26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    Anno a hírlevélre kellett feliratkozni, nem? :D
  • tomonor
    honnanajórákbóltudjukmiazt?:D
  • Pano
    senki?
  • Vaxi
    jah, szerintem is kár volt, még a végén csoporton öngyilkosságot követnek el :DDD
  • tomonor
    Kárnak mondtam el...

De nagy csalódás is lesz, ha nem lesz belőle semmi xD
  • davis98
    Az is igaz Akkor neked már csak ruha kell
  • Zero07
    nekem mindegy végül is, hogy lesz-e vagy nem, mert megtanultam egy sima sr smgvel is hasonlóan játszani, mint s0nar vagy épp Kaeko és jól is megy, fegyvereim meg már vannak.attól hogy nem über attól még lehet vele jól tolni
  • davis98
    jaja :D
  • Wanndris
    A PB-nek van egy ilyen "havibaja" amivel nem lehet mit kezdeni, egyszer csak elmúlik... legalábbis én nem jöttem rá, hogy mit akar :S
  • Wanndris
    Látom te is alig bírsz magaddal... :D én is így vagyok vele :D
  • davis98
    Már csak 16 nap a gunclub os promóig :D
  • roland4
    a punkbuster hibákat hogyan lehet fixelni? mert probáltam a pb frissitőt is
  • SzLehel
    majd letöltöm akkor hogy örülj :P :D
  • Lupous
    Off + Nos asszem nem elég szimplán regelni :D (bejelentkezni az EA accal :()...ki is "kell" próbálni a játékot...szóval akinek nehezére esik vagy nincs helye vagy ilyesmi...szal ha nem akkor nem fook harizni :D
    Amúgy a játék egy próbát bőven megér...és asszem az ismerősöknek úgy általában eltoltam a meghívót fészen...szl ahogy tetszik :D
  • roland4
    megadoa az msn-ed és mehet :D
  • roland4
    én szívesen segítek :)
  • Lupous
    Off: (Fo' Friends :P)
    Nah hali :D...az lenne a kérdésem hogy páran nem segítenének e nekem :P?!
    Mivel mostanában tolom az NFS Worldot (Bár egyre ritkábban sajna :S) van egy akció benne (Részletek itt!). Ehhez az kell hogy pár facebookos ismerősömnek (Asszem 3 :p) elkeéne fogadnia a felkérésemet és regisztrálni az NFS honlapján...mindezt féjszbúkon keresztül...ha jól láttam :D
    Szóval ha lehet akkor szóljon aki segítene nekem ebben és küldök neki egy felkérést :D:D (Azok se felejtsenek el akik esetleg nem ismerőseim...megoldjuk :D...csak egy pm kell :D)
    Max respect :D
    Off vége :D
  • Pano
    Ha lesz ez az 1400 BF-es promó, az igénybevételéhez milyen feltételek kellenek majd? Promo kód, amit meg kell adni, vagy mi?
  • CAC
    "segícséget"
    ...és még sorolhatnám.
  • HunTatyi
    ezeknek még lehet én is hasznát veszem majd :P
  • davis98
    O.o
  • roland4
    szivesen. xd
  • Elektrofrombc2
    Nagyon szépen köszi
  • tomonor
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=82185
  • Elektrofrombc2
    -.-' linkeld pls
  • tomonor
    ezen mit nem értettél? :D
  • Elektrofrombc2
    Most nem tudom, hogy csak én vagyok e az ennyire hülye, de én még ez alapján sem tudom kikeresni... most nehéz linkelni? :$ Kerestem én Map Image meg minden féleképp de gecire nem találom.
  • HunTatyi
    én is gondolkodtam már h mire költsem a jelenleg még csak pletykában élő 1400 at de én m16 helyett akkor már inkább uber v super fegyvert vennék mert az csak sokkal olcsobb és tudásban meg ua. a 2 (szerintem)
  • Lupous
    Azé engem érdekelne :D (de nem kérdezem meg hogy "Hogyan?")
    Mi történt? :P
  • tomonor
    ja mégvalami: mostmár végleg sikerült visszaszereznünk Force accját Kaekoval. Hogy hogyan nem kérdezzétek, mert még én is belebonyolódtam.
  • tomonor
    nem csinálhatok mindent helyettetek.

media section - signature central - tutorials - Ace's screenshot gallery
  • Lupous
    Jah de :P (Nem is gondoltam rá :D)
  • Elektrofrombc2
    A heroesos accodon is annyi van. Nem?:)

Küldje már el pls valaki azt a BFH-s topic linket, amiben egy csomó kép van pájákról és még sok cuccról. Tomonor te biztos tudod mire gondolok :P
  • Lupous
    ohh nekem van 15...de honnan van nekem ez? hogy lehet szerezni?
  • Elektrofrombc2
    nekem csak 802 :P De majd lesz ez még több is :D
  • Vaxi
    parancsolj. ezen a linken például láthatod a ikon mellett
  • roland4
    mindig belaggol 10-15 másodpercenként.. és egy idő után ha megunya magát akor ezel a hibajelzéssel kilök. vagy ki kickel...
  • Lupous
    ÉS az hogy? :P
  • Vaxi
    nekem is ez a tervem velük :D
    és gyakorlatban is elkölthető lesz sztem, mert nekem már ottfigyel 1400 bf az accomon play4free-ben is :D
  • roland4
    mi a faszvan ezel h mindig laggolok minden szar tcsináltam, ujra raktam , ujratraktam az xp-t is minde szart