26731
Battlefield Heroes
  • Elektrofrombc2
    Ők nem így működnek :)
  • CAC
    Megnéztem én is.
    Most, hogy látom a "pass"-okat némileg vicces ez az egész. Ezt a titkosítást egy teremnyi számítógépnek kb egy évnyi munkába telik, míg feltöri brute-force-szal...és akkor megvan egy db pass.
  • davis98
    Igen , működik ! :D
  • barmi
    Hopp ! Rosszul látok vagy tányleg működig a BFH ??? :-))))
  • barmi
    Én ha jól emléxem klózed bétás voltam (ezért is kaptam a két plecsimet) de én sem vagyok rajta ezen a listán a minden igaz. De igazából ez a lista mire jó bárkinek? ezen nincs semmi különös. (vagy csak én nem látom a lényeget?)
  • tevel
    Nem kell átfutni, megcsinálja a windows. Ctrl+F
    Ez a tutti. :)

Én sem vagyok rajta, de a bf.hu-n olvastam, hogy csak a Closed Betasokét szivárogtatták ki. Azok meg talán nem is voltak ennyien.
  • davis98
    Ahogy gyorsan át futottam, úgy láttam, hogy az enyém nincs köztük :D:D
  • byzhouse
    jaja
  • Elektrofrombc2
    Ez lenne az? :P
  • Elektrofrombc2
    Én még megvagyok :P
  • tomonor
    én bírom, ugyanis holnap vizsgázok épületszerkezetekből, ma meg egész nap tanultam :D
  • kriszesz
    Szegénykéim... hogy fogjátok kibírni keddig:D én már lassan 5 honapjan em tolom, mert vmiért laggol:D pedig nyomulnék ám jókis golden akammal:D de ahogy elnézem sok accot feltörtek xD lehet enyim is eluszott má xDDDD
  • byzhouse
    lulz most rakta fel az oldalára(újra)
  • Gyuszopapa
    Forrás?Kiváncsi vagyok közte van-e az enyém.
  • byzhouse
    1ik felhasználó kódja: wxùùùùùùùùùù18

vannak ám kódok :D
  • tomonor
    köbö kedd délutánig nem lesz BFH.
  • SzLehel
    töltsd le a secret of the magic crystals-t és mehetsz játszani :P
  • tomonor
    Mióta feltörték a PSN-t, azóta folyamatosan röhögök.

Amúgy meg: https://twitter.com/#!/LulzSec
  • tevel
    Én csak a célt, nem értem, ezen ki fog röhögni? Mert nem túl vicces
  • barmi
    :D bazz, én is tolnám már ! mikor lehet már indulni? :PPP
  • Zero07
    Amikor biztonságos lesz. -,- Öregem te is, hogy pont ezen aggódsz mikor ennyi felhasználó adadtait szivárogtatták ki, meg sorra hackelik a rendszereket.
  • NinjaAssassin
    Mikor lehet majd játszanni?
  • Zero07
    nekem meg most írta Stef, hogy múltkor hallotta, hogy a Biowaret is megakarták támadni
  • barmi
    A múltkor már bezúzták a codemasters szerverét is ha jól emlékszem, ugye? Most meg ez ... Hát mostmár igazán bekaphassák ... :P
  • Gabor113
    Én biztosra mentem, de valószínűleg az is elég.
  • barmi
    Én csak a jelszót változtattam meg, szerintem az is elég,nem ?
  • davis98
    Megvan ! Ezzel sokat segítettél :D Tényleg :D
  • davis98
    Jah tényleg igazad van !!! köszi !!!!!!
  • Gabor113
    Próbálj belépni a play4free-be, ott meg lehet változtatni az emailt, jelszót az egész ea acchoz. Énis most váltottam mind a 2őt.
  • davis98
    Akkor ez mind CB-s acc nem ?
  • davis98
    b@szná meg az a kcsög g3c1 .... :( Már én sem tudom megváltoztatni
  • NinjaAssassin
    Most offline az egész server..:S
  • tomonor
    FIGYELEM! Lulzsec feltörte EA BFH adatbázisát, és kiszivárogtatta az első 550 000 account nevét is jelszavát.

Ha nem szeretnétek az accjaitokat kockáztatni, most megváltoztatjátok a jelszavatokat.

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=245389&page=1
  • barmi
    Hát ja. Nem egy nagy szám az arányom :) de sajnos gyűlölön a sunyi, bújkáló játékosokat. Szemtől szembe szeretem intézni a dolgokat és ez sajnos meg is látszik a statomon, de lesz@rom ! :-) Köszi az tanácsokat, néhány nap múlva beszerzek egy kis battlefundot és akkor veszek cuccokat amiknek hasznát tudom venni a közelharcok során ! köszi még1X !
  • HunTatyi
    +1
    és sztem a BS-t minimum 3 asra érdemes lenne fejlesztened de az 5 szinten lenne a legjobb csak meg kell tanulni jól használni és elég ütőképes képességre teszel szert :)
  • tevel
    A statodból látszik, hogy nem vagy egy bujkálós típus, úgyhogy a pisztolyozás sztem felejtős.
    A hot deals-ből vedd meg a modern soldier gear-t, jár hozzá 110 tonic, 30 nap sarge stamina és 130 bandage, vedd meg mellé örökre a store-ból a steel hand grenade-ot, akkor a 2 gránátos abit rakhatod a BS-re és hajrá...
  • phiton
    http://www.battlefield.hu/content/2011/06/21/BFH_Hosgaleria
  • Zero07
    a majmot nem én ajánlottam én csak válaszoltam a hsz.-edre.és mivel azt írta, hogy ajánljunk neki szettet, amihez fegyver is jár, ezért ajánlottam neki a kirilenkot. :P
  • byzhouse
    nem olvastam el teljesen,de attól még nem kell a Q.Q kirilenko szet+majom ;)
  • Zero07
    te vagy nem tudsz olvasni vagy szövegértésből vagy sz*r.
    olyat kért amilyenhez fegyver is jár, és te egy majomért megvennéd az új cuccokat? LOL, akkor már inkább storeban cask atz a hülye majmot. én egyébként kirilenko setre szavazok.