Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzLehel
hmmm gyors...

a mamám tanította!

SzLehel

a mamám tanította!

Grr1234
support.ea.com/chat

http://customersupport.ea.com/loginapp/login.do?skin=default&locale=en_US&curl=http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/home.php&surl=http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/cci/ecp_redirect.php?ext_vars=cF9zaWQ9QzRLMlItOWsmcF9hY2Nlc3NpYmlsaXR5PSZwX3JlZGlyZWN0PSZwX2x2YT0mcF9zcD0mcF9saT0mcF9uZXh0X3BhZ2U9bGl2ZWNoYXQucGhw
Lupous
Ehh...nekem az kéne ahol az a live chat téma volt...

davis98
www.support.ea.com 😊

nickname: doki09

Lupous
OFF:
Volt annó ez a free 700 bf es reklamálós cucc...betudná nekem ide linkelni valaki hogy hol kellett reklamálni (Nem találom)...és sajna kellene mert játszok néha a battleforge-val és nem jelentkezik be az EA accommal az oldalra (és nemtoom miért :S...szal gondoltam rákérdezek ott 😊

SzLehel
tanunni kõ 😉

a mamám tanította!

Wanndris
Igen, volt róla szó, h kéne vmi magyarok együtt vidit csinálni.. ha pedig ember kell, jönnék szívesen (csak a rohadt eltiltásom járna mán le... -,-')

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Lupous
Azszép...

davis98
Nekem is volt egyszer ilyen, aszem 23.-24. lvl-nél 😊

nickname: doki09

Naberiuss

...de csak majdnem 😄

Wanndris
vki tudna küldeni vmi okosságot, ahonnan le tudom tölteni a Sony Vegast? nagyon megköszönném, valamint ha vkinek maradt egy felesleges DP kódja a nagy osztogatásba, azt is szívesen fogadnám <#miaz>

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

kabel15
Azt nem feltételezem az itt lévõk közül senkirõl hogy forgatás közben megölne bárkit!

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Akkor jó, ha sokan vagyunk. Csak nem ilyen négy évesek kellenének, akik ész nélkül kinyírnak forgatás közben...

Lupous
A BF.hu szerver OFFline.
És én se gondolom h a funvideókba ellen kell...csak bizonyos dolgokat csak úgy lehet véghazvinni ha mindkét frakció jelen van pl blastolni egymást vagy ilyesmi+többen is lennénk ugye ami növeli a minõséget 😄

kabel15
FUN videókba nem nagyon kell ellenfél.

Grr1234
Miféle off?

Lupous
Nos az egyetlen bökkenõ szerintem ezzel csak az hogy off a szerver és nemigen lehet bele életet lehelni :S (Pedig még asszem 5 napig van kifizetve)
Pra! sztem tuti megengedné a dolgot...sõtt talán még õ maga is szeretne szerepelni...vagy ilyesmi (Mintha terveztünk volna valami magyar fun videót csinálni...de valahogy elkallódott az ötlet) +szerintem akár le is kódolná nekünk...sõt még jobbat mondok szerintem simán full lene a szerver...ha kicsit megszellõztetnénk a magyar groupok között 😄 szal ezek nem akkora gondok ...egyedül max az OFF lehet problem 😛

Grr1234
Aha. Csak az a nagy helyzet, hogy részben funolás lenne, és ha a sok szobatiszta állat belekotnyeleskedne... nem lenne jó.

kabel15
Én VV only-n vettem fel a videómat de mindig tele volt. Kéne beszélni PRA val azt hiszem õ csinálja a BF.hu szerverét. Lehet kölcsön adná egy órára.

Grr1234
Oké, kösz. Majd kéne egy VV-s szerver. Lehetõleg olyan, ahova nem jönnek mások. Ezért lenne jó, ha tele lenne a szerver, csak hát... annyian nem tudunk összejönni. 😞

SzLehel
most miért?xd

a mamám tanította!

kabel15
Én is megyek ha gondolod.

Lupous
Noh de ilyet<#ejnye1>
<#puszi>
Am Grr: szívesen részt vennék a cuccban 😛

SzLehel
szerintem velismeri

a mamám tanította!

