26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    én most próbálom, de kicsit gondban vagyok... Az a kérdésem, hogy az operátor száma után hagyjak szóközt, vagy ne.

Szal "20 987654" vagy "20987654"? A példa azt mutatja, hogy kéne kihagyni, de biztosra akarok menni.
  • HunTatyi
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=250346

x"D
  • byzhouse
    már senki nem játszik vele
  • Wanndris
    Van SMS fizetési opció Magyarországon is mostantól, működik, van aki már vett is vele :)
  • Smithwarden
    Kicsit OFF, mert ugye ez meg csak nem is FPS/TPS lesz, de megis elsore olyan mintha Heroes stilusu strategia lenne.
    Raadasul ez is "free2play" es netes jatek.

• barmi
    Igen! méghozzá szoldzsör :D ! Nem ismerem a gunnerek abijainak pontos nevét , sorry.
  • tomonor
    biztos hogy te evilági vagy?
  • barmi
    téháiksz !
  • Fabio Capello
    katt
  • barmi
    mi a tokom az a keg? 0.o
  • Narxis
    Én nem használok keg-et.
  • tevel
    Ritka az a gunneres, amelyik nem használ keg-et.
    Tippelhetek az abi beállításra: 5 shield, 5 FF, 5 legit, 1 ieg.?
  • barmi
    A soldier anyag nekem kimondottan tetszik! ( a többi kasztot nem igazán szeretem, nem tudom miért :-)) Jó lenne egyszer együtt gamelni national oldalon soldierként mondjuk egy only vv szerveren ! (meggyújtanánk néhány gunner segget ! :D)
  • Elektrofrombc2
    Még jó multkor felvettem néhány jelenetet a játékmenetemből... Nézzétek meg ha unatkoztok :P Van még néhány a feltöltött videóim közül.

Gunner:

Soldier:

Ennél megjegyezném, hogy furcsa visszanéznem a régebbi videómat mert látszik, hogy próbáltam taktikázgatni, bújdosni stb (mint pl 01:20-nál, mármint rosszabbul is járhattam volna :D). Az igazság az, hogy egyrészt elszomorít, mert most látom, hogy mennyire kijöttem a formámból. :D Na nem mintha mostanaba milyen sokat Soldiereztem volna...

Commando:

No de amúgy ezek az anyagok 2 nap alatt lettek felvéve, szóval nem kell nem tudom mit várni :D
  • tomonor
    Bár tagadják, ám marketing szempontjából megéri nekik, hogy vannak csalóik, ugyanis ők is potenciális játékosok; rossz reklám is reklám.
  • Smithwarden
    "100% csítermentes tudna lenni a multiplayer"
    Ilyen multis jatek nem letezik sajnos.

"így sokkal több pénz folyna be a kasszájukba"
    Abbol is jon be penz nekik rendesen, hogy idonkent kibannoljak a "penzes" csalokat es azok vesznek uj jatekot/accot/cuccokat, hogy tovabb csalhassanak masik karival.
    Jo uzlet ez is.

"dehát így, ebben a formában nem érdemes multiplayer játékot venni"
    Ha csalomentes multi jatekot akarsz, akkor tenyleg ne vegyel jatekot, mert ilyen nincs es valoszinu nem is lesz.
    Es kb olyan minthogy a bunozest sem tudjak teljesen megszuntetni, mert logikusan a bonozok mindig egy lepessel a rendorok elott jarnak.
    (Kiveve ha megsegit minket Tom Cruise a Precogokkal.)
  • schisdrec
    tökéletesen igazad van.
    bár ez nem ide tartozik, de összesen kb. 15 játékkal játszottam életemben (nem, az aknakeresőt nem számoltam bele), ezek közül mindössze kettő van meg eredetiben, egyszerűen nincs pénzem 10.000 ft-os dolgokra, amikkel max. 7 napig játszok intenzíven, utána dobom a kukába. a kiadóknak/fejlesztőknek rá kéne jönniük, hogy szarjátékokat meg klónokat nem tudnak drágán eladni. az ea is mit csinál tulajdonképp? nagyjából semmit. kiadják ugyanazt a játékot más köntösben, más cukormázzal. undorító.
  • Narxis
    Abszolút egyetértek!
  • Ibuki
    Teljesen egyet értek veled.
  • CAC
    Egyet kell, hogy értsek.
  • barmi
    Ez a gerasniper is egy retardált láma lehet aki ebben a játékban éli ki magát mert a valódi világban egy visszamard szánalmas csökevény parazita ... Az ilyen nap mint nap előforduló hányadék lények miatt fogom szerintem ismét abbahagyni ezt a játékot pedig nem lenne ez rossz ha tennének is ellenük valamit ha már egyszer veszi az ember a fáradtságot és bejelenti a cinkelést ... EA is egy szánalom hogy ilyen nyugodtan tűri ezt az egészet . Sokkal több ember venne eredeti játékot ha 100% csítermentes tudna lenni a multiplayer és így sokkal több pénz folyna be a kasszájukba dehát így, ebben a formában nem érdemes multiplayer játékot venni... inkább marad a warez, a szingült végigjátszom (tök ingyen) aztán mehet a levesbe az egész (pedig ha árulnának úgy játékot hogy csak a szingül kampány lenne játszható és a multi ki lenne belőle iktatva mondjuk fele annyi pénzért akkor áldozna rá az ember merthát annyit megérne némelyik játék szingüljeés akkor mégis hozzájárul az ember a fejlesztők munkájához dehát ez sem így van sajnos). Nem a warezt kellene ilyen nagy hévvel üldözni és leézni hanem az olyan embereket (és nem hiszem el hogy nem lehetne őket megtalálni mert ez óriási mellébeszélés, kamu, szánalom ár megint...) akik ezeket a punbusterproof csíteket csináják . Szerintem ha ez nem lenne és a multiplayer "tiszta" lenne akkor sokkal több ember vásárolna eredeti játékot (pl. kizárólag a multiplayer miatt) ! Dehát mindenki s@rik a multiplayer társadalom fejére. Egy a lényeg : ne warezoljál mert az roppant csúnya dolog ! ... nevetséges. Ez az én véleményem erről az egészről.
  • barmi
    Nem érdekel. Remélem van egy csomó Battlefund-ja az accountján és azokat bukja a kis köcsök csaló láma ... Ha BANánt kap a seggébe akkor nekem már megérte ( jól kiröhögöm hogy mindent kezdhet elölről) ! Egyszerűen úúútálom az ilyen szánalom férgeket ...
  • CAC
    Egy nagy büdös lópikulát csinál az EA bármit is. Ez a gerasniper nevű féreg 10 hónapja csal gátlástalanul, mindenféle retorzió nélkül.
    Rengeteg reportot kapott már, mégis le sem szarja az EA. Az alábbi adatok alapján még egy értelmi fogyatékos idióta is belátja, mindenféle bizonyító videó nélkül is, hogy csal:

