26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Na akkor nem is szlovák volt itt a gyenge láncszem. Tőle teljes mértékben elvárható a cigánykodás, amit meg is tett. Ezzel nincs gond.
    ...de hogy lehet valaki magyar létére olyan sötét, hogy megbízik ennek a kutya népnek egy tagjában, azt nem tudom.

Azt hiszem ezt hívják tanulópénznek.
  • davis98
    Szar Szemét Szlovák !!!
  • Lupous
    Szloták? LOL
  • tomonor
    nem, éppen az a lényege.

Amíg nem veszted el az accod, addig nincs gond. Force ott rontotta el, hogy kölcsönadogatta az accját, hát a szlovák gyerek meg lenyúlta.
  • Wanndris
    VÁáááá...
    Én ezt vhogy meg tom nézni?... mert így hirtelen nekem sem jut eszembe, de atz tom, hogy csak az évem más... xD :S
  • tomonor
    akit esetleg érdekel, és tanulni szeretne az esetből, annak itt a log. Figyelmesen olvassátok ám el.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    EA REP: Hi, my name is Shane. How may I help you?
    To♏onor: Hello, I might have an issue. I'm not really sure how, but yesterday someone broke into my Battlefield Heroes account, and did a reset on my email/password. Could you help me to retreive the account?
    sure
    EA REP: may I've your hero name and your email account.
    To♏onor: Hősöd neve / acc neve. I might also add that this guy not olny broke into my Battlefield Heroes account, but he also stole my global EA account, since I can't even log in. And I had much money invested in this game through the microtransaction system.
    EA REP: Is this your hero name ?
    To♏onor: <acc neve>
    EA REP: I need the one of your hero name that was on your account.
    To♏onor: ok
    To♏onor: <hős neve>
    EA REP: may I've your email account on which this hero was created.
    EA REP: may I've your date of birth which you've listed on your account at the time of creation
    To♏onor: Hmm... If I remember it right, I entered my original birth date (well hopefully. xD ) It was "ide írd a dátumot".
    EA REP: its not matching
    To♏onor: Ugh... Is there anyway we can bypass this part?
    To♏onor: Or another way I could prove that the account is mine?
    EA REP: no, because that is only the security question I've to ask
    EA REP: no, because every thing can be changed except the date of birth
    To♏onor: Are you sure? I had other games on the account, what I can verify with CD-keys.
    EA REP: well in order to get you the account I only need the date of birth
    To♏onor: Okay. To be honest, I don't remember the exact datebirth I entered. Maybe you could check it with this date for me: xx/xx/xxxx?
    To♏onor: it's in DD/MM/YYYY format, in case of missunderstandings.
    EA REP: no its not matching
    EA REP: no, its in yyyy/mm/dd, but the one you are providing is not matching.
    To♏onor: Crud. Any other idea or chance that I could retreive the email? Or is this implying that I spent over 200 euros into an account what I can't even use anymore?
    EA REP: unfortunately I'm unable to assist you with out the correct date of bith
    EA REP: *birth
    To♏onor: Well, a shame. :< Thx for your support though. Goodbye.
    Tibi: Its not matching.
    Shane: and I'm sorry to say this, I'm unable to assist you from our end.
  • tomonor
    most segítettem éppen neki, de nem tudja a születési dátumát. Nos tudniillik, hogy amikor regisztráljátok az accot, kér egy születési dátumot a játék. És nem is akármiért. A korhatár ilyenkor mellékes, ugyanis ilyenkor a biztonsági kérdést rögzíted. Ha ellopják az accod, akkor minden egyes adatot módosítani tud a feltörő, kivétel a születési dátumot. Azt nem látja, és nem is módosítható.

