Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Fel is raktad már valahova?

BattleTag: kabel15#2672

SzLehel
bfh kockák nationalos pólóban xd

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
És a legérdekesebb kimaradt 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

SzLehel
kész is,2 perc 5 mp,282 mb,HD minõség 😊

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
Néhány partykép Naberiussal:

Akár ti is mutathattok magatokról képet 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

SzLehel
a vágás nem nehéz 😄
csak a feltöltés :S

a mamám tanította!

kabel15
Remélem hamarosan lezárják. Van fent 2 video ami megfelel a leírásoknak. Az alapján nem lesz nehéz kódot szerezni.

Lupous
Meddig lehet videót beküldeni?

Lupous
"csak"

SzLehel
csoda történt és fel tudtam venni a dolgokat,már csak a vágás van 😄

a mamám tanította!

kabel15
Fogalmam sincs. Én se tettem igazán bele.

Lupous
Miért szeretem a BF-et?...és akkor ezt most hogy? 😛 (ezt az egy dolgot nemigazán toom értelmezni 😛...vagyis azt hogy ezt hogy tegyem bele a videóba 😛)

kabel15
2 percnél hosszabb videó.
BFH VV pályán kell játszódnia.
Fel kell rombantani egy jármûvet a templom elõtt.
Nem lehet benne káromkodás.
A lényeg hogy miért szereted a BFet.

Lupous
Jó lenne ha leírná nekem valaki a verseny kiírás feltételeit (magyarul) PLZ
(Egész jól megy lassan ez a vegas téma asszem már...ahhoz képest 😛)

kabel15
A vágás kb annyiból állt hogy kijelölte a videóból azt a részt amire szükségem volt és egymás mögé raktam õket. Amúgy tettel bele szöveget is csak feltöltésnél az eltûnt. Ezért kellet youtube on szöveget tennem bele. 3 kört játszottam végégig és kb abból van az anyag. Ez meg a versio2 mert amit elõször felraktam ott nem figyeltem arra hogy a templom elõtt kell a kocsit felrobbantani. Na mind1. Ahogy nézem a többi videot nem nagyon felelnek meg a verseny kiírásainak. Egy video van még ami megfelel neki.

Zero07
én a helyedbe egy másik zenével fölraknám újra, mert amúgy a videó egyáltalán nem rossz.(gondolom Vegasba nem 1 nap beletanulni)

Zero07
de itt milyen videót kell ezekért a béta kulcsokért csinálni?

Zero07
de bazzeg te... ki a lófax mondta neked, hogy én azt hallgatok? ne játszd már a búrád csak, mert dr pepper kódosztást rendezel.mellesleg a fraps a legértelmesebb képlopó, és gondolom mint Keisari vagy hogy magyar embert is mondjak kodiak se vmi idiótaságot használ(már ha tudod kik azok)hanem Frapset, az meg hogy vkinek nem jó a fraps csak azért van, mert gyenge a gépe. 😛
Win7-hez nem értek, de gondolom, ahogy írta CAC akkor a Fraps azon nem tökéletes. amúgy meg mindenki azt használja, akinek jó gépe van. <#mf1>

byz, tudsz már játszani ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SzLehel
rájöttem hogy olyan nettel ami nekem van lehetetlenség videót csinálni....

a mamám tanította!

Grr1234
Gondolom lesz.

SzLehel
lehet hogy én is összedobok egyet

a mamám tanította!

kabel15
Ha esetleg nyernék akkor majd osztogatok szét kódokat. Már ha lesz rá igény.

kabel15
Zenérõl annyit hogy tehettem volna be alá Slipknot ot vagy Korn. Metallicat bármit. De gondoltam a saját zenéje jó lesz hozzá. Amúgy le lehet venni a hangot nem kötelezõ zenével hallgatni. Amúgy fraps al vettem fel azt leszámítva hogy 5perc játék 3gb más bajom nem volt vele.

SzLehel
"1 óra alatt csináltam szóval nem egy nagy durr. Ráadásul úgy hogy most elõször használtam sony vegast!"

a mamám tanította!

