26731
Battlefield Heroes
-
CAC #19805 Ez is igaz. :)
Pra: a burzsuj mindenedet! :) -
#19804 Megnéztem az item history-t...
11715Bf-et költöttem el :D -
#19803 Jah, de szerintem az EA és a 3 szolgáltató azon is össze tud veszni, hogy mennyit pénzt kapjanak ők és mennyit az EA. :D -
tevel #19802 A minecraftot egy kicsit beteges, unalmas játéknak tartottam, ami a 266MHz MMX-en is elfut Win 3.11 alatt.
Amíg meg nem láttam ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs
Egy ilyet mennyi idő alatt épített fel? :D -
#19801 A medálok nagyon jól néznek ki ! Én először azt hittem , hogy mindkét oldalon, csak 1-1 hero kap majd medált...de legnagyobb örömömre tévedtem :D -
CAC #19800 Szerintem ez azért nagy eséllyel maga után vonja, hogy lesz lehetőség az sms payment-re tőlünk is.
Az sms árának egy része a honi szolgáltatóhoz megy, a nagy része pedig az EA-hoz. Tehát mindkét érintett profitálni fog belőle. Kvázi nem jut eszembe olyan ellenérv, ami a szolgáltatás bevezetése ellen szólna. Az euro övezet hiánya, már nem játszik ugyebár. -
tomonor #19799 Csekkoljátok a My Stuff részt az oldalon, ugyanis kijött a rewards rendszer a medálokkal. :3 -
tomonor #19798 senki sem mondta hogy lesz BFH-ban, csak annyit említettek, hogy a szolgáltató amit az EA használsz az mostantól támogatni fogja az országunkat is. -
CAC #19797 Egyébként ez a BFplay4free stuff már játszható?
Én akkor térek majd vissza, ha lesz sms payment hazánkban. Mivel beharangozták már a dolgot, szerintem nem kell sokat várnom már. -
#19796 az azért úgy nem igaz h kevesen játszák... persze vannak akik abbahagyták, de melletük új játékosok is jelen vannak és van egy-két visszatérő arc is... inkább csak ezt a topicot látogatják kevesebben szerintem :)
ui.: tud vki. vmit. a P4F medálokról? -
tomonor #19795 én már csak néha bfh-zok, nagyrészt a Minecraftot tolom. -
#19794 meg egy nagy frászt -
#19793 Jah, mindenki BFplay4free-vel tolja. -
tevel #19792 Elég kihalt ez a topic, ilyen kevesen játszanak már BFH-t? -
#19791 itt a kép mert úgy látom hogy ezeket nem mutatja: katt -
#19790 -
#19789 -
#19788 -
#19787 ezt miért csinálja? -
tomonor #19786 most is frissítik, szal király. Ráadásul meg: http://battlefieldheroes.wikia.com/wiki/Forum_Regulars
:D -
#19785 Szerintetek mennyire jó az új BFH Wiki? Mennyire használható, vagy mennyire igaz amit itt írnak? ITT -
#19784 Faja !!! -
#19783 vol5 :D -
#19782 anti-biotikum vol4 (Montage) [Watch it in HD!]
-
#19781 gáááz...xD -
#19780 a royal oldal már tervezi az új coke zero widgetet,amit odadobnak neked,és addig szórakozol vele,amíg le tudnak lőni >.> -
tomonor #19779 neeem, ki akart futni a szénsav D: -
#19778 mert akkora poén ez a videó, ahogy ilyen látványosan szenvedsz vele roflxD
na meg 1:43-nál, mint amikor a kisgyerek erőlködik a wc-n mikor pottyantani akar xDD -
#19777 ezt minek töltötted fel ? :D -
tomonor #19776 hát kösz hogy növeled a nézettségem -
LOOL -
CAC #19774 Gondolom vár valami választ ezekre a hp anomáliákra.
Nekem van egy ötletem/véleményem, de addig megtartom magamnak, amíg nem láttam a videót. :) -
#19773 Az ilyenre kell valamit mondani? -
CAC #19772 Maximális riszpekt, de eddig elég fura dolgokat említettél. A többiek már említették a videót. A CoH-os topikban van egy szállóige, miszerint replayt, vagy meg sem történt...szóval kérlek, legközelebb prezentálj majd valamit, mert így nehéz bármi konkrétumot mondani. -
reywind #19771 Érdekes ez a játék.
Igazán jót ritkán tudok játszani.
Ha jó vagyok gyakran előfordul, hogy a játék felénél egyszerűen lefagy a program.
Vagy ami jellemzőbb: hiába lövök nincs sebzés (tudom pocket lost, persze...), ellenfél 3 lövéssel lelő vagy ellenfél infinit hp-val rendelkezik. A vicces az, hogy az úgynevezett "pocket lost" mindig csak és egyazon karakterek ellen fordul elő állandóan... ez egy picit gyanús... -
reywind #19770 valamint ugyanott solder 190 bp, nem gyógyított magán, utána odajött és 3 lövés voltam neki... -
reywind #19769 haha most is érdekes momentum, hasonló az előzőhöz, commandoba, ami már sebesült volt 140 hp-t lőttem és elmenekült... -
#19768 Nem.... -
Jude666 #19767 létezik működő báttlfándsz csít? -
reywind #19766 gunner-t lőttem soldier-el
összessen sebeztem bele annyit...
ezzel szemben ő engem kb annyi idő alatt szedett le, amig belenyomtam 70-et (ezalatt sebzett 170-et belém)