Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a barátlistát megtaláltam 😄 solderrel tudok fejlõdni elég gyorsan de comival nem eléggé :S mennyi ideje játszassz tomonor ?
na várjál már. Értelmetlen dolgokat kérdel.

Felvenni barátokat a kis + gombbal lehet a profilon, ki is írja, hogy add as friend.

Szinteket minek írjunk, úgyis ott van a profilokon.

A fejlõdés titka, hogy játszol bameg. Minnél kevesebbet figyelsz a szintedre, annál gyorsabban fejlõdsz. Ez olyan mint amikor vársz egy bizonyos idõpontot. Ha nem figyelsz rá, hamar eljön.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

õõ lopous.. mióta játszassz???? van 3 db 30-as karid??😮OOOO mi a gyors efjlõdés titka commandoval bffounds nélkül?? 😄😄
ja és olyan rég játszottam hogy elfelejtettem hogy kell felvenni barátlistára. a lista megvan cask nemtudom hogy vegyek fel -.- xDDD
jó köszi de szinteket is írhatnátok 😄 mondok énis: Sgabor (commando lv12)
SolderHUN lvl 10 solder jelenleg ezt viszem. ja és valaki nem tudja hogy kell magyarországról bffoundet rendelni vagy hívni vagy nemtudom vagy akár ingyen szerezni ?? 😄😄
Tomonor, a -tõl.

Lupous
Lupous<#pias>

nembaj, írjatok neveket 😄
nekem nagyon nem jött be az nfs world. 😞

az a következõ amit kipróbálok 😊
Lupous
Ehh mi számít rendszeresnek? Én pl most kb 3 napja nemigazán játszottam max 5 percet 😛 (Kicsit rákaptam erre az NFS World cuccra 😛...)

hoppáré. megvan mi bnálam a gond. fullsecrenbe alig laggolok. 5 percenként 1x talán. mondanátok karineveket aki rendszeresen bf heroesezik? azt felveszem barátlistára 😄
davis98
Nekem nem sikerült 😊

nickname: doki09

váá behalok. vírusellenörzésbe nem talált semmit most leszedek egy dx 9.0c-t hátha jó lesz attol. pedig nyáron még nagyon jól ment 😊 és ugyan ezzeel a géppel toltam
Elektrofrombc2
Basszus arra én is mennék... kár, hogy nem megyek...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

kabel15
Holnap este megyek megnézni Jackass 3D-t szóval az nekem kilõve :S

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Nekem holnap és vasárnap este a jó 😛 (Ma party 😄)

kabel15
Közös videóban én is benne lennék. Ma este el is kezdhetnénk csinálni.

Elektrofrombc2

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Hmmmm asszem rájöttem valamire, bár lehet, hogy ez csak nállam mûködik. Amikor elõsször lépek be a játékba és megyeg fel egy szerverre mindig leakad egy pillanatra. Ha ilyenkor nyomok egy Alt+Enter-t akkor fullscreenbe marad viszont minden célzó és más "zavaró" dolog eltûnik.

Így már csak az emberkém látszik viszont ha sniperrel bezoomolok ez is eltûnik! Ami még a legjobb, hogy újabb Alt+Enter-nél viszatér minden. 😊 Ezt jó lenne kihasználni ha esetleg valami kis filmet szeretnénk csinálni. Asszem elég erõs a gépem hozzá. 2GB RAM, 512MB-os grafikus és 3 magos proci egyenként 2.1 GHz-el.

kabel15
Akkor halgasd meg ezt 😊

Elektrofrombc2
Tetszik a zene

kabel15
Ami változott.
- Az eredeti zene helyett egy remix változat került alá.
- + effektek.
- A felirat a végén kicsit átalakítva.
Kb ezekre panaszkodtatok eddig ,hogy ezeken kéne változtatni.

kabel15

Ilyen lett.

SzLehel
mpeg4

a mamám tanította!

kabel15
Milyen formátumban érdemes feltölteni youtueb ra? AVI?

Lupous
gyahh akkor gyó 😄..ezt már láttam 😛

kabel15
A videó már készen van. Úgy döntöttem nem kell hozzá keret.

Ez lett egy kicsit átdolgozva próbáltam a zenéhez igazítani meg kapott pár effectet. Ha feltöltöttem belinkelem aztán jöhetnek a kritikák <#idiota>

Lupous
nah ez má egészen faszányos 😄
Kabel: egyszerûen csinálj egy üres réteget...az alapot meg töröld ki a gecibe...megcsinálod rá a mintát...aztán pl png ben elmented (Így megmarad az üres rész üresen és nem lesz fehér)---de ez az egész elég alap dolog szal ha ez nem megy akkor a videó is nehézkes lesz szerintem :S

kabel15
Hogy lehet csinálni PS al olyan keretet amit rá tudok madj húzni a videómra?

ja igen

SzLehel
általában a letöltéshez szoktak adni egy leírást hogy hogy kell telepíteni meg crackelni,azt nézd meg hátha rosszul csináltál valamit

a mamám tanította!

Wanndris
Valaki aki tudja, vagy használta már, kérem segítsen: letöltöttem a Sony Vegas Pro 9.0-t van chrack és aktiváló kód is hozzá, de mi a f@szt csináljak vele, hogy mûködjön? mert a kódomat nem fogadja el, a chrack meg nem megy...
léci valaki, fontos lenne

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Na jólvan. most úgyis ráérek. az AVG olyan hogy mindig elindítódik mikor bekapcsolom a gépet? vagy csak ha én akarom hogy elinduljon. MErt van vírus írtóm
Pra
Két órát nem vagy képes áldozni a gépedre ? akkor lagolj csak. <#gonosz3>

sziasztok nincs valami gyorsabb módja annak hogy ne laggoljak??. ami nem tart el mittudom én 2 óráig stb. mert commadoval middig akkor laggolok be amikor benyomom a piercyng shott távcsövet és mire folytatódik megölnek -.-
SzLehel
remélem lesznek új pályák is nem csak bf2-esek

a mamám tanította!

davis98
Jah tényleg sokat tökölnek :S:S

SzLehel
hang fail

a mamám tanította!

kabel15
Azt hittem hogy a netem rosszalkodik közben meg náluk nem megy valami <#whatever>

Grr1234
Sok a rizsa. Gameplayt akarunk!!!

davis98
Már meeegy 😄

kabel15
<#taps><#worship><#taps> na akkor nézzük 😄

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

:S néha mûködik hogy alig laggol néha nem :S
Grr1234
Pontosabban?

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ez nem jó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
No fene 😄 Mandónak semmi?😛

apropó, hamarosan lesz egy SR MG, LR SMG nerf és LR Shotti buff.

kabel15
Örülj neki hogy VV. Én már az AA tól kapok agyvérzést. Utálom azt a pályát.