26731
Battlefield Heroes
  • bali24
    Hát ha a SponsorPay-re gondolsz akkor ott most max 190-et lehet összeszedni,az nem túl sok. :D
  • Zero07
    Megtaláltad a proxys leírást..bravo!
  • tomonor
    Nos, aki nem félti az accja épségét, az nyugodtan csinálhatja.
  • patrikhun97
    Halihó! Mivel lássátok, hogy mennyire rendesek a Bfp4f-es srácok adok egy kis tippet, hogyan szerezzetek egy kis fundot :) Ha érdekel látogassátok meg a bfp4f topikot és egy kis trükközés után dőlni fog a lé :D. Mielőtt oltogatni kezdtek, hogy ilyen hack nincs és stb... azelőtt szólok, hogy nem hack!
  • HuNNoMaD
    Ja és a War Room-os képen az Ace's szett, és az Aviator's szett Drop-os válozata van?
  • HuNNoMaD
    Nem tudjátok, most húsvétkor megint elérhetők lesznek a nyúl szettek?
  • harduplanfor
    Lenne egy tippem melyik a legjobb telefon: Amelyik ki van kapcsolva, es a simkartya, akku kiszedve belole.:) Legalabb nem tudnak kovetni, es titokban figyelni ki mennyi biogazt termel az elfogyasztott nagy adag solet utan:)
    Na most inkabb megyek tolni a gamet es fankodni:)
  • Pano
    First of all, sorry az offolásért :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindennek megvan az előnye, hátránya. Én az érintőkijelzős telefonban csak két dolgot nagyon nem szeretek. Az első, hogy képes nagyon hamar lemerülni a kijelző miatt, és a kijelző már 1 hívás fogadásától is képes szutykos lenni (az ember ujja természetes módon zsíros, így ujjlenyomatos lesz) és törölgetni kell.

Jómagam elég sok telefont értékesítek napi szinten (olyan műszaki boltban dolgozom, aminek fő profilja a számtech és a fotó, de sok más is van) és azt vettem észre, hogy a laikusok valamiért egy Windowsos mobillal könnyebben megbarátkoznak elsőre, mint Androidossal. Valószínű azért, mert ott sok mindent már alapból kézhez kapsz. De azzal meg más miatt érkezik több panasz (többször van vele szoftveres probléma).

A TV.. a részletes felhasználói útmutató vagy a TV menüjében van, vagy külön lemezen adják. Egy lcd-t szerintem nagyon nem igen kell kalibrálni, ott főleg a rákötött jel a lényeges
  • harduplanfor
    Koszi a fajlkezelot. Ha eleg erot erzek magamban az androidos telommal bibelodni, akkor meg fogom probalni. Egyenlore rosszul vagyok tole. Az egyik tescoban a mult evben beszelgettem egy "telefonnepperel". Az uzletukben megfordul szinte mindenfajta keszulek. O kimondottan utalja a "tulbonyolitott" masinakat, es regi nokiat hasznal. Szerinte azok a legjobbak, legtartosabbak.

