26731
Battlefield Heroes
-
#19405 felvettelek -
#19404 Marhára tetszik ez a japán megsegítésére elkészített ninja ruhakollekció. Lehet megveszem. Tetszik is, meg adakozhatok is vele. -
#19403 Hát én a béta után ezért hagytam a játékot. Unfair volt, hogy szinte minden Battlefound-os lett. :( De a gyűjtött VP pontokért is csak 1 vagy 3 napa lehet megvenni bármit, rosszabb, mint a több F2P-es cucc. Máshol átlag 30 napra van, pl. CrossFire.
Kicsit megörültem, hogy kapok 77 pontot... mindenből? Hogy már 7 millió tag van, de látom ezért se tudok venni semmit. Sebaj, elveszni nem fog, ugye?
Egyébként ezek ellenére úgy látom aktív játékosok vannak. Esetleg csatlakoznék, a nevem Optimus85 (a karakteremé Dredd85). -
tomonor #19402 nos, ha azt nézed, annó tényleg túl ingyenes volt. Most viszont enyhén átestek a ló túloldalára :D -
kriszesz #19401 Üdv hősök, mi a helyzet? rég játszottam:) van vmi változás? Azon kívül, hogy dr pepper promó lejárt (bánatomra, mert 4 új ruhát nem aktiváltam be XD). -
#19400 A túlzott magas árakon én is fel voltam háborodva, de azért ékes példája ez annak, hogy semmi nincs ingyen, semmi. Valami tőke ill. profit mozgás mindig van a háttérben. Ha valamihez látszólag ingyen hozzájutsz, csak azért, mert más fizet helyetted.
Erre a legjobb eset a mai nap, nemzeti ünnep. Plakátokkal teli a város, hogy ingyenes programok, koncertek ezen a jeles napon mindenkinek. Ingyenes egy frászt, ugyanúgy a mi adónkból megy, tehát mindenki perkáltál érte, még az is, aki el se megy.
Azt be kell látni, hogy nem kelet és közép Európa a fő célzott bázis. Vegyünk egy nyugaton kereső fiatalt, vagy csak diákot. Egy család átlagos 3 tagú család, ahol egy eltartott van, 1-2 millió forintnyi euróból vagy dollárból él havonta. Miről beszélünk? Röhög a markában a 10-20 eurós BF-en. -
#19399 Azért az nem volt rossz húzás, hogy euró helyett dollárt kérnek. Sajna, a világot managerek irányítják, és amit megtanultak az iskolában, azt hiszik, az úgy is van. Mondjuk volt egy felmérés 1930-ban, hogy ha leviszik valaminek az árát, többen veszik-e meg. Az jött ki, hogy nem. Ezt a nézetet vallják még ma is, pedig ezt többször megcáfolták. Nem olyan rég maga a Microfos is, pl Kínában levitte a Win árát jelentősen, és jééé, ott sokkal többen megvették. Mióta dolcsira váltottak, azóta én is 2x vettem BF-t, azaz többet költöttem, mintha csak egyszer, euróért vásároltam volna. Sajna, a marketingesek pont semmihez se értenek. Na jó, talán ez erős túlzás, mert tuti jól tudnak piálni, és pókerezni, mert hazudni azt tudnak. Tapasztaltam. -
#19398 Ebben látszik, hogy mennyire kezdetleges a tudásom - mert a forráskódot nem igen fogtam fel.. a scripekhez ugyan sem tudok hozzászólni :)
Dolgozok rajta, talán, egyszer jó lesz, am a tiéd sztem klafa, csak nekem a teljes megnyitásához olyan bővítményeket kér, amit a böngészőm nem ismer fel -
Game Hunter #19397 "Az EA-s penzugyi manager azt mondta: "tul ingyenes" a jatek..."
A ku.v.a anyja, az a túl ingyenes! Igaz, mit is várhatunk a EA-tól!? Rohadt pénzéhes banda! Pl az America's Army, F.E.A.R. Combat stb az ingyenes. Amit a Battlefield Play4free-nél is művelnek, hogy pénzt kérnek egy béta fázisban lévő programban, hát az röhejes. A Battlefield Heroes-ra visszatérve, az oké, hogy aki örökre meg akarná tartani a fegyfereket, ruhákat stb a játékban, az fizessen is érte, de aki bármilyen okból nem tud, vagy nem akar fizetnni érte, az is használhassa legalább a cuccok 80-85%-át. Persze jelenleg nem így van, és ahogy az EA-ot ismerem nem is lesz így.
"Ha kicsit szamol az ember, nehany karaktert normalisan felfegyverez es felruhaz, siman 25-50ezer forint is ramehet, ez azert eleg durva egy "free2play" jateknal"
Ez nem csak durva, de az emberek hülyének nézése is. A legrosszabb az egészben, hogy sokan bedőltek/nek és ezért életben maradt ez a rendszer. Ha nem is 25-50ezer forintba kerül, akkor is egy újjabb dobozos játék is kb 9000-12000Ft között szokott lenni pc-re. Sőt, a Crysis 2(8 990 Ft) március 22. előtti megrendelés esetén a készletek erejéig Battlefield Bad Company 2-t adnak. Szóval 9000Ft-ot simán elköltene az ember 4 karakterre a BH-ban. Lehet még kevés is lenne. -
#19396 Battlefield Heroes - Ben Cousins (DICE / Easy Studios) 40 perces videos magyarazkodasa, hogy miert kell (ennyire) fizetosnek lennie a jateknak.
"Az EA-s penzugyi manager azt mondta: "tul ingyenes" a jatek..."
"Nagyot tevedtunk amikor megigertuk, hogy nem adunk elonyoket (fegyvereket, boostokat) a fizetos jatekosoknak."
