26731
Battlefield Heroes
-
#26171 hoppá :O -
#26170 Igen!
Sajnos a fecebook csoportunk pár tagjáról is kiderült most, h "már próbálta"
-
#26169 Rettentő sok mostanában a cheater :( Nagyon, de nagyon. -
#26168 Én állandóan csak szívok és már nagyon unom.
Az alatt a 32 perc alatt engem is dobott be szerverre, de vagy üres volt, vagy 2-3 ember volt csak rajta. -
#26167 Nehezebb mandoval szervert talalni, de 2-3, 4 probalkozas a max amivel szivni szoktam.
5perc alatt iztos talalok valamit. Vip szeroimra nem szivesen megyek mandoval.
-
#26166 Jó de te mindenhol VIP vagy. -
tomonor #26165 Én végig mandóval játszottam ma este o.O -
#26164 Új rekord, jelenleg 32 perce keresek szervert magamnak, ahol beférek a commando limitbe. Vicc. -
tomonor #26163 Sajnos ki kell várni a sort. Vagy menjetek egy olyan szeróra, ahol kevesen vannak még. Itt lehet keresgélni.
Sajnos amíg nincsen beépített szerver kereső, addig ilyen közvetetten lehet csak ezt megoldani. -
#26162 Srácok hogyan tudok haverral játszani? Vagy én vagy Ő bemegy egy szerverre de mindig FULL és nem tudok sohasem rácsatlakozni... Állati idegesítő. Nem lehet valahogy ezt megoldani? -
#26161 nailer=m16, super sr
Fölösleges pénzkidobás, mindkettővel csak célozni kell. Ez olyan, mint amikor első örök ruhaként megszereztem az alpiner szettet annó. Sokkal jobbnak éreztem a játékomat, pedig csak néhány ruha volt rajtam. -
#26160 Nem tudom, én Pra-val értek egyet, mióta a te javaslatodra (is) megvettem a nailert sokkal jobb a statom és könnyebben terítek le mindenkit. Előtte m16-ot használtam, az se volt rossz, de érezhető a különbség és sokkal több critical hitet tudok vele produkálni. Én se értem miért.
Viszont nagyon "short distance"-be, szinte close combat-be kicsit gyengébbnek érzem az alaptüzét, mint az m16-nak, de a másodlagos ezt kompenzálja és oda is erőssé válik.
Vagy csak én vagyok a balf*sz és nem tudom kezelni az m16-ot :D -
tomonor #26159 Nagyon rosszul teszed, ha nem használod ki a másodlagos tüzet, tulajdonképpen a lényeget hagyod ki a fegyóból.
Statisztikailag ugyanaz mint az uber sr smg. Amit érzel, az csak placebo. -
harduplanfor #26158 Azzal meg nem sikerult, de nemigen vagyok rajta az ugyon mert nagyon ritkan mandozom. -
tevel #26157 +81-et bead néha az SVD is. -
harduplanfor #26156 Ma van akcioban az MK1 Bad BOY. Azt hiszem lesz nemulass a playerekenek:) Ma beszaladtam par percre mandozni es elhataroztam magam, hogy megjobban mevizsgalom mit tud ez a fegyver. Egyenlore +85-nel tartok vele. Ajjajj. Sunyi kaszt,inkabb ne. -
harduplanfor #26155 Szerintetek ez a legjobb fegyver soldiernak? Egyszer kaptam egy napra ilyen gyilkologepet, de semmi extrat nem tulajdonitottam neki. Lehet, hogy a gyengusz net miatt nehezebben ervenyesult a normal smg-s tarsainal? -
#26154 Nekem is megvan mindkét oldalon. csak alaptűzzel használom, jobb klick nálam foglalt :D
Bár azt mondják, h a sebzése m16-Ak meg ,h reskin+másodlagos tűz, de én valahogy úgy érzem ,h ez nem igaz. Valahogy máshogy sebez ez a fegyver, m16-ak felett adja a dmg-et.
Nehezen hiszem ,h ez pszichés csak. Próbáltam duálban a fegyvereket. -
#26153 A workbenches shotgun kiegészítések egy kalap sz**t nem érnek, legalábbis pisztoly esetében. Anno kaptam egyet a pisztolyomhoz, de használhatatlan. 4-5 hp-t ha lesebez. -
tomonor #26152 Egyik workbenchelt alternatívás fegyó sem tud egyszerre lőni az alaptűzzel. Viszont a shotgun-pisztolyok tudnak (Coen's Combined Crusher, Barrel-o-Mania) -
HuNNoMaD #26151 Az a jó a Leadstorm/Nailer-ben, hogy a Shotgun jól sebez, gyorsan újratölt, és tudsz egyszerre lőni a alap SMG-s tűzerővel, és a Shotgunnal is(nem úgy mint a pisztolyok Workbench-es shotgun-lövésével). -
#26150 Köszönöm! -
tomonor #26149 Nailert/Leadstormot használom mióta megjelent, egyszer sem futottam bele olyan szerverbe, mely tiltotta volna. -
#26148 Remek :\ Tudsz ajánlani valami jót? A nailt dicsérik, de elég restricted gyanús fegyónak látom, hogy tuti azok is tiltva lesznek a szervereken. -
tomonor #26147 Ha a vaultban van, akkor pillanatnyilag nem. -
#26146 Ennyit az EA-ról. -
#26145 Akartam ma venni egy battle rifle-t, de bakker sehol nem találom a store-ba, be lehet ezt valahogy szerválni? -
tomonor #26144 Apropó, ha meg akarjátok változtatni az ea fiókotok emailét, készüljetek fel angol tudással és emelt díjjal, ugyanis a hozzánk eső legközelebbi szám elvileg a londoni EA CS-é, akik meg tudják változtatni. -
harduplanfor #26143 Koszi! Azt fogom tenni. Ma mar 5x volt gond a kommunikacioval. -
CAC #26142 Minden bizonnyal ez az instabil netedre vezethető vissza. Ugyanúgy szakadozik a Xtianrcon és a szerver közti kapcsolat, mint ahogy te laggolsz játék közben.
Legalábbis én erre tudok tippelni. A helyedben elküldeném a logokat a szerver supportjának. -
harduplanfor #26141 Igen a Xtianrcon logjabol olvastam ki. -
CAC #26140 Ezt az admin progi írja ki? -
#26139 Hmm, ez tényleg feldobja. Köszi!! -
harduplanfor #26138 Szerintetek miert szakad meg a kapcsolat? Kiirja a connection problemet es az osszes jatekos eltunik a szerverrol. Ma mar 3x csinalta.
Main error log file deleted!
SendRecieveCommand:An existing connection was forcibly closed by the remote host
RCON Failed! --> Failed to connect to server, check server IP, admin port and that your server is online.
SendRecieveCommand: ERROR: No connection!
-
tevel #26137 Én látom az X-et. -
HuNNoMaD #26136 Ti se látjátok a képet, vagy csak én nem? -
HuNNoMaD #26135 Bocsi, a képet nem rakta ki: -
HuNNoMaD #26134 Szerintem egy Infiltrator's Slick Pants, és egy Top Dog's Belt feldobná(bocs, ha rosszul írtam volna): -
#26133 Egy próbát megért :D -
tomonor #26132 royal karakterek dizájnáról engem inkább ne kérdezz.