Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
nem álltak le, tiltva van a hotlink.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mert mindenki õket használja 😄

Ráadásul meg van egy faszányos kliensük, amivel két klikkbe kerül, hogy felhúzd a képet a profilodba, ráadásul kapsz hozzá vagy 10 db link típust, bbcode-ostól kezdve egészen a html embedig.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Egész fasza lett 😄...
Amúgy ezt honnan veszed? "nem hiába õk az internet elsõszámú képmegosztói." én pl még soha nem találkoztam vele. Designre kb egy kalap kaki 😄...ha képet akarok feltölteni vagy ide teszem fel, vagy a Deviantartra.

mindig is onnan linkeltem, és mindig is mûködött, kivéve most. Néha karbantartják a szervereiket õk is, nem hiába õk az internet elsõszámú képmegosztói.

nem, szerintem az imageshack szerverei leálltak. Ám érdekes hogy saját magamnak a saját képeimet behozza...

Akkor utoljára mlap hoston:

Smithwarden
Imageshack.us -rol ne linkeljetek ide, mert az nem szokott mukodni (kulon kimasolva a linket be tudjatok amugy hozni a kepet).
Valasszatok masik kepfeltolto oldalt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Lupous
Ohh akkor kezdek "megnyugodni"...nem nálam van a hiba 😄

Lupous
Oxa...lehet nálam van a probléma...bár nem biztos...mivel egyik rajzot de látom.
Bár az is lehet hogy ahova feltöltöttéték azzal van valami baj(om)

davis98
talán most... és bocs a 3 kommentért :S

nickname: doki09

davis98

davis98
Jó lett 😊 Én is rajzolgattam 😛 Ez nem a legjobb tudásom szerint rajzoltam 😊 csak firkálgattam 😄

Smithwarden
Ez sem igaz teljesen, hogy csak nyilt terepen akadaly.
Vegyunk pl egy nem osszefuggo varosreszt hanem egy olyan helyet ami csak egy 1-2 haz vagy ilyesmi.
A tanknak splash sebzese van a robbano lovedekkel. - Mit csinalsz ellene ha nem jon kozel?
Ha nem hulye a tankos mindig kb oda lo be (falakra vagy foldre) ahol latja hogy sebzodsz rendesen.
Nekem ilyen sokszor volt es nagyon unalmassa es idegesitove tud valni a jatek ilyenkor.
Ha nem tud siman kinyirni a tank akkor szo szerint percekig vagy akarmeddig ott korozunk a fedezekek korul, hogyha persze a soldier ki tudja magat healelgetni.

Lupous
e-ee 😞

érdekes...

És így?

De ez csak a nyílt terepen akadály. Ott pedig megérdemli a tank, hogy igen is ölhessen. Tehát ez kb probléma a sunset és a seaside mezõin.
Ezeken a részeken meg ott van a plane, saját tank.
Szóval egyáltalán nem tartom akkora katasztrófának. Már megbocsáss, de aki kimerészkedik nyílt terepre miközben ellenséges tankok flangálnak, az megérdemli a halált.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Smithwarden
Nem azt mondom hogy halalos dolgot kell adni soldiernek tank ellen, csak amivel minimalisan van ellene eselye vagy menekulni tudna.
Kb 20 meteren kivul meg a granatjait se birod radobni...lehet neked akarmid, "GS, CM, BS trió és a tnt", semmit nem er egyik sem.
Gunner / Commando az infantry es vehicles mapokon is elvan, de a soldierrel jarmuves map tiszta kinszenvedes legtobbszor.
(Amugy a jeep is keves sok palyan az is igaz, de az mar map "hiba", nem kaszt problema.)

Lupous
Nekem se :S

nekem igen :>

Elektrofrombc2
Nekem nem mutatja a képet...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lassú a soldier, fõleg a lerohanások torpannak meg az miatt, hogy nem raktak még 2db jeep-et a városba (SS2), hajóhoz (B😎 meg a világítótoronyhoz (SS). Sokszor ácsorgunk ott többen is, várva egy leg it-es gunnerre (csak mert 1 tetü commandó elvitte az egyetlen jeep-et, hogy otthagyja a hegytetõ alján, amirõl kempelni akar)

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hmmm, csináltam ilyet

A lábakat nem részletezném inkább.

