26731
Battlefield Heroes
-
CAC #19285 Az is plusz BF, nem mínusz pénz.
Jól elbeszélgetek én itt. :) -
CAC #19284 Utánanéztem. Csak 25%, és egy héten belül kell lennie a regelésnek a BF vásárlástól.
Ez genyaság. -
CAC #19283 Főleg ha még egyeseknek belejön a first time funding kedvezmény. Az tán 30% volt. Ezt a valamivel több, mint 2000 forintot még én is rááldoznám erre a játékra. -
#19282 5 ezer ft helyett 3800 ft 3290bf :D ki kell használni :D -
#19281 Jeee, még többet fogok költeni mint eddig. -
#19280 jah, bocsánat...az előbb még font volt ott XD -
#19279 Igen most dollárként, de ha kicsit feljebb megy az euró ára akkor majd visszaállítják euróra :D ezt megfigyeltem :D most 1 euró 271 ft,és olyan 272-275 ft között szokták az euróra váltani. -
tomonor #19278 ám ha jól megnézitek, csak újrafestették a p4f get battlefunds oldalát :D
Mindenesetre jól néz ki -
tomonor #19277 jól látom, hogy már dollárként számolja fel, nem euróként? -
#19276 Tényleg zsíros :D -
#19275 Láttátok az új battlefund vásárlásos oldalt ? nagyon király :D
itt -
#19274 most hogy mondod :O -
tomonor #19273 pink -
#19272 mirrors edge feeling? -
tomonor #19271
Tadaa ._. -
#19270 Hát sikerült megoldanom, köszönöm a segítséget (Sajna bebizonyosodott hogy néha egy barom vagyok :S)
Kb 30 perc se kellett hozzá és vírusmentes, tiszta rendszerem lett. A program neve AVIRA. csak ki kell írni egy cdre...és erről bootolni. (Mindenkinek ajánlom.)
Ezt a adatvisszaszerzős témát pedig aszem kipróbálom :D...bár nemtoom ez gondolom összegányolja rendesen a dolgokat :S
Elektro: igen megvolt a full format+reinstall kombó...de nem tűnt el a probléma ezért is voltam kiborulva. -
#19269 Nem tudom mekkora segitseg lehet, de van olyan program amivel letorolt/haldoklo vinyokrol lehet visszaszerezni az adatokat: GetDataBack
Ez demo verzio es nem lehet menteni vele, de ha latod a fajlokat a rpogrammal, akkor be tudod neten szerezni "ingyenes" verziot par helyen biztos. -
#19268 Ha már úgyis elvesztek az adataid teljes HDD formatálás winfos CDről..aztán ugye új OS és tuti, hogy nem lesz ugyanaz a gondod. Infótanárom azt ajánlotta nekünk, hogy kössünk hozzá LANba egy gépet ami 100%ossan vírusmentes, a vírusos gépen osszuk meg a partíciókat és a vírusmentes gépről futtassuk át a vírusírtást. Elvileg a vírusos gépre nincs túl sok értelme új írtót rakni. Persze nagyrészét kitakaríthatja, de úgy fenn áll az esély, hogy ott marad valami. -
#19267 Malwarebytes, superantispyware, emsisoft emergency kit, hitman pro. Ezek tuti megtalálják és kiírtják ha van valami. -
#19266 :S az kellemetlen...csökkentett módú víruskeresést próbáltad? meg milyen vírusirtód van? -
#19265 Hát sajna most nem vagyok valami vidám :S...szal offolok egy jót hátha tud innen valaki segíteni:
Off:
Beszoptam egy vírust vagy valami olyasmit. (Gondolom) Nem tudom a rejtett mappákat meg"látni", nem lehet pl az MS oldalait böngészni, vírusírtózni...meg még biztos van olyan amit nem vettem észre és jól tönkrebaszta.
Formáztam a gépet újraraktam a vinfost, haverom aszonta az nem segít, de nem tudja a megoldást :S Aszonta pendrájon vagy mobilrekken vagy bármin rajtlehet...és hurcolhatom szanaszét a környezetemben :S
A gép partícióinak formázását még bevette a gyomrom de hoyg a külső meghajtóimról is eltűnjön minden (pl több mint fél terra zene, ennél is több videó, rengeteg program, és kb a képeim (kb20 giga) amikkel dolgozok :S
szóval ha valakinek volt ilyen vagy tudja merre nézelődjek ....vagy valami...akkor az segítsen jól
asszem Off vége. -
#19264 Uhuhuhúúúú ez csúnya volt -
#19263 lupous tud játék közben is csajozni,mi lesz itt?o.o -
#19262 "nem lehetlesz nemet változtatni"-ezen befostam :D -
tomonor #19261 nem lehetlesz nemet változtatni. Úgy kerülnek be majd mint új hősök. Szal vásárolsz slotot, stb. -
#19260 konyhatöltelék, az igen -
CAC #19259 Az lenne a jó, ha módot adnának a karakterek utólagos nemválasztására is. A barátnőm kétlem, hogy elkezdené újra a commando-ját. -
#19258 Nah ez legalább jó hír :) -
tomonor #19257 Ennek ellenére a női hősök eljövetele már alátámasztott tény. A készítők amint végeznek a p4f-el, rögtön elkezdik csinosítgatni a konyhatöltelékeket. :) -
tomonor #19256 Csak rossz spekuláció volt. -
CAC #19255 Hát gyerekek...eddig én nem látok semmi free BF-et a GC-n. -
CAC #19254 Mondjuk az oldal látogatottságán biztos sokat dob majd a dolog.
Gyönyörű eszköz ez a gerillamarketing. :) -
tomonor #19253 valamiért az az érzésem hogy semmi, mert már kb 3 blue is írta hogy csak pletyka. -
#19252 hát, ha minden igaz holnap minden bf-re fény derül... aztán vagy lesz,... vagy nem :D:D -
#19251 kösz a lelkesítést.... -
#19250 hát semmi -
#19249 Hát én nem tudom mi lesz ebből az 1400BF ből....semmit sehol nem írnak... :( -
#19248 +1 -
#19247 Erre még én is mozdulok, pedig most ébredtem :P (Slipknot+elektronika=+\m/) -