26731
Battlefield Heroes
-
#19325 hat a ruhak eddig nem jottek be :S -
#19324 tehát, ha már ég vki, de te is meggyújtud, úgyanúgy kapod a sebzést (asszem)
a pályákat az admin állítja be, de a program indítja el őket, és tök mindegy, hogy irogatnak, annak gyakran semmi értelme, ha az jön, csak szerencse
az a MarkTarget nevű képesség, ami a commandóké... ez az a "biléta"
ha eltalálod, és nem sebez, az bug/lagg okozza, igen idegesítő, de nem lehet vele mit tenni :S
a gombokat pedig a játékon belül a Settings/Control (asszem ez a neve) menüben tudod konfigurálni(érdemes az egeret is használni)
remélem tudtam segíteni :) -
#19323 Ohh asszem ma jó napom van :D
Rántom is le a PTEt :D
-
aki124 #19322 ja és én 77 ragtapaszt 77 csavarkulcsot meg 77 BF-et kaptam...én azt hittem mindenki azt kapott szóval örültem :D na mind1 jó ez csak az a baj hogy a 77bf-ből pont nem lehet semmi értelmeset venni :( -
aki124 #19321 sziasztok lenne pár kérdésem :
-ha valaki meg van gyújtva azt én megtudom gyújtani mégegyszer?
-ki választja ki hogy meik páyára mennyünk?ember vagy gép? mert álandóan írogatják hogy hova szeretnének menni
-ha van a fejemfelett egy piros nyíl és egy piros karika az mit jelent?
-a commandonak az a kis bilétás képessége mire jó?és van valami köze ahoz a piros nyílhoz? (előző kérdésem)
-néha van olyan hogy hiába találom el a másikat nem kapom meg a pontot...ez akkor volt fura amikor alig kaptam expt pedig érzésem szerint nem játszottam rosszul...eddig arra fogtam hogy nem ment a játék vagy valami de amikor telibe övöm egymás után a tankot és semmi...hát azért elég fusztráló (ha jól írtam le:D)...szerintetek ez a gép/a gépen a játék vagy maga a játékkal/szerverrel van problémám?
-ja és hol lehet a gombokat beállítani?vagy is hogy én nem szeretnék enyúlni a 9-esig hanem mondjuk csak a C-t megnyomni? vagy ezt csak azon a pte bfh-n lehet?:)
elég hosszúra sikerült, de legaább érzésem szerint érthetőek a kérdések -
tomonor #19320 az hogy pisztoly-e vagy nem arról vitatkozhatnánk, sub-machine gunokként viselkednek valójában, ám pisztolyokhoz vannak sorolva. -
#19319 egyedül a gránátvető jó, a másik kettő meg egy lr shotgun, meg egy sr pisztoly -
#19318 megyek letöltöm a pte-t :D -
#19317 bekakkantás :D -
#19316 ééééérdekes :D -
tomonor #19315 PTE most:
Üdv egy új bfh-ban :D -
#19314 nekem 3 bf hiányzik a supply drop árából... -.-" -
#19313 :D nekem anyi nincs xd de köszönöm a választ, sikerült megszereznem dr.pepper-röl egy szettet, a hegymászós setet szereztem meg :D -
#19312 Nekik volt egy kevés BFjük amit kibővített a 77BF így vehettek Supply dropot amit te is bírsz venni ha van 105 BF-ed! -
#19311 am en miértnem kaptam ien sapkát vagy valami hasonlót? -
#19310 Wolfgangs Stylish Wonderful (Lasts forever) :((( -
#19309 Én "csak" supreme bande-et kaptam meg 77 BF-et. Meg Wrenchest.
Evvan, én ennek is örülök :) -
CAC #19308 Jójó, de nem kell nagydobra verni. ;)
Mondjuk, ha jól emlékszem mások is írták, hogy nálunk szintén nincsenek ilyen csomagok.
Más téma...ez a 77BF nagyon jól jött, pont egy kevés kellett volna az unlimited bazookához. Egy gonddal kevesebb. :)
Köszönöm EA!! -
#19307 én kaptam a legjobbat!!!egy napos xp boost.... -
Gyuszopapa #19306 Én egy papagájt kaptam örökbe. -
#19305 llo:unokatestvérem supplyjában:stílusos shotgun
haverom supplyjában:über sr smg
másik (nem ref linkes) accom supplyjában:stílusos mg
és mindez örökre :D
ma jó szerencsém van -
#19304 köszke ! :) -
#19303 widgetesben volt -
#19302 http://www.battlefield.hu/content/2011/03/08/BFH_ajandek_ -
#19301 milyen egy hájas disznó most, hogy nézem :D -
tomonor #19300 Sajna a valóságon alapul az a kijelentésem. -
#19299 Am az a nyuszi fül melyik supplyben volt ? kasztos, vagy a widgetesben ? -
#19298 Nah dejóóó !!! apámtól kapok 3290 bf et -
#19297 -
#19296 FVMU-W8JM-PG6Z-PFHY 77bf bandage és wrench
vettem supplyt mert 122 volt és über rescue örökre!! :DD -
#19295 NEM MIND-1 xD
-
CAC #19294 Egyelőre semmi.
Azért remélem nem fogsz dolgozni az országimázs központban! :)
"Snadwich: where's the 50 and 20 euros option D:
Tomonor: my country is too poor for those." -
tomonor #19293 Most kiderül a turpisság. -
tomonor #19292 Csak design. Übereknél nincs erősebb, bc2 fegyverek csak stylish überek. -
#19291 Lehet, hogy buta kérdés, de a BF-ért vásárolható fegyverek jobbak, mint a 450 VP-ért beszerezhetőek? Vagy csak design? -
CAC #19290 Jogos. :) -
#19289 (...Poen volt...)
Mondjuk minden poennek talan a fele igaz... -
#19288 nem bírjátok megjegyezni hogy ez azért ingyenes,mert nem muszáj fizetni hogy játssz? -
#19287 A vegen csak osszejott nekik amit akartak.
Total vidaman fizetunk, hogy az "ingyenes" jatekokkal jatszunk. -
#19286 Jaja, ráadásul ez KÖZÖS "számla" a Bf4FRE-vel! Tehát, mindegy melyiknél vásárlod, mind kettőnél megjelenik, és elkölthető!