Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg 21.90 EUR/honap az ara. Ezt az osszeget probanak siman ki tudnam fizetni, de ezzel nem erek tul sokat, mert hulye vagyok a configolashoz.
Helyileg Amsterdam johetne szamitasba, mert Norveghoz az fekszik kozelebb. Amugy VV+BB only DM+CP combo tetszene a legjobban. 1-20-ig. A lvl proctection meggatolna a 30-as jatekosok berobbanasat a low playerek koze. Max 1 mandoval vagy anelkul gondolnam. Ha egyszer felnovok hozzatok tudasban es internet sebessegben, akkor mehetne egy 20-30-as szero.
A 8 hos szuper dolog, csak elobb be kell csengetni 5x2499 fundsot a cegnek, mert ugye fiokonkent max 3 kari engedelyezett freeben.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
VP-t szedni egyszerû: csak a daily missziókat kell csinálgatni. Mint látod, nekem van 8 hõsöm. Ebbõl az következik, hogy ha minden nap mind a 8 hõsön megcsinálom, akkor 600 VP-t tudok összeszedni minimum. Ebben csak a napi missziók vannak beszámítva. Aztán ott jön még a szintlépésbõl származó VP, a VP boostból származó, illetve a játékokból származó.
Honnet a fenebol tudsz ennyi VP-t osszeszedni? Egyszer osszeraktam 10k-t,de majd megoszultem mire osszejott😊
Érdemes pont emiatt megfontolni - ha tényleg fullos szerver a cél - a játékosok közt is népszerû pálya, vagy pálya rotáció választását.
pl.:
- BB only TDM vagy CTF
- VV only TDM vagy CTF
- VV TDM + CC TDM + RR TDM
- WW only
- CC HOTH vagy CC TDM
- CCN HOTH only
Népszerûtlen pályák (ezeknél ürülnek le a szerverek):
- minden winter
- PP, SS, SSN, AA, Morning M.
- nem célszerû night pályát sem berakni, mert azt sem választják.
Ezek az én tapasztalataim, egy aa statisztika lehet, hogy mást mutat.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Pano emlitette, hogy keves a Level Protection szerver. Szivesen csinalnek egyet, es elmondasod alapjan nem lenne gond a jatekosok szamaval sem. Pl. 1-20-ig.
Volt szerencsem olommergezest kapni az altalad emlitett klan szervereken eltoltott nehany perc alatt. Kulsoskent eselytelen rajtuk jatszani.
A netem megint szarakodik sajna😞 Ezt a ronda tablazatot keszitettem:
http://ping-test.net/test/645729
Nagyobb az esély a játékosok berakására, ha mondjuk már ketten bent vannak (pölö, az adminok). Az, hogy a szerver milyen gyorsan ürül ki, sok mindentõl függ. Lehet, hogy az egyik oldal teljes egészében rq-elt. Vagy, az admin lerúgott mindenkit. Vagy a szerver beszart. Vagy csak mindenki megunta a pályákat. Vagy bement egy csíter, és elmenekültek a játékosok.
Az alacsony szintû szerverek nehezebben ürülnek ki, ugyanis a noobokat egyelõre nem érdekli, hogy vesztenek-e vagy sokszor halnak-e meg, õk csak kóstolgatják a játékot. Viszont, ott ahol már lvl 20-asok vannak, szinte mindenki a statjára koncentrál, így ha veszíteni kezd, elmegy onnét. A battlefield.hu-n is valszeg ez volt a helyzet, ugyanis a magyarok általában eléggé nagy stat whoreok.
A másik dolog a pubstomping. Ha egy klán vásárol egy szervert, általában össze tart - a jó dolog, hogy ott általában a moralitás nem súrolja az alsó határt, tehát az admin nem rúg le, ha jobb vagy (persze vannak extrém esetek), de mivel egy klán, általában egy csapatban játszanak. Ti pedig, mint szervezetlen kívülállók, nyelhetitek a golyóikat.
Helyette, én inkább lenulláznám a panzerhunter visszarúgását. Az ugye megoldható, és feltéve hogy nagyon odafigyelsz, nem vehetõ észre. Ám a makrohasználat tilos.
Ezt egyedül egy fullos gunnerrel lehet túlélni elsõ körben. Aztán jönnek a következõ lövések.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A sajat gepedet is biztos engedik rakotni a halozatra + kiprobalhatod elotte mas gepen is a BFH-t.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ha igen pls irjatok meg a [email protected] -ra az internetetek le/feltoltesi sebesseget. Tavasz vegen, vagy nyaron tervezek hazamenni Mo-ra. Apam gepet kolcsonkerve (ami egy I7-es GTX 680-at magaba foglalo szornyeteg) szeretnem valakinel kiprobalni milyen jatszani a Bfh-val brutal gyors neten. Kb. 2 oras programrol lenne szo. Budapesten vagy annak kozeleben levo lehetoseg erdekelne. Tenyleg az irjon aki Bhf alatt valoban extrem jo nettel/pinggel rendelkezik es soha nincs laggolasa jatek kozben. Direktbe kotnem a gepem a halozathoz, wifi nem erdekel. Valamint azt is irja meg, hogy mennyi funds-ra gondolt csereben a segitsegert. A honorariumot Kp-ban rendezzuk a helyszinen😊 Thx!
Igen, 30 as playereket kozepes vagy alacsony szintuek koze betenni helytelen dolog.
"Egy 30-as jól felszerelt gunnert jóval alacsonyabb szinttel szinte esélytelen kiszedni, hiába mozog lomhán." Ez feletteb erdekes velemeny. Nehez felidezni melyik mandoval jatszo forumtars irta, es lusta vagyok visszakeresni a hozzaszolast, de valami olyasmi lehetett, hogy a gunner nem akadaly es a mando konnyuszerrel kiszedi. A mando es a soldier a farkasa a commandonak.
