26731
Battlefield Heroes
-
#19445 Jelentem a szerver megvan, hurrá... Küzdök a beállításokkal, hamarosan publikálom a bookmark címet. -
#19444 az admin programok használata, legalábbis ami nekem van (BFH Ness Manager) nem túl komplikált, igen egyszerű.... viszont, ha Auto Admint szeretnél, akkor már mást, pl Phitotnt kérdezd meg... az valamivel bonyolultabb :)
és hajrá :) -
#19443 Miért mondanák az EA-sek hogy ugyanolyanok ha nem úgy lenne? Csak nekik kedvezne ha azt állítanák, hogy azok az új fegyók sokkal pontosabbak és nagyobbat sebeznek stb stb... Ebben nincs igazad.
Ami azt illeti én EA hejében úgy csinálnám, hogy pl 10x 1 napra bírnád megvenni az AK47-et és az ehhez hasonló fegyókat. Így a sok VPvel rendelkező arcok nem tudnának folyamatossan azzal játszani, viszont ki tudnák próbálni néhányszor mielőtt megvennék örökben. Így szerintem mindenki jól járna és talán többen is megvennék az AK47et mert sokan tartózkodnak a hatékonyságától és attól, hogy mennyire éri megvenni azt a fegyvert ami 2x olyan drága mint egy uber ami lényegében ugyan olyan... -
tomonor #19442 multiplay szerverek a legmegbízhatóbbak a legjobb supportal, és ők a legmegfizethetőbbek. Ráadásul extrák is járnak a szervereikhez, mint pölö ingyen mumble. Csak ajánlani tudom őket. -
#19441 Sziasztok!
A kérdésem azokhoz szól akik értenek hozzá. Szeretnék szerver-t bérelni. A kérdéseim a következők: mi a véleményetek a Multiplay Gameserver-ekről (Frankfurti szerverparkból) mennyire lagolnak, stb ez tűnt viszonylag megfizethetőnek.
Hogy tudom a saját szerveremet (ha már megvan az ip cím) bookmark-olni. Illetve az admin tool használata mennyire komplikált.
Egyenlőre csak 1 hónapról lenne szó, kipróbálás céljára, de ha jól megy hosszabb távon gondolkodok, és természetesen várom a szokásos arcokat :)
Köszi a segítséget előre is üdv. -
Game Hunter #19440 Mikor szokott lenni a PTE?
#19432:
Ja, ezt magyarázták be mindenkinek. Én is olvastam, hallottam. Ezzel is csak azt akarták, hogy minnél több játékos legyen. Statisztikailag be lehet magyarázni mindent, de gyakorlatban teljesen más lehet minden. Figyelj, én láttam játék közben azokat a fegyvereket, amiket csak pénzért lehet megvenni, és tényleg nem csak dizájnban mások. Persze, hogy az adatoknál ugyan azt írják, de játék közben akkor is mások. Ha, nem lenne valamilyen előnyük velük, akkor nem vennék meg. Csak a dizájnért biztosan nem. Főleg nem a tizenéves ficsurok.
Egyébként, csak tegyük fel, hogy igazuk van és csak dizájnban térnek el. Egy játékos regisztrálna a www.battlefieldheroes.com-on. PTE nem lenne, de látná a játéban azokat a fegyvereket, amiket csak pénzért lehet kiprobálni, és ő rögtön megnézné, kiprobálná, akkor hogyan döntené el, hogy tetszik-e egyáltalán neki a dizájn, mikor még ki sem probálhatja?! Hát, sehogy. Szóval, ez az egész elgondolás nagy baromság az EA-tól. Ja, biztos kiszámolták statisztikailag, hogy így kell lennie.(:D) Komoly idiotizmus folyik az EA-nál. Az emberek szeretnek mindent megnézni, kiprobálni, megtapintani még mielőtt megvesznek valamit. -
#19439 vagy mi a videó címe ?????? -
#19438 akkor másold be a vidi linkjét ! aztán megnézzük :D -
#19437 nem csak azt lehet :) -
#19436 Egyreszt pont ezt nem tudjak sokan, ezert is lenne jo kiprobalni elotte, masreszt sokan mondjak es irjak, hogy hiaba elvileg ugyanolyan a sebzes/gyorsasag/stb, megis masok az ujabb fegyverek.
De meg ha ez nincs is igy, siman kellene lehetoseget adniuk kiprobalasra penz nelkul... -
#19435 miért csak youtube videót lehet beilleszteni? (azt hiszem tudom a választ, de akkor is:D) -
#19434 -
#19433 De a legújabbak mindig elérhetők... -
tomonor #19432 Egyáltalán nincs igaza, ugyanis az összes fegyver az übereknek/supereknek a kiszépített változatai. Statisztikailag ugyanazok. -
#19431 PTE ritkan van es nem erheto el minden fegyver.
