26731
Battlefield Heroes
-
#19685 inkább a játékra -
Amúgy szerintem az EA szarik a csíterekre. -
#19683 Ámen. -
CAC #19682 Ez tudod miért gáz? Mert a kb 1 éve folyamatosan csaló gerasniper a mai napig nem lett banolva. Már csak akiről én tudok fél tucat player volt, aki videóval reportolta.
Ezek után ne a pre-game-es hülyeskedést szapulja az EA, hanem a sokkal fontosabb dolgokat! -
tomonor #19681 én csak próbállak felvilágosítani titeket a dolgok működéséről, de ha nem kell, akkor hát... szasz. -
#19680 Köszönöm Pra ! -
#19679 felesleges igen.csak az a baj, hogy vannak még sajna olyanok akik -had ne mondjam milyen emberek módjára- jelentgetnek, aztán meg röhögnek a markukba, hogy "na de jó még eggyel kiszúrtunk", persze más szavakkal.ezért nem érdemes neki tényleg ilyeneket föltölteni -
#19678 bakker ez a CS olyan idegesítő, ahogy irkálod.mindig az 1.6 jut róla eszembe :D -
#19677 valószínű,hogy innen sg-n valaki reportolja őt és persze csak neki van ilyen ruhája. hagyjátok már ezt a témát -
tomonor #19676 sajna (sajna? dehogy sajna...) elég a CS-nek a kép amin a játékos a megfelelő ruháiba van, már az alapján megkap egy warning-ot. Ha összejön még két 'glitch abusement' jelentés 2 másik játékostól, minimum a hőst, maximum az EA accountot törlik. -
#19675 Davis képeit felesleges túlreagálni... ti (mi) egy kozösség vagyunk, ismerjük egymást nagyjából. Davis jó srác.
A Pregame legyen egy olyan helyzet a bf.hu szerverén ahol mindent lehet ,amig a többi játékost nem zavarja. <-- és ez a fontos!
A szerver minden más szabájzatával meg vagyok elégedve , és Pihton a legmegfelelőbb admin. -
#19674 Most nem azért, de szerintem ebből a 2 képből nem jön le, hogy a bf.hu szerverén csinálta... tudom, hogy lerágott csont már, csak most felmerült bennem -
#19673 csak tényleg, szerintem nem én vagyok az egyetlen aki ilyenért szeretne bannt kapni a szerverről, mert vannak hibák az EA szűrőjében és ezért összejönnek a warningok -
CAC #19672 Oké, de abban szerintem egyetértünk, hogy szükség van szabályokra, és az admin kezében leginkább ilyen eszközök vannak. Lehet, hogy nem a legjobb, amit Pithon kitalált, de kezdetnek nem rossz, aztán a visszajelzések alapján idővel majd finomít rajtuk.
Tuti meg lehet ezt normálisan beszélni. -
#19671 nem akarok mellette kampányolni.én azt mondtam, hogy mindenkinek joga van kimondani, viselve a következményeit, de én nem a káromkodás mellé állok.én csak a warning,kick,bann rendszert ellenzem. :P -
CAC #19670 Én sem vagyok szent, káromkodom néha, ha indokolt. Ellenben tényleg zavaró még a külföldi játékosok folyamatos ugatása is, nem hogy a míves magyarsággal végrehajtott ámokfutások.
Ha leülök játszani, akkor azt funból teszem, szórakozásból, és igencsak frusztráló tud lenni ilyenkor egy végigkáromkodott meccs. -
#19669 Jah hát van benned valami fitymátalanság :P
De némiképp igazad van. Káromkodni nem jó dolog, néha a szituáció viszont könyörög érte. *** oké legyen *** de akkor az működjön rendesen. (És ez elég lehetetlen.) -
#19668 CAC te benned egy politikus veszett el -
CAC #19667 Én -noha az életben nem beszéltem Phitonnal- teljesen egyetértek vele, ha vissza akarja szorítani a káromkodást az általa felügyelt szerveren.
"nem tűnt föl, hogy itt se támogat senki?"
Érdekes...én azt sem nagyon látom, hogy téged támogatna a káromkodás melletti kampányodban bárki is. Pallérozott, művel elmére vall ez a magányos kis harcod a csúnya beszéd mellett. Nem akarsz esetleg 5 oldalas fejtegetésbe kezdeni a nemi erőszak pozitív hatásairól a társaságkohézió vonatkozásában?
Pár fórumban vagyok mod, egyben admin, itt az sg-n házigazda...garantálhatom, hogy nálam nem lenne 9 esélyed, ha káromkodni támadna kedved. Majd, ha egyszer ellátsz valamilyen felelősségteljes munkát a közjóért saját idődből, energiádból, és képes leszel mentálisan a 12 éves szint felé emelkedni, akkor be fogod látni (pl) Phiton döntésének a fontosságát is.