A mai tarsadalom mindent technologiaval, technikakkal akar megoldani, kozeben eltavoldik a termeszettol. Sokak fejben lekapcsoltak a lampat, es ugy konganak az uressegtol, mint egy szellemhaz. A szemek helyen ket dollarjel vilagit.
    Jogosan elvarhato lenne az alap fajlkezelo telepitese, nezetem szerint. Annyi minden mas programot feltettek, ezt miert hagytak ki? Most nem talalom a neten azt a cikket, amelyben kerdore vontak teszteleskor a gyartot a fajlkezelo hianya miatt. Erthetetlennek, logiktalannak tartottak igy kiadni a kezuk kozul a telefont, hiszen ez egy fontos hianyzo eleme amely a hasznalhatosagot befolyasolja..
    A baratnom kozelebbb all a 20-as evekhez, mint a 30- hoz es a kovetkezot modta: Azert csinalnak ilyen komplikalt szerkezeteket(gondolt itt az autoipparra is/nem kedveli az androidos telokat), es slendrian leirasokat, hogy mindenhez hivjal embert, szerelot es jol levegyenek loveval. Allast kell adni egy csomo "gombnyomogatonak". Azt hiszem eleg tartalmas mondat.
    Nem tudsz meggyozni:) Bizalmatlan, szkeptikus leszek a gyartokkal,szolgaltatokkal szemben a jovoben is. Ami jar az jar! Ha egy ceg nem kepes normalisat letenni az asztalra, inkabb huzza le a rolot.
    2 eve vettem egy LCD tv-t. A kedves vasarlo azt hiszi fog kapni egy reszletes ismertetot egy neves gyartotol. Ilyet pedig nem kaptunk a keszulekhez, pedig eleg szep summat fizettunk erte. Az LCD valos bekalibralasa kisebb muveszet. Termeszetesen nem mellekeltek hozza a legjobb kepminosegekhez legkozelebb allo calibralasi ertekeket. Szerintem egy atlag polgarnak halvany goze sincs mikent fogjon hozza. A gyari defaultok nem a legjobbak. A Fold nevu jatszoter eme reszen ahol elek, az EU-s nivonal mestersegesen lebutitottab polgarokkal lehet talalkozni. Erosen ketelkedem az o calibralasi kepessegeikben. Minden korban lehet tanulni. A bfh-hoz valo admin progival kezdek megbaratkozi. Ettol fuggetlenul ha fizetes elott elore tudom mi var ram, inkabb lemondtam volna rola. Ez egyertelmuen a szolgaltato felelossege!
  • Pano
    Nem tudom, hogy nálatok jelentkezett-e a következő: Ma 2 hősömmel is szintet léptem. Most este, amikor belépek azt látom, hogy mind a két hős még az előző szinten áll, pár ezer XP-re a határtól.

wtf?!
  • s9ns
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaG1zb2Z0LmZtIl0.

Szerintem!

Nem hiszem, hogy elfogadható lenne ha bármely szolgáltató bármiféle jogosítvány megszerzéséhez köthetné a telefonok árusítását.
    Viszont semelyik gyártó nem tehető felelősé azért, hogy a telefon szoftverének részét nem képezi olyan kiegészítő program ami az eszköz működtetéséhez nem szükséges. Ilyet a gyártók nem fognak írni.
    Amennyiben szükséged van rá, akkor az operációs rendszer gyártója által üzemeltetett oldalról letöltheted, feltelepítheted amennyiben vállalod, elfogadod az arra a szoftverre érvényes felhasználási feltételeket.
    Nem gondolom továbbá azt sem, hogy bármilyen tudás elsajátítása életkorfüggő lenne.
    Magamtól tanultam meg az android rendszer üzemeltetését, telefonok tabletek root-olását, rom telepítést, hibajavítását és minden egyéb dolgot, ami a mindennapi felhasználáson túlmutat.
    Persze ebből adódóan kicsit sincs jó véleményem a szolgáltatók által üzemeltetett szervizekről. Nyilván nincs érdekükben, hogy segítsenek, mert miért tennék? Nem része a szolgáltatás igénybevételének. Nem feltétlen hiszem, hogy tudásbeli hiányosságok miatt nem segítettek, de ha mégis akkor a negatív benyomás előjele nem csak mértéke változik.
  • Pano
    Értem, köszi! :)
  • tomonor
    Ez egy un. metagame. Meta = túl, magyarán ezzel el lehet foglalni magad, ha már végigvitted a játékot.

