Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunTatyi
Pano én egyetértek veled 😛 😄 sokszor felcseszik az én agyam is ezek a "pézesek" 😄 de hát ez van... ez a játék velejárója, el kell fogadni nincs mit tenni 😉

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Sajnos igaz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
mandom nincs, gunnerrel jobban szeretek játszani mert könnyebb. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pano
Én nem gy vettem észre. Most pl délután az volt, hogy egyik csapatba szinte csak "pénzesek" voltak, a másikba meg max VP-sek és kb esély nem volt a sok AK47 meg többi fegyver ellen, 1 db zászlót esélytelen volt szerezni. Szarrá lõttem az ipsét, õ meg az m4-es fegyverével kb 5 lövés után lenulláz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

egyetlen gondom lesz vele... nincs hely az eszköztáramban. Vagy a lvl1 BB-t, vagy a wrencheket számûznöm kellesz érte.

rossz oszálynak vetted, gunner az alapba tud repülni a rakétavetõjével. Soldiernek, vagy mandonak kellett volna... nos hát én mondjuk inkább a sima jetpackot fogom megvenni, ha lesz következõ 700 BF-em a soldieremnek.

Narxis
Akkor nincs senkinek elõnye...pont ahogy írtam.<#whatever>

Lupous
Kb mindenkinek van bfes fegyvere...

Narxis
Megvettem, de szerintem ez a jetpack vagy mi szar.. 😄 Arra jó, hogy ha el akarnak ütni akkor fel tudok ugrani(gunneremnek vettem, nem a soldieremnek), de pl. a házak tetejére még nem sikerült felugranom, pedig olyan helyen próbáltam ami nincs magasan, de nem megy elõre egy centit se a levegõben. 😄

Szóval ez nem elõny, max. a fegyverek, de elég sok embernek van már bf-el vásárolt fegyója.

Pano
Marha jól néz ki, meg minden. De nem szeretem ezt a túlzott anyagiaskodást már, hogy, ha van elég pénzed sokkal jobb lehetsz a többieknél. Felfoghatjuk legalis cheatnek.. tehát felesleges a punkbuster, ha van elég pénzed, elõnyökre tehetsz szert.
Lehet, hogy ez az én hülye rigolyám.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
loool, már veszem is meg

davis98
Durva 😄

nickname: doki09

Nos, kis infó az új szettekrõl: tudnak repülni, ám külön widget jár a repülésühköz (Advanced fuel) amelyet csak BF-ért lehet venni, amúgy pár használattal több fuel jár, mint ha a simát vennéd BF-ért.

Lupous
Oxa...nekem bajövõs ötlet 😊 megyek rá 😊

Pra
Lupous
Mi a brét kerested ezt annyit? (Am lájkolom ...mintha ismét összeálnának vagy ijelymit olvastam aszem nemrég)
\m/

Zero07
de kár, hogy én nem vagyok rajta pedig én tényleg elég nácisan nézek ki 😄 am télleg awesome

Zero07
végre megvan!!!

Elektrofrombc2
Aki sokat töltöget You Tube-ra megtudná nekem mondani, hogy miért van az, hogy 1024x768-as felbontásban töltöm fel és a maximális felbontás amiben meglehet tekinteni az 720x480?! Van esetleg valami köze ahhoz, hogy új felhasználó vagyok?
Am ezekrõl a videókról van szó.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HunTatyi
Eszméletlen jó ez a rajz o.O gratula ennek a Walrus gyereknek 😉

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
Nah szép 😄 Most jöhet a nyeremény játék 😊 Néztem ez a VGA 100k ba kerül <#vigyor3>

Elektrofrombc2
Le lett zárva a szavazás 😊 1215 szavazattal asszem megnyertük 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

még szép. o.o

Ez a gyerek egy zseni!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
Az kár =/ Közben én a tegnapi napból öszeállítottam a soldier anyagát...
Ha esetleg valakit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=E35dUfGexyM
Na de most jöhet akkor még a gunner és a mando...

Tomonor: Ez a kép bizony k*rvajó 😄 De látom azért a fórumon nem epp úgy volt, hogy aki küldi az lesz rajta...azaz aki kapja marja 😄 Jó dolog az néha ha van ismeretség xP

davis98
Jó éjt minden spannak !!!!!

davis98
Jah tényleg xD nácik mellet az amerikai csikicsoki 😛😛

Lupous
Á ezt felejtsétek el :S...sajna nemigazán vagyok most formában + túl gyorsan kéne (és semmi hely nincs a gépemen szinte) ha kicsit korábban szóltok...nah mindegy remélem jó kis videót szúrtok 😊

Tomonor: Gecijó lett ez a kép 😊 Vicces a sok náci egyenruha között a csoki Tpang 😛

davis98
Rohadt jó 😊 Gyorsabb voltál gábor mint én 😄 Arra én is kíváncsi lennék hogy kicsinálta 😊

Szép kép, ki csinálta?😄
Te meg ott TPang elõtt támaszkodsz valaminek.

aki megtalál a képen, az kap egy sütit:

Elektrofrombc2
a lényeg hogy a bf.hu-nak kellene öszehozni egy kis anyagot (neked a mandóról) killek, abik használatát tartalmazza naggyából. wmv formátumba kellene 1024x768as felbontásban! Aztán ezt IMP majd megvágja és lesz egy szép kis intró a BFHról. Megtudnád csinálni kedd-szerdáig?
Ilyen minõségben kellene (bár mikor feltöltöttem YTra, lekicsinyítette 720-ra =/)

Lupous
miféle?...asszem valamirõl lemaradtam...:S

Elektrofrombc2
akkor a mandót is én csináljam?

Pra
pár jelenet egy intróhoz

Lupous
Hát sajnos nincsenek már meg (kellett a hely....igen arra is<#sniffles>)
Am mire kellett volna? 😛

Pra
köszi

Pra
Tomonor:

Melyik az a heroes topic ahol mindenféle képek vannak?
Pályák, jármûvek, fegyverek nagyon szép felbontásban... összegyûjtve.

Pra
Lupi:

A videód-ból maradt még tiszta-rögzített felvételed?
Olyan ahol még nincsenek effektek?

Jah, most olvasom. Csak a csóringer rinyál.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
nem lettünk

Miért lettünk kizárva? 😞

Pra
Most is ott vagyok

Pra
igen igen

Wanndris
amúgy itt van bfh-s szoba

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Lupous
csinlj egy szobát...nem nagy cucc 😛

Elektrofrombc2
=/ hol jártassam most a számat??? <#rinya>

Lupous
(szerintem egyszerûen lejárt a 30 nap..és enm lett meghosszabbítva közben...így sztem eltûnt 😛...asszem az SFC szobának is ez lett a sorsa)