26731
Battlefield Heroes
-
#20045 Vagy, választható lenne, mint BF4FREE-ben, hogy alap béz, vagy csatába rakjon. Máris sokkal fincsibb lenne. -
tomonor #20044 Vannak hibái. Ha az egyik oldal megszerzi airfield-et, onnantól ha nincs csapatmunka, a másik fél nem jut tovább. Kéne repcsi vagy híd a legvégére, amivel át tudsz menni (úszáson kívűl), így érdekesebbre fordítva a meccs menetét. -
#20043 Igen, egyik lejobb pálya szerintem. Legalábbis a járműves pályák közül. -
#20042 Viszont qrva jól sikerült szerintem. Nekem legalábbis tetszik. -
tomonor #20041 De, Wake Island, viszont nem lesz több map port. Ezt azért csinálták, mert most volt 2-éves BFH, és ez a nosztalgia ajándék. -
barmi #20040
Tegnap játszottam kicsit ezen az új mapon, szerintem nem rossz :-)
vannak benne érdekes helyek, dombok, gödrök, falak, stb . :D
Ez amúgy nem a BF2-es Vék Izland mapp akar lenni BFH kivitelben?
Hamburger Hill is jó lenne BFH-ba ha már visszanyúlnak a srácok néhány map erejéig, vagy egy Karkand!
Nekem mindenesetre tecccik ! :-) -
#20039 Majd megpróbáljuk. -
tomonor #20038 Kreáltam új videót. Nem biztos hogy érteni fogjátok mondjuk.
-
tomonor #20037 Csak egyszer kell megjegyezni végülis. -
#20036 Így szebb. Akit érdekel úgy is ráviszi az egeret. :p -
#20035 Mit tudhat a "winter camo M21", vagy a "Pilfered SVD"? Legalábbis, az M95, és a tier1 elite M21-hez képest? -
#20034 Csak azt nem értem, hogy miért nem írja bele a nevét :D -
#20033 Tetszik az uj logod. -
#20032 Meg. -
#20031 Rég voltam már BFH-n, a BFP4F-s medálokat megkaptátok már? -
#20030 perfect -
barmi #20029 téháiksz! erre voltam kiv. ! ; ) (meg is vettem az ak-t! a séf ajánlatában most "csak" 840 bf :-) ) -
tomonor #20028 Normál fegyók és über fegyókat különböztetünk meg. Az übereknek nagyobb a crittelési esélye, és van bennük extra lőszer. A normál fegyók közé soroljuk a kezdő sima fegyókat, a lopott variánsaikat illetve a Stylish fegyókat. Az összes többi über, vagy überek reskinjei, magyarán nem fognak többet tudni, csak máshogy néznek ki. Az AK és az M16 pedig dettó ugyanaz, csak az egyik nat oldalé, a másik meg a royaloké. -
#20027 vehetsz natnak m16-ot,de az drágább.az ereje viszont ugyanakkora mint az ak-nak. -
barmi #20026 ööööö, oké. natnak ak74 van akcióba de attól még veletek m16-ot is, nem? (nem akciósan) Arra lennék kiváncsi hogy melyik a jobb ! kápís? -
#20025 A natnak az Ak, a royalnak meg az m16...ha natnak akarod, akkor az akt vedd meg, mert csak az van akcióban. -
#20024 Ha nat-nak veszed, próbáld megvenni az M16-t ebben az akkkcijóban, és ha sikerül, akkor jelezd a BH adminoknak. -
barmi #20023 na, akkor most melyik a jobb stuki? m16 or ak74? -
tomonor #20022 Nincs annyi pénzetek :3 -
#20021 Támogatom. -
#20020 ebből lehetne csinálni egy "szivassuk meg Tomonort" videót,abból állna,hogy mindig lopott m16-al vagy ak-val valaki elkezdeni lőni mögötte :D -
tomonor #20019 Utálom a lopott fegyókat, mindig megtéveszt, és ha mögöttem kezd el lőni egy nat vele, természetesen az első dolgom reflexből megnyomni a BS gombot feleslegesen -_- -
#20018 Akkor AK :D -
barmi #20017 nat -
#20016 attól függ royal vagy nat soldiernek akarod-e venni :D -
barmi #20015 most 840 bf az m16-os ! szerintetek m16 vagy inkább ak74 ? -
CAC #20014 Már miért haragudnék?
De ahogy látod a többieknek is hasonló a tapasztalatuk. Nem sokkal miután elkezdtem játszani a játékkal, postoltam az ea-nak a gerasniper-es videót, amin egyértelműen csalt. Rá egy évre rákerestem...még mindig aktív a hős. Pedig rajtam kívül vagy többen is írták neki, hogy fel lett jelentve jól.
Namármost nem akarom elvenni a frissen megjött játékkedvem azzal, hogy rákeresek, és kiderül, hogy a mai napig nem lett banolva.
Btw úgy tudom magyar. -
tomonor #20013 Jah de, amúgy keresi, sőt érzékeli őket, legalábbis a legtöbbet. Sajna van olyan, hogy fizetett hack, ami nagyjából annyit tesz, hogy karban tartják, és ha egyszer észleli a pb azt, akkor átalakítják úgy, hogy ne észlelje. -
tomonor #20012 pb-t nem patchelik. -
#20011 Mondjuk talán azért, mert a Punkbuster még béta (lol?).De hogy most jött ez a Wicked Wake remélem az aimos "mesterlövészek" átmennek oda, mert ott kilométer hosszú nyílt terepek vannak. -
barmi #20010 ne viccelj ... Csurig van csalókkal ez a játék sajnos ... nincs olyan nap hogy ne látnék pb által bannolt lámákat csapatostul ... sajnos egyre szánalmasabb a helyzet . pl most volt nemrég pecs (talán 2 napja) de ez sem változtatott semmit ezen az arányon. Már aznap láttam vagy 3 bannolt lámát only vv szerveren (csak az a baj hogy mire a szerver kivágta őket már széthenteltek minket a nyomorékok az aimjukkal, kaptam vagy 10 halált tőlük,de én persze egyiket sem tudtam még csak megizzasztani sem ... bosszankodtam is rendesen, erre jön a piros írás hogy a pb kivágta a csalókat ... na bazz, csak már kicsit késő volt ... nem értem miért nem ellenőrzi a pb őket még mielőtt elkezdenének játszani ? Ez a megoldás tiszta győkér szerintem ... -
tomonor #20009 Ha minden másodpercben, miután előbújsz a kerítés mögül és instant headshotokat kapsz, akkor hidd el, észre fogod venni. -
#20008 Én nem. :D De soldierrel és gunnerrel nem észrevehető. :P Nekem. :D -
#20007 Mandózol te? -
tomonor #20006 De, lehet sajna.