Ha Win7-et használsz akkor a Fraps felejtõs. Bugos, használhatatlan.
Itt a fórumon már többször is volt szó errõl.
Ez kell neked kis barátom. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
akkor...mit kéne használnom?

Grr1234
Fraps gagyi.

Lupous
Pifff...nah nemá'...rá kell jönnöm hogy nem is olyan egyszerû videót szerkeszteni...már az insatallal is meggyûlt a bajom :S (De találtam egy portable verziót 😛 azzal nincs gond eddig 😛)
Már csak egy adag Lupous-fight eszencia kéne VV-rõl, de nincs :S....így most találnom kell egy megfelelõ szervert :S
+ azt is jó lenne tudni hogy minek kell lennie a videón valami autó robbanásról olvastam meg hogy 2 perces...de kb ennyit took
(Valaki picit segíthetne 😛)
+gyahh és mégvalami...hogy érdemes beállítani a frapsot?...mivel ninc csúcs gépem így eléggé szaggat néha a dolog :S...ha kinyomom a hangfelvételt és fele méretben veszem fel a videót azzal segítek magamon?

Grr1234
Igazad van! Ha valakinek nem tetszik egy zene, az már csak fos és siralmas lehet! Tegyél be inkább olyan hülye japán metált, Kabel!

Zero07
a zene siralmasan sz/r. ez a bfh zene egyszerûen már idegesítõ (nekem legalább is). az meg hogy Sony Vegasszal készült, bocsi, de tényleg meg se látszik.tényleg nem azért, hogy megsértselek, de ilyet még movie makerrel is akárki tud csinálni

Lupous
Köszi ez is valami...valaki lefordítaná? (Nem igazán értem :S)
Bár a cuccot holnap csinálom meg asszem 😄

SzLehel
http://www.facebook.com/bfplay4free?v=app_4949752878

a mamám tanította!

Lupous
Ez a videócsinálós dolog akkor végülis mi is? mert gondoltam csinálok egy videót...hátha most nem laggol annyira a frapstól a cucc
csak nemtoom pontosan mi kell bele...és h hova kell beküldeni 😛

Lupous
Leszedtem amit küldtél linkrõl a cuccot...javítottam a dolgot...semmi változás...letöröltem a gamet...majd felraktam IE vel (Firefoxal megint hibát írt :S)...és mosmá firefoxxal is megy... hogy miért az elõttem rejtély 😛
Ge persze thx 😄

Grr1234
Ez is segíthet.

Grr1234
Próbáld más böngészõvel.

Lupous
Valaki segítsen mert megállta szívem ...ez mi?!:
Mikor indítanám a játékot, ellenõrzi ugye a meglévõ verziót...megy a csík...és nem indul el a cucc hanem kapok egy hibaüzenetet: An error occurred. Failed todownload EULA.
Ez mi a jó franc lehet?

Elektrofrombc2
Nem hát 😄

Grr1234
Miért, ha most elkezdünk vitatkozni az jobb? Úgy se adsz nekem igazat. 😛

Elektrofrombc2
Hát igazából nem kellene 😄

Grr1234
Hülyeség. Hmm. Én elfogadom mindenki véleményét. 😛

Elektrofrombc2
Ha simán csak osztogattad volna akkor nem komplikálod el az egésszet hülyeségekkel!

kabel15
Na megcsináltam újra. Most sikeresen a feliratokat hagyta le úgyhogy csinálhattam hozzá youtube kommentárt <#levele>
Itt megtekinthetõ.
Nézzétek meg ha van kedvetek.

Grr1234
Nem biztos információ, de én Nov 29.-re emlékszem. 😄 Azaz egy nap elõny...

kabel15
Na felvettem és bele raktam tölthetem fel újra youtube ra<#falbav>
na mind1 remélem nyerek vele valamit. Amúgy mikor csatlakozhatnak azok akik megnyerik?

kabel15
Akkor megyek vissza szét küldök egy jeep et a templomtéren bele szerkesztem a videóba és felrakom újra. Még valami amit elrontottam?

Grr1234
Igen, ahogy írtam, Churc Squearenál. 😊

SzLehel
szabályok szerinte igen

a mamám tanította!

kabel15
És azokat ott kellet volna? <#falbav>
Akkor újra szerkesztem 😄