26731
Battlefield Heroes
  • Pano
    Tomonor, vagy valaki adjon nekem tippeket, hogy ezen karakterek megjelenését még mivel lehetne feldobni kicsit, mert tanácstalan vagyok. Valami egyedit akarok összehozni, csak nem teljesen sikerül.
    Eddig tetszeni tetszenek, de valami hiányzik és nem tudom micsoda.

• Narxis
    :DDD
  • Gyuszopapa
    Én is ezért fejeztem be a Heroest,jövök tankkal a semmiből kilővik 1000 km-ről ezzel a páncéltörö puskával.
  • harduplanfor
    Megy a "lazadas a Bountyn" mando temaban?:) Hala az egieknek nalam nem sok kart tudnak tenni a szeron. Tegnap kivancsisagbol atneztem a no commando szerverre. Hmmm az admin elment aludni, mert a "no mandobol" no game lett.
    A nati oldalrol probaltuk ellopni a zaszlot a BB palyan. Illetve probaltuk volna. 4 mando vedte es a legerosebb emberunk kb. addig jutott, hogy a rudrol leemelte a zazlot, es ment vele ket metert. Hahha! Gyorsan meguntam es mivel VIP vagyok ott, bejottem a royalhoz megnezni mit muvelnek a sracok. Az osszes szog, osszes ut le volt zarva altaluk. Ide meg bad boy sem kellet. No erre mondom, hogy tovabbi kellemes jatekot:) A szever mandomentesnek hirdeti magat, es lam mennyien gyultek ossze ott. A duhos jatekosok irogattak a chatbe mindenfele jokivansagokat:)
    Egyaltalan az Easytol ostobasag volt bevezetni az upgradelest, mert a playerek kozotti egyenlotlensegeket megjobban kitolta.
    A cheaterek sajnos nagyon elszaporodtak. Hozzank is egyre tobben beesenek. Mar kezdtem azt hinni, hogy redukalodott a szamuk, mert egy kis ideig nem taliztam veluk, de be kell latnom tevedtem.
  • Narxis
    pffff
  • tomonor
    Jól kezdődik a mai nap! Végre összegyűjtöttem a maradék hiányzó VP-t; imhol, az összes VP-s fegyó megvéve!

• Pano
    Ne is mond. Sokszor lépni nem tudok, mert 1 shot és fekszem.
    Ma este is olyan szeróra léptem be, inland invasion: 5 db mandó a falakon, mindegyik ezzel a csodálatos páncéltörő rifle-vel.
    Kiszálltunk a hajóból egyből egy lövéssel padlót fogtunk, sokszor az elmozdulás se segített mert másodszorra eltalált, vagy éppen az x-edik társa. 10 perc után meguntam, hogy már a sziklákig se jutok el és kiléptem a faszba.
  • tomonor
    Nekem meg van az MKI-es az aranyozott Packing upgrade-el, és a hányinger kerülget, amikor a kezeimbe van. Nem is értem, miért gondolta EASY, hogy okos dolog egy ilyen upgrade-t engedélyezni egy ilyen fegyvernek. 1 tárral még rendben volt az MKI-es, de több golyóval már tényleg nem való a játékba.

Többek között ezért is tilos használni a legtöbb moderált szerón.
  • CAC
    Már egy ideje hangoztatom, hogy az EA lófaszt nem csinál a csíterekkel. Ha rám hallgattok, nem pazaroljátok az időtöket a reporttal. Úgyis megcsinálják a többiek, és úgysem lesz semmi foganatja az egésznek.

Ki kell lépni a picsába, előtte meg kilépésre buzdítani mindenki mást is.
  • Pano
    ggc bocs
  • Pano
    Ja és azt had tegyem hozzá, hogy ma ismét összeakadtam vele egyik szerveren, első kérdése az volt, hogy ez CGS szerver-e. Mondták, hogy igen, erre kilépett.
  • Pano
    Emlékeztek a BurakSoldier ügyre? Ugye bejelentettem, nagy vihart kavart. Érdekes módon, a reportok közül törölve lett a bejelentésem, ma ismét reportolták, tehát él és virul.

