Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Kérdés: van magyar bfh szerver? tudnátok ip-t adni? köszi!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ezt most úgy mondtad, mintha a világon csak a haverod érthetne a flash készítéséhez. 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
Ami ott van az piszok jó. Nagyon tetszik <#vigyor2>

BattleTag: kabel15#2672

Smithwarden
Olyan bannert azert nem olyan sima megoldani, mivel azert az nem egy egyszeruen osszedobhato fajta.
Haverom csinalta es mostanaban nem igazan er ra ilyesmivel foglalkozni sok melo miatt.
Ha nagyon nagyon kellene, akkor persze ra tudok kerdezni, de sztem ne szamoljatok vele hogy megcsinalja ide is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Elektrofrombc2
Hát szerintem Lupous alkalmas lenne erre a feladatra mert emígy is sok minden újjat szokott közölni velünk. Joebacsi ne haragudj meg de szerintem te itt nem sokat csináltál, bár lehet hogy ezt csak én látom így, mert nem a kezdetektõl fogva követem ezt a topicot!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
Hát nekem 8 😛 (Kicsit már beleéltem magam 😛) Szal akkor most...maradsz HG? Vagy mizu lesz? (Bár szerintem ha mondani kell valakinek hogy mit újítson az elég nem jó, bár ez csak a én véleményem <#puszi>)

Pra
joebácsi :
majd kéne egy olyan banner amin kattintással el lehet érni a magyar szerókat ill a battlefield.hu-s hírek szalagcímei futnának.
...tudod ...ahogy a bfbc2 topicban
Beszélek én is Drangékkal ,de ha van rá lehetõséged te is kérdezz rá ,h hogyan legyen és ki csinálja a bannert (pls)

joebacsi
joebacsi azért nem harap (mindig) 😊

Azért be szoktam nézni, nagy anyázás nem volt, egy-két buzeráns hozzászólás meg kell, az erõsíti a közösséget.

Ha fent aktualizálni kell pár dolgot, küldjetek privit a linkekkel és megcsinálom. Egyszerûbb így szvsz, mint elmagyarázni, hogyan is kéne.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vaxi
nem kell értened sem hozzá, majd elmagyarázom, hogy 's mint, ha kell.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

davis98
Aham azt tényleg pofás 😄

nickname: doki09

Grr1234
Esetleg hóesés, mind Garfield topikban. 😛

Lupous
Ehh kitenni a fontosabb dolgokat...nos nemtoom ezt végülis biztos megtoom majd oldani de nem vagyok ilyen kódolós zseni vagy tag vagy mi az isten ez a nyelv 😛...bár lehet tök egyszerû 😛
A többi jóságot biztos eltudom látni rendesen (Moderálást csak nagyon nagyon kiírvó esetekben csinálnék...pl mint ma a BFP4F topikban is volt egy ....inkább hagyjuk 😛)

davis98
Lupra szavazok !!!! Egyértelmûen.....õ mindig itt van.....joebacsit már hónapok óta nem láttam itt irogatni(de ezt nem bántásból mondom) nah ennyit errõl 😄

nickname: doki09

Vaxi
egyértelmû, hogy nem a háta mögött kell 😄
igazából nekem egyébként mindegy, hogy ki a házigazda, annak a megjegyzésnek adok igazat, hogy ki kellene tenni a fontosabb dolgokat a bannerba. 😊

Vaxi
most nem egy parlamenti mandátumról van szó, hanem egy egyszerû topic vezetésérõl 😄 a házigazdának a feladata, hogy kitörölje a buzeránsok hozzászólásait, és a bannert módosítsa. lupi aktívabb jóval dzsóbácsinál.
problem?

ninja'd D:

igen, de ha már valaki egyszer házigazda, nem lehet leszavazni csak úgy. Arról nem is beszélve, hogy az õ topikja.

Amit lupousnak most tenni, az az, hogy pm-be értesítse joebácsit, és joebácsi publikáljon egy üzenetet itt, hogy lemond a HG jogról.

