Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Am lehet ez a Leander rohadtjól zenél...de a szövegei...uhh nagyon gáz még én is jobbat írok 😛 Persze ez a Cower gecijó!!! CSak nem találom sehol :S
Am kabel a ízléseddel nekem aztán semi bajom 😛 csak kicsit túlreagáltam hogy MEATLLICA meg hogy OLYAN (Ez a kettõ valohogy mostanában kibassza a biztosítékot 😛 rákattantam ugyanis naon 😛)
Kérdés ha már kornt halgatsz. Van egy KoRn szám ami asszem semelyik albumon nincs rajta de marha híres nem új vagy iylesmi de egész populáris...talán valamelyik ep-n lehet nemtoom az mi? (Haverom ma tolta suliba, de aszonta hogy nincs albumon rajta ez csak valami bonusz...persze track1 volt a neve...nem volt i3d tag)
BattleTag: kabel15#2672
Nekem inkább olyasmi kéne most ami ilyen cower számokat játszik. a legótvarabb pop szám is áthangszerelve olyan isteni lehet hogy jujj 😛
BattleTag: kabel15#2672
Gyahm és Lehel téged is lávcsizlak ám...csak valahogy a firstscreen elrettentett aztán kihagytam a videó meglesését...de jóság oda is egy elõadót plz 😛
Lupi figyeld ezt a Lady Gaga covert 😊 Nekem bejövõs!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
a mamám tanította!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
am ref linkes vp tápolásért kibannolhatnak, ha legyártok ilyen heti 2 accot?
ja és ahogy megnéztem a videóm(mert a shapeshifter még mindig qrva jó szám, a killeket meg jó visszanézni) eszembe jutott mi lenne, ha bf.hu-n lenne egy részleg ahová bárki felrakhatná az amatõr videóit? és így átláthatóbb lenne az egész 😊
Az új melóm ,nagyon sok idõt elvesz az életembõl...
...cserébe iszonyat jól fizet. Csak sajnos az van ,h játszani már nincs kedvem mire hazaérek, mert hulla vagyok és az agyam is elfárad :/
Napi küldit megcsinálom heroesban azt jól van, aztán max 1 óra play4free (inkább kb 40perc)
Am mizu veletek (mindenkivel)... megvagytok, minden ok? Kicsit eltüntem mert új életet kezdtem, és a valóságban lassabb a respawn 😊
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Van olyan kari, amelyik láthatatlaná tud válni és el is tud tapsolni magától???
Mert egy ilyenbe futottam tegnap éjszaka. Nem sokat tudtam vele csinálni... 😞
Pra! lehet már tudni vmit az idõpontról?