Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
emó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Wanndris
bár jogos, a nyaklánc fel sem tûnt, azt sztem is szedd le róla..

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Wanndris
Sztem mutatós, ha lenne, tuti használnám 😄

Lupous
csicsapicsa 😛 nyakláncot leróla. meg papagájt is 😛 egy hosszú gatya mint pl a mandómnak ami van...esetleg valami baseball cap. vagy sapi nem is kõ 😛
Am lehet ez a Leander rohadtjól zenél...de a szövegei...uhh nagyon gáz még én is jobbat írok 😛 Persze ez a Cower gecijó!!! CSak nem találom sehol :S
Am kabel a ízléseddel nekem aztán semi bajom 😛 csak kicsit túlreagáltam hogy MEATLLICA meg hogy OLYAN (Ez a kettõ valohogy mostanában kibassza a biztosítékot 😛 rákattantam ugyanis naon 😛)
Kérdés ha már kornt halgatsz. Van egy KoRn szám ami asszem semelyik albumon nincs rajta de marha híres nem új vagy iylesmi de egész populáris...talán valamelyik ep-n lehet nemtoom az mi? (Haverom ma tolta suliba, de aszonta hogy nincs albumon rajta ez csak valami bonusz...persze track1 volt a neve...nem volt i3d tag)

davis98

Errõl az Outfittrõl mit gondoltok ?

nickname: doki09

kabel15
Gondolom ismered a master of puppets. Én arra gondoltam amit az elején tolnak. Más metallica számban ezzel nem találkoztam. Ezért gondoltam hogy olyan vagy ha az jobban tetszik HASONLÓ számot játszó együttest ismertek e. Mindenkinek más az ízlése. Pl KORN-t RIGHT NOW számában piszok jó a basszus gitár. Ezért hallgatok kornt. Prodigy meg alapból ilyen zúzós és azért tetszik. Linkin Park meg ilyen nyugtató jelleggel hat rám. Ennyit a zene ízlésemrõl <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Mivan? Te beteg vagy? Mi az hogy olyan mint a... ... a zenében pont az a jó hogy változatos, építõ jellegû...stb stb. olyan mint ez vagy az sose lesz. a stílusjegyeket persze magában hordozhatják de kb ennyi.
Nekem inkább olyasmi kéne most ami ilyen cower számokat játszik. a legótvarabb pop szám is áthangszerelve olyan isteni lehet hogy jujj 😛

kabel15
Amúgy nem tudtok olyan zenekart akik ilyen zenét játszanak. De nem csak 1-2 hanem végig. Néztem trash metalt de az nem jött be. Olyasmi kéne mint pl a Metallica Master of Puppets elsõ 1 perce. csak végig <#taps><#eplus2>

kabel15
Ezt hallgatom nyár óta. <#nyes>
Így már elviselhetõ a szám 😊

Lupous
Elõadót nekem de gyorsan! Ez lesz az elsõ amit felrakok majd a leendõ telefonomra \m/ (Lávcsizlak <#puszi>)
Gyahm és Lehel téged is lávcsizlak ám...csak valahogy a firstscreen elrettentett aztán kihagytam a videó meglesését...de jóság oda is egy elõadót plz 😛

SzLehel

ez magyar gyerek

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
OFF:
Lupi figyeld ezt a Lady Gaga covert 😊 Nekem bejövõs!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

kabel15
Ja. Én csak az 1dollára koncentráltam 😄

SzLehel
az arról szól hogy aki vesz egy mikulás szettet,az egy dollárt az árából egy gyerek alapítványnak adja...

a mamám tanította!

kabel15
facebook

SzLehel
hol olvastad?

a mamám tanította!

kabel15
Mi ez az új verseny? valami 1USD adnak rajzonként? <#idiota>

davis98
Hééééé istent ne szidd !!! : )

Lupous
Aztakibaszottkurvaistenit 😛 Ilyenem lesz 😊 \m/

kabel15
Jó az új akciós póló <#nevetes1>

ja, de volt már róla szó is.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Wanndris
ez a videós dolog nem olyan rossz ötlet 😉

davis98
😄

Zero07
te jégszívû..

Zero07
27-0 bf.hun nooboknál bocsi pra ;D
am ref linkes vp tápolásért kibannolhatnak, ha legyártok ilyen heti 2 accot?
ja és ahogy megnéztem a videóm(mert a shapeshifter még mindig qrva jó szám, a killeket meg jó visszanézni) eszembe jutott mi lenne, ha bf.hu-n lenne egy részleg ahová bárki felrakhatná az amatõr videóit? és így átláthatóbb lenne az egész 😊

davis98
Nah össze dobtam egy kis téli nicket 😊

Pra
XD

Az új melóm ,nagyon sok idõt elvesz az életembõl...
...cserébe iszonyat jól fizet. Csak sajnos az van ,h játszani már nincs kedvem mire hazaérek, mert hulla vagyok és az agyam is elfárad :/

Napi küldit megcsinálom heroesban azt jól van, aztán max 1 óra play4free (inkább kb 40perc)

szal milyen a leves a börtönben? 😄

Pra
szasztok... feltettem itt egy kérdést. A válaszokat is oda pls 😊 ...thnx

Am mizu veletek (mindenkivel)... megvagytok, minden ok? Kicsit eltüntem mert új életet kezdtem, és a valóságban lassabb a respawn 😊

Elektrofrombc2
mért? Egyéb widget sem szakítja meg. Vagy?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

kizárt, hogy ne szakítsa meg.

Elektrofrombc2
aha. Faszaság az csak drága :S Kb hanyas Blast erejének felel meg? 3?4? Meg ugye az instant 10dmg...

Wanndris
Asszem nem, de eddig csak stealth nélküli mandonál láttam, mármint aki eleve látható volt

Elektrofrombc2
az nem szakítja meg a stealthet?

kilianhu
Meg van a 10-edik! 😊

Olyat kaptam tõle, a fal adta a másikat! 😞
Nem tetszett! 😊

Wanndris
Hát ugye a mandok tudnak láthatatlanná válni, de nekik nincs ilyen abijuk, ha csak nem vettek Widgetet, aminek ilyen hatása van, ez a "boxkesztyû", már nem emlékszem mi a neve

kilianhu
Sziasztok! 😊

Van olyan kari, amelyik láthatatlaná tud válni és el is tud tapsolni magától???
Mert egy ilyenbe futottam tegnap éjszaka. Nem sokat tudtam vele csinálni... 😞

az kb 4 menet o.o

kilianhu
😞 Nem lett meg a 10. még 6000Xp hiányzik!
Jó éjt!!!

s9ns
Köszi Tomonor!<#vigyor2>

kabel15
23/2 arányt csináltam elöbb P4F ben 😄

davis98
Csatlakozom !

Wanndris

SzLehel
megyek én is xD

a mamám tanította!

kabel15
Én is mennék.

SzLehel
amúgy az mibõl áll?

a mamám tanította!

Wanndris
Srácok, BFH gamenight-ra gondolt már valaki? én szívesen mennék..
Pra! lehet már tudni vmit az idõpontról?

davis98
Igen 😊

kabel15
Veled találkoztam ma BFP4F ben?

davis98
XDXDez nagyon faxa XDXD