A Royalok és Natok területekért fognak viszálykodni mostantól, kijelölsz egy területet, belépsz a játékba, nyersz, megszerzed az ellenség területeit. Egy amolyan körökre osztott stratégiai játék lesz valószínűleg, csak élőben az összes játékossal/ellen. Többet én se tudok, lehet hogy nem is ilyen lesz, ám annó (2008-ban) még így hírdették.
  • Pano
    Tomonor: Tudsz valami erről az új játémódról, aminek a beta tesztelése most fog megkezdődni? Nekem nem egészen tiszta, hogy most mi is ez (a leírása alapján).
  • harduplanfor
    "Erről az egész lagg-kérdésről csak annyit:
    -legjobb indok arra, ha valaki rosszul játszik" Es egyben a legrosszabb dolog ami tortenhet, mert eleg nehez ugy jatszani, ha a kepernyo centimetereket ugral, es az ember hirtelen random pozicioban talalja magat.
    "-a sok "There's a problem with your connection" leginkább a gyenge net miatt fordul elő (én 15 mega le, 1 mega feltöltéssel vígan elvagyok)"
    Az en netem megertem, hogy nem a legjobb. Apame 15/1-es es tobbszor kaptunk egyszerre ilyen uzenetet sajat berelt szerverunktol. Egyszerre dobott le minket. Olyan is bejatszik, amikor az osszes jatekos hirtelen eltunik a szerverrol. Ilyenkor nem tudom mi tortenik. Heti 1 alkalomra allitottam be a restartot, tehat elviekben ezzel nem lehet gond.
    Nehanyan valoban rafogjak a laggra celzo kepessegeik hianyat.
    Pont a szorakozas miatt tartottam ki eddig a jatek mellett, mivel nagyszeru ez a resze.
    Koszonom a tippet! Egyenlore remekul mokodik az admin progi, de ettol fuggetlenul lesz par kerdesem hozzajuk.
  • tomonor
    Csak ha a gyerektartást is te fizeted.
  • Vaxi
    szülhetek neked gyereket?
  • Zero07
    Erről az egész lagg-kérdésről csak annyit:
    -legjobb indok arra, ha valaki rosszul játszik
    -a sok "There's a problem with your connection" leginkább a gyenge net miatt fordul elő (én 15 mega le, 1 mega feltöltéssel vígan elvagyok)
    -a szerverszolgáltatók közt is van különbség: pl. a Multiplay szerverekkel nagyon ritkán van gond, de egy NitroServ kész rémálom tud lenni
    -amíg csak szórakozásból játszik valaki addig nem befolyásol sokat a játékán a lagg (100ping alattira gondolok)
    Szerverügyben pedig ajánlom a teamspeak.hu-t. Ott vannak olyan Heroes játékosok, akiknek van szerverük és el is magyarázzák.
  • Narxis

anemjóját
  • tomonor
    Én jómagam is manuálisan írtam server.cfg-t és bat fájlt a quake 3 szerverem elindítására 15 évesen.
  • harduplanfor
    "Olyan terméket/szolgáltatást csinálni, ami mindenkinek megfelel egyenlő a lehetetlenséggel." A mi esetunkben mar miert lenne lehetetlen? Csak egy jo admin progit es egy konnyen ertheto magyarazatot kellett volna mellekelniuk a befizetes megerositese utan az elerheto fiokban.
    Ezen felul tanacsos lenne olyan szervert uzemeltetniuk, ahol kevesebb a lagg. Tegnap tobb jatekos beeirta a sebesseg csokkenes problemat.

A Xperia pro-rol annyit, hogy nincs benne gyarilag feltoltve fajlkezelo.

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2514178-sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-telefonra-hogy-tudok-jatekot-tenni-a-szamitoge

