Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
PRA! Mi lett a PRHESH szobával a mumblen?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Naberiuss
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>en is szakadtam egy rakason 😄

Elektrofrombc2
<#puszi>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
Isten vagy...nem bírom abbahagyni a böngészgetését ennek a kis oldalnak 😛

Elektrofrombc2
Hmm epp nézem ezt az agyfaszt amikor eszembe jutott, hogy a /files/8810_71.swf elõtti cím vajon mit tartalmaz 😊 Le is kötött egy órácskára a hasonló jópofa kis chatelések ^^

áron: te dani
áron: mennyire pofátlanság elkérni egy haverodtól az üres lakását, hogy megdugj ott egy csajt?
dánieL: hát nagyon nagy.
dánieL: bár attól függ hogy mennyire vagy jóban az adott taggal.
áron: hm
áron: dani, úgy mellékesen, mennyire vagyunk jóban? 😊
dánieL: ó hogy basznád meg, de tudtam

Azaz: http://qdb.hu/top100rs

Elektrofrombc2
hát ja, valójában ez is az orginál...

Naberiuss
Nagy kedvenc,de ha egesz nap akarod halgatni akk figyelmedbe ajanlom ezt:
http://qdb.hu/files/8810_71.swf
szinten az ...csak vegtelensegig 😄igy nem kell azzal bajlodnod hogy mindig ujra inditsd <#nevetes1>

davis98
Azta rohadt...<#falbav><#idiota><#bdead>

nickname: doki09

csak egy kis agyromboló

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én csak integetni akartam! D':

Elektrofrombc2
de csak az az 1 gyerek rinyál folyton...veszett! Elkéne' altatni!

Narxis
Szavazásnál irigykednek a külföldiek.

A legjobban ez tetszik, miért is nem érdemes jószívûen fogadni a lángolva érkezõket.<#eplus2>
Never Trust a Royal

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

kabel15
Ez mi?

BattleTag: kabel15#2672

Elektrofrombc2
jól sikerült! 😊 írtam is egy kis véleményt a szerény angol tudásommal 😛

Szal csináltam ezt az információs posztot a -rõl:

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=203051

SzLehel
nem tudnak veszíteni xD

a mamám tanította!

Narxis
Originally Posted by @lien_svk View Post
1. CZ
2. ES
3. DE

Hungary disqualified.

Thats all

lol

Zero07
miért nem jó mind2 ctrl?

Pano
közbe rájöttem, tárgytalan 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Nagyon szépen köszönöm ezt a kimerítõ választ! 😊
Azt még mondjuk nem értem, hogy tegnap vettem észre: Sok soldier stealthbe is észre vesz, holott én nem látom a commandokat ha a sima soldier hõsömmel vagyok. Gondolom ez is szint függõ? Mármint a stealth hatásfoka.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

1. über kés alap. Ha az nincs akkor ha jó vagy még van esélyed egy normál játékos ellen, de über késes ellenség ellen nem lesz.
2. robbanásos alap. A kés akármilyen furán hangzik, robbanásos alapon mûködik, mintha a kezedbe egy láthatatlan bomba robbanna egy egyszerû suhintásos animációval. Így értelemszerûen egyes késeléskor "splash radius trigger" aktiválódik - minnél közelebb van a kés trigger pontja az ellenséghez, annál nagyobbat sebez.
3. Crit. A kés képes random critekre, plusz fejre headshot-szerûen krittel. Így ha biztos vagy dolgodba, mindig fejre célozz a késsel.
4. Über kés = megnövelt splash radius. Über kés képes mögéd is sebezni, ugyan nem nagy dmg pontokat, de érted a célzást.
5. Türelem. Aki késelésre szakosodott, annak nem a rambózás lesz a kulcs a gyõzelemhez, hanem a türelem, és a megfigyelés. Mindig meg kell várni, amíg a negatív körülmények eltûnnek az áldozatod körül - pl. Egyedül marad az áldozat; gunner áldozatnak lejárt a leg it képessége; soldier áldozat elsütötte a combat medicine-jét; kommandó áldozat körül nincsen esetleges troop trap... stb.
6. kés + elixir lvl 5. Ha késelsz, meglepetésre, a leggyorsabb sebességre, és a legnagyobb rövid távú protekcióra, a legrövidebb idõ alatt a lehetõ legnagyobb sebzés képességére, és a gyors gyógyítás lehetõségére van szükséged, így talán még a tonik is szóba jöhet. A Poisoned Blade képesség deaktiválja az elixirt, tehát mindig a PB-t használd elõször... aztán hadd köhögjön.
7. NINJA! Mint késes, a lehetõ legváratlanabb idõben a legváratlanabb helyen kell megjelenned. Lvl 5 Stealth az javasolt, ám vigyázz, mert a stealth zajjal jelez ha közel kerülsz, tapasztaltabb soldierek már a zajra aktiválják a BS-t. A profik még hamarabb, az ellenség mögött deaktiválják a stealth-et, hogy a zaj detektor ne zavarjon be.

