26731
Battlefield Heroes
-
#19965 http://www.battlefield.hu/content/2011/07/01/BFH_2_eves_a_Heroes -
#19964 Jah, most látom, a falábú :D Az jól néz ki :D -
#19963 Az nekem is jól jönne , amúgy melyik, az amelyik falábú vagy a sima kalóz cipő ? :D -
#19962 Add oda a bankkártyád az EA-nek és kapsz! :D -
#19961 élek :)
Heti pár órát még tolom a heroest -
#19960 Gránát,gránát,gránát, végre fullos a soldierem! :D
@Pra:Lol, te még élsz? :D (Nagyon el vagy tűnve :/) -
#19959 vettem kincsesládát, és adott kalóz lábat :D
jó döntés volt! -
#19958 basszus tényleg hero slot. KÉREM VISSZA A BF-et! :| -
tomonor #19957 én egy új hero slotot vettem az új royal gunneremnek :3
Könnyű vp, itt jövök! -
#19956 eddigi ajándék bf-et mindig supplyra költöttem,de tonic,stylish =( szomorú -
tomonor #19955 Látom a szintet azért te is adod. -
Sir Cryalot #19954 miféle szellemi degeneráció mehetett itt húszezer hsz-en keresztül belegondolni is degeneráló. -
#19953 Azért mert kellemesebb ha minden szó magyar. -
tomonor #19952 log off / on -
#19951 nem írta jóvá a pontokat -
tomonor #19950 Mi a rákot vegyek xD -
tomonor #19949 Apropó, csekkoljátok a rewards-ot. Épp most kaptunk egy csomó új dolgot a BFH 2.-ik szülinapja alkalmából, beleértve 2x77 battlefunds-ot, 2x25 festive flares
2x 7 napos mesztelen láb item
2x 7 napos topless item
2x örök party sapó -
#19948 És minek? A battlefunds részleg magyarul van, nem mondhatod, hogy nem tudod, hogy kell vásárolni.A Heroic Momentshez, meg a statok böngészéséhez meg hihetetlen fölösleges. Meg amúgy is ezt a játékot nem 5 évesek játsszák, hanem jóval idősebbek, akiknek van már valamekkora angol tudása. -
#19947 Mondjuk az is igaz :) -
#19946 De kéne. -
tomonor #19945 na nem mintha kéne. -
#19944 :( -
tomonor #19943 új patch, multilanguage support. Nincs magyar. -
tevel #19942 Amikor most megváltoztattam a jelszavamat, senki sem kért Email-en megerősítést. Egyszerűen nyugtázták. -
tomonor #19941 Jézus! :O -
#19940 -
Gyuszopapa #19939 Az EA kérte hogy változtassam meg a jelszavamat,gondolom azért mert BFH béta óta ugyanaz az email címem nálluk.Mondjuk hiába tudja valaki a email címem és a jelszavamat max. csak ki be lép a játékokba mert jelszavat változtatni nem tud csak ha be tud lépni az email címemre,annak a jelszavát pedig az EA nem tudja tehát akkor szart se értek vele. -
tevel #19938 Lehet, hogy ismert 6 kódot, a többi meg csak jól kivitelezett illúzió volt. :D -
tomonor #19937 Ha nem a saját szememmel láttam volna Livestreamen, akkor már rég abbahagytam volna a vitatkozást. -
#19936 leszel szíves megnézni a wikipedia cikkét a kódolásról :) -
#19935 ne offolj kakaóscsiga xD -
#19934 De régen volt itt élet :D...jó ezt látni :D -
CAC #19933 Én meg azt mondom, hogy vannak a tények, meg van a "messziről jött ember azt mond, amit akar". ;) -
tomonor #19932 köbö 6 accot mutatott amibe rögtön be tudott lépni, szal én nem kételkedem benne. -
#19931 fogjátok fel kérlek, hogy az md5-öt NEM lehet visszafejteni.
vagy brute force módszerrel szedték össze a jelszavakat, vagy az EA nem titkosította őket. -
CAC #19930 Ez kb kizárt. Ha tudsz adni egy pontos linket, akkor lecsekkolhatom.
Node, ha fent volt a visszafejtett verzió (de ugyebár nem), akkor minek kellett xsear-nek visszafejtenie?
Szóval valami itt nem stimmel. Vagy az EA vétett oltári nagy hibát, és nem használt MD5-öt, vagy csak a visszafejtetlen hash került ki. -
#19929 neten fent volt a visszafejtett változat -
#19928 :ASD:ASD:ASD:D:AS:DD:D:DAS:D
ha sötét vagy valamihez, akkor inkább maradj csendben :DD -
CAC #19927 :)
Én nem. Ellenben a "svéd barátod" vagy nagyotmondási diplomával vagy magával a Skynettel rendelkezik.
A bfh titkosítás (meg kb szinte minden netes technológia) úgynevezett md5 algoritmust használ. Erről csak annyit kell tudni, hogy visszafejthetetlen. Egyedül brute force-szal törhető meg.
Vannak un. md5 adatbázisok, melyekben kis...ja, nem...kurvanagy szerencsével bent lehet az md5-os hash visszafejtése. Ennek az esélye kicsi (ha csak nem az 123456 volt a jelszó).
Abban az esetben törhető meg 2 perc alatt, ha kb max 4 karakteres csupa kis betűből álló, számot és egyéb jelet nem tartalmazó jelszót használ valaki.
Kicsit olvass utána, mielőtt lehülyézel másokat: http://hu.wikipedia.org/wiki/MD5
Ezután már csak az órajelenkénti utasítás végrehajtás elméletében és kombinatorikában kell minimálisan képben lenni, és könnyedén ki tudod számolni, hogy mi, mennyi idő.
Házi feladat: mennyi idő alatt tör fel egy 2 magos, 3 Ghz-es cpu, egy 8 számjegyű, kis és nagybetűt, számokat és egyéb írásjeleket (mondjuk 10 különbözőt) tartalmazó md5 hasht? -
tomonor #19926 svéd haverom Xsear köbö 2 perc alatt dekódolta a felét, szal hülyeséget írtál :)