A telenor shopban dolgozo ket fiatal -25 eves srac ezek szerint barom volt, mert nem tudtak ra feltenni a progit.
    Ilyen erovel ra kene irni a telefonra, hogy 10-30 eves korig ajanlott, mert aki nem ismeri az adndroid rendszer varazsat, es olyan peldannyal talalkozik amelyre nem telepitettek fajlkezelot, az jol megszivhatja. Amugy a +30-as ok mind idiotak:) Utolag elmondta a 34 eves holgy ismerosom, hogy goze nincs mit kell csinalnia a telefonon. Mellesleg designernek tanult, es elete soran tanulnia kellett pc-programozast. "Ha venni akarsz egy kocsit, nem a gyártó vagy a kocsit értékesítő vállalat dolga megtanítani téged vezetni :)" Igy igaz, vezetni nem nekik kell megtanitaniuk. Kerlek emlekezz a 7-es BMW-kbe beszerelt I drive rendszerre! Mennyi embernek meggyult a baja vele a nehezkes hasznalhatosag miatt. (http://totalcar.hu/magazin/hirek/149859/) A mi esetunk hasonlatos a kovetkezohoz: Adnanak egy uj autot, es csak a vilagitas, index, inditas mukodne rajta(alapfunkciok). A computer,tempomat stb. kezelesehez egyeb szoftverek utan kene kutatni, telepiteni.
  • Pano
    Nem mondom, hogy egyáltalán nincs igazad, de azért kicsit szerintem vannak olyan elvárásaid, amik nem jogosak :)
    Olyan terméket/szolgáltatást csinálni, ami mindenkinek megfelel egyenlő a lehetetlenséggel. Ami pedig a szerver üzemeltetést illeti, azt nem kezdő számítógép felhasználóknak találták ki. Joggal feltételezik, hogy némi jártassággal és informatikai kvalitással bérel valaki szervert: Ugyanis más fogyasztónak lenni és más "rendszer üzemeltetőnek".
    Ha venni akarsz egy kocsit, nem a gyártó vagy a kocsit értékesítő vállalat dolga megtanítani téged vezetni :)

