Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a lvl30-as kisebb szintû játékost öl meg a pályán, az levelbasher (akkor tuti az, ha a killcam-on még noob emotot is használ). Ez szerintem közel sem ilyen egyszerû, de mindig a többség alakítja a szabályokat.
Azt hogy nevezik, amikor a lvl30-as mandó kempel shipwreck mellett a hegytetõn, a hajóból leg it-el kicikázik egy "noob" lvl 12-es gunner! A hegy szélén RPG-vel felugrik a hegytetõre, még a levegõben shotgunnal tüzel - mando fél életének annyi - majd egy elegáns ballistikkal kivégzi a levelbashert.
?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ha viszont a kis szintûek ölik meg, akkor nagyot csökken az eloja, de az általában ritka, a levelbasherek jól fel vannak készülve általában.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mivel joban vagyok az adminnal es Vip jogosultsagot kaptam a szerora, inkabb kileptetem ha modomban all.
Miert ilyen magas az ELO erteke, ha levelbashol? (1,445) Marpedig tobbszor taliztam vele amikor eloszeretettel lotte a low lvl. emberkeket.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
De nem, EA/EASY Studios nincsenek ebben benne, olyat nem mondtam egyáltalán.
Továbbá, aki a jó statért játszik, az általában levelbashol. Igen, nagyon valószínû, hogy Pryda meg fog jelenni a környezetedben, és jobbat mondok: minden joga meg van hozzá. Ezt csak úgy tudod kivédeni, hogy kilépsz, és másik szerverbe mész.
Nem te mondat, h a premium cheatereket nem bannoljak mert lepaktaltak egymassal a cegek? Nem sajnalom a csalokat, csak a lehetoseget adom meg nekik a valtozasra.
AmericanPsycho nev alatt jelenleg egy low lvl player talalhato. Ot mar eltavolitottak. Latni egy masik jatekost a ranglista elejen, de o nem tunik cheaternek.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/295280719
Szoval szerinted a Pryda? nevu player eljatszotta az eselyeit nalam, (csak egy esely) mert legkozelebb is be fog jonni low lvl-re trollkodni, es noobokat osztogatni?😊
Errõl eszembe jut MH98 esete (ismertebb nevén AmericanPsycho), MH98 néven csítelt, bannolták, megtért. Erre kb másfél évre rá, mivel az EASY nem egészen produkált tetszésének megfelelõ havi tartalmat (a ctd bug, ami tavaly nyártól januárig tartott), újra elõvette a csítet és nyíltan használta, mint bojkott eszközt. Mondanom sem kell, hogy ugyancsak ban lett a vége.
Mindenesetre még ha legalább az a "rendesebb" srác lenne, de nem az. Figyelted, hogy mit produkált, amint Pano jelentette? Tehát nemcsak jogos az egész, de még meg is érdemli.
BFHN-en is felfigyeltek Pano és Burak esetére még aznap, de eléggé lezüllött az a helység, még a topik is átment pandásba.
Tudja valaki, hogy ami pár napja volt DoD ajánlatban ninja sett, azt külön be lehet szerválni?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
EZ idõ alatt biztosan állíthatom hogy NEM hackelt.
Pár napja nem játszottam vele gondolom ekkor próbálta, ha próbálta.
Rengeteget játszik, minden héten heti ranglista elsõ kb 10be benne van tiszta játékkal.
Szerintem tényleg egy kipróbálásrol lehet szó amiböl most tanult(remélem).
Tudja, hogy mit csinál, tudja a következményeit, tudja, hogy bármikor lebukhat, tudja hogy mit kockáztat (sok ráköltött pénz + idõ).
Kipróbálásra csinált volna új karaktert.
Nekem nem fog hiányozni egyik szerverrõl sem.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Tegnap a match making amúgy összedobott újra a sráccal, akkor a 30-as karakterével volt és érdeklõdött, hogy miért reportoltam. Megmondtam, hogy aki a csalás mellett dönt, az viselje a döntései következményeit. Próbálta mosni magát, hogy õ nem használt hacket, vonjam vissza.
Erre közöltem vele, hogy ha õ tisztának érzi magát, akkor nincsen aggódni valója, majd az EA eldönti, hogy a report jogos-e, avagy sem.. ha nem használt, nem fogják bántani.
Ekkor bevallotta, hogy igen, használta és elnézést kért tõlem, kipróbálta milyen és az õ hibája.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Elotte en ereztem magam idegesnek, utana a csavokam vakargatta a fejet😊😊😊 Szoval te a "sajat" cheateredtol indultal be, en meg a Pryda? nevu csavokamra leszek nyugtalan😊

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=409457
Azóta olyan kedves török privát üzeneteket kapok, ójaj 😄
Link to Player Profile: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2821366025
Link to Hero in Evidence: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/830336971
Link to Evidence: http://www.youtube.com/watch?v=_Wg_q0ew2YU
Link to Evidence 2: http://www.youtube.com/watch?v=ZqnNPi0w3OE
Link to Evidence 3: http://www.youtube.com/watch?v=fytFQJSBicY
Super Cheaserrel régen aprítottam, mint állat. Simán bementem 1v2-ökbe is...most meg több szinttel alacsonyabbak kinyírnak 1v1-ben.
Nem értem miért tiltott bizonyos szerókon. Aztán lehet, hogy csak szokni kell, de jelenleg az én játékstílusommal ez a fegyó pénzkidobás volt.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehet, hogy elcsábulok. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A nagyobbik probléma az, hogy amikor a gémhez jutok, már jócskán este 10+ az idõ. A szerók nagy része üres. Ami nem, ott csíterek vannak, vagy összeszokott/túlerõben lévõ csapat az egyik vagy a másik oldalon.
Szóval annak az esélye, hogy egy jóízû, kiegyensúlyozott játékba csöppenjen az ember nagyon kicsi.
Nem ez volt benne a bosszantó rész, hanem, hogy a BFH fogta magát és kidobott.. nem tudtam elmenteni a szervert.
A rengeteg sci-fi villogos, teleportalos, stb katyvasz valahogy mar tul "sokkk" igy belezsufolva.
Oke hogy kell nekik a penz es uj cuccokat akarnak mindenkeppen betolni, de sok cuccot mar nagyon eroltetetten akarnak letolni a torkunkon (es a penztarcankon is). :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ellenben viszont a RoF-ja rettenetesen magas, továbbá gyakorlatilag egy egyenes vonalban lõ.
Aki tud célozni, az 5-ös szintû FF-el pillanatok alatt vissza tudja tölteni az életét.
Én személy szerint nem látom a problémát - maga az MG gyenge a nagyobb sebzések bevitelére, ha az FF nem elérhetõ, akkor ki tudnak szedni könnyen. Persze általában az elsõdleges fegyver ilyenkor az SR MG, melyre valóban ráférne egy kiadós tweakelés.
Valahol jogos, mert nagyon túlerõsített fegyver (engem is idegesíteni szokott néha), de már ha szarul lõsz vele, akkor is noob vagy. Átestek a ló túloldalára.. én úgy szoktam hívni a lézert, hogy az a BFH justin biebere 😄
Volt egy akció, amiben tán M242 meg Tier 1 M242 volt. Arra várok megint, mert most már van rá BF ...hála a valentinos ajándéknak. 😊
Vagy a lézer jobb?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Végül nem vettem meg. A kevéske BF-bõl inkább a gunneremnek kéne venni valamit, mert nem pálya, hogy alap fegyóval mászkálok lv30-on. 😊