Ennyit az EA-ról...
  • Pra
    Az első mandóval még csak az érdekelt ,h szórakozzak, késelgettem, bénáztam, nem érdekelt a stat egy pillanatra se.
    Na második mandóval és 3,5évvel öregebben már zoralkodni is akartam, aminek az lett a vége ,h nem jártam inkább Magyar szerverre , csak ritkán ,h ne legyen utálkozás. Ha Magyarok közt játszottam, akkor nagyon sok olyan helyzetben nem öltem amikor ölhettem volna.

Ja Pano, én tonicot nem is nagyon használok...gunnerként már többet.

Anti, a videóról jut eszembe ,h van pár Hazai játékos akik brutál jól reagálnak a mandó támadásokra. ilyen pl Kaeko, Tomonor is meg még pár nevet említhetnék, akik iszonyat jól bánnak a lr pisztollyal.
    Egy baj van velük ,ha meghalnak 1nél többször azonnal kilépnek mert stat b*zik
  • tevel
    Ez csapatjáték, bármilyen hihetetlen, a jobb csapat győz a meccs végén. Ebből a nézetből vizsgálva egy mandó nem csinál nyarat. Akármilyen profi, egy gyenge csapat tagjaként maximum mérgesíthet egy két ellenfelet, de sansza sincs arra, hogy az adott körben egy meccs kimenetelét megfordítsa, akármennyi headshot-ot lő. (12148 headshot mellett 1,02 W/L)
    Egy jó csapat jó játékához viszont nagyban hozzájárulhat.

• Zero07
  • Zero07
    Itt például a mandó egész körön át keresztbetett a taktikának, elllehetetlenítette a játékot.
  • Zero07
    Egy war és aközt, hogy néhány (2-3) összeszokott játékos pubol elég nagy különbség van.
    (Nem sértésképp) Magyar viszonylatban Pranál vannak még sokkal jobb mandók is, hát még külföldön.
    Az pedig tény, hogy a mandó ügyes kezekben OP, még waron is.
  • Pano
    Egy wart nem szabad egy multi játékban se összehasonlítani a publical. Mindenhol totál más világ a kettő.

A drága és időigényes kaszt kijelentést én tettem. Ha úgy veszed szerintem a legdrágábbak a normális mando fegyverek, amik nem ártanak meg kell sok tonic is a kis élet miatt.
    Meg szerintem téged ne vegyünk úgymond számításba, mert magyar viszonylatban profi mandós vagy :)
  • Pra
    annyit fűznék hozzá, hogy a mandó kaszt igazából csak a publik szerverek publik játékosok életét nehezíti. Amint felmegy 2-3 összeszokott játékos a pályára az ellenséges publik mandó is balanszba kerül, nem tud kiemelkedő K/D-t csinálni.
    Szóval igen, erős kaszt, de ha van a játékban haverod, akkor no para.

A másik, amit itt olvastam, h a mandó kasztot nehéz, időigényes és drága felhúzni 30ra. Nem így van :) . Ennek a kasztnak is 3 fegyver kell mint a többinek, és szépen lehet vele fejlődni.
    Nekem 2db lvl30as mandóm van. A második felhúzása nagyon gyorsan ment,az esetek 90%-ban 1.-2.(3.) helyezéssel végzek a körök végén. csak gyors puskákat használok és megyek a többiekkel, középtávon adom a támogatást, pár lépés távolságról osztom a gunnereket.
    Az MK1 szar fegyver, lassú, több sebzést lehet összelőni gyors puskával több pontért. Vannak pro játékosok akik az MK1-el is fragolnak mint a gép, de most nem róluk van szó hanem az átlag vérpistikről mint én :)
  • Specnalz
    Sziasztok!