Az EA REP ilyenkor azt a dátumot fogja kérdezni. Ha nem tudod, veszett ügyed van.
  • Lupous
    Te Alien...itt is ott is? :P (Most vettem csak észre :D)
  • Alien69
    Kell keresni mást, ennyi.
  • tomonor
    perszeeeeeeee. Időm mint a tenger.
  • Alien69
    Hát, "beszélhet" velük, csak mandínerben. Azaz, elküldi Neked, mit írnak, lefordít, visszaküld, megválaszol, átküldi Neked, visszaküld lefordítva, elküldi suppinak. jó 1xű...
  • tomonor
    már kérdeztek, de ha nem ő beszél az EA reppel, akkor nem ér semmit az egész.
  • Narxis
    Kérjétek meg tomonort, ő bennfentes.
  • Wanndris
    tény, hogy megadta vkinek a jelszavát, de tudja, hogy ki volt... és nem tom, tegnap próbáltuk visszaszerezni, és a BFBC2vel meg a DS2vel nem is lenne gond de a Heroes az első, és ha arra hivatkozna, hogy BFet vett (mert vett sokat) az alapján szerintetek megoldják? egyáltalán érdemes nekifutni? (am sem én sem ő nem vagyunk jók angolból a Google fordító meg kaki
  • HunTatyi
    én ezért váltok jelszót szinte minden hónapban :D ;)
  • Elektrofrombc2
    Dehogynem... minden elvan nekik ott mentve. Csak lényegében nem kötelessek visszakeresni, mert ők megmondták, hogy ne add meg senkinek a jelszavad!
  • tevel
    990 BF x 5, ennyiért változtatod meg a player és 4 hero nevet, onnantól már a "support chat-es kolléga" le se tudja nyomozni.
  • Lupous
    Hát nemtoom nekem megadta...asszem bár nem biztos (Több ember is megadta már nekem a jelszavát) amikor a dr pepper szetteket osztogattam :P de szerintem azóta már megváltoztatták.
  • tevel
    Jóhiszeműen kölcsön adod valakinek (kipróbálni fegyvert, war-ra, stb.)akiben nagyon megbízol, ő jóhiszeműen másnak is megadja, olyannak akiben ő nagyon megbízik, és így tovább...
    Aztán egy szép napon valaki megváltoztatja a jelszót.
  • Elektrofrombc2
    Lehet megadta valakinek a jelszavát.
  • Lupous
    ÉS ezt mégis hogyan? én elég zabos lennék ha lenyúlnák az accomat :S
  • roland4
    veletek ugyse játszottam még ^^
  • roland4
    am találkozhatnánk egy szerveren így mi , mint sg fórumozók :D
  • roland4
    nemtudom hogylehetnek ien rohadék emberek :@ én nemtudok ilyen gonosz lenni.
  • Pano
    Ha vásárolt BF-et, akkor elvileg a neve nyilvántartva kell, hogy legyen.. vagy számla, ilyesmi.
  • tomonor
    azért nem tudok nektek ebben segíteni, mert neki személyesen kell bizonyítani, hogy a saját tulajdona. Ha én próbálnám visszakérni, lehet hogy úgy venné a csávó mintha én próbálnám ellopni.
  • roland4
  • Wanndris
    Sajnálatos hír: Force acc ját ellopták és bár megpróbáltuk visszaszerezni, a support chat-es kolega nem nagyon értette szándékunk, így nem jártunk sikerrel :(
  • roland4
    akkor máris neki kezdhetc xd
  • Zero07
    lol..az Axe hátulján ott virít, hogy Made in Russia. :D ideje lesz orosz nyelvet tanulni.
  • Tuvok #19015
    De . :/
  • tomonor
    Hehe. Ha te mondod.
  • Elektrofrombc2
    Szerintem annyira nem sűrű a cheater, hogy CSAK azért keljen másik szerveren játszani.
  • Tuvok #19012
    Fasza, ennyit a pb-ről ... :/

Azokra a szerverekre hogy találok rá ?
  • tomonor
    nem, az bizony aimbot. Próbálj GGC-stream szerókon játszani, amúgy meg ne is csodálkozz hogy ilyenekbe botlasz.
  • Tuvok #19010
    Hali, nagyon rég játszottam már, egy kérdés:
    Én vagyok egy royal commando, láthatatlanul, mondjuk Village-en Road Block-nál elbújva . Ha egy nati soldier használ 6th sense-t valahol a közelben, engem ez megmutat a nati-knál a hegy tetején álló commando-juknak, aki engem így simán lövöldözhet ?
    Csak mert régen főleg soldierrel játszogattam, és valamiért úgy rémlik, hogy a 6th sense nem fedte fel az ellenfél távoli láthatatlan commando-it, csak a láthatóakat .
  • Naberiuss
    Koszi!!!!Most van meg 1 dolog amivel agyfasz ele alitom a haverokat :D
  • Elektrofrombc2
    Aaaaa xD Fasza :D
  • Wanndris
    Kis agyhalál :D
  • Elektrofrombc2
    Heh őrá emlékszek :D Ellenünk játszott NC-n :P Tomonor köszi a friss infót :D