Ha minden kasztnak lenne ultimate megoldása a tankra, akkor nem lenne értelme neki.
A commando láthatatlan, a gunner bazookázik meg ieg-ezik, ellenben a soldier sem védtelen. Egyedül nyílt terepen van szopó, de azért a GS, CM, BS trió és a tnt nem teszi esélytelenné a dolgot. Nehéz -nem tagadom-, de azért nem kell félteni a soldiert, ha jól ki van játszva.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szégyellem magam, úgy látszik el kell olvasnom a kisbetûs részt is, hátha van benne még valami okosság. A tutorial-ban sajna erre nem oktattak ki.<#lama>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Elektrofrombc2
És a repüllõ golyóit is.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Smithwarden
Mindig is igy volt...
De amugy inkabb soldiernek kellene valami ilyesmi inkabb, mert tankos mapokon hanyinger azzal a kaszttal jatszani.
Ha nem jon kb 15 meteren belul egy tank, akkor bujkalsz elole vagy rohangalsz mint egy hulyegyerek es varod hogy szep lassan szetlojon.

Lehet,hogy eddig burokban éltem, de azt nem gondoltam volna, hogy a gunner IEG-el bekapkodja a a tank ágyugolyóit is. Mióta van ez?<#conf>

Poénkodtam. (megráncigáltad az oroszlán bajuszát, ezért idéztem a DP szerver 4. legfontosabb szabályát)

Elektrofrombc2
nem értem ezzel mire akarsz célozni

Elektrofrombc2
asszem ott is hülyének vettek 😄

A linkelt pingtesten volt nyíregyi a szerver. Szóval direkt. 😊

roland4
egy angol pali azt írta hogy olyan Dr. Pepper kódot akkor kapok ha 1 vs. 1-ben megölöm az 'illetõt 4xer , vagy nyerjek ellene 4xer. Csak azt nem tudom hogy melyikre gondolt <#szomoru1>
Jujj: be respectful! <#gonosz3>

heló.van egy kis gondom.mikor bekapcsolnám a gamet kiírja:a memóriaterületen nem végezhetõ el:read

<a href=http://electrobook.com.ua/ >�лек��онн�е книги к�пи�� �ен�</a>

<a href=http://electrobook.com.ua/ >�лек��онн�е �и�алки �ен�</a>

<a href=http://esiga.com.ua >�лек��онна� �ига�е�а к�пи��</a>

<a href=http://kotligorelki.com.ua/gas >ко�л� газов�е</a>
amerikából jöttem

roland4
elég jó ez a dr. pepper 😄 csak kéne olyan kód ameilyket még nem használtak 😊 ha valaki tud légy szíves leírná ? 😄
Wanndris
Nem tom, fontos-e még valakinek, de a Dr. Pepper kódok nem járnak le, csak 2011. dec. 31-én és akk is csak azért, mert új kódszéria indul, amiket 2012. jan. 31-tõl lehet beváltani... Legalábbis, ha jól vettem ki az oldalon olvasottakból... 😊

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

órákon alszom. Úgyse csinálunk másat mint filmet nézünk egész nap amúgy is xD

Elektrofrombc2
majd írom én 😄

😮😮 Tomonor te éjféligfentvagy? Hogy engedheted meg ezt magadnak hétköznap?!

nekem is írhatta volna. :3

Elektrofrombc2
gyorsan fejldõdsz hallod-e? xD

Tomonor: Azt asszem nem neked írta :3

roland4
nah, elég jól belejöttem a játékba <#hamm>már csak egy új fegyver kéne <#beka3>
mert megtehetem :|

Amúgy meg 3 volt az az 1.

Pano
?😊
Én 11 és fél órázom melóba, tehát nekem a szabad napjaim hézköznapra is esnek. Egész hétvégén meg általában késõ estig dolgozom.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

direkt írtad nyíregyet vagy csak véletlenül? 😄

Ne pingtest-et használj, hanem parancssorból ping parancsot, és ne mérõszervert pingelj, hanem játékszervert.
Mondjuk a linkelt adatok jó pingrõl árulkodnak, s noha nem közvetlen vizsgálat eredményei, de szerintem nem ezzel lesz a baj.

roland4
http://www.pingtest.net/result/33038980.png
Valamelyik játékszervert kéne megpingelned, nem a környékbeli nyíregyi szolgáltatót.

Narxis
www.pingtest.net

Ezt is csináld meg és mutasd az eredményt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hétköznap hajnali eggyig kockulni, az szép. <#taps>

roland4
am meg a netem sebessége: http://www.speedtest.net/result/1126879990.png

4ms-es ping