Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meccset nyersz egy teljes kör alatt: 7vp
meccset vesztesz: 5vp
daily mission: 75 vp
egyéb missionök: dinamikus
extra missionök: 0vp
vp boost: 2x
szintlépés: 100vp

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

roland4
am, vp pontot hogyan tudok szerezni, mert nemcsak ugy lehet hogy ölök és kapom, vagy fejlõdök és missiont csinálok.
Lupous
Jóh de ha smg vel tolod alapból akkor a bb jó (Am a gatya szerencsére hamar elfogy 😄)

mondjak egy érdekeset? Nekem az NFS World laggol.

alap soldiereknek. Az én statom:

lvl 5 CM
lvl 5 BS
lvl 4 GS
lvl 1 BB
lvl 1 SS

És meg is mondom miért. Ugye mivel már pisztolyt használok alapfegyverként, és sr smg-t másodlagosan, a BB értelmét veszti. 5-ös szinten is csak 25-el sebez többet ha jól tudom, és vannak ugye azok akik a tûzálló gatyót használák sajna. Így a BB-t én lvl 1-en hagytam, akkor jól jön ha tudom van egy mando a közelbe, és soldier módszerrel megjelölöm. Ha megvan jelölve és ég, akkor pisztolra váltok gyorsan és lepuffantom. 11 golyó csak elég rá.

Lupous
jah a "tüzes" (BB-burning bullets) a másik amit érdemes szerintem kitolni.

roland4
kössz a tippet 😄 fullos lett a heal, + még 1-et raktam ara a tüzes-re 😄 10-2-es stat 😄
Lupous
LOL<#idiota>

roland4
Need for Speed World
öööö, mi az az NFS world?
Nem pont arra gondolok, hanem, hogy direkt ea priorizál és azoknak a játékosoknak a packetjét dobálja, akiknek nincs bf-jük vagy nem költöttek eleget.
roland4
ha heallelek valakit azért kapok pontot?
Lupous
Nekem is hatalmas a lagg de már szinte megszoktam 😛 (Más játékokban szinte semmi lagg sincs pl NFS world ben pedig elvileg az egy trágya..)

Roland: Neked kb azt toom mondani hogy ha gyorsa akarsz fejlõdni érdemes jól játszani. Sokat zászlózni , ha commando vagy markolni, ha soldier akkor pedig healelj ezerrel. Érdemes csapatban menni, de csak akkor ha nem laggolsz (nálam ez a fõ oka hogy nem szeretek teamelni, egyszerûen se killt nem kapok, se pontot :S)

szerver hack már nem létezik. Utoljára 2009 novemberében volt, úgy mint az utolsó 1000 ticektes szerver.

magyarítás.

másik accountot próbáltál már csinálni?

Zero07
battlefund, bf bazzeg xD

roland4
meg nemhinném hogy 2gb rammal , geforce 8500gt-tõl kellene lagolnia, ezelött full grafikán játcotam vele, mostmeg super low grafikán is ezt csinálja!! más játtékkal nincs gondom...
roland4
már bocs ,de amióta felvan rakva a játék azóta ezt csiálja elmegy tölle a kedvem, 2009-be ezt nem csinálta!!!!
roland4
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> mi a kurva isten faszátol laggol ez a szaros játék?? minden szart csináltam, letöröltem, vissza felraktam, kitakritotam a gépet, videó kártyát frisitetem, minden fost csináltam :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Smithwarden
Nalad a neteddel vagy a gepeddel bazi nagy gondok lehetnek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A commandom alap cuccal lett 18... és viszonylag ritkán jáccom vele. Az tuti, hogy 1 nap alatt a 10 biztosan meg kell, hogy legyen bármilyen cuccal.
roland4
csatatõke??? ameg mi xD ??
Kb 2 hét viszonylag intenzív (napi átlag 6-7 óra) játékkal simán meg kell, hogy legyen a 25. szint.
Elektrofrombc2
ééérdekes...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Minden nap szedj össze 60k XP... Így biztos gyorsan összejön a 30 is...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Zero07
csatatõke