"Feltunk, hogy elveszitjuk az allasunkat."
Meg ehhez hasonlo szovegek.
Valahol ertheto es logikus persze az egesz, de amilyen drasztikusan valtottak 2009 vegen, brutal megemelt VP-kel / erosebb vasarolt fegyverekkel / stbvel, sztem az akkor is pofatlansag volt.
Oke, hogy aki sokat jatszik az fizessen valamennyit nekik, de az arak lehetnenek fele/harmad akkorak is siman, ugy is nyeresegesek lennenek.
Ha kicsit szamol az ember, nehany karaktert normalisan felfegyverez es felruhaz, siman 25-50ezer forint is ramehet, ez azert eleg durva egy "free2play" jateknal.
Meg azert nezzuk csak a jatekot: nem valami brutalisan megcsinalt gamerol beszelunk, amit tobb szaz embert keszit folyamatosan, csodas grafikaval, fizikaval, dx11-el, stb...
Az uj mapokat, skineket, stb amikert rendes penzeket elkernek, nem hiszem hogy hihetetlen nagy melo elkesziteni...
Az is igaz, hogy nekunk magyaroknak extra draga mulatsag a Battlefunds az itteni fizetesekhez es viszonyokhoz kepest (bar azt is hozza kell tenni, hogy sok hozzank hasonlo orszag is van, ahol ugyanugy sokan jatszak a Heroest).
Szoval kicsit igazuk van par dologban, de sztem akkor is kisse pofatlanul dragak a cuccok. -
tomonor #19395 amúgy ha érdekel, ez a másik oldalam:
http://x3universe.freevar.com/
Egyelőre ez is félkész, ám design szempontjából itt tágabb térben tudtam mozogni. -
tomonor #19394 Csak egy zene pörög még alatta, az pedig egy Touhou arrangement [Zun: Bloom Nobly - Border of Life] remixféleség.
A design, nos, ennyi lesz, nekem tetszik. Alapjába véve a novellámnak a lelőhelye lesz ez az oldal, nem lesz továbbfejlesztve. Csak annyi, hogy ami még hiányzik, az be lesz rakva. :3
Ha kíváncsi vagy az elrendezési tervre, azt itt találod:
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb2/uploads/siteplan2.jpg -
CAC #19393 A muzsika nagyon jó! Milyen számok ezek?
A design elég kezdetleges, valamint a színek sem harmonizálnak. Ha elfogadsz egy tanácsot, a kódlapot utf8-ra állítod. Ahogy elnézem angol nyelvet preferálnál, ettől eltekintve csak szívni fogsz a jövőbeni fejlesztésnél az iso-val. -
tomonor #19392 hát ööö... Design szempontjából 0 :D
Tessék, itt az én UH oldalam. Tanulmányozd egy kicsit a designt, illetve a kódokat. -
#19391 http://www.battlefield.hu/clans/content/10529/Unranked -
#19390 Elküldtem :) -
#19389 oksa ;) -
#19388 Én is jegyzettömbben írtam :P
És Doki igen, szívesen, mail címem asszem tod, de ugyan az mint az MSN-em -
#19387 Küldök neked én is mugshotokat a 4 katonámról, és nekem is csinálsz olyan képet, mint a "tagok"nál van ? -
#19386 fekete háttér+fehér keretek. megírom ezt neked jegyzettömbben -
#19385 Az utóbbi időben összedobtamEZT a TBoH nevű klánomnak, szerintetek milyen lett? Folyamatosan dolgozok a frissítésén és javításán, addig is töltögetem fel a képeket és a híreket :) -
#19384 Szóval nem. -
#19383 nézd meg -
#19382 GunClubos izé megy már? -
tomonor #19381 hehe, mit keresek én ott :D -
#19380 xfire képek között megtaláltam Tomonort :O
-
tomonor #19379 Danmaku Charge-up: Grazing Fire!
-
aki124 #19378 tényleg:O tiszta jó...kár hogy nincs facebookom...vagy is van csak nem enged be :D -
#19377 yup ! :D -
tomonor #19376 apropó, felhívnám a figyelmet a facebook like gombra a topik alján :3 -
tomonor #19375 tőccsed lefele az Everest-et. -
aki124 #19374 sikerült köszi szépen :)
gondoltam hogy valaki erre a poénra lecsap:D bár elég hülyén kérdeztem:D -
#19373 Ez egy érdekes kérdés...sokféleképpen értelmezhető :D
De szerintem próbálkozz valami röntgen látás kifejlesztésével :D
Am ha a paramétereire vagy kíváncsi...nos 2 kézenfekvő megoldás van vagy tudod hogy mi a pontos neve, verziószáma a kártyának...és neten megkeresed, vagy...megkeresed a kicsike kis kézikönyvet ami járt hozzá :D
Esetleg a Vezérlőpult-Rendszer-rendszertulajdonságok ablak ugrik elő...itt a hardver fül majd eszközkezelő gomb és kilistázza a hardvereket...kikeresed a VGAt...majd megnézed szépen a tulajdonságait. :D -
aki124 #19372 mármint hogy milyen:D -
aki124 #19371 sziasztok tudom nem tartozik ide de ti lehet tudtok válaszolni:)
hogy tudom megnézni a videó kártyámat anélkül hogy szétszeggyem a gépemet? -
#19370 próbáltátok már a MicroVolts-ot? azos fincsi :D -
#19369 semmi lényeges. -
#19368 szerintem töltsd le a játékot s nézd meg,mert elég hosszú lenne sorolni :D -
Attiska #19367 Sziasztok,
Vagy egy jó másfél éve nem játszottam a játékkal, mi változott azóta? :) -
#19366 Akkor lehet, h nem küzdök, csak egy videóm van. Mondjuk az eléggé sokat elárul.