26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    Ez megint így van !! :D
  • Elektrofrombc2
    hát ja és ha pl mandó volt melette stealth-be akkor nehéz is észrevenni. ezért is jó lenne a videót látni :P De mondjuk MM-en van hogy kapsz +100 pontot az is hozzáadódhatott
  • davis98
    Ez így van !!
  • CAC
    Mondjuk engem az is érdekel, hogy lehet 250-et sebezni. :)
    Egyébként, ha területre ható sebzést okozol (pl KEG-be rekettye), és több embert is érint a robbanásrádiusz, akkor a damage karakterenként összeadódik, és az összsebzés íródik ki.
  • Elektrofrombc2
    én is kíváncsian várom
  • davis98
    Meg tudod mutatni a vidit ?
  • reywind
    Sziasztok!

Az normális, hogy egy gunnerbe sebzek és a pontszám, amit kiír az 210 fölött van? Nem használt shieldet és nem gyógyított magán?
    Felvettem videóra...
    Előzőleg ugyanez, csak ott 250 fölött volt a pontszám... az is megvan.
  • davis98
    jahjj Fradi, Fradi..... :(
  • Wanndris
    Kéne egy kis segítség, csak a szokásos: Fradi barátunknak ellopták az acc-ját, ahogy kell, mail és jelszó csere is megvolt. Valaki aki tud anoglul és ért hozzá (Tom esetleg? :$) megoldaná? A regisztrációnál megadott évszám megvan... sürgős lenne
  • Alien69
    Hiába van bank kártyám, mert kevés rajta a dodó. Speciel most nincs is rajta.
  • davis98
    Most csináltam ! Első ilyen editem :D
  • Elektrofrombc2
    Hát vannak azért olyanok is akik nem igazán szeretik az ilyen adatokat kiadni. Így ők is szívesebben fizetnének mobilon keresztül...
  • tomonor
    jah, szülői beleegyezéssel.
  • byzhouse
    bárkinek lehet bankkártyája
  • Narxis
    Bankkártyája csak a felnőtt, dolgozó embereknek van. :) Telefonja meg a tiniknek is van, nagyrészt gondolom nekik kellene ez a fizetési módszer.
  • Alien69
    Mivel a két rendszer ÁTJÁRHATÓ. Azaz, ha veszel BF-t, mind a két játékban megjelenik az összeg, és fel is használható.
    Bár szerintem, még akkor is (sokkal) jobban megéri a bankkártyás fizetés. Igaz, van(nak), akiknek az sms-s jobban megfelel, de valszeg elég kevesen lesznek.
  • Elektrofrombc2
    Hát akkor sikere lessz szerintem, mint a Heroesnak.
  • byzhouse
    az nem olyan felkapott game. BF3-ra vár a fél világ :D
  • Elektrofrombc2
    P4F-ben is elérhető lessz akkor már...
  • CAC
    Ez az SMS payment lokációinak kiterjesztése?
    Mert ha lesz kis hazánkban is, azt hiszem megveszem életem első BF-jeit. :)
  • byzhouse
    kicsit későn akarják bevezetni MO-ra,mert sokan ráuntak...
  • Zero07
    lol most nézem ez bejelölte Mo.-t is :D (A térkép BF:Heroes fórumáról van ;)
  • Zero07

Countries Paymo is currently available in : Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Canada, Chile, Colombia, Cyprus, Czech Republic, Denmar,k Dominican Republic, Ecuador, Egypt, France, Germany, Greece, Guatemala, Honduras, Hong Kong, India, Ireland, Jordan, Lebanon, Malaysia, Mexico, Morocco, Netherlands, Nicaragua, Norway, Oman, Palestine, Panama, Peru, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Singapore, South-Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Syria, Thailand, Turkey, UAE, UK, USA, Vietnam and Yemen

Coming Soon™ : Algeria, Argentina, Bangladesh, Bolivia, Botswana, Brazil, Bulgaria, China, Costa Rica, El Salvador, Estonia, Finland, Hungary, Indonesia, Israel, Italy, Kenya, Kuwait, Latvia, Lithuania, New-Zealand, Pakistan, Philippines, Slovakia, Slovenia, S. Korea, Taiwan, Tunisia, Ukraine and Macedonia

Kíváncsi leszek én erre. :P

• Elektrofrombc2
    Mindenkinek ugyanezt adod?
  • phiton
    http://www.battlefield.hu/content/2011/04/19/BFH_5_masodperc
  • Naberiuss
    Uton a 3. 30as fele :) de joooooo'

...es hogy ne legyen urtes ez amit irtam itt van mindenkinek 1 banan
    udv mindenkinek
  • Zero07
    nagyon beteg volt, tatyival egy élmény egy kocsiban ülni xD csak kár, hogy a szabályok zavarosak voltak (én pl úgy tudtam lehet kocsin kívül blastelni, mert vki azt írta)
  • Fabio Capello
    Irigyellek titeket ezekért a harmincas szintekért... :)

Sajna már jó rég volt hogy utoljára BFH-ztam, más játékok rabolják az időmet... :D
  • phiton
    http://www.battlefield.hu/content/2011/04/17/Battlefield.hu_TV_-_Battlefield_Heroes_GameNight_Archiv
  • Elektrofrombc2
    én a videótol xD
  • Lupous
    Ettől az idegbajos zenétől agyfasztkaptam....
  • davis98
    Jahjj, remélem már jövő héten jön a béta medál
  • byzhouse
    (Y)
  • davis98
    XD
  • tomonor
    Most csináltam :D

• Bala10
    Hali, Battlefield.hu oldal(illetve az OGC) karbantartás miatt ideiglenesen nem üzemel, remélhetőleg 1-2 óra és menni fog, de a gamenight ettől független és a megbeszélt időpontban kezdődik. :)
  • davis98
    :D
  • tomonor
    jahh, én lettem a személyes troll-riasztója.
  • Lupous
    Nagyon vad lett :D
  • SzLehel
    ilyen nekem is kell xD