Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Szarul mondjátok 😛 Hajrá Celtics<#rolleyes>

Narxis
jól mondod Doki xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davis98
Hajrá egyik,ne hagyd magad másik !!! én ezt mondom 😄

nickname: doki09

Narxis
Hajrá real!!!

SzLehel
nem kell mindent felvenni,pl a halálokat meg az unalmas részeket ki kell kapcsolni és kész,ami meg fölösleges azt le kell törölni

a mamám tanította!

Hajrá barca!!!
Wanndris
170 GB helyem van, és erre kb 4 menetet tudok felvenni, ha teljesen lepucolom, de ez nekem nem elég 😄

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

davis98
3 kifér belõle <105bf> + marad 30 bf-ed 😄😄

davis98
vegyél belõle supply-t 😊 Én legalábbis arra költeném 😊

aradt 345 bf-em, de nemtom mire kölcsem😞

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Én tegnap vettem stolen cheestert 😄 tudom, nem erösebb a national társánál, de puszta hangja miatt jobbban tudok cheeserrel játszani, mint a national vetélytársával😄 zúzósabb a hangja XD

Lupous
Bazz most fontam be a faszom...7en vagyunk a TCC szerveren. 4 nat kb és 3 royal....(Nálunk S0nar és én) és kibasznak azé mert high lvlek vagyunk...nah még szemen is fosom magam ha értem ez mire jó.<#zavart2>

SzLehel
mi az hogy keveset?

a mamám tanította!

Wanndris
nem tudjátok, van elérhetõ DivX-kodek a fraps-hoz? jó lenne ha nem csak ilyen keveset tudnék vele felvenni..
Ha van, pls linkeljétek be, thx

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

igen, ám csak kb 3 óra múlva lesz nézhetõ youtube-on, sajna.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

ok bocsi csak felidegesit hogy egyszerüen nem és nem
SzLehel
máig tart

a mamám tanította!

kabel15
Amúgy aki akar még mindig vehet 336BF ért UBER fegyvereket. Szerintem elfelejtették vissza állítani 😊

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Elkészült a videótok?

hidd el, az túl magas lenne neki.

kabel15
Amúgy ha játszani akarsz akkor formázd le a winyót tedd újra az operációs rendszert és menni fog.

Csak te nem tudod telepíteni. Bármely további flame-szítás tõled jelentve lesz a modiknak.

kabel15
Szerintem nem a játék a NOOB <#banplz>

Hahhaha Ez 1 noob játék mert még telepiteni se hadja magét és ÖTÖS!!!!
Grr1234
Leülhetsz, egyes.

mellé.

Te se vagy okosabb mert teljesen letöröltem
Leszarom ezt a nyomorék játékot köcsögök ezek!!
😄 sajna az enyém egy vénember, akin látszik, hogy már évtizedek óta benne van a vizsgáztatásba...

Na nem hibáztatom végülis, mert ha tehette volna már az elején megbuktathatott volna, mûszakinál, mert nem vettem észre, hogy a hátsó jobb fék nem világít. Ám bameg, az is pont most ment gajra. <#wilting>

Vaxi
Nekem mákom volt anno, a vizsgabiztos fúrót akart venni a Praktikerben, így hát kivittem oda, megvette a fúrót, visszamentünk a felügyeletre, és átmentem. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Narxis
😄DD elsõn sokszor buktatnak, másodjára már engedékenyebbek

na nem megbuktam forgalomból. xD

Úgy hiányzik a battlefield heroesozás, hogy szétrobbanok a dühtöl, hogy az a xar gép ilyen lassú😞 plussz még eza külfüldi billentyûzet is az idegeimre megy😞 GRWWAAAAA<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

ja, Már volt újratelepítve szakemberrel.

Üdv! Van egy oltári nagy bajom, és ez egy bazinagy OFF: Nos a laptopomon minden ugy laggol ahigy tud, csökkentett modban kerestem vírust, avg-vel de nem jött be, a battlefieldheroes ugy laggol, lassu akad, hogy ha meglátná egy comodo számítógéppel rendelkezö emberke, szakadna a röhögéstöl, Nos a gépemen, elötelepített, OME-s WindowsVista home premium 32 bit van telepítve, a laptop seggén ott csücsül, az aktiváló kód is. A gondom az, hogy mér volt ujratelepítve a laptop szakemberrel, és ugy informálódtam, hogy kell lennie, egy Recovery partíciónak, amin a rendszervisszûllítás van, vagyis a windows vista, nem tudjátok, véletlenül, hol találom meg ezt a partíciót? Mert ûjraakarom huzni laptopot, am most töltöm torrentröl 32 bites windows vista home premiumot, ha azt feltelepítem, és a latopomon található windows aktiválókóddal aktiválom a "kalóz" windowst, elfogadja? nem tehát legálissá válna a windowsom, me eza gép már olyan lassú, hogy félek, supermario is akadna rajta.
További szép estét! és köszi a válaaszt, márha tud vki valamit XD

hogy törölted le? Csak a mappáját manuálisan?

Ezesetben azt kell mondjam nem vagy túl okos, mert a játék registry fájla bent maradt, és azt csak a devek tudják megmondani, hogy ott mit törölj ki.

SzLehel
másold be hogy mit ír ki amikor a hiba van

a mamám tanította!

Jah....
Amikor rámegyek hogy Start now behozza a játékot és amikor rámegyek hogy accept akkor irja ki hogy nincs meg minden a játékhoz vagy valami hasonlót
SzLehel
ha nem ajánlja fel akkor ez a játék bunkó

a mamám tanította!

Igen! letöröltem a játékot és most nem engedi hogy vissza telepitsen nem ajánja fel!
kabel15
Ilyen gondom még szerencsére nem volt. Most pontosan mi a probléma? Bejelentkezel az oldalon. Rámész hogy Play Now és errort ír ki?
Nem csináltál mostanában rendszer vissza állítást vagy telepítést?
Van egy program amit le kell szedni hogy mûködjön a játék. Ezt
Próbáld meg hátha

MErt ott ami a battlefield H. hoz kapcsolodik le van törölve lehet hogy valami programot is le kell hozzá törölni hát nem tudom:S
Vagy valami programot kell hozzá letörölni nem tudud? vagy ilyesmit?
Na igen kösszke de mit kell hozzá letörölni:? Ide tudnád irni a neveket ha nem gond😊
kabel15
"Programok telepítése és törlése" itt nézd meg hogy benn van e játék. Ha igen akkor töröld itt "Eltávolítással" Szerintem fent maradt valami cucc a gépeden ami miatt úgy észleli hogy már telepítve van.

Üdv mindenkinek! Jó a game csak 1 problámám van. Amikor letötöttem error-t irt ki most meg kiderült hogy csak a gépet kell ujrainditani:S amikor még nem tudtad rá a megoldást hülye módon letöröltem a játkot most meg nem ajánja fel hogy letölthetném Tudnátok segiten 1000M Kösszi😊
Narxis
<#sir>

Pra
Nincs válasz a kérdésedre.

Narxis
Erre válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!