26731
Battlefield Heroes
  • Zero07
    Hát ne haragudj meg CAC, de szerintem egyáltalán nem lehet találkozni Heroesban csíterekkel (ha igen akkor a szerver kitiltja egyből, már ha védve van, és ahogy elnéztem a karaktereid szerintem csak annyi a probléma, hogy te nem játszol túl jól.Soldiereden 0.9 a K/D, 1189 az ELO, gunnereden 1.0 a K/D és 1205 az ELO. Ez alapján szerintem csak te nem rázódtál vissza a játékba vagy csak nem jönnek a fregek.
  • Elektrofrombc2
    szó szerint
  • tomonor
    Hát tudod mi a helyzet. Van elég tonikod a fullos gunnereden, akkor megállíthatatlan vagy.
  • CAC
    Én gunerrel csakis SR fegyvereket használok, onnét meg nem nagy kunszt eltalálni bárkit is.
  • HunTatyi
    am nem olyan rossz pálya így elsőre... a sok tank ellenére sem
  • davis98
    Kép megnyitása új lapon ;)
  • davis98
    Pár kép az új mapról :D

• Elektrofrombc2
    Hát ha még nem noobozta volna végig az ellent és nem lépett le volna mikor megkérdeztem, hogy hogyan csinált ennyi HP pontot...
  • tomonor
    Nem csaj az, csak annak öltözik. Nos, jelentheted azt a hősét ha nagyon zavar, max törlik. Egy régi bug által van neki annyi pontja.
  • Elektrofrombc2
    Tomonor: Ismered ezt a kockacsajt? Épp játszottam 1 szerveren és meglepően mindig lelőt. Gondoltam megnézem már milyen skilles a csajszi erre látom hogy 26 Hero pointja van. Wtf?!
  • davis98
    Hát Tom, fogadd elismerésem ! Ez a videó valami fantasztikus lett ! Grat !
  • tomonor
    sajna HUD nélküli videókat nem fogadnak el VOTW-ként, ezért nagyítani kellett.
  • HunTatyi
    nekem csak azok a szemcsés nagyítások rontják a videó élvezhetőségét...
    am minden elismerésem ;) :)
  • tomonor
    hát, kinek a pap :3
  • schisdrec
    egyik legjobb amit láttam, ötletes, egyedül a zene zavart, szal levettem a hangot és a bananaphone-t tettem be helyette, rofl.
  • tomonor
    Apropó, kész az új montage-om. Érdemes megnézni.

• schisdrec
    "Kiesett a SHIFT gomb a billentyuzetbol?"

nem esett ki, de a duplavé lehetne érzékenyebb, lassan az egész testsúlyommal kell ránehezedni, hogy történjen valami.

ha meg gunclub se lesz, kénytelen leszek bf nélkül játszani. a gunneremet még így is fel tudom vinni 30-ra, szerencsére.

• tomonor
    Azt is mondták, hogy nem fognak előnyt eladni BF-ért. Hidd el, nem lesz többé gunclub. Legalábbis bfh-ba nem.
  • HunTatyi
    az egy dolog... csak neked ahhoz el is kell találni az ellent h megkapd azokat a kritikálokat... elég ügyesen lehet gunnerrel is mozogni főleg leg it-el azt akkor a lövedékeinek a 40% ha eltalál és akkor cseszheti az uber/super fegyverét ha nem tud vele eltalálni...
    frenzy-nél meg a frenzy is ad annyi kritikált a standard fegyvernek amennyire épp szükség van (bár én egyáltalán nem használok frenzy-t)
    ebből kifolyólag én felelslegesnek találom az uber/super mg-ket...
  • CAC
    Rossz a meglátásod, ugyanis pont, hogy a gunnernél számít leginkább. Minél több az egy adott idő alatt kilőtt lövedékek száma, annál nagyobb a kritikus esélye, s mivel az szuper cuccok nagyobb kritikussal rendelkeznek, ezért ez fontos szempont.
  • byzhouse
    tavaly mondták,hogy lesznek idén is
  • tomonor
    Soha többé nem lesz gunclub.
  • HunTatyi
    "egy stefan marhatrágyája névre hallgató rakás szart"

ez mekkora xD
  • HunTatyi
    hát gunner-nél az én meglátásom szerint teljesen felesleges az uber/super MG meg rpg is (még + golyóbisokat sem ad)
    soldier-nél/mandónál a lr pisztolynál már jobban számít h uber/super v sima, smg-nél talán csak a +5 golyóval ér vmi.vel többet, míg sniper-nél meg nem mondom mivel mind2 fajtával a lehető legkancsalabb vagyok :D:D

