26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    Hahhha! Mar ugy ossze vagyok zavarva eger settings "teren", hogy inkabb leszek macska:)
  • s9ns
    a lényeget elküldöm neked is, mert harduplanfor-ral ezzel kapcsolatban levelezünk! ;)
  • CAC
    Klafa! :)
  • NoobkillerHUN
    öcséimmm szevasztok!!
    nyertem 1 kulcsot nyitok 1et azt valami tüzinacit adott 130 at...
    bebuggoltam nem vette le az f et kinyitottam még1et és eraser ray last forever :DD
  • Zero07
    Hétvégén összeröffentettem egy fragmoviet, hogy legyen hely a gépemen. :D
  • CAC
    Ne is mondd!1121BF-em van. Ha vennék hozzá 2800-at, akkor lenne 3921...ez meg 3999. :(
    Kéne még 78BF! :(
  • CAC
    Nálam az egér érzékeli, hogy milyen alkalmazással használod. Ezekhez külön bankot lehet hozzárendelni, külön gombkiosztásokkal, érzékenységekkel.

harduplanfor:
    Írtam PÜ-t.
  • Pano
    DoD: Günter a gnóm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • T4l8lLET
    hmm.. nekem a játékban 0.1es sensem van egéren meg 1600-as dpi-t használok ... a járműves senseim 2.5-ek viszont egéren akkor a dpi-t ledobom 800ra
  • Pra
    Próbálgatok mindent
    itt egy izmos cikk
  • tomonor
    várj, a BFH-ás senset is meg kell adnom: az 0.3 pontos

Ha soldierrel vagy pisztolyal megyek, a 2 opciót használom, ha gunnerel/mandoval megyek a 3-as, ha messzire célzok 1-es opcióra váltok. A 4-est ritkán használom, ha gunnerrel sokat kell fordulgatni sarkoknál. Az 5-öst a windows-al használom.
  • Pra
    Uhh az kemény :D
    lementél 500ra, na ezt kipróbálom.
  • tomonor
    *hopp, DPI-t akartam írni, nem DPS-t.

Nekem ezek a beállításaim:
  • tomonor
    Egértestvérek vagyunk :D

Az a helyzet, hogy a gamer egerek ilyenek a magas DPS miatt, a windows így értelmezi őket. Engem speckó nem zavar, hogy állítgatni kell. Viszont nekem vagy gondom vele - minden reboot után el kell indítanom a programját, hogy betöltse a memóriájába a DPS beállításokat.
  • Pra
    Így lassú csak a játékban, de minden más használhatatlan :D

• Pano
    Amúgy azt vettem észre totál felesleges EA felé reportolgatni, magas ívben szarnak az egészre. Vagy csak nincs kapacitásuk, nem tudom. Sokan panaszkodnak, hogy még 1-2 hónap után se volt semmi szankció. Én bejelentett hackereimre is semmi, ugyanúgy élik világukat (pedig elég egyértelmű videót csináltam mindig).
  • Pano
    Észrevettem... nagyon sok volt a chater tegnap. Egy tucat szerveren jártam, de mindegyiken legalább 2 volt. Abba is hagytam aznap a játékot.
  • Pano
    Én is most vettem pont egy ilyen egeret, nálam is elég érzékeny.. Nem tudtam egyelőre jó megoldást találni én sem. A teflonos egérpadomat abszolút nem bírta (túl érzékeny volt rajta a legkisebb érzékenységnél is), szöveten valamivel jobb.
    Az érzékenység amúgy nekem is 0.2, de ilyen menü és winfos alatt nincs probléma. Mondjuk én vásárlás után egyből felfrissítettem a firmwaret, nem az lehet a gond?
  • tevel
    Márc. 13-án jelent meg egy új ingyenes, amit nem dob ki a punkbuster. Egy BestDeath nevű cheater dicsekedte el ma.
    Ennyit erről...fizetni se kell. Ezért van annyi.
    Remelem a pb informatikusai rajta vannak az ügyön.
  • Pra
    Nem tudjátok miért van az ,h az egeremet iszonyat minimál érzékenységre kell vennem ahhoz ,h a játékban ne legyen olyan kapkodós ? A baj csak az ,h e közben a winfosban meg a játék menüjében lényegében nem mozdul a kurzor :D , méteres söprés az egérpadon 3centit jelent a képernyőn. (persze lehet váltogatni a beállított dpi-n de az nem elég)
    Ez egy CM Inferno egér.
  • harduplanfor
    A mult evben ajandekozott komplett szetteket aggatom az embereimre+amit nyernek hozza a clawbol.
  • tomonor
    http://en.wikipedia.org/wiki/Army_of_Two
  • HuNNoMaD
    És amúgy ez az ,,Army of Two" dolog mit takar?
  • Pra
    Nekem megvan a maszk is. Amíg nem látom sok játékoson, addig hordom, aztán elteszem pihenni.
  • tomonor
    Általában jól néznek ki, de mivel minden freeloader azt viseli kivétel nélkül, általában a kézhez kapási időtől egy évig nem szoktam viselni őket.
  • HuNNoMaD
    Mi a véleményetek az ingyenes póló kinézetéről?
  • harduplanfor
    Itt a no mando szerveren mostanaban nem taliztam veluk.
  • harduplanfor
    Sokszor mertem mindenfele progival. A Hudiksvall, Sweden szerver 15 pinggel gyorsabb, mint az Amsterdami.