Game Hunternek teljesen igaza van, legalabb ki lehetne probalni az osszes fegyvert valahogy, hogy tudja mire is "dob ki penzt" az ember. -
#19430 Erre csak annyit mondok h PTE ... ott előzetesen kilehet próbálni az új cuccokat (vp-ért persze...) aztán v megveszed, v nem :D -
Game Hunter #19429 Én azt nem értem, hogy az összes fegyver miért nem érhető el vp-ért is?! Így egy játékos, hogy döntse el, hogy kell-e éppen az a fegyver neki, tude-e vele játszani, tetszik-e egyáltalán nek, mikor még ki sem probálhatja?! Teljesen értelmetlen ez az egész. -
#19428 aham...vannak birkák meg normálisak...sajna vegyesen. -
#19427 jaja, a minősítés is tipikus. nem is véletlenül nem írogatok mostanában (sem) a Bf2 totyikba. Túl sok a köcsög, és ugye mivel én is az vagyok, nem érzem magam ott annyira jól. Ez van, nem kötelező elfogadni, de birkák vagyunk, ez van.
-
#19426 okéoké...de akadjon már fenn legalább egy értelmes ember azon hogy az ingyen szó mit jelent!!!
(Az most más kérdés hogy milyen szofisztikáltan lehet az "Ingyen" szót definiálni és elferdíteni.)
Alien69: szerintem van olyan ami tök ingyenes, persze az EA produktumai a legtávolabb esnek ettől a kategóriától. (pl flashgamek, vagy egyes android alkalmazások ...és gondolom rengeteg hasonló tök INGYENES dolog van(nem csak informatika terén persze)
+ Az hogy a te mentalitásod egy egész nemzetre húzod rá az csak téged minősít senki mást. -
#19425 max a bacik benne :D -
tomonor #19424 halott is csak annyi, hogy leáll az agynak és a szívnek a működése. Pölö a belek még élni fognak egy ideig. -
#19423 pedig lenne mire költeni a fölös pénzt telon :((( -
#19422 De azért aki elhiszi, hogy valami "INGYENES", az is CSAK Magyar lehet! Szerinted, a szerverek, és a programozók ugye szintén ingyé vannak, csak úgy, me jár? Azért ingyenes, mert van, aki fizet érte! -
#19421 Johny Mang ("business guru"): "This game is too free."
Ez volt pontosan a kifejezesuk a jatekra. -
tomonor #19420 Coming soon:
Italy
Thailand
Chile
Czech Republic
Argentina
Indonesia
Columbia
Szal úgy tűnik még mindig nem kapunk sms opciót... -
#19419 Értem én mit akartál mondani :D...csak ahogy mondtad :D...vicces :D (ha valami ingyenes akkor ingyenes...ez olyan mintha aszondanád hogy valaki túl halott...érted :D) -
tomonor #19418 nem most. De ha megnézed, régen egy fegyót 25 vp-ért megvehettél 3 napra. Azért enyhén túlzás volt az. -
#19417 "túl ingyenes"...acsávó :D -
tomonor #19416 ...eddig tökéletesen működött nekik. -
Game Hunter #19415 Csak egy darabig. Ahogy mindennek, a kapzsiságnak is ára van. Meghozzá jó nagy. Mindent elveszíthet a kapzsi ember, szó szerint mindent. Ha valaki ennyire hülye, hogy ezt nem látja be, az meg is érdemli. Félreértés ne essék, nem a játékkal van bajom, mert az szerintem jópofa, szellemes, a garfika illik a játékhoz. Igazi csapat munka kell és nagy a játékélmény, csak hát ez a fizetős rendszer, ami a játékban van hát... -
tomonor #19414 eme oldal készítésekor még nem ismertem a DIV-et (tulajdonképpen még most sem xD ) -
CAC #19413 Nem mondod, hogy már nincs Dr.Pepper?! :(
Nekem még volt tartalék kódom pont az új ruhákért, de nem volt időm játszani már tök rég óta. Akkor ezeket is elbuktam. :( -
CAC #19412 Igen, ez tényleg szemrevalóbb.
Látom Dreamweavert használsz. Legalábbis a js-ek, head és style deklarációk erre utalnak.
Ezen az oldalon a table szerkezetet lenne szerencsésebb felcserélni div-ekre.
ui: azt hittem 3 különböző számról van szó, rákeresek. -
#19411 Ebben van az üzlet, azért van így megoldva, gondolj csak a World of Warcraftra. El se tudod képzelni mekkora pénzek folynak be abból, hogy havonta veszik a "játékidőt" az emberek. Felfoghatatlan dollárszámok.
