26731
Battlefield Heroes
  • taki0003
    jo leszitt sem lehet bészrépázni
  • Elektrofrombc2
    Nem is rossz :)
  • Ibuki
    LOOOL :D
  • taki0003
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=249407&pid=3509899#pid3509899

lol mit találtam :)
  • davis98
    Ezek : Patch Notes:

New Hero of the Hill game mode on maps Coastal Clash and Coastal Clash Night. Have fun capturing 1 or 2 rockets on an intense infantry map.
    Fix for the Wicked Wake spawn bug where if players were killed in their spawn, they would not re-spawn. Players will now re-spawn.
    Fix for invisible block on Wicked Wake
  • Elektrofrombc2
    Tudja valaki mi van az update-be?
  • taki0003
    de azért fail lenne
  • Elektrofrombc2
    Másnapra az összes játékosnak resetelve lenne az accja játékosokkal együtt :DDD
  • taki0003
    store bebuggolhatna :)
  • Elektrofrombc2
    Hát szép :D Olyat nem buggolnak be, hogy instant kapsz 60k XP-t? :P
  • taki0003
    wtf ez lol
  • tomonor
  • tomonor
    nem, multiplay szerók kibuggolnak.
  • Elektrofrombc2
    OMG :D Ezt hogy? PS? :P
  • tomonor
  • Elektrofrombc2
    Hát én lehet, hogy inkább egy olyantól vennék példát (nem külsőleg) mint egy besült agyonra tanult csaj nélküli előkellően öltözött balf*sz tanártól...
    Na de tényleg elég az OFFból! :D
  • taki0003
    kell ilyen tanár nekem is:P
  • Lupous
    Ja...há az azé nem semmi :P...
  • Narxis
    LOL
  • byzhouse
    láttam 1 tanárt áltsuliban: 2cm-es fültágeszek,tetko mindenhol és felvették! :D
  • Lupous
    Szeeintem is xD
    Am meg tanárnak készülök, szal nem a homlokomra varrattam xD csak a vállamra eddig, az meg nem látszik szülőin. Volt tanárom akinek a kézfején volt valami keltacsomó szerű izé... Mégse volt problémája vele aszonta xD
  • Narxis
    Öregeknek már ráncos a bőrük, nem tudnak mit tenni a tetkóval, ígyis-úgyis ronda marad. :D
  • CAC
    Mifelénk a strandon már minden 2. fiatalnak van. Ezek nagy része vagy az unalomig elcsépelt divatmintákat tolja, vagy valami vérgáz sikátortetkót. Az igényes, egyedi munka elég ritka.
    A kedvenceim a 60 éves, aszott, keletnémet mammerek, akik nem átallják még ma is viselni a ráncos bőrükön a kifakult, szétdeformálódott tetkóikat.
    A tetkót is gondozni kell, mint minden mást. Pár évente átkontúroztatni, később az egészet megújítani. Ezt kevesen teszik meg, ezért az egykor dögös, polgárpukkasztó tetova, gagyi cikis szar lesz.

Szóval van egy életkor határ, melyben szimpatikus lehet a tetkó. Nekem is volt ilyen, de hála égnek kinőttem mielőtt komolyra fordult volna a dolog. No meg a szülői értekezleten már nem lehet vele rajkodni, mint amikor még a stage-en toltam a szólókat. :)
  • Lupous
    Hát igen ezek igencsak ingencsak ratyik, bár nem a mintával van elsősorban baj hanm a készítő ügyességével, tudásával...
    Ha valaki tetováltatni akar mennyen el egy szalonba, nem fogja megbánni.
    Ajánlom az invictus tattoo studiót újpesten, ott kb bárkire rábízhatjátok magatokat, (én kacsát ajánlom, nála voltam xD)...10- 15 ezerből megvan egy egész méretes, pofás minta, ez 2-3 órányi tetovállást jelent. Ez a díjazás rendkívűl baráti xD
    Nah off vége.
  • tomonor
    hmm, nemtudom. Szerintem egész jó tetkókat húznak ott le.
  • Elektrofrombc2
    Ezekről beszélsz? :D
  • Lupous
    Hát van az a helyzet h ciki, pl ha valami faszságot varrat az ember.... Szóvap van ciki minta. XD
    Am nekem is van (a nemciki fajtából xD)
  • Elektrofrombc2
    Mióta ciki varratni? :O
  • taki0003
    ciki a (^^)== nyan cat tetkó?
  • SzLehel
    ciki a tetkó? o.o
  • tomonor
    ciki a tetkó? o:
  • byzhouse
    ciki a tetkó? :O
  • CAC
    Jah. Olyan ez, mint a tetkó. Nagy divat volt régen, most meg sokszor már inkább ciki. :)
  • Ibuki
    Battlefield heroes is offline :P
  • Elektrofrombc2
    Nagy igazság :D
  • tomonor
    csak hétvégén lehetett őket megszerezni. Heh üsse kő, úgyis minden freeloader ilyenbe van most :3
  • CAC
    Szerintem a kék jobb lett.
    Én sajna nem kaptam meg a trikókat. Most néztem, és semmi, pedig még hétfő van. :s
  • byzhouse
    2. gay
  • Ibuki
    Nagyon jó lett!
  • SzLehel
    a gyémántok alakzatba álltak hogy szembe szálljanak a creeperekkel..de hirtelen arra jött Leheel,felszedte őket és diamond kardot csinált belőlük,jó éjt!