"két fegyver használata közötti tűzijátékban megjelenő különbséget a géped nehezebben jeleníti meg" talan itt lehet a bibi:) A tutorialban minden nagyon szep, es jo 0 lagg:)
  • tomonor
    hétvégén előbújnak ők is
  • Pano
    Mint ha a megszokottnál több chaater lenne mostanában, nem? MA még nem tudtam olyan szerveren játszani, ahol ne lett volna legalább 2.
  • s9ns
    Válaszd azt amelyiket te jobbnak mérted, mert az oldalon a szerver kiválasztásánál nem ajánlás van, hanem automata választás. Az automata csak egy terheléselosztás ami lehet üzleti és lehet fizikai terheltség, ami viszont ezzel kapcsolatban fontos az az, hogy nemz ajánlott szerverig tartó kapcsolatod minősége alapján ajánl! :)

A lassulás előfordulhat amiatt de kicsit sem valószínű. Nesze semmi fogd meg jól. :D
    A játék kódok alapján használ mindent, így kikerülve alapból ezt a lehetséges hibát.
    Egy adott kódot használ mindenhez ami a jellemzőitől függetlenül azonos hosszúságú. (Ennek matematikai részletezésétől eltekintenék)
    Tehát egy Ak kódja is olyan hosszú mint egy AK Battle + 4 workbench.
    Az tény, hogy a két fegyver használata közötti tűzijátékban megjelenő különbséget a géped nehezebben jeleníti meg, de ez nem a játék gyengesége.
  • CAC
    Természetesen célszerű inkább az amszterdami szervert választani.
    Kell majd regisztrálnod egy Multiplay fiókot a továbblépéshez.
  • harduplanfor
    Es mit allitgassak a vasarloi oldalon mielott fizetnek?
    http://www.multiplaygameservers.com/order/game-server/bfh-battlefield-heroes/
    Legyszi nezd meg a Hudiksvall (Sweden) vagy Amsterdam szero ping ertekeit! E ketto kozul kene valasztani. Az automata Hudiksvallra rakta nekem. Talan ugy gondolja a progi, Norvegbol gyorsabban tudom elerni a szerot? Szeretnem elkerulni, hogy a sved szerver miatt esetlegesen lassabb legyen a magyar kozosseg szamara a szerver.

Amiota a workbenchben egyre tobb mindent lehet elerni, mintha tovabb lassult volna a game. Hallucinalok, vagy tenyleg a sok uj kutyu kezelese miatt belassult volna kicsit a game?

Ma megneztem bent a suliban a fibernetes elerhetoseget. 50 Mbit le/10 fel. Nagy csomag latency: 55 ms, kis csomag 38 ms. Ez sem tul fenyes adat. Ugy tunik itt szemet netet lehet kapni mindenhol. Valoszinuleg nagyon gyengusz lehet a nemzetkozi atviteluk.
  • kekipeti
    köszi :)))

Kipróbáltam, nekem bejön. Mondjuk kicsit szokatlan, de szerintem egész jó kis fegyver ha valaki tudja használni. :)
  • CAC
    +1 a Multiplay-re. A konfig oldaláról nincs rálátásom, de játékosként nem szoktam problémával találkozni a szervereiken.
  • harduplanfor
    Koszi! Varjuk meg meg CaC-ot hiszen neki kene elboldogulnia a multiplayergameserverrel.
    http://www.multiplaygameservers.com/order/game-server/bfh-battlefield-heroes/
    Beadott egy fizetesi oldalt, de automatikusan Svedorszagban levo helyet valasztott Amsterdam helyett. Itt lehet allitgatni egy csomo mindent.
  • tomonor
    *Multiplay. De igen, az a szolgáltató az, amely ár/minőség arányban képes a megfelelő szintet nyújtani. i3D drága, de jó minőségű és állandóan moderált (ők állnak a legközelebb EASY-hez). Eliot-ness francia, alacsony teljesítményt nyújt. Branzone-nal mindig csak a baj van (pl rank bug, ctf nullázási bug). Nitroserv-t annyira nem ismerem, ritkán botlok bele ilyen szerókba, így gondolom nem életképesek. 4netplayers-t sem ismerem annyira, esetleg csekkold le. Myinternetservices, Leetservers és GameArena szerók nyugatiak, így őket nem is nézegettem egyáltalán.
  • harduplanfor
    Hmmm az o neveben is koszonjuk a gratulaciot:) Megmondom oszinten, szivesen kiplakatolnam az oreget, de ismerve az internet szabalyait, mukodeset, attol tartok orokre "itt ragadna a fenykepe a halozaton" amit lehet kesobb megbannank. Eltavolitas utan nyomokban tartalmazhat eredeti feltoltott fenykep osszetevoket a net:):):)
    Te a multiplayer szerora szavazol? 12 font korul merik havonta, ha a gyenge angolommal jol olvastam az osszeget.
  • tomonor
    Nem, a multiplay mindig veri a konkurenciát árban és minőségben is. Nálunk is az i3D kavart be, mert át mentünk a multiplayre.
  • tomonor
    Szerintem nagyon király, hogy valaki 70+ évesen is örömét leli a videójátékokban, ráadásul pont a BFH-ban! Szerintem papáddal a legöregebb BFH játékost üdvözölhetjük. Esetleg a fórumba is megmutadhatod őt fényképpel miközben játszik, és Easy is gratulálna (de természetesen ha ez privát dolog, akkor felejtős).