Fundsot lehet szerezni újabban a fórumon lévő kis játékokkal is (különbség keresős, meg olyan pálcika számlálós). Kérdésem, hova kell küldeni a képet (különbségesest), EA_AtomicDawg-nak, vagy posztolni kell a fórumra? Tomonor gondolom te ezt tudod :D
    Előre is köszi! :)
  • harduplanfor
    Ezzel nem ertek egyet. Lehet barmilyen jo egy team, ha full profi a mando 13-20 killt siman ossze tud hozni. Az egesz palyat nem lehet mark targetolni. A megfelelo pillanatban szepen eloveszi a bad boyt es mehet a headra a skulo. A K/D aranyt lehet vitatni egy jo team eseteben. Persze ez az en privat velemenyem, es egy noob szajabol hangzott el. Mivel noob szervert uzemeltetek a velemeny is csak noob lehet:)
  • Pano
    Vedd úgy, hogy ezt lájkoltam.
  • tevel
    Ha hozzászólhatok, én úgy gondolom, hogy ha egy kommandónak lehetősége van egy meccs alatt 10 kill-nél többet összeszedni, akkor az nem a láthatatlansága meg a puskája miatt van. Egyszerűen a csapatok közötti balance nem megfelelő, és emiatt egy felesleges emberke ráér a hegytetőn ácsorogni és a nyílt terepen botorkáló barmokat leszedegetni, vagy éppen a tömegbe lövöldözni. Ennyi az egész.
    A Bad boy-al az a baj, hogy túl reális ebben a mesevilágban, itt legalább egy tárat bele kell lőni valakibe (30-100 skulót), hogy megmurdeljon, erre meg ez a puska 1 lövésből tudja ezt.
    Ha valaki a furcsa meseszerű képességek, vagy egy kaszt létjogosultságát / képességeit megkérdőjelezi a bfh-ban, az miért nem a reálishoz közelebbi játékokban próbálkozik? Pl.: a battlefield sorozat többi tagjában a valósághoz közelebbi élményeket szerezhet az ember. (ja, hogy próbáltuk, de az se ment?) :D
    A SIMS játékok ezért népszerűek...
    Nincs ezzel a játékkal semmi gond, azon a szar MATCH MAKINGON KÍVŰL!
  • harduplanfor
    Ha limitalt targeted adnanak a mandosok lazadoznak. Ezert irtam korabban, h nagyon nehez mindenki igenyenek megfelelot letrehozni. Pl. a tok jo feeling amikor a csajom jatszani akar. Kezdokent hamar kedvet szegik a mandok, es ilyenkor tiszta ideg lesz. Inkabb kapcsolom a limitet, es persze nekem is jobb ugy, mer nem kell allandoan sajat arnyekom utan kutatni, es minden rezzenesre figyleni. En szoktam hallani a mandok hangjat, de ez mit sem er, mert egy kis serules a karimon plusz egy fejloves hatulrol es good bye.
  • Pano
    Na az a bad boyos one shot tényleg nagy túlzás volt. Igazából azt tényleg az EASY szúrta el, nem hiszem, hogy nagy megerőltetés lett volna beletenni a fegyverbe egy olyan makrót, hogy karakterre lőve kicsit sebez, csak tankokra nagyot.
  • Pano
    Van benne valami, de ha nem lenne a láthatatlanság, a 80-as HP-val játszhatatlan lenne azzal a karakterrel a játék. Bár, ez kompenzálható lenne.
    Mekkora poén lenne, ha mondjuk minden karakternek lenne mark targetje?:) Csak limitáltabban :D
    Különben csak én figyelek arra az egyedi hangra ilyenkor, ami felhallatszik, ha láthatatlan mando van a közeledben?
  • harduplanfor
    Ohh micsoda nap! 90 nap VP boost az egyik karimnak:):):):) Juhhe!
  • harduplanfor
