Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
CsendesBob(HUN)
Felvittem 8-ra és még nincs vége a napnak! 😊
Zsííír! 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Am aki soproni az integessen, majd megyek oda holnap 😄<#wave>#wave><#crazya>#crazya>
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Rossz napja volt a vizsgabiztosnak! De az is lehet, hogy csak le akart húzni az oktató...
Egyébként a vizsgáztatók csõrét az szokta legjobban zavarni, ha valaki jobban vezet náluk... 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Igen, ez értelmesen hangzott. Innen látszik, hogy pofára megy a dolog.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
És persze MHSZ! 😊
Tomonor
Én egyszer motor pályán tetem le a lábam. Na az bukta is volt. De a többit elsõre vettem. Minden okítomra a frászt hoztam! 😊
Mert mindíg nyomtam mint a meszes. Talán mostanra lecsillapodtam, de ha jó kocsi van alattam, akkor most is küldeném! 😄
A mostani vizsgabiztos viszont jófej volt :p
Köszi mindenkinek.
BattleTag: kabel15#2672
Legyszi bannold ezt az alakot
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2358542442
Szervereden ette a szart ossze vissza.Honweed is bizonyithatja a palya masik felebol kivesz meg ha stelth is
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
EA Executive = Aki bannolja/törli az accokat, illetve a reportokat fogadja
EA Rep = Aki segítséget nyújt panasz esetén. Nekik is meg van a jogosultságuk az accountok moderálásához, de nem az az elsõdleges dolguk.
EA Developer = Akik készítik a játékokat, a bfh fórumain kék a színük, van jogosultságuk accok moderálásához, de õk még azért se fogják ezeket megcsinálni.
EA Employee = Szintén kék színük van, de nem a készítõk közé tartoznak, inkább az EA csicskásai. Ha BFH-val valami gondod van, és tudsz angolul/németül/svédül, õk megoldják neked.
EA Forum mod = Zöld színük van a fórumon, nekik elsõdleges céljuk a fórum moderálása/rendben tartása. A fentiekkel ellentétben nem hivatalos/fizetett dolgozók, legalábbis KP-ba nem. Általában megkapják az új cuccokat ingyen.
EA Judge = Ezt a címet azok az általános fórumozók nyerték meg, akikben jobban bízik az EA az általánosnál, és a VOTW-ket általában õk szavazzák meg egy elrejtett fórumon.
EA Honourable Hero = Ugyan nem valós rank, de akik eme listában vannak, azok elõnyt élveznek az alábbiakkal szemben (ismertség/elismertség terén)
EA CB Participant = Closed Beta / Zárt Béta tag
EA OB Participant = Open Beta / Nyílt Béta tag
EA Forum User = Ha vége az open bétának, ez lesz a standard fórum rank
EA Account Owner = Ha van EA accountod, de nem vagy regisztrálva BFH-ba, akkor ez a rankod.
EA Banned/Deleted/Manipulated Account = Legalja, kizárt.
Látom a reportokat a cheater-ekrõl, meg csináltam is, de nem tudom, hogy melyiket bannolták. Ha láthatnánk a listát, tudnánk van-e értelme az egész jelentgetésnek<#conf>#conf>.
Új sziggi. Mert megérdemlem.
... asszem a hollandok többet voltak a levegõben, mint a földön 😄 a Finnek tudnak valamit 😊
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Eddig az állás: Finnek 3 - Hollandok 3
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Am szerintem hollandok nyernek 😊 Bár a finneket jobban szerizem 😛
Am..nemtoom gondolom mindenki figyeli a naponta megjelenõ témákat 😛, a mai gecijó. ez a Horthy Miklós tetkó über fasza...commandómnak asszem menni fog...a másik sárkányos az meg asszem a soldieremre 😛...kíváncsi vagyok még milyen jóságok lesznek szal azé' még türelemmel várok 😛