26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    community -> player search -> beírod a hős nevét -> report this hero -> és szépen leírod angolul mit tett, és bemásolod a Terms of Service vagy a Rules of Conduct melyik részeit sértette meg az illegális tevékenységével.

A videót meg tölsd fel vagy xfire-re vagy youtube-ra, és tüntesd fel a linket mint bizonyítékot. Általában 1 videó nem elég.
  • SkyHun
    Sziasztok!

Hogy lehet valakit bejelenteni, hogy hacker? Videót csináltam...
  • byzhouse
    az sz*r :D
  • Elektrofrombc2
    Jóltetted, ma pedig P4F-zni gyere :D
  • tomonor
    odaüt.
  • davis98
    Nagyon faja lett :D
  • Wanndris
    Mai napon hülyültünk kicsit MM-en :D

• Pra
    Nem játszottam már rég , de ma kicsit visszatértem (pár órára).
    Volt nagy darálás :D

• tomonor
    Nem, egyszerűen csak leterhelt. Az EA Master szerver, ahol az adatokat tárolják, legalábbis battlefield játékok körében, közös.
  • Optimus Prime
    Igen,a letöltés. Cirka 30%-nál vagy 80% környékén. Lehet az ajándék XP és egyebek miatt túlterhelt a szerverük?
  • tomonor
    a letöltés akad meg? Akkor az a szerverük.
  • Optimus Prime
    A kapott redeem code lévén újra akartam telepíteni, de valamiért a letöltés itt vagy ott megakad. Először azt hittem azért, mert a D: meghajtóra akartam tenni, de nem. Vagy 5x próbáltam és semmi. Mi lehet az oka?
  • byzhouse
    jó ez a gunner low levelen 2000+ pontok és mindig első :D
  • byzhouse
    másik karakterre akartam volna venni übert.
  • Elektrofrombc2
    Supply miatt?
  • SzLehel
    kösz
  • byzhouse
    jobb gomb-hivatkozás címének másolása-új ablak-beilleszt-enter

amúgy kár,hogy nem lehet visszaigényelni a bf-et :S
  • roland4
    nekem se
  • SzLehel
    nekem nem mutatja a képeket :S
  • tomonor
    A royalos a Waterworld film wacky stílusát próbálta összehozni, míg a Nat a KillZone játék egyik kasztját, akik azthiszem neonácik.

Apropó, a Nat ingyen is össze lehet hozni (sőt, annó még én küldtem egyik topikba ezt a képet, asszem az EA simán lemásolta az ötletem D: )

http://img46.imageshack.us/img46/2618/mugshotkxk.png
  • Vaxi
    a royalos cuccok mindig hányingerek :D
  • CAC
    A natos sissakja olyan, mint egy TIE fighter pilótáé.
    Faszányosak egyébként, kár hogy a royalos megint sokkal szarabb. Ha ez így folytatódik, tényleg összehozok egy nat karit. Faszom.
  • davis98
    Nagyon faják :D De várom már :D
  • Elektrofrombc2
    Most nem tölti be a képet =/
  • tomonor
    És ez még nem minden!

• tomonor
    Valóban rendszerhiba. Rám három szerver már 4.-ik hete folyamatosan ki-be kapcsolja a VIP jogot.
  • Elektrofrombc2
    A kérdéseidre jó válaszokat adott andris kivéve a gyújtásra. Ha látod, hogy valaki ég akkor már ne kapcsold be a BB-t mert nem érdemes. Te azért már nem fogod kapni az égésből adódó pontokat.
  • Elektrofrombc2
    én annyira nem ugrándoznék érte... Szerintem a sr smg + lr smg vagy a sr smg + lr pistol jobb kombó
  • SzLehel
    az is igaz,de el lehet a vetővel szórakozni
  • Zero07
    gránát jobb
  • SzLehel
    remélem ha berakják az új cuccokat a játékba akkor kapunk valami bf-et,mert beleszerettem a gránátvetőbe :D
  • Alien69
    Koszi, akkor megerte!
  • Zero07
    nagyon is jó, hogyha soldier vagy és közeli távon jól tudod nyomni.
  • Alien69
    én ezt kaptam, mint royal soldier: "Stewart's Dapper Shotty"
    ez mennyire számít jónak?
  • Narxis
    Rendszerhiba.
  • Lupous
    Hmm az miért van hogy kb inaktív vagyok durván 2 hónapja...és ezalatt 5 szerverre kaptam VIP-et? :D
  • Lupous
    Ezzel vitatkoznék...de am embere válogatja...ha már van akkor tessék használni és kialakítani/megtanulna azt a harcmodort amiben lehet is kamatoztatni :P (persze ha nincs más fegyvered ami fasza :P)
  • tomonor
    short range nagyon is jó egy mandónak... sőt.
  • aki124
    köszi Wanndris a gyors és jó választ:)
    de még annyit légyszi hogy a MarkTarget nevű képesség egészen pontosan mire jó?és kire hat? csak a közelbe vagy mindenkire?
  • Wanndris
    Szerintetek: mindenki írja, hogy milyen jó dolgokat kapott Supply Drop-ból, gondoltam egye fene, vettem egyet... meglátom a képet (royal mando) Super pisztoly Last forever :D...

Elolvasom a nevet.... sr :S