    Senki nem mondta, hogy csak botok lennenek a jatekban. Vegyesen kene betenni oket az online jatekosok koze. Lehet, hogy tevedek de szerintem sokan orulnenek neki, mert nincs mindenki profi szinten, azon felul egy nagy fansag lehetne az egesz. Meg mindig jobb, mint 15 percen keresztul szervereket tekerni eredmenytelenul. Igy lenne egy kis jatek, a szunetekben meg helykereses. Tovabbra is azt vallom, hogy tul nagy elonyt adtak a mandoknak. 1 loves bad boy +81 sebzes ismeros? Szoval amig ez igy megy semmin sem csodalkozom.
  • Smithwarden
    Kommandokkal nem lenne tul nagy gond, ha azt a mostanaban igen nepszeru buzi lathatatlansagot nem adtak volna neki.
    Nem egy jatek multijat basztak szet ezzel a csodas dologgal az utobbi evekben.
  • Pano
    Na, a botokat inkább hagyjuk. Abból hatalmas lázadozás lenne, nagyobb, mint a limitből. Botokra lődözni, azokat kergetni nem kihívás. Buták, mint a fene minden egyes játékban.
    A botok elleni játék kb olyan lehet, mint kívülről nyalogatni a mézes bödönt, vagy guminővel d**ni.
  • harduplanfor
    Ezt egy kicsit tovabb komplikalnam kulon a mandok kedveert:) Letrehoznek vegyes partikat az olyan mandoknak, akik pillanatnyilag nem jutnak szerverhez. A Counter jatekhoz hasonloan, betennek az elo jatekosok melle nehany botot akiket a mandok uldozhetnenek. A botok szintjei valtozoak lennenek, ahogy a jatekosok skilljei. A ruhazatuk szinten cserelodne es mintegy reklamfeluletet kepezene a ceg szamara a standard elerheto es premium ruhakbol+nehany fantasy darab. Lenne egy limit, hogy a mandok hanyszor olhetnek online jatekost. Ha elernek a limit felso hatarat, mar csak botra lohetnenek. Igy az elo jatekosok kevesebbet harapnanak fube, mert a botok vinnek el a balhe zomet. Lehetne coopos partykat csinalni a botok uldozesere. A botoknak betennek mindenfele poenos emot amelyek teljesen random bekapcsolnanak egy kis idore. Pl .ugrogkotelezes, tango tanc, korbeforgo fej, negykezlab jaras (ala majom feeling) Pipi Joe futas/szorfoles, reszeg bot, alvajaro aki neki megy a faknak, hazaknak stb. a sor vegtelen. Nyilvan ez nem az igazi, de legalabb addig elszorakozhatnanak a mandok, amig nem taliznak egy oket befogado szervert. Az ilyen szervereket kozpontilag kene uzemeltetni hasonloan a level 1-6 kozotti jatekosoknak kitalalt alap szerverekhez.
  • Pano
    Az oké, hogy a VIP csodákra képes, de azt meg nem osztogatják, mint a cukrot. Kunyerálni meg nem fogok :)
  • CAC
    Azért valljuk be reálisan, percekben, de max 1 órában mérhető programozói munkája lenne mindkét oldalnak a megoldás. És itt feltehetően az EA a hunyó.
  • tomonor
    A VIP-ság csodákra képes, ennyit tudok hozzáfűzni. Nekem is van két mandom, az egyik 30-as, a másik 20 körüli. Tudom, hogy milyen nehéz bejutni egy-egy szerverre VIP jog nélkül, ám az a helyzet, hogy amíg a mandók ilyen kritikus, Goku-t megszégyenítő erővel fognak rendelkezni, addig a limitet mindenki ki fogja rakni, aki teheti (kivétel az elit mandó játékosok, de az ő szervereiken nem marad majd meg sokáig a nép).