Megoldás sok lenne, csak tudod, valaki minél többet zsebel be, annál többet akar. Nem tudsz egy olyan tehetős embert mutatni, aki mondjuk összeszedett 100 millió dolláros vagyont és tényleg annyi pénze van, hogy életében nem tudná maga elkölteni, ne akarna még még még, hanem helyette megelégedne, mert úgy se kell már emiatt aggódnia.
Minden cégnek van tulajdonosa/tulajdonosai, akikhez beáramlik a profit. Vagy részvényesek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol dolgozom, ott pl. csak a múlt heti tiszta nyereség 37 millió forint volt. Van 20 alkalmazott és 2 db tulajdonos, akik között eloszlik. Mégis hatják, hogy még még még még
Amúgy meg, én úgy csinálnám, hogy ha mondjuk a karaktereddel eléred a 20-as szintet, jóváíródik mondjuk 1000 BF. Ha a 30-at, akkor még 1000. Lehetne temérdek jobb megoldás erre, csak ugye a fenti indokok... Miért adjon neked a játékért csak úgy, ha jön még 1 olyan ember, aki megveszi inkább. -
Game Hunter #19410 Nem azt mondom, hogy legyen ingyen minden a játékban, de legalább az összes fegyver lenne az. Vagy legalább az ingyenesen elérhető fegyverek kevesebb vp-ért és hosszabb időre is lennének elérhetőek. Mivel mégis egy lövöldözős játék, nemde? Engem nem érdekel, hogy kinek mi egyértelmű. Egy biztos, nem kell egy Magyarnak ökörnek lenni, mert Amerikai és/vagy egy Angol nemzetiségű stb az. Lett volna inkább egyszeri teljesen fizetős, online aktiválással és minden elérhető lenne benne. Ja, hogy akkor nem lehetne szépen sunyiba rajta keresni?!
Inkább azoknak van okuk röhögni, akik nem fizettek érte, mivel látják, hogy a sok ökör kifizet szépen lassan egy vagy több dobozos játék árát. Ami köztünk szólva is nevetséges. -
#19409 hát,ha 25%-al olcsóbb lenne minden akkor én is megfontolnám a vásárlást. lehet amcsiknak ez aprópénz,de nekünk nem -
#19408 Én úgy voltam vele, hogy ha már ennyit játszom a játékkal, az a 3.000 Ft megengedhető, hogy egy karakternek vegyen az ember egy normális fegyvert és még pár widgetre vagy 1-2 ruhakiegészítőre is jut 10 eurónyi BF-ből. Ha jobban belegondol az ember, azt a 3.000 Ft-ot sok más "értelmetlen" dolgokra is simán elveri.
Persze, tudom, vannak még nem vagy minimálbért kereső emberek (annál komoly összeg a 3.000 Ft), akik nem tudnak így viszonyulni a dologhoz. -
Gabor113 #19407 Azért el kell ismerni, hogy az EA penzugyi manager-nek igaza volt. Akkoriban tényleg túl ingyenes volt a játék az EA oldaláról nézve. Ugye akkor semmi über/super/stb. fegyver nemvolt még, csak a simák, amik akkor 150vp/hónap áron voltak. Ha valaki játszott vele egy keveset, 1 nap alatt megszerezte azt a 150vp. Azt pedig már akkor is tudták, hogy a ruhák a harcban nem segítenek, tehát azt sem vettek túl sokat. Így már látható, hogy a játékosoknak csak elhanyagolhatóan kis része vett battlefunds-t, hiszen jól kijöttek ingyen is.
Emiatt a vp értékét levitték a béka segge alá, a bf-et meg elkezdték olcsóbban árulni (utóbbit csak olvastam pár helyen, azt hogy igaz-e, nemtudom). Ezzel keresztbe tettek azoknak akik nem akarnak/ nem tudnak fizetni a játékért, de azért voltak itt gunclubbos akciók is (amivel akár 2100bf-et is összelehetett szedni).
Szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy semmi sincs ingyen. Lehet hőbörögni, hogy felviszik az árakat, de ők is a pénzért dolgoznak. (Hát hiába, az EA is profit orientált, ahogy szinte minden más.) Minden mikrotranzakciós játékban annak lesz előnye, az fog kitűnni a tömegből, aki fizet. Mondhatják bárhol, hogy nincs a fizetősöknek extra, úgyis van/lesz.
Nem kell minden karakterre ruhákat venni, ha már van fegyvered, azzal jól el lehet lenni, ruha meg csak akkor kell, ha "egyedi" akarsz lenni... -
#19406 Kíváncsi vagyok, mennyi megy tényleg a japóknak...