26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    csekkoljátok az új mapot, wake island-et:

• Elektrofrombc2
    Egész pofás lett :D
  • Elektrofrombc2
    én még nemláttam, de kurvanagy xD
  • Zero07
    Régi, viszont poénos és IRONIKUS.
  • CAC
    Jogos. :)
  • SkyHun
    Ne félj a szerver pass hét pecsétes titok. Én az unranked szerver pass-ról beszéltem (ami a játékba való belépéshez kell), mert miután már visszaállítottam rankedre a szervert, volt aki érdeklődött a password iránt. Persze akkor már tök mindegy volt. Amúgy minden unranked beállításnak más password-je lesz. Az acc-om teljesen védve van
  • Zero07
    azért jó, hogy nem lehet nemet változtatni, csak ruhát, mert így bárki (aki egyáltalán akar) lehet transzfesztita.nőies külső, öblös, mély férfi hang xDD
  • Smithwarden
    Nem hiszem, az nem lenne jo business...
    Alapbol kis melleik kapnak, de majd persze lehet venni 150 es 300 kobcentis szilikonbetetet akcoisan BF-ert.
  • tomonor
    az emótokról beszéltem, de mindegy. xD
  • CAC
    Igazán nagyon értelmes lehetett az az ember, aki emiatt nálad reklamált. Azért a szerver pass továbbadásáról lebeszélnélek. Ha már megtörtént volna, akkor mihamarabb változtasd meg szvsz! Nem is olyan régen nyúlták le az egyik játékos acc-át, aki nem kevés bf-et feccolt a karakterébe.
    Neked kitartást az üzemeltetéshez!
  • CAC
    Nevezzük nevén a dolgot...nagyobb csöcsöket kapnak. :)
  • tomonor
    Apropó, az új cuccok kint vannak a női hősökkel. Megjegyezném, hogy a női hősökhöz még fog jönni egy patch a közeljövőben, amitől nőiesebbek lesznek.
  • SkyHun
    Sziasztok!

Felhívás azoknak, akiket érint.
    Szombaton unranked volt a szerver 2 órát külön kérésre. Ezek után kisebb konfliktus alakult ki pár kedves játékos között, miszerint nem mindenki értette, hogy miért adtam oda szervert a "másik oldalnak" gyakorlásra. Ezúton tájékoztatnék mindenkit. Én egyik clan ill. group tagja sem vagyok (pontosabban pár group-ban jelen vagyok, de csak, mint rajongó), ezért senki ne gondolja, hogy kedvezni akarok a másiknak. A szervert azért béreltem, hogy összejöhessünk és jókat játszhassunk, együtt. Szívesen adom oda a szervert másnak is gyakorlás céljából és nem érdekel, hogy ki kinek és mikor adja oda a jelszót. Ezt mindenki intézze maga. A szerver játszható és úgy néz ki, már végleges beállításokkal fut, remélem minél tovább. Szóval érezzétek jól magatokat és ne szapuljatok engem, hogy kinek adtam és miért neki, stb. és ha lehet egymást se .

Köszönettel: Sky.
  • tomonor
    ám ennek ellenére kérni lehet, csak rám ne számítsatok ilyen esetben.
  • tomonor
    nem, sajna tényleg így van. Csak az ismerősöket rajzolja.
  • Vaxi
    látom vetted a célzást :D
  • tomonor
    számból vetted ki.
  • Elektrofrombc2
    xD
  • Vaxi
    áh, csak fontos, nagy hatalmú emberekkel foglalkozik.
  • tomonor
    nem hiszem, hogy lenne esélyed...
  • davis98
    Nem kérnéd meg hogy engem is rajzoljon le ?
  • davis98
    Faxa :D
  • tomonor
    bameg, már egyetlenegy képmegosztó sem műkszik itt?

http://i771.photobucket.com/albums/xx360/NedHosey/desu.png
  • tomonor
    hehe, ezt figyeljétek milyen rajzot kaptam Drednedtől :3

• davis98
    Felvittem 1406 ra az ELO-m :D
  • Grr1234
    /0
  • davis98
    +1 !!!!!!
  • tomonor
    Csak úgy mellékesen tévedsz, mert te jöttél ide alpári dumával, ráadásul megközelítőleg 2 évvel később mint Anti (mint pölö most), de mindegy. És nem, nem kell a BFH oldalát egész nap bújni ha meg akarsz valamit szerezni ingyen, elég ha tudsz angolul. Amit tudnod kell azt amúgy is kiírják a főoldalon, illetve az Alerts-ben, az oldalt meg amúgy is mindig látogatod, mert ott tudod elindítani a játékot.
  • Elektrofrombc2
    Ja mondjuk én azt is megjegyezném (csak úgy mellékessen), hogy ide sem muszáj írnod... De komolyan :) Még örülnék is neki. Na sziamia!
  • davis98
    Mármint ebben a Bfh-s fórumban
  • davis98
    Csak megjegyzem, hogy anti már elég régóta itt van az SG-n.....
  • Game Hunter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na idefigyelj kispofám! Te jöttél ide a semmiből alpári dumával. Személyeskedni, szidalmazni, minősíthetetlen hangnemben. Senki se hordta le a játékot, csak leírtam a véleményem, hogy szerintem mi a rossz a játékban. Különben is, TE nekem ne mondjál semmit!
    Tévedtsz, akinek van sok ideje és/vagy anyuci-apuci eltartja, az ráér a BH oldalán a híreket bújni. Na, pá!
  • tomonor
    várj, pontosítok:

3227-et.
  • tomonor
    *3127-et egészpontosan.
  • davis98
    Jó volt tegnap a gyakorlás, ugye anti ? :D És köszönjük szépen a szervert Sky !!!
  • SkyHun
    Sziasztok.

A szerverem ezen a linken bookmark-olható Bede Land
    Szívesen látok mindenkit aki szórakozni vágyik :). VIP státuszért itt lehet folyamodni PM-ben (player név is kell). Azt nem ígérem, hogy mindenki kap :).

• Zero07
    már nem azért, de előjössz a semmiből és egyből itt elkezded lehordani a játékot mindennek.mondtuk:nem muszáj semmit se.ha meg úgyse fizetsz akkor meg ne foglalkozz az árakkal, különben meg mondom:akinek volt esze az már rég 2100bf-et szerezhetett eddig ingyen
  • Game Hunter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "ilyen olcsó"?!:D Te vagy eltévedve! Végül is nézőpont kérdése, hogy mi az olcsó. De mondom, nekem mindegy, hogy ki mennyit, és hogyan invesztál a játékba. Én csak leírtam a véleményem, hogy mi nem tetszik a játékban.
  • tomonor
    p4f-ben minden 2x annyiba kerül, mert 2x kevesebb lehetőség van a dolgok variálására.
  • Elektrofrombc2
    Mondjuk az már szerintem tényleg nem sorolható az olcsók közé...1x-es BF vásárlásból (legkevesebb az az 700BF) 1 fegyverre futja... Ami alapnak számít ha BFH-hoz hasnoljítjuk...