Grr1234
Küldök egy linket mindjárt.

kabel15
Amúgy egy SV10 mentést nem fogja felismerni a SV8 ugye? Mert "vettem" egy sonyvegas8 magyart azzal könyebb lenne megcsinálni de nincs kedvem elõrõl kezdeni

Grr1234
Majd hétvégén lehet csinálok egy fasza videót. Csak kéne néhány ember aki segít... ha helyezett lennék, akkor persze kapnának kódot... 😄

SzLehel
fölmész egy torrent oldalra és rákeresel 😛

a mamám tanította!

Zero07
vki megtudná nekem is adni a sony vegast, mert nekem is jó lenne 😛
szal plz adományozzatok a Spárta Szeretetszolgálatnak 😛 xD

Lupous
Csak érezned kell a zenét 😛 ahol üt a zene oda kell az ütõs képkocka 😄

Grr1234
Jobb klikk a videó részletre (alul a csíkon 😄), ott katt valamire ami nem jut eszembe most hirtelen, kijön egy újabb ablak. Rákattintasz a négyzetre és széthúzod a széleit, de elõbb az idõcsíkon beállítod, hogy mikor kezdõdjön és mikor legyen vége a "zoomolásnak". Visszafelé ugyanez.

kabel15
Próbálgatom. Csak most vizsgáim is vannak és nem volt sok idõm foglalkozni vele. Holnap vagy pénteken neki ülök ha lesz kedvem és csinálok egy jót. Bár ettõl a zenével össze hozós dolog elég komplikáltnak tûnik :S De most már szórakozásnak tekintem nem is az a fõ célom hogy megnyerjem <#nyes>

Lupous
Szerintem...hmm kicsit hozd össze a vágásokat a zenével. (Ez elég fonti a hatás kedvéért) +effekteket a jobb részekhez(Ahogy zero mondta)
+a végén a felirat...szerintem lehetne valami jobb...ez így túl snassz 😛 Nem a szöveggel van bajom az fasza...hanem a betûtípussal...én esetleg rátenném a logómat...vagy némi hátteret tolnék mögé..valami fröcsenést...ilyesmi...de ezt én csiálnám...+mehetne rá egy efekt ahogy elõbújik a felirat.
Jah és ha már így belejöttem kicsit módosíts a színeken...ugye az eredeti az ilyen mint itt (Rikít nagyon) kicsit vedd lejebb a telítettséget esetleg több fényt+ kontraszt. (Am a zene nálam pont a határon van...a még elmegy kategória...van pár jó része 😄)

kabel15
Az a baj az effektekkel hogy nem nagyon tudom mit hogyan kell még. Az elejére azt az effectet is 30 percet szenvedtem mire rájöttem hogy kell berakni <#nyes> Azóta már tudom hogy mit hogyan. De ilyen elmosódó meg szín változtató effectek annyira nem tetszenek. Holnap lehet hogy neki álok és finomítom még egy kicsit. Ami viszint tetszene az a rá zoom olás néhány mozzanatra. Pl a jobb felsõ sarokba csak azokat még nem tudom hogy kell csinálni.

SzLehel
szerintem egész jó lett

a mamám tanította!

Zero07
több effekt. de ne túl sok, csak zúzós részek stb. ami megérdemli 😄

kabel15
Egy nagy hibám van benne. Várom hogy miken kéne változtatni. Ha nem olyan feltûnõ akkor inkább hagyom így <#ravasz1>

kabel15

Nos? Vélemények?

SzLehel
tavaly csináltam,ez egy ilyen fos logó

a mamám tanította!

Lupous
Nemtoom szerintem nem olyan "egyedi"...bár a zene nálam betalált 😊és összességében nem rossz 😄 (L)
A piros izét meg hát...nemértem ...mi az?

Grr1234
Nem értek egyet. Szerintem jól néz ki, és nagyon egyedi lett így... 😊

SzLehel
az most már ott marad :S

a mamám tanította!

Zero07
+1
fõleg lent az a kék piros szar nekem nagyon idegesítõ volt ;(

kabel15
Szerintem az a keret nem kéne rá.

SzLehel