26731
Battlefield Heroes
  • Lupous
    Pletyka...de már egy dátum is megrebbent az előbb...ez azé vicces :D
    (Am én kb leszarom...ha lesz free bf az jó...ha nem akkor nem...szerintem amúgy is megtartom és majd a BFP4F ben fogom elkölteni...elvileg ellehet majd :D ugyanazt a bfet tolni ott is :D)
  • tomonor
    megintcsak figyelmeztetek mindenkit, hogy ez az 1400-as BF téma egyenlőre pletyka.
  • roland4
    értem ,kössz.
  • SzLehel
    mert az rövid távra jó,és közelebbről többet sebez
  • roland4
    és a sima m16 az miért jobb mint a többi , azt megkérdezhetném? mert ugye láttam sok vidiben is hogy sima m16-al játszanak.
  • SzLehel
    én a sima m16-ot ajánlanám,bár játékstílustól függ
  • roland4
    Ma mondták ezt nekem is a BATTLEFIELD.HU szeró hogy 28-án kapjuk a BF.-t.
  • roland4
    :D pont most akaratm mondani ezt a gunclubost. Am ha megkapjuk én m16-ot szeretnénk venni örökre :D . De abban szeretnénk segícséget kérni hogy meik fajtát vegyem meg, mert van vagy 4-5 fajta a STORE menübe a játékon belül.
  • Lupous
    Sajna ez annak a jele hogy kezd kibaszottul csökkenni a népszerűsége a játéknak :S (De persze cáfolja meg aki tud valamit :D...ló lenne :S)
  • davis98
    Anyám de várom már :D:D
  • tomonor
    28.-án elvileg 1400 BF a gunclubból.
  • Lupous
    Lesz valami am mostanában a játékban? Minden olyan kihalt :S
  • tomonor
    Eretnek.
  • Lupous
    jahh LOL...én vele már szerencsére régen nem taliztam :D
  • Zero07
    ne piszkáljátok már Lupust!nem mindenki járhat Rozával a nádasból xD
  • tomonor
    marok marcsi
  • Lupous
    Milyen marcsit? Fannit nem? :P
  • davis98
  • tomonor
    megcsalod marcsit? :O
  • Lupous
    "polírozod a cerkát"...hmm inkább valaki más polírozza helyettem
  • HunTatyi
    Egyik haverom kb szeptember óta kitartóan csinálja ezt a "kattintgatás" azt hiszi eredménnyel fog járni, nem hiszi el h szar se lesz belőle, de ő még mindig inkább kattintgat mint h "cerkát polírozna" :D :D
  • HunTatyi

• Elektrofrombc2
    aztak*rvamindenitezenmostbesz*rtamXD
  • Vaxi
    nem átbaszás az, régen ... jóóóó régen még én is kattintgattam ilyen szarokat, és hú de örültem, hogy 1 hónap alatt összegyűjtöttem $2-t...
    szerintem többet érsz azzal, ha polírozod a cerkát ahelyett, hogy ilyen szarokat kattintgatsz csak azért, hogy jobb pisztolyod legyen egy játékban :D
  • roland4
    Nemis döltem be neki... Megse csináltam még. Csak azért adtam meg a linket hogy mi a véleményetek rólla
  • tomonor
    aha. Aztán 99% az oldalaknak amit bead az majd le lesz szépen korlátozva amerikára.

Nehogy félreértsétek, ezek az oldalak valóban működnek. De nem európában. Legalábbis nem egy olyan országban, amit az amerikaiak "3. világ" típúsú országként fognak fel. Jó példa erre a Wallie gift kártya. Az sincs itt, de nem is lesz.
  • Lupous
    Jólvan...csak humorizálok...de mégis hogy lehetsz olyan naiv hogy bedőlsz az ilyesminek...vagy hogy egyáltalán figyelmet fordítasz ilyesmire...ez akkora marhaság.
    Ha bf-et akarsz akkor inkább kérj szüleidtől (vagy ha ez nem kóser...megértem :D) akkor kb 1 napi diákmeló (ami 8 óra általában) az kb1400 BFre elég...de ha ennyire nincs pénzed szerintem értelmesebb dolgokra érdemes költeni.

(Persze van olyan hogy az ilyesmi működik - igaz ritkán - de akkor se éri meg az időt.)
  • Narxis
  • roland4
    huuuu kemények vagytok -.-'
  • SzLehel
    nem mondjuk meg neki hogy át akarod baszni!
  • Lupous
    Csináldcsak...működik!!!

(Psssz ne mondjátok meg neki hogy csak át akarom baszni!)
  • davis98
    Hülyeség sztem.........
  • roland4
    ez se rossz :D
  • Narxis
    LOL

Am. az eset hatására beléptem a global EA fiókomba és megerősítettem az e-mail címem, jelszót változtattam(kár, hogy csak max. 16 karakter lehet és szimbólumok nem lehetnek), de születési dátumom sehol se találtam ott. :D
  • Lupous
    Nah ez a nemsemmi ám :P...
  • tomonor
    én is ezt akartam neki mondani, csak hát kicsit határozatlan a gyerek.
  • Vaxi
    ha ennyi esze van, hogy neked üzenget ahelyett, hogy megváltoztatna minden infót gyorsba, akkor meg is érdemli a birkája :D
  • CAC
    :D
    Ezt neeem hiszem eeeel! :)
  • tomonor
    ...

Nem mondtam semmit. Feltörte megint.
  • tomonor
    És egy örömhír: Force épp most értesített, hogy sikerült visszaszerezni az acc-ot (szlovák gyerek osztálytársán keresztül)

Remélem tanult az esetből.