26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #19485 p4f-t leszámítva. -
#19484 BF4FREE? -
#19483 +1 !! -
tomonor #19482 Mutass már rá még egy f2p játékra, amelyik ilyen olcsó. Te el vagy tévedve, valahol a káromkodás meg a politika világa között. -
Game Hunter #19481 Csak a döglött hal úszik az árral. A személyeskedést öreg meg fejezd be! -
#19480 ha te lennél az EAsy vezére,ahogy most láttam mekkora egy agresszív, élősködő dög vagy, te is inkább a jobb életet választanád, nem a xarabbat.az meg, hogy itt játszod a búrád senkit se hat meg, az ilyeneket meg, mint Te magasról le****ja az EA, mert vagy játszol vagy nem.a munkahelyen se a dolgozó ugat:dolgozik vagy elmegy.nem muszáj.ha meg annyira akarnál fegyvereket figyelnél a hírekre és már rég szerezhettél volna 2100bf-et ingyen, ami bőven elég fegyverekre. -
Game Hunter #19479 Ezt értem, de most komolyan, a csóró és/vagy magyar nem ember?! Meg hát, szerintem egy pénzesebb embernek is rossz üzlet, mert a végén az egész lehet, hogy egy konzolba kerül. Ami azért elég vicces. Mindegy, talán majd megváltozik a helyzet, vagy nem. -
#19478 amcsikat viszont nem érdekli,hogy elmegy 3290bf,mert vesznek megint. nem a csórómagyar réteget célozták meg,hanem a pénzesebb amcsikat. -
Game Hunter #19477 "gyurcsányos mondóka" Ez mind az én gondolatom bazzeg. Meg egyébként is nem nézek, hallgatok politikát. Szóval, nem tudom, hogy mire gondolsz, de váljon egészségedre bazzeg. Különben is, mindenki leírhatja és eszmecserét folytathat itt a forumon. Ha nem tetszik, nem olvasod. De egy szó, mint száz... a lényeg a tények!) -
Game Hunter #19476 Öreg haver, ne bosszancs! Ja, csak van, hogy több BF-be kerül, mintha az unlimited-et választanád.
Gond? Kinek? Max az EA-nak.
Most érted, nem a fizetésnek vagyok ellene, de nem így és nem ennyit.
Megnézi az ember az árakat... M16,AK74 1120 BF az unlimited stb. Alig veszel valamit, azt már el is fogyott a 3290BF. Elérhetővé kellet volna tenni vp-ért is a cuccokat és nem PTE-t kitalálni. Annyira látszik, hogy csak a pénzszerzésre mennek rá, és nem érdekli őket, hogy az emberek tényleg szórakozzanak!
Maximum, a barátok miatt érdemes még játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott a UPC "barátunk"! Hallottam, hogy kiszedett értesítés nélkül pár csatornát az analóg kábeltv-ből. Na, mondom nekik is érdekes üzletpolitikájuk lehet. Lassan már az emberiség lesz a cégekért, és nem a cégek az emberekért. -
#19475 felejtsétek már el iméjdzssekötbmeg noob.hu-ra töltsétek a képeket -
#19474 Pár fotó :D
-
#19473 bazzeg még mindig csak azt tudom mondani, hogy ha nemtetszik hát ne játsz vele és nem jó hasonlat szerintem a gyurcsányos mondóka... -
#19472 Egy kicsit agresszivan adod elo , de sztem teljesen igazad van, egyezik a velemenyunk ebben a dologban. -
tomonor #19471 Tévedsz, lehet bérelni pár napra BF-ért.
Az a gond hogy ezt nem fogjátok. A modern fegyverek a gazdag kölykök játékszerei, nem a freeloader magyaroké. -
tomonor #19470 hiába, én még nem állítottam át egyszer se. -
Game Hunter #19469 Már egyszer leírtam, hogy lehet valamilyen hekket használtak és ezért tüntek jobbnak. Meg azt is már leírtam, hogy látatlanba nem lehet eldönteni, hogy tetszik vagy nemtetszik az adott fegyver, így meg megvenni nem fogja az ember. Nembeszélve a többi cuccról. Én legalább is biztosan nem. Meg várogatni a PTE-re... Egyébként is, engem ne korlátozzon egy sz*ros cég. Az életem idejét én osztom be, és nem ők fogják. Simán be lehetne nekik állítani, hogy vp-ért is ki lehessen próbálni a cuccokat, de szarnak rá, mert csak a harácsolás érdekli őket. Részemről a téma lezárva. -
reywind #19468 Azért az a +5 töltény is számít. Késnél meg nekem úgy rémlik, hogy nem vehető meg a jobb vp-ből. -
#19467 SÜNSÜN !!! -
#19466 Hopp, akkor jelentenem kell az accountod. :(
(csak vicc) -
Gabor113 #19465 Többen írták előttem, amit megerősíthetek, hogy a csak bf-ért megvehető fegyverek (AK74,M16, stb.) csak kinézetre/hangra/tartásra jobbak, de ezek a harcokban teljesen lényegtelen dolgok.