Ez nem a játékosok hibája, pontosan ők azok, akik tapasztalják, hogy hol törött a játékbalansz.

A matchmaking soha nem fogja érzékelni, hogy mely szerverek mandó limitesek, ugyanis a limiteket 3.-ik party típusú programok állítják fel, melyeknek semmi köze sem EASY-hez, sem a matchmaking-hez.
  • Pano
    Engem csak az dühít, hogy szerintem a mando a legdrágább karakter (ebbe kell a legtöbb fundot beleölni, plusz még lassabban is fejlődik), de folyton azzal szembesülök, hogy lehet az átlagosnál több pénzt költök rá és kevesebb szerveren játszhatok, mint más, vagy állandóan ki-be kell lépkedni, mire találok egy olyat, ahol nem vágnak ki.
    Ez kb olyan, mint ha bemennék a mekibe és nekem a sajtburger 100 forinttal drágább, mert barna a hajam és csak akkor kérhetek a kasszánál, amikor már mindenki kért aki a kasszáknál van.

Legyen limit, oké. De akkor oldják már meg, hogy ha valahol megvan az adott létszám, akkor ne keressen rá a match making. Rohadt pipa vagyok, hogy 15 percem úgy telik el, hogy csatlakozok.. megvárom, bejutok, kidobnak. Csatlakozok, megvárom, bejutok, kidobnak.
  • harduplanfor
    Ennyi igenynek, elvarasnak nehez megfelelni. Ha jatekot kene keszitenem bizonyara fejtorest okozna ki mit szeretne a jatekban viszontlatni, es mi keruljon bele ami a tobbsegnek megfelelne. A mando oldal helyzetet megertem, es el tudom kepzelni mennyire duhito lehet a limitek miatt allandoan szervereket vadaszni.
    Amig a mandok nem tul erosek nincs gondom veluk. 1-2 szokott engedelyezve lenni. Ha bejon egy erossebb jatekos, mar megy is tovabb:)es bekapcsol a 0-as limit. Ki a fenenek hianyzik a hatulrol torteno fejbeloves. A szerverre igen nagy szamu mando akar csatlakozni. Mintha mindenki ezt a kasztot valasztana. A tobbi kasztbol joval kevesebben varakoznak jatekra. A limit szerintem szukseges, es mintha tobb mando nelkuli szerver uzemelne, mint elotte. (lehet sok volt a Prydak?-bol:)
    Ha rajtam mulna, bettenem a csoport limitet. Az admin progi sajnos nem erzekeli kinek ki a komaja. Igy kerulhetnek kivaltsagos helyzetbe az op teamek. Eleg unalmas amikor tobb koron kersztul az ellenseg nyer. Ilyenkor elobb elfogy apum turelme, majd az enyem. De ma a csajom "fogott" egy hackert az egyik ilyen op bandabol.
    A tankok letszamat, respawn erteket lehet valahol allitani? Jo lenne ha mindenki kevesebbet hasznalna oket.

• Narxis
    De most az nem annak a beismerése, hogy nem tudsz játszani? :D Én se vagyok profi de még egyszer se zavart egy kaszt se. A szintkülönbség jobban zavar, betéved egy 10 vagy nagyobb szintkülönbséggel akármilyen kaszt akkor már el van baszva az egész. Ez fordítva se jó, 30-asként nem kihívás 10-15-20-as szintűeket ölni.
  • tomonor
    Neeem, a mando limit jó dolog. Főleg a 0-ás mando limites szerókat kedvelem :D
  • Narxis
    Tiltani kellene az ilyen limit dolgokat. A játék olyan amilyen, minden előnyével és hibájával el kellene fogadni a szerverüzemeltetőknek. Esetleg azt meg lehetne oldani, hogy egy összeg felett nem érvényes a limit sehol sem az adott játékosra.
  • Pano
    Ennyi volt, sztrájkolok. Tuti, hogy több pénzt nem fogok ölni a mando karakterembe. Hát az a jó édes.. az!
    Negyed órája keresek szervert, de sehova nem tudok bemenni limit miatt. Nem azért fizetek, hogy kevesebb esélyem legyen játszani.