Ami pedig a telefont illeti, az Androidnak van alapból fájlkezelője. Igaz, nem egy total commander, de van.
    Ne vedd tiszteletlenségnek a szavaimat, nem annak szánom :) Ha jól emlékszem nem a mai generációhoz tartozol, így kicsit nehézkesebb ezeket megértened, mint ahogy nekünk a régebbi dolgok működését. Nem irigyellek és elismerem, hogy nincs könnyű dolgod.
  • harduplanfor
    A szerveres ceg ugyvitelenek, szolgaltatasainak hianyossagai nem Pedro ur hibai. Elhiszem neked a szemelyet illeto pozitiv jelzok jogossagat. A szerveres cegnek kene alapbol a megfelelo szoftvert biztositani, amely a berbevett szerver menedzselesehez szukseges. Gondolniuk kene a full kezdokre, akik nem biztos, hogy ossze brijak kaparni a netrol a szukseges alkalmazasokat. Mergelodes, idegeskedes az egesz. Igy jartam a Xpereia pro telcsimmel. Ajandekba kaptam egy kedves ismerosomtol. Soha nem volt androidos telom elotte. Az illeto holgy ismerosom kevesse ismerte a kezeleset. A draga Sony ceg elfelejtette feltenni a fajlkezelo programot. Pc-vel osszekotve sem tudtam feltenni ra. Fel napot elvacakoltam vele, amig sikerult valamennyire kiismerni magam rajta. Minden szemetet felpakoltak a telcsire, de egy rohadt fajlkezelo alkalmazast nem birtak ratenni. Igy a mai napig nem tudom hasznalni a VIBER alkalmazast, mivel a lokalis telenor shopban szinten csodot mondtak a feltelepiteset illetoen. Szoval a gyartok/cegek/szolgaltatok rohadtul huzzanak el a budos fenebe, mert szinte mindig problema van a termekeikkel/szolgaltatasaikkal.
  • tomonor
    Pedro jó ember, személyesen ismerem, már évek óta azon fáradozik, hogy a BFH játékosoknak és adminoknak is jobb élményt tudjon nyújtani. De ehhez az kell, hogy az autoadmin szerverét minnél alacsonyabb kihasználtság alatt tartsa (ugyanis ő fizeti egyedül), és ehhez limitált kiadás szükséges az AA-tól. Ha nem ad kulcsot, az annyit jelent, hogy nincs éppen otthon (nem ér rá) és így nem tud válaszolni az emailekre.
  • harduplanfor
    ment a PU.
  • harduplanfor
    Az egesz managment egy nagy bullshit. Befizetek a szerveres cegnek egy kis lovet, es csereben adnak egy alap vacak admin progit ami szinte semmire nem hasznalhato. Utana nekem kell konyorognom es hajbokolnom egy kulcsert? A hulyek a masik oldalon. Rovid eletu lesz ez a szerver. Szerencsere megtalaltam a Xianrcon progit. Kisse kusza egy kezdonek, de legalabb mukodik es nem kell vele vacakolni, es Pedro bacsi hatsojat nyaldosni, no meg a kitoltendo semakat kuldozgetni neki.
  • harduplanfor
    Most minden ping 200 alatti erteken all.
  • HuNNoMaD
    1.Adtok a szeróról egy Bookmark link-et?
    2.Hogy van az, hogy minden egyes meccsen van minimum egy hacker?!
  • CAC
    Xtianrcon van fent.
    AA-nál Pedro a hét eleje óta nem adott még kulcsot. Harduplanfor -hozzátenném jogosan- nem akart már tovább várni.
  • tomonor
    Miért nem kezditek el használni az autoadmint?
  • CAC
    Tényleg sikerült beszélned a ClanForge supportjával?
    Én 200-as max ping limitet állítottam be, mégis becsúsznak ennél magasabb értékek is. Átlagértéket nézne a program?
  • harduplanfor
    Hat Urak elinditottam a szervert CAC segitsegevel. Ha valakit erdekel, irjon privit. (erkezesi sorrendben ki tudok osztani nehany VIP.et)Egyenlore semmilyen komolyabb gyorsulast nem tapasztaltam a tobbi szerverhez kepest. A pingem 60-100 kozott mozog, de volt mar 242!! 60-as ping mellett is gyakran megesik a laggolas. Rendeltem egy netvadasz antennat par honnapja. Nos, tegnap olyan pozicionalast sikerult veletlenul megvalositani az antennaval, hogy az amcsi urhivatal is megirigyelhetne:) Pont az etkezoasztal kozepere raktam az antennat, es a hegy masik oldalarol egy 83-92%-os jelet fogok. A netvadaszt mindenkinek batran ajanlom megvetelre, akinek ilyen szerkezetre lenne szuksege. Lemertem a le es feltoltesi ertekeket. Az 5 mbites wifivel foghato net picivel jobb adatokat produkalt, mint az en 8 mbites direktbe kotott netem. Megdobbento, es egyben egy nagy talany marad orokre. A szerver meg 25 napig mukodik, de nem vagyok benne biztos, hogy meghosszabbitom a berletet a fentiekben vazolt okok miatt. Altalaban lvl 1-20-ig uzemel. A mandok szama 0-2 kozott mozog, kedvemtol fuggoen. A lerohanos 4-6 fos OP csapatokat/barati tarsasagokat kiszorom, mert egyedul vagy az oregemmel jatszom. Az ilyen jellegu atfogo, osszehangolt tamadasokat keptelenseg 2 emberrel visszaverni. A tobbiek vagy orzik a zaszlot, vagy celtalanul koszalnak a vilagban. Tobbnyire a BB capture flag palya mukodik.
  • s9ns
    disszertáció! :D
    Megpróbálom olyan formába szedni, hogy publikálható legyen és közzé teszem. ígérem. :)
  • tevel
    Véletlenül nem közérdekű az egeres disszertációd? Csak mert az én X7-es kütyüm is túlérzékeny egy ideje. Hátha tanulhatnánk belőle mi is valami jó kis okosságot...
  • s9ns
    Kedves egészségedre! ;)
  • Pra
    Ó nagyon fasza! olvastam!
    Jól bele ástad magad :)
    Köszönöm szépen!
  • tomonor
    Nem, ne válts. Több verzióját is kipróbáltam már, de a 7-es a legmegbízhatóbb az effektek terén. A többi már néhol túlegyszerűsített, néhol túlbonyolított.

Ha újat akarsz kipróbálni, akkor ajánlom az Adobe Aftereffects-et, illetve a Cinema 4D-t.
  • CAC
    Ez engem is érdekelne. Át tudnád küldeni?
    A Pra által linkelt cikkel nem minden tekintetben értek egyet.
  • Zero07
    Sony Vegas 7. Mondták már többen is, hogy váltsak - nem volt még kedvem.-
  • HuNNoMaD
    Zero milyen Editor-ral csináltad a videót? (Mert nekem valami nem oké a Vegas-ommal...)