Egyébként meg igazán gáláns a flamebe hajló kommented, miután leírta, hogy részéről befejezte. Gratulálok! -
#19666 wicked wake az kaki. rr óta nem kaptunk egy vérbeli jó infantry mapot :( -
#19665 Hát mintha pte ben lenne egy kikúrt jó tepcsis map szigetekkel...az lesz a következő...kérdés persze hogy mikor. -
#19664 vmi jó infantry -
#19663 Jöhetne lassan egy új map...vagy valami amit mindenki kollektívan boldogan fogad. -
#19662 :) -
#19661 és bocs mindenkitől, hogy elborult az agyam, de már nagyon kezd ez idegesíteni -
#19660 vedd már észre magad!lehet, hogy én káromkodok, de nem vagyok a közösség ellen.elmondanám neked, hogy a káromkodásért egy helyről sem dobtak ki.ahová mindenki visszajár? komám te rohadtul el vagy tájolva.nem tűnt még föl, hogy van kb 50-100 ember, aki látogatja a szervert a többi mind vagy low, vagy high (akik gyorsan el is mennek). ha meg neked a káromkodás sértegetés, akkor érdekes módon doki is mikor írja, hogy azt a **** SG-n, akkor azért hogy nem rinyálsz, hogy sértegetés. már kezd unalmas lenni az örökös okításod, csak azért mert te nem káromkodsz, meg admin vagy egyből azt hiszed te vagy a bf:heroes közösség teteje.nem tűnt föl, hogy itt se támogat senki? nem kéne egyből doki torkának ugrani különben meg :P
és azt jól jegyezd meg Lup és Doki példájából:mi nem kiszúrni akarunk egymással, mi segítjük egymást különböző formákban, és ez így is marad attól, hogy te idejössz 3 havonta okítani -
#19659 :D:D -
#19658 de jó egyeseknek... Én épp órán rohadok xD -
#19657 Beteg vagyok :D vagyis most lábalok ki belőle :D Jó világ van !!! :D:D -
#19656 Mizu? nincs suli vagy mi a pöcs van? XD -
#19655 Én addig kimegyek apámmal fát vágni :) -
#19654 Hello Heroes!
There will be a game and web maintenance on Thursday 7th April 2011 at 09:00 CEST (03:00 EDT) it will last approx. 2 hours, which during this time both the game and website will be offline. -
#19653 offline a heroes?
-
#19652 :P -
#19651 hú a Davis-os részt majdnem túlreagáltad -
#19650 Kösz Lup hogy kiállsz mellettem meghogy "mármár veterán" ... hát ez a mondat meg végleg a csillagok felső fokára küldött KÖSZ :)
Amúgy a reklámozással én sem értek egyet teljesen, mert az egy dolog, hogy bennt vagyok, de az a kérdés hogy hogyan mentem be, mert ha leírom szóról szóra, hogy hogyan mentem be, akkor nevezném én "reklámozásnak".
De ha te úgy gondolod, akkor azt is elfogadom. :) -
#19649 Öreegem...reklámozza hát hagyjukmár! -
#19648 nahszóval..
Davis: én nem haragszom, soha senkire nem haragszom, hisz ez egy játék. Mindenki tudja mi jár igazából adminszinten a glitch használatáért, hisz jelentős előnybe kerülhetnek a játékosok ha használják. Ezért irtja minden IGAZI admin tűzzel-vassal irtja használóit. VIP-től végképp nem vártam, hogy reklámozza is .
SAS: Jól tudod, a szerver a Battlefield.hu-é (köszönet érte ),pont ezért próbálok egy olyan közösséget létrehozni, ahová mindenki szívesen visszatér,és az új játékosok is szívesen nyomnak TAB+F5-öt . A te véleménynyilvánításod egyébként a SÉRTEGETÉS kategóriába sorolható.PRA! eltűnése után nem bírtam, hogy ez miatt ürül ki a szerver.5 szó van a szűrőben.Gratulálok, ha ezek nélkül 0 a szókincsed, és a poénjaid nem működnek...(hány szervert és csapatot kellett ez miatt elhagynod?).
Részemről lezárva.
-
#19647 LOL miezmár hányan lehurrogtátok szegény Davist...ecsém ez azé elég (Sok szó jöhetne ide mindenkinek a fantáziájára bízom :P) volt.
Davis tökéletesen megbízható mármár veterán játékos...megmutatott csak 2 hibát, szégyen meggyanúsítani csalással indokolatlanul!
CAC pedig kellőképpen rávilágított hogy attól hogy csinál valaki egy ilyen képet...kibaszottul nem lesz bannolva, még akkor se ha ott fityeg a neve a seggén.
Amúgy meg ezeket illő lenne javítani, mert feltételezem nem lehetetlen megoldani, persze jobban megéri pajeszpávákat gyártani mint javítani pár apró hibát.
Zero a véleménynyilvánítás szabadságában egyetértünk...no comment, viszont a szerver adminja Phiton...vagyis ő diktál , rajta múlik mennyire cenzorpárti(Igen ez minősítés :D)
A csillagozás meg az EA részéről kb semmit nem ér csak elbassza néha a játékélményt, aki káromkodni akar megtalálja hozzá a megfelelő karaktereket (Igaz ezzel kicsit kreativitásra ösztönöz az EA de hát néha valami jóság csurran csöppen...még ha nagyonnnemakarják akkoris :D) -
#19646 nem inkább valami Halálcsillag? :D