A level elosztasa valoban rossz a szervereknek. Tovabba celszeru lenne gondolniuk a rosszabb internettel rendelkezo jatekosokra is. Pl. Indiaban, Braziliaban es meg sok helyen a vilagban, korantsem biztos a baromi gyors halozat meglete. Lehet en is jobban kitudnam szedni a mandokat egy 10-es pinggel.
Mi lenne egy 15-os szint koruli profi mando team eseten a BB-palyan? Hasonloan kellemetlen lenne a szitu esetenkenti konnyebbseggel fuszerezve, mint amikor 30-as mando jon be jatszani. A 3 mando tul sok. Kezdobol lehetne ketto, kozepesbol 1, profibol 1, de csak abban az esetben, ha a mi taborunkban is van egy hasonlo szintu profi mando aki lekoti idejenek jelentos hanyadat. A velemenyem a mesterloveszekre vontakozik. Ettol fuggetlenul neha igenylehetnek egyes jatekosok (pl. jomagam) olyan szervereket ahol nulla a mandok szama. Kesesbol lehet 2, veluk nincs sok bajom. Neha elkap egy-egy, de kulonosebben nem befolyasolja a celterulet ellenorzeset.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Link to Hero in Evidence: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/297202413
Link to Evidence: http://www.youtube.com/watch?v=tTPVfrHEsGk
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A mando témáról meg annyit, hogy így 4 éves játéktapasztalattal mögöttem megmondom a frankót: aki gyakorlatilag örökké láthatatlan tud maradni, az nem érdemel olyan puskát, ami egybõl 80-an felül sebez, és több golyó van a tárban (a workbenchelt panzerhunterre refferálok). Még úgy a többi snipert így-úgy el lehet viselni, ha kevés van belõlük (max 2). Késesek jöhetnek, azokban benne van a fairplay. A gyors rifle ugyancsak elég kivédhetetlen azzal a ROF-al.
EASY sokkal jobban tette volna, ha a mandót két külön osztályba sorolja: a melee és a mesterlövész hadiosztályba.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ha a 4 free betelt, akkor vehetsz fundsért pluszt.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Most õszintén? Ha csak a sikert akarod, akkor abban mi a kihívás? Így a büdös életbe nem fogsz semmit fejlõdni, ha csak az olyan helyzeteket keresed, ami könnyen végrehajtható egy játékban. Persze, lehet, hogy csak más a játék szemléletünk. Engem zavarna, ha folyton csak sikeresen aprítanék és mennék elõre, mint egy terminátor állandóan.
Mint ha örök élettel tolnál végig egy single playert....
Én a kaszt egyenlõtlenségnél nagyobb problémának látom azt, amikor 15-23 szintes (vagy alacsonyabb) játékosok közé bekerül pár 30-as. Egy 30-as jól felszerelt gunnert jóval alacsonyabb szinttel szinte esélytelen kiszedni, hiába mozog lomhán. Alapból 150-es HP, akkor full pajzs, ha leszeded neki akkor meg benyomja a szintén majdnem fullos FF-t.
Level protection meg marha kevés szerveren van, ha van is, meg túl széles skálára állítják. Szerintem inkább ezzel kéne foglalkozni, nem a mandók kiirtásával a szerókról. A 2-3 mando/team limit reális.
Ami az általad említett sok kirúgási jelentést illeti, az nem jelent semmit. Ha soldierre állítanák be, ugyanúgy tele lenne folyton az értesítési terület.
Tehát, én maradok annál a véleménynél, hogy a szerverek jelentõs problémája inkább a nem megfelelõ level eloszlás.
Ha mando van a szerveren, az miért nem lehet fair-play? A kettõnek mi köze egymáshoz? A játék része, ugyanúgy.
Persze, nem vagyok én a szerver ellen, ne értsd félre, általánosságban fogalmazok, hogy a "no mando" már túl van reagálva mindenhol.
A mando a legkönnyebb karakter, amit ki lehet szedni.. gunneremmel, soldieremel a pisztolyommal 1-2 lövés, szinte ingyen frag. Nem vitatom, hogy vannak olyan abilityk, amik idegesítõek lehetnek, de ezzel az erõvel a többi kasztra is rá lehetne húzni.. mert ugye milyen dolog az, hogy a gunnernek lehet egy rohadt nagy pajzsa, meg vissza tudja tölteni az élete egy részét azzal, hogy tüzel... vagy a soldiert szarrá lövöd, az utolsó pillanatban, amikor pár hp-ja marad és épp nyernéd a csatát, akkor meg felére visszateszi a hp-ját és kiszed.
Ami a limitet illeti, tök mindegy milyen kaszt. Akármelyikbõl túl sok van, az rohadt idegesítõ tud lenni. Állíts meg egy hordát, amibe van mondjuk 3-4 gunner, meg 3-4 soldier. Szinte örök élettel masíroznak végig miközben osztogatják egymásnak a pajzsot meg szinte nulla üresjárattal felgyógyítják a csoportot.
Lehet kákán csomót keresni, de ez a játék része. Nem lehet mindig csak tarolni és jól játszani.
De ismételten írnám, ez nem az említett szerver ellen kifogás, hanem az eltúlzott mando limitre és ellenességre.
Csak PrtScr?
Hello!
Your entry in last week's screenshot theme contest was chosen for the top-10, and was then voted as one of the 3 winners...congratulations!
Below is your code for 1000 funds as the reward Smile
😄
Fixen mondom ,h srác nem egyszeri kipróbálója volt a csítnek ,hanem tudatos felhasználója.
Aki ártalmatlan hülye, és valóban csak kipróbálta, az nem így viselkedik.