26731
Battlefield Heroes
  • Alien69
    Akkor Neked "Metallo" cucca a mérvadó. Annak meg pont rakétája van, sorry, buktad.
  • kriszesz
    Hi all! Asszem csinálok frapsel egy videot bf play4free röl, és belinkelem ide.. hátha vmelyikötök tudja a megoldást. Mert amit bfh-m, és bf play4freem művel november óta, az kiábrándító \:
  • barmi
    Ok, köszi! Én national szoldzsör vagyok.
    Ezek a widgetek és csizmák vannak nationalnak :

• Alien69
    Most nem tudom megnézni a PONTOS neveket (de remélem jól írtam),kb egyértelmű. Ha megnézed a store -> Hot deals alatt a "Captain Royal Set" látható mit is vennél a packba. Itt van a lényeg:
    Captain Royal's Speedy Boots, és a
    bele való.
    Ezeket, ha elindítod a játékot, és az adott katonáddal, akinek venni akarod, belépsz az "áruházba", ott megkeresed a cipellőket, kiválasztod a Royal kapitány bakancsát, majd tovább mész oda, ahol az adalékok vannak, mint kötszer, meg csavarkulcs javító készlet. Ott van a "Captain Royal's Speed Boost". Veszel ahogy gondolod. Asszem VP-ért is vehető. A bakancsnak ugye a katonádon kell lennie, és a "Speedy Boots"-ot is fel kell rakni valamelyik számbillre, onnan kezdve már használható is. Bár ha szigorúan nézzük, nem sokkal olcsóbb a set-nél, azaz, ha tetszik a cumó, akkor a set-et érdemesebb választani, ha csak a futás a lényeg, akkor meg a cipő+speed cucc.
    Ugyan így ki lehet próbálni a rakéta szetet is. Pl: "Sidney's Skyranger Rocket Set" cumóban lévőt, ahol kibérelhető 1-3 napra "Rippin' Rocket Pack", ami ugye a hátra kerül, és bele lehet venni szintén VP-ért "Sarge's Experimental Rocket Fuel". Nekem mondjuk nem jött be a cucc, mert csak függőlegesen sikerült vele menni, egy centit se előre. Így meg ugye nem tudtam mondjuk háztetőre felmenni vele, akkor meg minek. Legalább a repcsin lehetne használni, és akkor pár másodpercre sugárhajtású lenne.
  • fubenalvox
    Mindig soldierrel nyomultam eddig és kb két hete kezdtem egy gunnert... tényleg eszméletlen jó. :)

Mondjuk még van mit tanulnom... Vettem egy scope-os moderate moderate nagypapát hozzá. De a skilleket még csak próbálgatom.

A videóban ha jól láttam frenzyt nem is használ. Érdemesebb a hordó/pajzs-ra rágyúrni?
  • barmi
    én is szeretnék ilyen speed boost-ot a nat soldieremnek. mit is kell ehez pontosan beszerezni?
  • Narxis
    Hát de jól néz ki együtt az egész. :S Na mindegy, inkább soldimnak veszek egy ak-t. :D
  • Alien69
    De minek is a varázsló szet? Nem elég maga a varázs izé? Asszem talán frosts amassing force? A "Captain Royal Set"-ből is elég a "Captain Royal's Speedy Boots" cipőt megvenni, meg feltölteni bele valóval, és így sokkal olcsóbb. A soldieremnek megvettem, mert ugye az csak cammog, míg a másik két kasztnak van ilyesmi gyors futásuk.
  • byzhouse
    :DDDDD
  • Narxis
    Kurva anyját, ha vennék 700BF-et akkor 1 BF hiányzik a varázsló szetthez!!!!!!!!! áááááááárrrrrrrgggggghhhhh
  • Zero07
    Pont tegnap néztem meg, de attól még ugyanúgy folytattam a nfs most wantedet :D
  • tomonor
    Vegyíl magadnak jófiú.
  • Narxis
    Anyuci biztos beizzította a szülői felügyelet szoftvert.
  • schisdrec
    hát, nekem nem hozza be az oldalt
  • 66zio
    nem offline!
  • schisdrec
    baromkodtam kicsit a bfhval. most elvileg offline, de ha battlefieldheroes.com/en/ helyett battlefieldheroes.com/hu/ -t írok, még a játékot is el tudom indítani. lol
  • schisdrec
    vegyél magadnak! ha otthon anyuci nem engedi, az már a te problémád...
  • Elektrofrombc2
    Ettől szerintem mindenkinek megjön a kedve a Gunnerezéshez :)

• 66zio
    jah és a legfontosabb valaki nem akar nekem venni??? XD ha nem csinálok küldit minek csak 7 ezüstöt kapok?

• 66zio
    valaki elárulja h mennyibe kerül ha sms ért veszek bf et és mennyibe ha bankkártyáról?
  • Wanndris
    :D
  • davis98
    xD
  • byzhouse
  • tomonor
    D:
  • Narxis
  • davis98
  • Ibuki
  • SzLehel
    mert fél nyolckor még aludnak az emberek :D
  • davis98
    Miért Offline ?
  • davis98
    xDxD
  • Wanndris
    biztos nitro widget amit jeep-be használhatsz, vagy új skin az autóknak/tnakokak :D
    Csikicsauu.. xD
  • tomonor
    Megcsaplak.
  • schisdrec
    biztos meg lettél... villámcsapva
  • BoneDragon
    3200xp egy meccs alatt... ez nálam fejlődés. :D
  • Ibuki
    Hű a mindenit mi lesz itt!
  • tomonor
    De, lesz gravity bomb widget is hamarosan.
  • davis98
    Pontosítok, csak a natnak ;)
  • byzhouse
    tényleg :DD
  • davis98
    Amúgy új töltés animációt adtak a sniper puskának ;)
  • davis98
    xD