Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szem az nem bug, csak így tudták megoldani, hogy valami jelezze, hogy a fejük attól még ott van.

Ennek ellenére amikor én belefutok valakibe, akinek nincs feje, mindig azt hiszem, hogy a customization bugba ütközök.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

aha. Akkor ez egy másik. Bocsi.

davis98

Brutál volt ahogyan a feje helyén, két vörös szemmel futkározik elõttem 😄😄

nickname: doki09

eddig hidegen hagyott, most is csak azért lettem rá figyelmes, mert avarikkal elkezdtünk egy vidit csinálni mi is.

Wanndris
nem tom.. én a BF.hu-n olvasptt felhívásból indultam ki, mint pl Lupi videója...
de nem kételkedem tudásodban...

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Az az.

SzLehel
szerintem a p4f béta contestre csinálták

a mamám tanította!

Narxis
Télapós ruhát mikor lehet venni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
solit

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

váá aki lvl 14 körül van jelöljön be barátnajk 😊 Sgabor a 13-as comim és a 10-es solim SolderHUN 😊😊amúgy melyiket vigyem szerintetek? lehet hogy a solit kéne :/
Ezzel a videóval akartok nevezni?

Nem fog menni. Elolvastátok egyáltalán a feltételeket?

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=187999

Nem montázst kértek, hanem trailert, és a Ghost ops - VC hunter szettet kell promócionálnia.

<#wilting>

s9ns
értem, akkor miért kell kijelölni a herot hozzá?

Elektrofrombc2
Nemhiszem. Szerintem csak 4db Heroes slot

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

s9ns
segítsetek!
ez mi?:
https://www.battlefieldheroes.com/en/store/buy/18290
megosztod a többi kompatibilis karakterrel a vásárolt cuccokat?

SzLehel
You have until the 29th of November at 13:00 UTC to submit your entry. We will then narrow down the submissions to a shortlist of 10 videos. You, the members of the community will then have 1 week to choose your favorite video, the top 3 will receive some juicy beta keys. If you vote you will be in the running for some bonus, voter only, Closed Beta keys!

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
Hát jóóóóhogy 😄 Mindenki tele lesz felesleges kódokkal XD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

kabel15
Gondolom facebook on lesz vagy a BFH oldlán. De az is lehet hogy a készítõk döntenek. Minden esetre ha valakinek a birtokába jut egy felesleges béta kulcs az egy PÜ ben megoszthatja majd velem <#nevetes1>

BattleTag: kabel15#2672

Wanndris
szavazás!?.. hmmm és kik szavaznak és mikor? vagy lehet errõl tudni vmit?

kabel15
Szavazás lesz. Elvileg.

SzLehel
nem a lájkok döntik el hogy ki nyer

a mamám tanította!

kabel15
NEM LEHET!!!!! Csak kártyás vásárlás van!

neem xD. magyarországról holgy lehet sms-rõl battlefoundot rendelni?? vagy ingyen szerezni 😄
Elektrofrombc2
mért? valóéletben igen?xD

jólvan, énse vagyok tökéletes. mármint heroesba.
davis98
xD

mi az a beta kkulcs?
Wanndris
Léci Facebookon is lájkoljátok, ha lehet, mármint a BF Play4Free oldalán, egy-két béta külcs jól jönne, és az bár tudom, h nem, de legalább nem mondhatnám, h nem tettem meg mindent <#kacsint>

én mikor leszek 30 😊
kabel15
Jó videó csak az a fekete keret zavarja a szememet az elején.

davis98
Jó lett nekem tetszik : )

Wanndris

A nagy õrületben, leszedtem a Sony Vegas Pro 9.0-t és ez lett belõle, remélem tetszeni fog 😄

tudjátok mi a abj a commandoval? kevés hp és nincs hp cuccra. meg az is hopgy bffound nélkül nem sokat ér csak lvl 15-tõl :Sna még 1k exp és megvan a lvl 13 😄😄
kabel15
Soldier vagy Gunner. Commando nagyon el lett rontva.

Grr1234
Én a soldiert preferálom.

ja és commandóval hogy kel célzást gyakorolni? 😊 valaki nem tud hogy lehet ingyen bfoundet szerezhni? mert kéne egy jó puskára.vagy hogy magyarországról hogyan lehet rendelni
szerintetek melyik a legjobb kaszt? 😊 elektro irigyelem a commandódat. 1100/388 😮😮 nekem 700/1500 xD
Elektrofrombc2
master of classesre hajtok, így ez szép és rendezett lesz 😛

kabel15
Milyen találó nevei vannak a karaktereidnek 😄

Elektrofrombc2
Ha a célzást akarod gyakorolni, akkor játsz sokat. Viszont ne PSel hanem max markal. Így kb 3x anyit kell lõnöd szóval 3x gyorsabban is belejössz

Elektrofrombc2
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2315164291

Grr1234
Lövöldözz feldobott TNT-re.

davis98
Amúgy hogyan tudok a célzásom pontosságán fejleszteni ?? Mit gyakoroljak ?
Vagy hogyan ?

Lupous
yepp 😛

davis98
Most valahogy mandonál a, Roderick Rifle + 5/PS nagyon bejön 😄

lupous az a target a megjelölõs cucc?? amikor piros kör van körülötted és egy nyíl mutat? ráadásul látnak as falon túlrol is ugye 😊
engem nagytotálba hidegen hagyott a játék. Xsear jelentkezett zárt bétára, meg is kapta.

Mutatott egy trailert a játékról, és valahogy a szárnyon ülõs repülõs téma miatt nem jött be az egész, mondtam is neki, hogy nemigen fogok játszani ezzel a szarral xD

Aztán kiderült, hogy F2P. Onnantól kezdve tetszett a dolog.

Lupous
Hmm akkor kb én a megjelenés óta? (mi a faszé csúsztam le a zárt bétáró :s...)...bár az is igaz hogy én csak unatkoztam...gondoltam idõelbaszásra jó lesz pár napig, nah lett belõle jó pár nap.

Lupous
Tavaly nyáron kezdtem 😛...kisebb nagyobb megszakításokkal minden nap játszottam (néha csak pár percet néha egész nap...ahogy jólesett)
Commandóval mark targetet használva lehet a leggyorsabban fejlõdni (+megállás nélkül zászlózz, és troopolj 😛)

mától számítva másfél éve.