roland4
hogyan fejlõdhetek gyorsan , hogy ne 2 év alatt érjem el a 20-at.
roland4
az a gond hogy én nem 1 nap alatt leszek 20-25 :S alap cuccaim vannak ......
Akkor a következõt tudom megállapítani:
Ha olyan játékban vagyok, amikor elvesznek szegény drága sebzõs (meg egyéb) csomagjaim, akkor nagyon bénának érzem magam, viszont, amikor olyan játék van, ahol mindig sebzek, ha lövök, akkor simán megvan a 2500+ pont és állandóan én vagyok az elsõ...
Egyébként szerintem ez a packet lost ea vagy szerver hack.

igen, de csak vészhelyzet esetén használom, amúgy nem mert túl drága 😄

akkor máshogy fogalmazok. Packet loss. Te nem sok mindent fogsz belõle észrevenni, csak annyit hogy hiába lõsz valakit/hiába nyomod a gombot, nem mûködik a dolog.

Hmm, ha lagg miatt, akkor a játék maga miért nem laggol?
Minden folyamatos, és õk is folyamatosan sebeznek...
Nekem van egy 27-es soldierem...
Bazalt.HUN meg lehet tekinteni...
De nem akarok klánba kerülni...
Lupous
Amíg noob vagy nem leszel szerintem sehol. pl nálunk az sfc ben a minimum szint egy +lvl20 Nat. És amúgy se így mûködik a dolog hogy vegyetek be naaa...ha érdemesnek talál rá valaki hogy a klánjába bevegyen akkor úgyis bevesz...ha meg nem akkor nem...ennyi.
(lvl tizenfaszomon még semmi nem derül ki az meg végképp nem hogy mennyire vagy ügyes. majd ha már a lvl 30asok ellen nyomod és ott úgyérzed hogy ügyes vagy...nah akkor hajrá 😄)

(Nem a kedvedet akarom elvenni nehogy félreérts...csak... 😛)

Zero07
ugye te tonic használó vagy? máskor azt mondtad azért nem szeretsz warozni, mert mindenki agyba-fõbe tonicot használ 😄

Zero07
most itt sírhatsz, de attól, mert te szerinted jó vagy attól még nem vesznek be egy normálisba se, legalábbis, ami nem funclan.ha viszont warclanba akarsz, akkor viszont ezek kellenek általában:
legtöbbször 20+ level, de a jobbakba 25+
ELO 1200 fölött többnyire (abból legtöbbször lecseng a skilled)
KD legyen legalább 1 fölött (kicsit se baj, ha több)
és a legfontosabb:láttak játsszani annyi idõn át, hogy az elemezhetõ legyen, és a viselkedés, hozzállás

roland4
naaaa.. valaki vegyen már be egy clánba <#duma>
-lag
-lag
-tonik
-igen, aki fizet BF-ért az általában több widgettel rendelkezik, így nehezebb megölni is.

davis98
Lag miatt van

nickname: doki09

Most 6 másodperc múlva kezdtem el sebezni...
Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
- Tûzharcban lehetséges, hogy nem mûködnek a képességeim? Merthogy hiába nyomkodtam a gombot nem történt semmi csak elhasználódott.
- Miért van az, hogy szemtõl szembe vagyok az ellenséggel (kb 10méter), lõjük egymást, nem mozdulunk, õ sebez én meg nem, csak kb 2-3 másodperc mulva kezdem el sebezni.
- Lehetséges e az, hogy lövöm az ellenfelet, már pirosba megy, nem használ semmilyen képességet és mégis megint fehér?
- Lehetséses e az, hogy egy folyamatos sorozattal egy commandoba kb 200-at lövök, ehhez képest lekésel és vidáman elszalad?
HunTatyi
sztem még fejlõdjél egy kicsikét 😊olyan 18-ig v 20-ig akkor már kiderül h jóvagy v noob 😛 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
😊

byzhouse
1-2napja még kérdeztél mindent a játékról, ma meg már jó vagy? 😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

hmmm, már van egy Roland nevû royal játékos. TCC-s.

roland4
nah? 😄
Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

roland4
nevem: RoleeHUN