Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nickname: doki09
BattleTag: kabel15#2672
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Your fellow troops need you on the front lines, and we want to send some of our ever-ready recruits out there to help them. Use this "special" beta key now to be in for a chance to help those soldiers and play in the Battlefield Play4Free Closed Beta. Be quick though, this code has limited uses so only the eager soldiers will make it to the field.
EAQR-JZ46-G3GJ-9S3Z
This code is limited to 500 uses, so make sure you act fast and be one of the first to redeem this key.
To redeem this code visit the Battlefield Play4Free website and click the "Redeem" button.
Kind regards,
Your Battlefield Play4Free Community Team:
U-238, ShadeShooter, modde, Michinomo, Silvanoshi and Goodman"
Bekerültem a legjobb 10 be 😛 (Lehel és Kabel is.) Tessék szavazni 😊(Ránk 😛)
Itt!
Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet a témában az Általános eszmecsere moderátori topicjába írni.
Minkét esetben kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások (felsorolásban, pl. #850-#880), ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége."
Csak hogy tiszta legyen!
jobban jársz, ha az én módszeremmel csinálod 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
egyébként annyi a teendõ, hogy megszavazzuk, és az illetõ ír az általános moderátori topicba és kész
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Ratio: 4.0020
😄DDDD
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Lemaradtam a nov 30-ig jó helovííínes xp boostról, most errõl a 700BF-rõl is. Fasza!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ezt magyarázza meg valaki 😛 Az alakkal egyszerre szúrtuk le egymást, vagyis csak én õ pedig ezek szerint egy 75mm-es fegyvertöltényt (?) tuszkolt belém xD
A gyerkõc kiugrott a repüllõbõl, nem csoda hogy így maradt a lába xD
Ez meg csak simán egy kis "kamera"elmozdítás 😛
Jó éjt mindenkinek <#fogmosas>#fogmosas>
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
xD