Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
ott a pont 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mit gondoltok ti????? Majd adunk nektek 700 bf-et megin ingyé??? mega f*szt XD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

davis98
Remélem most azért tüntették el, hogy megcsinálják....

nickname: doki09

SzLehel
nekem is eltûnt...

a mamám tanította!

Nekem eltünt gunclubbon, a battlefield heroes reward free 700 bf... elöbb még megvolt... nektek??

Faszom eza xar latpopt battlefield heroesoszni akarok, és játszani, új stolen super cheseremmel😞 úgy laggol, nálam, bfh, hogy else hinnétek<#banplz><#idiota><#falbav><#csodalk>

MAgyarul, ha kijavijjak😄 betudom aktivalni?😄

SzLehel
az faca

a mamám tanította!

nem lett kijavítva semmi. Utólag kiderült, hogy ez az új 700 BF jogosan jár mindenkinek. Inkább úgy lehetne mondani, hogy bebugzott. Megint.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nekem nagyon kellett volna. vettem volna lapa fegyó shortot vagy már komojabbat ami kijönne véglegesen és 700 bf alatt. így de jó lezs fejlõdni -.-
Pra
Én 5:10kor csináltam ...vólna... de nem sikerált

Lupous
Jah én is 8 kor csiáltam meg 😛

kabel15
reggel 7-8 között is jó volt még.

BattleTag: kabel15#2672

Elektrofrombc2
nagyon ugy tûnik hogy ki lett javítva... már dél elõtt sem lehetett. Hajnal 3kor még igen, azt tudom bizotssan 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

SzLehel
nyugi,én se kaptam,csak nem nagyon érdekel

a mamám tanította!

Wanndris
nekem detto error, már bejelentkezni sem tudok a gunclubba... pedig milyen jó lenne...
<#falbav><#falbav>

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Elektrofrombc2
na mind1 😄 lesz-lesz, nem-nem így bár nem hagyom abba a Heroest 😛 meg most hogy lett 800BFm szépen megvárom a karácsonyt hátha meglepnek valamivel, amúgy sincs semmi konkrét ami most kellene

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
hát nem hiszem el! Elmehetnek a k*rva annyukba XD Csak az e-mail cím fiókjára küldik el?

NEMIGAZ azthittem én is szerezhetek majd de ahogy látom lemaradtam, mert a fórumot is alig néztem meg a játékkedvem is kezd elmenni az alap cuccoktól
Lupous
Nah ezt benéztem az a 3 valójában csak ("csak") 1 kód a másik kettõt öcsém elnézte <#idiota>(EA reklám ....)

kabel15
De mi a farncba lehet? Hogy lehet az hogy mindenki kap csak én nem.
Ahogy kijött a videó és lehetett jelentkezni bétára jelentkeztem. Azóta is folyamatosan játszok. Sõt már 2 éve megvan az accom. ma is ahogy megváltozott a honlap kértem a kódott kitöltöttem. És mindenki megkapta már csak én nem. Rohadt idegesítõ. Még egy videót is csináltom mert azt írták hogy azzal lehet nyerni. Azzal sincs semmi.

davis98
😄😄

Lupous
Nekem 3 van 😛 (És csak a enyém 😊😊😊)

e héten már nem is igen lesz.

kabel15
Nekem meg még midig nincs <#falbav><#falbav><#falbav>

Pra
kulcs van... játék jön.

davis98
Én is már nagyban játszom Doki09 néven 😄 Kuwa jóóó 😄

Vaxi
😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kabel15
Nem tudsz szerezni nekem is egyet?

kabel15
Mázlista

Megkaptam a P4F béta kulcsom 😄

U-238
Hi all, it appears that the return of the offer brought with it some unforeseen issues. Because of this we have unfortunately had to take down the offer again while it is investigated.

XD Kezdõdik megint...

davis98
órától*

davis98
délután 1:00 órakor megint nem elérhetõ :'(

csináltam új felhasználót heroesre meg gunclub-ra de akkor se jó :S
error :S:S
A gun club nekem nem akar jó lenni. a két izét kipipáltam és nincs megszertzés most. azt is kiírtam hogy frissítsem a fiókom.valami áttírok újra belépek és nem jó akkorse elérhetõ :S
SzLehel
nekem error xd

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
csak lehet, hogy hátulütõje lesz az ha így tartalék accal regisztrálsz betára hogy az ilyen medálokat nem redeem kód formájában kapod meg és akor nem arra a BFHs accodra kapod majd meg õket hanem arra a tartalékra...

Elektrofrombc2
remélem

Vaxi
thx, megcsináltam én is 😄
a tartalék accon már figyel 1400 bf 😄 szerintetek ez felhasználható lesz battlefield play4freen?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lupous
Én is megcsináltam 😛 (De eltartalékolom jól 😛) Esetleg van valami BFH fórum ahol ez a téma...jól megkéne köszönni az EA nek!!! Nem hiszem hogy ezé bann járna, gondolom többen is beváltották már, és szerintem ez nem hiba. egyszerûen most hogy megújult a gunciclubb kellett csinálni egy új profilt is meg minden... ...

Elektrofrombc2
Ja és köszi, hogy szóltál 😊 Jól idõzített az EA ezzel a 700free BF és uber/super promóval 😛

igazad van xD Meg is vettem egy über lr pistol-t, thanks és incoming emote-ot. xD

Elektrofrombc2
áááh ugyanmár...úgysem bannolnának egy olyan accot amire megvan véve orginálan a BFBC2 és befizetve rá legalább 40EU BFre... ha meg igen... hát istenem 😄

Elektrofrombc2
basszus 😄 Hát én a 2 accomra felnyomtam! így azokon már megvan a 1400 most ezen gondolkodok...hogy a valóóóóódimra rakjak e 😛

Csak megsúgom, hogy újra elérhetõ a gunclub, és valami bug folytán mindenkinek újra jár a 700 BF. Na most, én nem ajánlom, hogy felmenjetek és kihasználjátok, speciel én már nem kockáztatom többé az acc-om. (emlékezzetek hogy törölték kb 100 gyerek accját a 7000 BF exploit miatt)

Ám ha meg meritek, akkor afelõl nyugodtak lehettek, hogy már most több százan használták ki, szal... Ti döntsetek.

kabel15
Jó lett.

ja igen, kész van. Én RoyalF4g-ként szereplek benne (a két fehér ruhás royal)

kabel15
felveszed berakod Sony vegas ba lekonvertálod AVI ba és rögtön lesz a 35hb 5-600mb és a minõsége se lesz rosszabb.