shotgun?? hmm... passz... azt csak fun-olásra használok, nem tom van e különbség a 2 fajta között
  • byzhouse
    alap fegyverek nem sokkal rosszabbak az übernél
  • Smithwarden
    Kiesett a SHIFT gomb a billentyuzetbol?
  • schisdrec
    egyébként nincs valakinek már valami infója gunclubról? tavaly azt mondják, hogy a "következő évben elérhető lesz", lehet hogy nem így, szóról szóra, én a csekély angoltudásommal ezt szűrtem ki belőle. mások azt mondják, soha többé nem lesz offer. mások azt mondják, hogy amikor kijön a mittoménhányadik battlefield, visszajön a heroesos offer is.
    valaki akkor tegyen már rendet a fejemben, mert nem tudom, kinek higgyek, normális fegyverek nélkül egy olyan játszma, ahol 1000 pontnál többet kapok (meg nyolc halálnál kevesebbet), szinte lehetetlen.
  • schisdrec
    új vagyok ezen a fórumon, sziasztok!
    aktiváltam három accomon a születésnapi cuccokat, a meztelenség egy nagy baromság, a sapesz nagyon zavart, egyedül a 154 bf-nek örültem, mivel nem tehetem meg, hogy vásároljak egy nagy adagot belőle... pedig lenne mit.
    lvl19 gunneremnek a lopott cheeser mellé vettem egy alap wolfgangot, nagyon bejött, régebben csak vp-ért tudtam megvásárolni.
    lvl10 soldiernek vettem alap handcannont, sajnos neki ez az egyetlen fegyvere az alap csúzlik mellett, ha visszatérne a gunclub offer, vennék neki egy typewriter, gránátot, meg unlimited emoteot.
    illetve van még egy lvl 6-os soldierem, gunclub nélkül, neki szeretnék venni lopott ak-t pár napra, meg vp-ért super handcannont, gránátot, így végre én is megtapasztalhatnám, milyen érzés lehet így játszani. über/super fegyót egyszer fogott egy commando karakterem a kezében, egy stefan marhatrágyája névre hallgató rakás szart, de sebzésben nem volt eltérés, néhány golyóval többet kaptam, de az se igazán ért valamit, közelre meg nem lövöldözök vele, távcsővel az én alacsony egérérzékenységemmel lehetetlen vele így küzdeni, távcső nélkül sem tudok célozni, bár youtube videóból már láttam olyat, hogy távcső nélkül lőtte főbe a tőle 5 méterre állót a srác. lol.
  • davis98
    Én is örülök ! :D
  • Narxis
    yeaaaaaaaah
  • davis98
    Csak megsúgom....Holnap LEHET, nem biztos.... Golden fegyverek lesznek a deal of the day - ben ;)
  • barmi
    Hétvégén voltam egy only vv szerón ahonnan kb. két percenként bannolta a mocskos geci csalókat a punkbuster ... ( remélem jó sok játék volt a account-jukon és így bukták mindet ! )
  • Smithwarden
    Mindenhol vannak csalok.
    Nem lehet kiszurni oket teljesen, nincs olyan megoldas / anticheat es valoszinu nem is lesz.
  • Narxis
    Nem a francokat, ha nem is gyakran de pár hete Karkandon olyan aimos volt az egyik srác mint a ház. :D Rohadna meg az ilyen és nem haluztam vagy azért mondom mert engem lelőtt, felment az egyik ház tetejére és onnan mindenkit leszedett, asszam assault volt, folyamatosan pörgött a fegyvere, admin persze nem volt...
  • Elektrofrombc2
    nem, P4F-ben egyáltalán nincsennek csalók
  • CAC
    Ez a "Lehet," bem tudom hogy került oda...biztos félbeszakították a kis gondolataim. :)
  • CAC
    :(
    Ennek nem örülök! Volt pár vitás helyzet, de ráfogtam arra, hogy kijöttem a gyakorlatból. Akkor ezek szerint más volt a gond.

Tudjátok mi a fura? Miért csalnak egyesek, ha kb szerintem semmi játékélményt nem kapnak így? Pl anno saját kútfőből rájöttem, hogy lehet hexa editorral átírni a Wizardry 7-ben a mentett állásokat. Az összes karakterem bármely értékét fel tudtam húzni, és bármilyen fegyvert be tudtam hekkelni magamnak. Innét kezdve kb semmi örömöm nem volt a játékban, mert a szintlépésekkor nem érdekelt a plsuz tulajdonságpont; az újonnan talált fegyverek sem hoztak lázba, mert már megvolt a legjobb.

Szóval mi a fene jó abban, ha célzás nélkül eltalálsz mindenkit, kihívás nélkül le tudsz lőn bárkit?

Bfp4f-nél mi a helyzet? Lehet, ott is vannak csalók? Mert ha nem, akkor kipróbálnám.
  • jugen
    És sajnos szinte mindenhol vannak csalók...
  • Narxis
    Jaja, én is ezt vettem észre.
  • CAC
    Most kicsit elkezdtem megint játszani a BFH-val (a szülinapos promó miatt). Hétvégén nagyon sok üres szerverrel találkoztam. Csak az én érzésem, hogy kevesebben játszanak vele?

Mire lesz magyar sms payment, már nem lesz senki. :(