Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meccset vesztesz: 5vp
daily mission: 75 vp
egyéb missionök: dinamikus
extra missionök: 0vp
vp boost: 2x
szintlépés: 100vp
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
lvl 5 CM
lvl 5 BS
lvl 4 GS
lvl 1 BB
lvl 1 SS
És meg is mondom miért. Ugye mivel már pisztolyt használok alapfegyverként, és sr smg-t másodlagosan, a BB értelmét veszti. 5-ös szinten is csak 25-el sebez többet ha jól tudom, és vannak ugye azok akik a tûzálló gatyót használák sajna. Így a BB-t én lvl 1-en hagytam, akkor jól jön ha tudom van egy mando a közelbe, és soldier módszerrel megjelölöm. Ha megvan jelölve és ég, akkor pisztolra váltok gyorsan és lepuffantom. 11 golyó csak elég rá.
Roland: Neked kb azt toom mondani hogy ha gyorsa akarsz fejlõdni érdemes jól játszani. Sokat zászlózni , ha commando vagy markolni, ha soldier akkor pedig healelj ezerrel. Érdemes csapatban menni, de csak akkor ha nem laggolsz (nálam ez a fõ oka hogy nem szeretek teamelni, egyszerûen se killt nem kapok, se pontot :S)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Ha olyan játékban vagyok, amikor elvesznek szegény drága sebzõs (meg egyéb) csomagjaim, akkor nagyon bénának érzem magam, viszont, amikor olyan játék van, ahol mindig sebzek, ha lövök, akkor simán megvan a 2500+ pont és állandóan én vagyok az elsõ...
Egyébként szerintem ez a packet lost ea vagy szerver hack.
Minden folyamatos, és õk is folyamatosan sebeznek...
Bazalt.HUN meg lehet tekinteni...
De nem akarok klánba kerülni...
(lvl tizenfaszomon még semmi nem derül ki az meg végképp nem hogy mennyire vagy ügyes. majd ha már a lvl 30asok ellen nyomod és ott úgyérzed hogy ügyes vagy...nah akkor hajrá 😄)
(Nem a kedvedet akarom elvenni nehogy félreérts...csak... 😛)
legtöbbször 20+ level, de a jobbakba 25+
ELO 1200 fölött többnyire (abból legtöbbször lecseng a skilled)
KD legyen legalább 1 fölött (kicsit se baj, ha több)
és a legfontosabb:láttak játsszani annyi idõn át, hogy az elemezhetõ legyen, és a viselkedés, hozzállás
-lag
-tonik
-igen, aki fizet BF-ért az általában több widgettel rendelkezik, így nehezebb megölni is.
- Tûzharcban lehetséges, hogy nem mûködnek a képességeim? Merthogy hiába nyomkodtam a gombot nem történt semmi csak elhasználódott.
- Miért van az, hogy szemtõl szembe vagyok az ellenséggel (kb 10méter), lõjük egymást, nem mozdulunk, õ sebez én meg nem, csak kb 2-3 másodperc mulva kezdem el sebezni.
- Lehetséges e az, hogy lövöm az ellenfelet, már pirosba megy, nem használ semmilyen képességet és mégis megint fehér?
- Lehetséses e az, hogy egy folyamatos sorozattal egy commandoba kb 200-at lövök, ehhez képest lekésel és vidáman elszalad?
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