Desu~

Pano
Tudtok valami tippet adni commando kés használatra? Esküszöm nem értem az egészet 😊 Engem van, amikor 1 kés szúrással leszednek max HP-rõl (nem a mérgezettel), én meg folyton beleszúrok és csak 15-20 hp-kat sebez le, még akkor is, ha nem mozdul az ellen, mert odalopózok mögé.

Elektrofrombc2
TCC 😛 Amúgy tényleg kiráj volt! Dél elõtt újra játszottam egy kicsit gunnerral, amit nem tettem NC óta... hát mit ne mondjak 😄 ahogy wolkew megfogalmazta berozsdásodtam. Ez nagyon így van... viszont soldierrel egész jól megy mostanság...

Naberiuss
Ma d.u ereztem ujra NC-s hangulatot a T.T.C 2. Nagyon de nagyon jo volt!

Elektrofrombc2
jah... így én is benne lennék 😊 ja és szeretném magam kipróbálni soldierknént!

Naberiuss
Jaaaa!Oke,persze szolj es megyek.

Wanndris
Csak az lenne, hogy páran bemennénk valahova, kis admin segítséggel és szervezetten, nem mint általában játszani. Csak már hiányzik az NC elötti "izé" mikor dumálva játszottunk. Sokkal jobb volt, mint egyedül 😊

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

s9ns
Acc mint Account: azonosító
a dr pepper oldalán regisztrált azonosító, amire 10 kód fel van töltve, amit egy, vagy akár több EA (Electronic Arts) acc-hoz (lásd fent) felhasználhatsz.
10 darabonként adom 1000 ft-ért.

kabel15
Eladó acc mit jelent? Mit kérsz cserébe?

Elektrofrombc2
Egyik haveromnak kellene... Szóval amennyiben megbízol bennem annyira, hogy megengedd azt, hogy 1-2 kódot elhasználjak rólla azt nagyon megköszönném! <#puszi>

s9ns
kell valakinek pepper? jan 31.ig lehet felhasználni õket.
van több eladó acc 10-10 kóddal feltöltve.
Akit érdekel dobjon privit. sona76 kukac gmail pont com

Elektrofrombc2
addig jó míg le nem kapják a fejedrõl a satyakot 😄 onnantól szopod xD

Naberiuss

Nem ide tartozik ,de agressziv es jo a zene 😄

Naberiuss
Sztem lenne,reszletekrol dumalunk

Andris: ?????

legalább a szint meg van

Elektrofrombc2
Boldog új évet mindenkinek!

Kézzel biztossan jobban megy, de ez kb mint az általános suli alsó tagozatának a pannóin szoktak lenni. Hagyd a rajzolást mert boldogtalan ember leszel 😄 Persze oké... pofázok én aki még ilyet se csinált, de véleményt táncsak lehet mondani 😊

davis98
Ma szinte egész nap fent leszek bfh-n, és csak Dokival tolom 😊 Úgyhogy bármikor játszhatunk 😉

nickname: doki09

Lupous
Nost ez az egyetlen dolog talán amit tv ben nézek (am néha az NBA meccseket csak torrentrõl toom megnézni...)
(am az elõbb fõleg a TV2rõl volt szó amin viszont asszem egyáltalán nincs semmiféle sport...talán a BL, bár az engem általában hidegen hagy)

Narxis
Gondolom te még az élõ sportmeccseket is torrentrõl töltöd...okoska :-)

kicsit próbálgattam Paintozni

Wanndris
Elektro és Manya! Lenne kedvetek vmikor a TBoH-val egy kis szervezett bandázásra bf.hu-n, vagy valahól?
Kakaó jöne, meg még egy-két ember

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

kabel15
Ebben van valami. Meg ahogy utána olvastam nem is volt valami nagy dúrr. Egyedûl az IHM érdekelt volna :S

Zero07
meg amikor Brianék elkapják az ázsiaiakat.na az a része gec jó a filmnek

Lupous
Zero a Dope nálam alap 😊

Kabel: Nem nem arra gondolok. Hanem arra hogy tévét csak az agymosottak néznek. A Szilveszteri mûsorfelhozatal pedig még fokozza a fokozhatatlant.

kabel15
Ez volt a Halálos Iram c filmben mikor a suprat alakítják át 😄

Zero07
kabel:Google a barátod
Lupous:szerintem ez tettszene neked

Davis majd vmikor jó lenne a gunnereddel együtt játsszani 😉
Naberius:kérlek konkrétan válaszolj volna-e a silver fistben warozós tagként kedved részt venni

kabel15
Ha arra gondolsz hogy TV2.hu akkor az rossz válasz mivel az nem mûködik :S

kabel15
Merhogy?