Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felvenni barátokat a kis + gombbal lehet a profilon, ki is írja, hogy add as friend.
Szinteket minek írjunk, úgyis ott van a profilokon.
A fejlõdés titka, hogy játszol bameg. Minnél kevesebbet figyelsz a szintedre, annál gyorsabban fejlõdsz. Ez olyan mint amikor vársz egy bizonyos idõpontot. Ha nem figyelsz rá, hamar eljön.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
SolderHUN lvl 10 solder jelenleg ezt viszem. ja és valaki nem tudja hogy kell magyarországról bffoundet rendelni vagy hívni vagy nemtudom vagy akár ingyen szerezni ?? 😄😄
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
BattleTag: kabel15#2672

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Így már csak az emberkém látszik viszont ha sniperrel bezoomolok ez is eltûnik! Ami még a legjobb, hogy újabb Alt+Enter-nél viszatér minden. 😊 Ezt jó lenne kihasználni ha esetleg valami kis filmet szeretnénk csinálni. Asszem elég erõs a gépem hozzá. 2GB RAM, 512MB-os grafikus és 3 magos proci egyenként 2.1 GHz-el.
- Az eredeti zene helyett egy remix változat került alá.
- + effektek.
- A felirat a végén kicsit átalakítva.
Kb ezekre panaszkodtatok eddig ,hogy ezeken kéne változtatni.
Ez lett egy kicsit átdolgozva próbáltam a zenéhez igazítani meg kapott pár effectet. Ha feltöltöttem belinkelem aztán jöhetnek a kritikák <#idiota>#idiota>
Kabel: egyszerûen csinálj egy üres réteget...az alapot meg töröld ki a gecibe...megcsinálod rá a mintát...aztán pl png ben elmented (Így megmarad az üres rész üresen és nem lesz fehér)---de ez az egész elég alap dolog szal ha ez nem megy akkor a videó is nehézkes lesz szerintem :S

a mamám tanította!
léci valaki, fontos lenne
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.