26731
Battlefield Heroes
-
#20205 Akkor Neked "Metallo" cucca a mérvadó. Annak meg pont rakétája van, sorry, buktad. -
kriszesz #20204 Hi all! Asszem csinálok frapsel egy videot bf play4free röl, és belinkelem ide.. hátha vmelyikötök tudja a megoldást. Mert amit bfh-m, és bf play4freem művel november óta, az kiábrándító \: -
barmi #20203 Ok, köszi! Én national szoldzsör vagyok.
Ezek a widgetek és csizmák vannak nationalnak :
-
#20202 Most nem tudom megnézni a PONTOS neveket (de remélem jól írtam),kb egyértelmű. Ha megnézed a store -> Hot deals alatt a "Captain Royal Set" látható mit is vennél a packba. Itt van a lényeg:
Captain Royal's Speedy Boots, és a
bele való.
Ezeket, ha elindítod a játékot, és az adott katonáddal, akinek venni akarod, belépsz az "áruházba", ott megkeresed a cipellőket, kiválasztod a Royal kapitány bakancsát, majd tovább mész oda, ahol az adalékok vannak, mint kötszer, meg csavarkulcs javító készlet. Ott van a "Captain Royal's Speed Boost". Veszel ahogy gondolod. Asszem VP-ért is vehető. A bakancsnak ugye a katonádon kell lennie, és a "Speedy Boots"-ot is fel kell rakni valamelyik számbillre, onnan kezdve már használható is. Bár ha szigorúan nézzük, nem sokkal olcsóbb a set-nél, azaz, ha tetszik a cumó, akkor a set-et érdemesebb választani, ha csak a futás a lényeg, akkor meg a cipő+speed cucc.
Ugyan így ki lehet próbálni a rakéta szetet is. Pl: "Sidney's Skyranger Rocket Set" cumóban lévőt, ahol kibérelhető 1-3 napra "Rippin' Rocket Pack", ami ugye a hátra kerül, és bele lehet venni szintén VP-ért "Sarge's Experimental Rocket Fuel". Nekem mondjuk nem jött be a cucc, mert csak függőlegesen sikerült vele menni, egy centit se előre. Így meg ugye nem tudtam mondjuk háztetőre felmenni vele, akkor meg minek. Legalább a repcsin lehetne használni, és akkor pár másodpercre sugárhajtású lenne. -
#20201 Mindig soldierrel nyomultam eddig és kb két hete kezdtem egy gunnert... tényleg eszméletlen jó. :)
Mondjuk még van mit tanulnom... Vettem egy scope-os moderate moderate nagypapát hozzá. De a skilleket még csak próbálgatom.
A videóban ha jól láttam frenzyt nem is használ. Érdemesebb a hordó/pajzs-ra rágyúrni? -
barmi #20200 én is szeretnék ilyen speed boost-ot a nat soldieremnek. mit is kell ehez pontosan beszerezni? -
#20199 Hát de jól néz ki együtt az egész. :S Na mindegy, inkább soldimnak veszek egy ak-t. :D -
#20198 De minek is a varázsló szet? Nem elég maga a varázs izé? Asszem talán frosts amassing force? A "Captain Royal Set"-ből is elég a "Captain Royal's Speedy Boots" cipőt megvenni, meg feltölteni bele valóval, és így sokkal olcsóbb. A soldieremnek megvettem, mert ugye az csak cammog, míg a másik két kasztnak van ilyesmi gyors futásuk. -
#20197 :DDDDD -
#20196 Kurva anyját, ha vennék 700BF-et akkor 1 BF hiányzik a varázsló szetthez!!!!!!!!! áááááááárrrrrrrgggggghhhhh -
#20195 Pont tegnap néztem meg, de attól még ugyanúgy folytattam a nfs most wantedet :D -
tomonor #20194 Vegyíl magadnak jófiú. -
#20193 Anyuci biztos beizzította a szülői felügyelet szoftvert. -
schisdrec #20192 hát, nekem nem hozza be az oldalt -
66zio #20191 nem offline! -
schisdrec #20190 baromkodtam kicsit a bfhval. most elvileg offline, de ha battlefieldheroes.com/en/ helyett battlefieldheroes.com/hu/ -t írok, még a játékot is el tudom indítani. lol -
schisdrec #20189 vegyél magadnak! ha otthon anyuci nem engedi, az már a te problémád... -
#20188 Ettől szerintem mindenkinek megjön a kedve a Gunnerezéshez :)
-
66zio #20187 jah és a legfontosabb valaki nem akar nekem venni??? XD ha nem csinálok küldit minek csak 7 ezüstöt kapok?
-
66zio #20186 valaki elárulja h mennyibe kerül ha sms ért veszek bf et és mennyibe ha bankkártyáról? -
#20185 :D -
#20184 xD -
#20183 :D -
tomonor #20182 D: -
#20181 :D -
#20180 :D -
#20179 :D -
#20178 mert fél nyolckor még aludnak az emberek :D -
#20177 Miért Offline ? -
#20176 xDxD -
#20175 biztos nitro widget amit jeep-be használhatsz, vagy új skin az autóknak/tnakokak :D
Csikicsauu.. xD -
tomonor #20174 Megcsaplak. -
schisdrec #20173 biztos meg lettél... villámcsapva -
#20172 3200xp egy meccs alatt... ez nálam fejlődés. :D -
#20171 Hű a mindenit mi lesz itt! -
tomonor #20170 De, lesz gravity bomb widget is hamarosan. -
#20169 Pontosítok, csak a natnak ;) -
#20168 tényleg :DD -
#20167 Amúgy új töltés animációt adtak a sniper puskának ;) -
#20166 xD