11758 kill ebből 10755 headshot (!!!), valamint 2537 blind fire (!!!). Ez utóbbi annyit tesz, hogy 2537 láthatatlan commandot lőtt lett..többek között engem is jó párszor.

Ha valakinek van egy kis ideje, indítson már egy szavazást a bf.com-on, hogy bannolják végre ezt fost.
  • tomonor
    hidd el, ha arra van pénze, akkor undetected hack-re is van, illetve arra hogy visszajöjjön full BF gearben, és csak a szintjét veszítse el lényegében.
  • davis98
    +1 xDxD
  • Ibuki
    Ja az jó lenne,ha felrobbannának ezek a szemetek
  • barmi
    Megnéztem az összes katonáját ennek a gyereknek és elég vicces ... az összes katonája csaló és van neki vagy 7 db. Mindegyik felöltöztetve mint egy köcsög madárijesztő ... remélem már nem sokáig trolloskodik az only vv szerókon mert már nagyon tele van a f...om vele.
  • barmi
    igen, egy olyan motor f@sza lenne amire ha felül egy csíter egyből felrobban :DDD Csak néznének hogy ez most WTF ??? LOOOOOOL :-)))
  • Ibuki
    Tomonor nekem tetszik ez a videód is. Szerintem vicces
  • Ibuki
    Hidd el én is így vagyok vele,de sajnos nem lehet mit tenni!Ha ilyen hülye hackerekkel és cheaterekkel találkozok,egyszerre felforr az agyvízem!
    De azért jó lenne egy oldalkocsis motor, nem?
  • tomonor
    fog, de csak hónapokon belül.
  • barmi
    én annak örülnék a legjobban ha ez sok szarházi qrva csíter már eltakarodna ebből a játékból örökre mert nincs olyan nap hogy ne találkozzak 3-4 ilyen szarházival mint pl ez az [Imp4ct]Sh4ckal ...
    Hogy szakadt volna anyjába a feje az ilyen szánalmas nooob lámának .
    A bejelentésnek van egyáltalán valami értelme? Fog történni valami vagy nagy ívben sz@rik az EA az egészre ?
  • HunTatyi
    én egy katonai hőlégballont favorizálnék :D :D
  • Narxis
    Ja az zsír lenne!
  • Ibuki
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én pl nagyon örülnék egy oldalkocsis motornak.Milyen jó lenne!
  • barmi
    Szerintetek ez a tag tényleg ekkora űber vagypedig csíterretek szarházi e ?
    Olyan szerón játszott ahol nála jóval magasabb szintű emberek játszottak
    de azokat is mint a szart úgy lövöldözte őket lefelé ... The new Rambo is here ! :-S

Itt a statja : http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/245777611

0.o 0.o 0.o
  • Elektrofrombc2
    Igeeen. Legitelve tudsz majd a vizen futni -.-'
  • CAC
    Banyek mióta mérgez a Troop trap?
  • tomonor
    Nem lesz, de ha lesz is akkor widget formába lesz elérhető.
  • SzLehel
    vagy egy motorcsónak!