Lupous
Nem fosok csak nemszeretem az ilyen dolgokat <#puszi>(Valaki háta mögött csiálni valamit... stb stb)
Írtam joebacsinak...majd meglássuk mit szól hozzá :S

Vaxi
mit kéne? semmit. dzsóbácsi nem túl aktív, te lettél megszavazva. nem kell ezt túllihegni egyébként, nem értem mitõl fostok itt összevissza 😄

Lupous
LOL azt hittem hogy egyszerre több hg is lehet :S...ez így akkor elég gáz...Hülyén jönne ki ha joebacsit azzal keresném fel hogy hé nem akarod "átadni" nekem a HG jogod?...bakker...szerintetek micsiáljak? (Már elküldtem a mailt az adminoknak...de abban nem volt semmi ilyesmi :p)
Végülis...asszem vázolom hogy mi történt 😛 aztán ha oké neki akkor nemtoom mivan 😛

nekem mindegy, ám az elõzõ HG-nak le kell mondania a jogról elõbb tudtommal.

Narxis
Én is. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Grr1234
Én is. :p

Wanndris
hajrá Lupi, én támogatlak 😊

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Lupous
yeppp

kabel15
BFH és BF😛4F?

Lupous
Hát jó. Már el is küldtem a cuccot :p remélem jó lesz nekik 😊 (Egyszerre 2 helyre is kértem a hg-t 😛)

Elektrofrombc2
ja persze!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
erre várunk tegnap óta, szerintem mindenki egyetért vele, hogy te legyél. ergo csináljad. 😄

Lupous
Hát...várhatod...de tavaly se volt semmi (ha jól rémlik 😛)
Am jelentkezek HG-nek ha nektek is jó 😛 (Bár sokmindent nem fook csinálni de a képet meg esetleg pár jóságot ...😛)

Elektrofrombc2
karácsonyra szerintem igy-is úgy-is lesz valami kis ajandék <#hawaii> Báris én elvárom tõllük.

kabel15
Igen írtam. Szerintem nem lesz megint 700BF max 24. kinyitják 1 napra.

Látom kabel, már te is beírtál már 1 bugot, battlefield play4free-n😄 Battlefield heroesra visszatérve, ez a 700 bf akkor csak bug volt, tehát jelenleg nem várható 700 bf ugye?😊

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

szerintem még sokaknak küldenek nektek is closed beta kódot, én tegnap délután 1 órakor kaptam meg.

Pra
<#taps>

SzLehel
epic question xD

a mamám tanította!

Wanndris
detto, még én sem kaptam, pedig már ideje lenne 😄 am a CB-nek akkor lesz vége, ha kijön az open béta?

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Elektrofrombc2
nekem sincs 😊

Wreck86
Firefoxom van,Flashblock addonnal.Köze lehet?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Sziasztok!
Egy kérdés,nem tudom valaki találkozott e ilyen jellegû problémával.

Amikor belépek egy szerverre,picit megfagy,ugyanis tölti a játékosok külsejét,skinjét.Ez máskor is elõjön,játék közben,nemcsak mikor újraszületek.

Gépem megüti a szintet,nod32 essm tûzfala van.

Ötlet?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

SzLehel
<#buck>

a mamám tanította!

jójó, de most meg a muterod nem tud majd játszani a p4f-el.

Grr1234
Most már csak nekem meg Cat-nak nincs... 😊

NEM HISZITEK EL MI TÖRÉNT!. Felmentem anyám freemailjére,(ezen van bfh accom) és mit látok??????? BATTLEFIELD PLAY!FREE closed beta code!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kabel15
Jaja de azon már rég túl vagyok P4F ben is sokat nyertem már.

SzLehel
és ehhez kapcsolódik az hogy nyerni kell egy kört Heroesban

a mamám tanította!

closed beta végén, ahogy bfh-ban is tették.

Zero07

kabel15
Hátulról.

SzLehel
hogy hogy az elsõ?:o

a mamám tanította!