26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Ez is igaz. :)

Pra: a burzsuj mindenedet! :)
  • Pra
    Megnéztem az item history-t...
    11715Bf-et költöttem el :D
  • Narxis
    Jah, de szerintem az EA és a 3 szolgáltató azon is össze tud veszni, hogy mennyit pénzt kapjanak ők és mennyit az EA. :D
  • tevel
    A minecraftot egy kicsit beteges, unalmas játéknak tartottam, ami a 266MHz MMX-en is elfut Win 3.11 alatt.
    Amíg meg nem láttam ezt:
    http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs
    Egy ilyet mennyi idő alatt épített fel? :D
  • davis98
    A medálok nagyon jól néznek ki ! Én először azt hittem , hogy mindkét oldalon, csak 1-1 hero kap majd medált...de legnagyobb örömömre tévedtem :D
  • CAC
    Szerintem ez azért nagy eséllyel maga után vonja, hogy lesz lehetőség az sms payment-re tőlünk is.
    Az sms árának egy része a honi szolgáltatóhoz megy, a nagy része pedig az EA-hoz. Tehát mindkét érintett profitálni fog belőle. Kvázi nem jut eszembe olyan ellenérv, ami a szolgáltatás bevezetése ellen szólna. Az euro övezet hiánya, már nem játszik ugyebár.
  • tomonor
    Csekkoljátok a My Stuff részt az oldalon, ugyanis kijött a rewards rendszer a medálokkal. :3
  • tomonor
    senki sem mondta hogy lesz BFH-ban, csak annyit említettek, hogy a szolgáltató amit az EA használsz az mostantól támogatni fogja az országunkat is.
  • CAC
    Egyébként ez a BFplay4free stuff már játszható?

Én akkor térek majd vissza, ha lesz sms payment hazánkban. Mivel beharangozták már a dolgot, szerintem nem kell sokat várnom már.
  • HunTatyi
    az azért úgy nem igaz h kevesen játszák... persze vannak akik abbahagyták, de melletük új játékosok is jelen vannak és van egy-két visszatérő arc is... inkább csak ezt a topicot látogatják kevesebben szerintem :)

ui.: tud vki. vmit. a P4F medálokról?
  • tomonor
    én már csak néha bfh-zok, nagyrészt a Minecraftot tolom.
  • Zero07
    meg egy nagy frászt
  • Narxis
    Jah, mindenki BFplay4free-vel tolja.
  • tevel
    Elég kihalt ez a topic, ilyen kevesen játszanak már BFH-t?
  • roland4
    itt a kép mert úgy látom hogy ezeket nem mutatja: katt
  • roland4
  • roland4
  • roland4
  • roland4
    ezt miért csinálja?
  • tomonor
    most is frissítik, szal király. Ráadásul meg: http://battlefieldheroes.wikia.com/wiki/Forum_Regulars

:D
  • Wanndris
    Szerintetek mennyire jó az új BFH Wiki? Mennyire használható, vagy mennyire igaz amit itt írnak? ITT
  • davis98
    Faja !!!
  • Zero07
    vol5 :D
  • Zero07
    anti-biotikum vol4 (Montage) [Watch it in HD!]
  • Elektrofrombc2
    gáááz...xD
  • SzLehel
    a royal oldal már tervezi az új coke zero widgetet,amit odadobnak neked,és addig szórakozol vele,amíg le tudnak lőni >.>
  • tomonor
    neeem, ki akart futni a szénsav D:
  • Zero07
    mert akkora poén ez a videó, ahogy ilyen látványosan szenvedsz vele roflxD
    na meg 1:43-nál, mint amikor a kisgyerek erőlködik a wc-n mikor pottyantani akar xDD
  • Vaxi
    ezt minek töltötted fel ? :D
  • tomonor
    hát kösz hogy növeled a nézettségem
  • Zero07

LOOL
  • CAC
    Gondolom vár valami választ ezekre a hp anomáliákra.
    Nekem van egy ötletem/véleményem, de addig megtartom magamnak, amíg nem láttam a videót. :)
  • Elektrofrombc2
    Az ilyenre kell valamit mondani?
  • CAC
    Maximális riszpekt, de eddig elég fura dolgokat említettél. A többiek már említették a videót. A CoH-os topikban van egy szállóige, miszerint replayt, vagy meg sem történt...szóval kérlek, legközelebb prezentálj majd valamit, mert így nehéz bármi konkrétumot mondani.
  • reywind
    Érdekes ez a játék.
    Igazán jót ritkán tudok játszani.
    Ha jó vagyok gyakran előfordul, hogy a játék felénél egyszerűen lefagy a program.
    Vagy ami jellemzőbb: hiába lövök nincs sebzés (tudom pocket lost, persze...), ellenfél 3 lövéssel lelő vagy ellenfél infinit hp-val rendelkezik. A vicces az, hogy az úgynevezett "pocket lost" mindig csak és egyazon karakterek ellen fordul elő állandóan... ez egy picit gyanús...
  • reywind
    valamint ugyanott solder 190 bp, nem gyógyított magán, utána odajött és 3 lövés voltam neki...
  • reywind
    haha most is érdekes momentum, hasonló az előzőhöz, commandoba, ami már sebesült volt 140 hp-t lőttem és elmenekült...
  • davis98
    Nem....
  • Jude666
    létezik működő báttlfándsz csít?
  • reywind
    gunner-t lőttem soldier-el
    összessen sebeztem bele annyit...
    ezzel szemben ő engem kb annyi idő alatt szedett le, amig belenyomtam 70-et (ezalatt sebzett 170-et belém)