26731
Battlefield Heroes
  • phiton
    http://www.battlefield.hu/content/2011/07/01/BFH_2_eves_a_Heroes
  • davis98
    Jah, most látom, a falábú :D Az jól néz ki :D
  • davis98
    Az nekem is jól jönne , amúgy melyik, az amelyik falábú vagy a sima kalóz cipő ? :D
  • Zero07
    Add oda a bankkártyád az EA-nek és kapsz! :D
  • Pra
    élek :)
    Heti pár órát még tolom a heroest
  • Zero07
    Gránát,gránát,gránát, végre fullos a soldierem! :D
    @Pra:Lol, te még élsz? :D (Nagyon el vagy tűnve :/)
  • Pra
    vettem kincsesládát, és adott kalóz lábat :D
    jó döntés volt!
  • byzhouse
    basszus tényleg hero slot. KÉREM VISSZA A BF-et! :|
  • tomonor
    én egy új hero slotot vettem az új royal gunneremnek :3

Könnyű vp, itt jövök!
  • byzhouse
    eddigi ajándék bf-et mindig supplyra költöttem,de tonic,stylish =( szomorú
  • tomonor
    Látom a szintet azért te is adod.
  • Sir Cryalot
    miféle szellemi degeneráció mehetett itt húszezer hsz-en keresztül belegondolni is degeneráló.
  • Narxis
    Azért mert kellemesebb ha minden szó magyar.
  • tomonor
    log off / on
  • byzhouse
    nem írta jóvá a pontokat
  • tomonor
    Mi a rákot vegyek xD
  • tomonor
    Apropó, csekkoljátok a rewards-ot. Épp most kaptunk egy csomó új dolgot a BFH 2.-ik szülinapja alkalmából, beleértve 2x77 battlefunds-ot, 2x25 festive flares
    2x 7 napos mesztelen láb item
    2x 7 napos topless item
    2x örök party sapó
  • Zero07
    És minek? A battlefunds részleg magyarul van, nem mondhatod, hogy nem tudod, hogy kell vásárolni.A Heroic Momentshez, meg a statok böngészéséhez meg hihetetlen fölösleges. Meg amúgy is ezt a játékot nem 5 évesek játsszák, hanem jóval idősebbek, akiknek van már valamekkora angol tudása.
  • davis98
    Mondjuk az is igaz :)
  • Narxis
    De kéne.
  • tomonor
    na nem mintha kéne.
  • davis98
    :(
  • tomonor
    új patch, multilanguage support. Nincs magyar.
  • tevel
    Amikor most megváltoztattam a jelszavamat, senki sem kért Email-en megerősítést. Egyszerűen nyugtázták.
  • tomonor
    Jézus! :O
  • Vaxi
  • Gyuszopapa
    Az EA kérte hogy változtassam meg a jelszavamat,gondolom azért mert BFH béta óta ugyanaz az email címem nálluk.Mondjuk hiába tudja valaki a email címem és a jelszavamat max. csak ki be lép a játékokba mert jelszavat változtatni nem tud csak ha be tud lépni az email címemre,annak a jelszavát pedig az EA nem tudja tehát akkor szart se értek vele.
  • tevel
    Lehet, hogy ismert 6 kódot, a többi meg csak jól kivitelezett illúzió volt. :D
  • tomonor
    Ha nem a saját szememmel láttam volna Livestreamen, akkor már rég abbahagytam volna a vitatkozást.
  • Vaxi
    leszel szíves megnézni a wikipedia cikkét a kódolásról :)
  • Elektrofrombc2
    ne offolj kakaóscsiga xD
  • Lupous
    De régen volt itt élet :D...jó ezt látni :D
  • CAC
    Én meg azt mondom, hogy vannak a tények, meg van a "messziről jött ember azt mond, amit akar". ;)
  • tomonor
    köbö 6 accot mutatott amibe rögtön be tudott lépni, szal én nem kételkedem benne.
  • Vaxi
    fogjátok fel kérlek, hogy az md5-öt NEM lehet visszafejteni.
    vagy brute force módszerrel szedték össze a jelszavakat, vagy az EA nem titkosította őket.
  • CAC
    Ez kb kizárt. Ha tudsz adni egy pontos linket, akkor lecsekkolhatom.

Node, ha fent volt a visszafejtett verzió (de ugyebár nem), akkor minek kellett xsear-nek visszafejtenie?

Szóval valami itt nem stimmel. Vagy az EA vétett oltári nagy hibát, és nem használt MD5-öt, vagy csak a visszafejtetlen hash került ki.
  • byzhouse
    neten fent volt a visszafejtett változat
  • Vaxi
    :ASD:ASD:ASD:D:AS:DD:D:DAS:D
    ha sötét vagy valamihez, akkor inkább maradj csendben :DD
  • CAC
    :)
    Én nem. Ellenben a "svéd barátod" vagy nagyotmondási diplomával vagy magával a Skynettel rendelkezik.
    A bfh titkosítás (meg kb szinte minden netes technológia) úgynevezett md5 algoritmust használ. Erről csak annyit kell tudni, hogy visszafejthetetlen. Egyedül brute force-szal törhető meg.

Vannak un. md5 adatbázisok, melyekben kis...ja, nem...kurvanagy szerencsével bent lehet az md5-os hash visszafejtése. Ennek az esélye kicsi (ha csak nem az 123456 volt a jelszó).
    Abban az esetben törhető meg 2 perc alatt, ha kb max 4 karakteres csupa kis betűből álló, számot és egyéb jelet nem tartalmazó jelszót használ valaki.

Kicsit olvass utána, mielőtt lehülyézel másokat: http://hu.wikipedia.org/wiki/MD5
    Ezután már csak az órajelenkénti utasítás végrehajtás elméletében és kombinatorikában kell minimálisan képben lenni, és könnyedén ki tudod számolni, hogy mi, mennyi idő.

Házi feladat: mennyi idő alatt tör fel egy 2 magos, 3 Ghz-es cpu, egy 8 számjegyű, kis és nagybetűt, számokat és egyéb írásjeleket (mondjuk 10 különbözőt) tartalmazó md5 hasht?
  • tomonor
    svéd haverom Xsear köbö 2 perc alatt dekódolta a felét, szal hülyeséget írtál :)