Ide a legjobb hasonlat, hogy vannak a sima (150vp-s) fegyverek, és azoknak van stylist/dapper verziója, amit csak bf-ért lehet venni jóval drágábban a sima fegyver áránál (sima örökre: 145bf, stylist sima örökre: 380bf). Ezeket se tudod kipróbálni bf nélkül, mégis mindenki tudja, hogy ugyan az a kettő. Ugyan ez van a super/uber fegyvereknél, illetve ezek "stylist/dapper" változatai (AK74, M16, stb.), drágábbak, de nem jobbak... (Illetve bf-ért kipróbálhatod őket (olcsóbban, limitált időre), ha nem elég amit írtam, vagy a PTE-n próbáld ki, ha nyitva van.) -
Game Hunter #19464 Dehogynem! Megszabják, hogy látatlanba döntsek. Vegyek BF-et, aztán láthatom,kiprobálhatom.
Tudod, ez olyan, mintha az SG.hu korlátozná, hogy mennyi szót írhatsz le, ha nincs VIP tagságod. Egy lövöldözős játékban a fegyverek létfontosságúak. -
tomonor #19463 az ország megváltoztatása = a ToS megsértése, amely többnyire EA account törlésével végződik. -
#19462 Az faja. :) Lehet úgy már sikerülni fog de nem is biztos hogy kapok :P -
#19461 és ezt miért ne kéne tudnunk? sokan csinálják -
tomonor #19460 Nos... Elárulok valamit, amit nem kellene tudnotok, ám én ilyen vagyok. Magyarország nem támogatja a wallie-t. De ha véletlenül átállítod a nemzetiségedet mondjuk svédországra, akkor esetlegesen meg fog jelenni a wallie opció. -
#19459 Jó hogy szólsz :P ezt nem tudtam :( Kösz Tom !!!! -
tomonor #19458 és megmondanád nekem, hogy hogy váltod be a nyereményed? Magyarország nem támogatja a Wallie kártyát. -
#19457 Amit irtal kb azt jelenti, hogy a vevonek kellene kinyalni a szolgaltato segget, nem pedig forditva.
Olyan mint az "El lehet menni kulfoldre!" szoveg. -
#19456 [Tournament] -RG- 's Gunner Tournament - erre neveztem :) lehet vele nyerni 700 bf et :) -
#19455 Senki sem kötelez arra, hogy vegyél BFet sem arra, hogy játsz a játékkal...
szerverkereső nincs. bookmark linkek alapján tudsz egy szerverre csatlakozni. Egyedül a commando képes arra a stealth nevű képességel (ability-vel)... -
#19454 Köszi biztos zaklatlak majd. -
Game Hunter #19453 Szerverkereső és/vagy szerverlista van a játékban? Meg hogy, hogy lehet teljesen eltünni a játékban? Valami elixír kell hozzá? -
Game Hunter #19452 Ez volt tapasztalható a játékban. Lehet, hogy mindegyik valamilyen hekket használt. Nemtudom, de tény, hogy látszott. Mintha kicsivel erősebek és gyorsabbak lettek volna.
Én azzal is meg lennék elégedve, hogy legalább 1-3 napra meg lehetne venni az összes fegyvert. Vagy 20-30 szintig lehetne vp-ért venni. Így legalább el tudná dönteni az ember, hogy melyik kell neki.
Az összes ruhát valamennyire lehet látni, mert fel lehet pakkolni és forgatni a karakter, de játékban azt sem látod. Főleg, hogy milyen fegyverrel. Látatlanba nem lehet ezt eldönteni, az EA meg lesz*rja. Közben az emberekből él. Végül is felesleges ezt ragozni. A tényeken nem változtat.
Írja BH oldalán, hogy...
Mire jó a Battlefunds?
- Komoly fegyverekkel rendezheted le a többieket a harcmezőn! Miért a nem fizetős fegyverek nem komolyak? Végül is azt modják, hogy ugyan olyanok. Akkor meg minek fizessen ezért az ember.
-Gyorsabban léphetsz szintet így sebesebben javulnak hősöd képességei! Ez ok. Modjuk ez elöny a nem fizetősökkel szemben.
-Hozz létre egyedi hőst fantasztikus ruhadarabokkal és kellékekkel! Úgy tudom, hogy nem lehet egyedi színeket adni a ruháknak, meg a fegyvereknek, vagy igen? Mert, ha nem, akkor úgy is összetalálkozik előbb-utóbb ugyanazzal a ruhával és fegyverrel.
-Szerezz be különleges eszközöket például csavarkulcsokat és kötszert hogy megjavíthasd járműveidet és gyorsabban gyógyulj! Én vettem vp-ért mind a kettőt. Akkor minek ezért is a BF?
-Különleges érzelemnyilvánításokkal bőszítheted ellenfeleidet! vp-ért is lehet venni, de elég ha lelövöd.:D -
tomonor #19451 ha kell segítség, szóljál. Multiplay-be jártas vagyok. -
#19450 nem,hogy vennél fegyvert :D -
#19449 Így jobb, bocsi...
Bede Land Bookmark -
#19448 Hali mindenki!
A szerver immár játszható. Még lesz csiszolgatva, szóval bocsi, ha néha újraindul :)
Bookmark: http://www.battlefieldheroes.com/bookmark/server:4aaf599e-9386-4fbd-a75c-3c5e013eb61d -
#19447 Azt hiszem veszek 700 bf et 900 ft ért, és veszek belőle hero slotot.....mert szeretnék egy nat soldiert is :D -
#19446 Ja, köszi az infót :)