Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
BattleTag: kabel15#2672
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
-Miért nem érdemes Nyolcadon tankolni?
-Mert a nyolcadi kutas a halál
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
A videó elején és végén az effektek egész jók (Sõt nagyon jók). van egy rész ami nemigazán jön be 1:21 körül indul...(keveset látni :S)
A tartalmi része nos hentnek hent. De kb ennyi (Kb olyan mint amit én csináltam ...mert én is nooboztam a videómnál...bár ne tettem volna 😛 :S)
Szal a nobbhent az nálam is mínusz.
összességében olyan 10/7 ha a nobbhentet nem számolom akkor 10/9 😊
<#worship>#worship>
hhhjjjáááááj de elszoktam a BFH-tól,de sebaj.
A videorol csak annyi,hogy 1-2 ember lezuzva,aztán másik vid. bevágva <#fejvakaras>#fejvakaras>hát most igy erre nemtudok mit mondani...nem akarlak megsérteni,de nekem nem jött be,de van 1-2 jó dolog is.
u.i
"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra."
Tomonortól meg Grr-tõl meg elnézést csak kicsit télleg zabos lettem, mert sok munkám van ebben 😄
Amúgy nem mindenki ott forgat, mert látványtalan az, hogy rank nélküliek hullanak, és nem azért mert nincs a nevük alatt semmi.
Nem attól lesz jó a videó, hogy sok a hent benne.
Sokkal inkább attól, hogy nagyszerû érdekes megoldások vannak benne.
Ami lehet abi, fegyver használat vagy egy nehéz vagy majdnem megoldhatatlan szituáció. Ilyesmi.
Nem kritikának szántam és legkevésbé sem fikázásnak.
Mindenki ott forgat ahol tud. Nyilván a saját halálairól senki nem forgat videót. Ezt értse mindenki úgy ahogy akarja. Ki így ki úgy.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Amúgy meg nem.
We are aware that the EA Gunclub offer has been online recently. Due to the previous issues with this offer, we have been testing its functionality in order to bring the offer back to you early next year. Currently the Heroes offer may still appear on the Gunclub website but it will not be redeemable.
We are sorry for the inconvenience this may have caused you, however if you have noticed, the EA Gunclub team have been hard at work revamping the website.
It is safe to say that the Gunclub Heroes offer will not be back this year unfortunately, but keep an eye out for early next year Wink
AS6T-5XKH-48T6-4TL2