (Hogy mié azt nemtudom :S)...de amúgy ezt hogy Lupous ezt játékokban használom a legtöbbször 😄. A való életben csak a haverok hívnak így (egy páran 😊)...normális esetben szösz, vagy szõke...néha a szöszi is belefér 😄
(Nah asszem ez így elég részletes története a nevem keletkezésének 😛)

Nekem a "para" hallatán megindult a fantáziám.
Egyébként BÓÓÓDOGAT! Most olvasom, hogy (csak Lupisan) szülcsinapcsid volt. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Nekem már 100éve Para, Prada vagy Pára a becenevem ( hogy miért az nem publikus történet 😛 ).
És azért alkalmazom sok helyen a Pra! nevemet mert se nem a Prada márkából, se nem a vízgõz lecsapódásábó származó párából jött a nevem 😄.

Ezért aztán a Pra! maradt meg 😊

A hõsök nevei meg csak úgy... a Palini2 azért lett mert mikor csináltam az elsõ hõsömet Pampalini jutott eszembe 😊

Naberiuss
Egy kis há' mé' ne?!
Puruttya.hu

http://blog.puruttya.hu/
Samael9

Meg 1 blogról néztem ilyen isten/angyal/arkangyal/démon/stb neveket,onnan az ötlet(régebben WoW-oztam 2-3 hetet akkor Helioss néven)
Naberiuss
(szinten)

Ezt már késõbb találtam...

:::::ÉRDEKELNE KI HOGYAN ADTA HERO-JA/I NEVÉT:::::

Pra
Gratula!

Elektrofrombc2
na megvan az elsõ 30as herom 😛

Elektrofrombc2
támogatásokból xD és adód 1% felajánlásából xD

és akkor mégis honnan lenne profit a fejlesztõknek?

Matthew Baker
Ez sztem élvezhetõ játék lenne ha nem kéne pénzt fizetni a battlefunds-okért :/

Pra
sokkal jobb így ,h ismerem mind2 oldalt

Lupous
3 lvl 30...oké de abból kettõ royal <#schmoll2>