Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ez már jó lesz 😊 Effectekkel meg az a bajom hogy piszok kezdõ vagyok még. Ahoz meg semmi kedvem hogy minden féle baromsággal próbálgatás képpen tele bakoljam a videót. Így villog meg úgy torzít. Az elejére meg a végére tettem de a végérõl eltûnt. Most töltöm fel youtube ra 802mb <#idiota>#idiota> ha kész lesz belinkelem. ha valakinek lesz valami ötletet hogy mivel lehetne még jobbá tenni vagy segítene a SONY VEGAS10 használatában az íírjon PÜ. THX! <#whatever>#whatever>
BattleTag: kabel15#2672
(Am ha rámhalgattok akkor elõször egy zenét kerestek, az a egyik legfontosabb és nem kell hozzá tehetség 😛)
Szerintem a videók így állnak össze (A én fejemben ez alapján értékelek 😛):
-Felvételek (maga a cselekmény) 3/3
-Zene (Ha nem hangszeres akkor szinte biztos hogy nálam mínusz 1 pont :S)3/3p
-Kivitelezés(effectek, vágás, meg hasonló jóságok)3/3p
+Ötlet 10/1
Össz=10p
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
nickname: doki09
CAC: Lentebb mondtam már h Xp-t használok-az a tuti nálam 😊
Davis98: Lehet hogy én maradi vagyok de valahogy nekem nem fekszik a puska...mg short+raketta+mg long...+soldiernél is Long+short smg aztán csocsesz 😄
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
a mamám tanította!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nickname: doki09
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyébként tényleg nagyon lagolsz. Mivel vettél fel?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nahát ahhoz képest hogy életem elsõ videója ... szerintem gecijó lett<#miaz>#miaz>
Tessék lájkolni a hsz em ha tetszik egy picit is 😛
+ a videót is lehet Likolni tubon 😛
van ugye az üzenõfal...és gondolom valamelyik üzenethez kell kommentben....de melyikhez? Van dátuma szal meg lehet mondani jól 😛
a mamám tanította!
Most a royalok következnek 😄
De legalább a 4 kõr alatt öltem 3at 😊
ha itt vagy es olvasod...
gyere mumbléra 8elott.
Lehet ,h kell egy kis help a war-ra ami fél9kor lesz