26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    hoppá :O
  • Pra
    Igen!
    Sajnos a fecebook csoportunk pár tagjáról is kiderült most, h "már próbálta"
  • Pano
    Rettentő sok mostanában a cheater :( Nagyon, de nagyon.
  • Pano
    Én állandóan csak szívok és már nagyon unom.
    Az alatt a 32 perc alatt engem is dobott be szerverre, de vagy üres volt, vagy 2-3 ember volt csak rajta.
  • Pra
    Nehezebb mandoval szervert talalni, de 2-3, 4 probalkozas a max amivel szivni szoktam.
    5perc alatt iztos talalok valamit. Vip szeroimra nem szivesen megyek mandoval.

• Narxis
    Jó de te mindenhol VIP vagy.
  • tomonor
    Én végig mandóval játszottam ma este o.O
  • Pano
    Új rekord, jelenleg 32 perce keresek szervert magamnak, ahol beférek a commando limitbe. Vicc.
  • tomonor
    Sajnos ki kell várni a sort. Vagy menjetek egy olyan szeróra, ahol kevesen vannak még. Itt lehet keresgélni.

Sajnos amíg nincsen beépített szerver kereső, addig ilyen közvetetten lehet csak ezt megoldani.
  • denevérember
    Srácok hogyan tudok haverral játszani? Vagy én vagy Ő bemegy egy szerverre de mindig FULL és nem tudok sohasem rácsatlakozni... Állati idegesítő. Nem lehet valahogy ezt megoldani?
  • Zero07
    nailer=m16, super sr
    Fölösleges pénzkidobás, mindkettővel csak célozni kell. Ez olyan, mint amikor első örök ruhaként megszereztem az alpiner szettet annó. Sokkal jobbnak éreztem a játékomat, pedig csak néhány ruha volt rajtam.
  • Pano
    Nem tudom, én Pra-val értek egyet, mióta a te javaslatodra (is) megvettem a nailert sokkal jobb a statom és könnyebben terítek le mindenkit. Előtte m16-ot használtam, az se volt rossz, de érezhető a különbség és sokkal több critical hitet tudok vele produkálni. Én se értem miért.
    Viszont nagyon "short distance"-be, szinte close combat-be kicsit gyengébbnek érzem az alaptüzét, mint az m16-nak, de a másodlagos ezt kompenzálja és oda is erőssé válik.

Vagy csak én vagyok a balf*sz és nem tudom kezelni az m16-ot :D
  • tomonor
    Nagyon rosszul teszed, ha nem használod ki a másodlagos tüzet, tulajdonképpen a lényeget hagyod ki a fegyóból.

Statisztikailag ugyanaz mint az uber sr smg. Amit érzel, az csak placebo.
  • harduplanfor
    Azzal meg nem sikerult, de nemigen vagyok rajta az ugyon mert nagyon ritkan mandozom.
  • tevel
    +81-et bead néha az SVD is.
  • harduplanfor
    Ma van akcioban az MK1 Bad BOY. Azt hiszem lesz nemulass a playerekenek:) Ma beszaladtam par percre mandozni es elhataroztam magam, hogy megjobban mevizsgalom mit tud ez a fegyver. Egyenlore +85-nel tartok vele. Ajjajj. Sunyi kaszt,inkabb ne.
  • harduplanfor
    Szerintetek ez a legjobb fegyver soldiernak? Egyszer kaptam egy napra ilyen gyilkologepet, de semmi extrat nem tulajdonitottam neki. Lehet, hogy a gyengusz net miatt nehezebben ervenyesult a normal smg-s tarsainal?
  • Pra
    Nekem is megvan mindkét oldalon. csak alaptűzzel használom, jobb klick nálam foglalt :D
    Bár azt mondják, h a sebzése m16-Ak meg ,h reskin+másodlagos tűz, de én valahogy úgy érzem ,h ez nem igaz. Valahogy máshogy sebez ez a fegyver, m16-ak felett adja a dmg-et.
    Nehezen hiszem ,h ez pszichés csak. Próbáltam duálban a fegyvereket.
  • Pano
    A workbenches shotgun kiegészítések egy kalap sz**t nem érnek, legalábbis pisztoly esetében. Anno kaptam egyet a pisztolyomhoz, de használhatatlan. 4-5 hp-t ha lesebez.
  • tomonor
    Egyik workbenchelt alternatívás fegyó sem tud egyszerre lőni az alaptűzzel. Viszont a shotgun-pisztolyok tudnak (Coen's Combined Crusher, Barrel-o-Mania)
  • HuNNoMaD
    Az a jó a Leadstorm/Nailer-ben, hogy a Shotgun jól sebez, gyorsan újratölt, és tudsz egyszerre lőni a alap SMG-s tűzerővel, és a Shotgunnal is(nem úgy mint a pisztolyok Workbench-es shotgun-lövésével).
  • Pano
    Köszönöm!
  • tomonor
    Nailert/Leadstormot használom mióta megjelent, egyszer sem futottam bele olyan szerverbe, mely tiltotta volna.
  • Pano
    Remek :\ Tudsz ajánlani valami jót? A nailt dicsérik, de elég restricted gyanús fegyónak látom, hogy tuti azok is tiltva lesznek a szervereken.
  • tomonor
    Ha a vaultban van, akkor pillanatnyilag nem.
  • Narxis
    Ennyit az EA-ról.
  • Pano
    Akartam ma venni egy battle rifle-t, de bakker sehol nem találom a store-ba, be lehet ezt valahogy szerválni?
  • tomonor
    Apropó, ha meg akarjátok változtatni az ea fiókotok emailét, készüljetek fel angol tudással és emelt díjjal, ugyanis a hozzánk eső legközelebbi szám elvileg a londoni EA CS-é, akik meg tudják változtatni.
  • harduplanfor
    Koszi! Azt fogom tenni. Ma mar 5x volt gond a kommunikacioval.
  • CAC
    Minden bizonnyal ez az instabil netedre vezethető vissza. Ugyanúgy szakadozik a Xtianrcon és a szerver közti kapcsolat, mint ahogy te laggolsz játék közben.
    Legalábbis én erre tudok tippelni. A helyedben elküldeném a logokat a szerver supportjának.
  • harduplanfor
    Igen a Xtianrcon logjabol olvastam ki.
  • CAC
    Ezt az admin progi írja ki?
  • Pano
    Hmm, ez tényleg feldobja. Köszi!!
  • harduplanfor
    Szerintetek miert szakad meg a kapcsolat? Kiirja a connection problemet es az osszes jatekos eltunik a szerverrol. Ma mar 3x csinalta.
    Main error log file deleted!
    SendRecieveCommand:An existing connection was forcibly closed by the remote host
    RCON Failed! --> Failed to connect to server, check server IP, admin port and that your server is online.
    SendRecieveCommand: ERROR: No connection!

• tevel
    Én látom az X-et.
  • HuNNoMaD
    Ti se látjátok a képet, vagy csak én nem?
  • HuNNoMaD
    Bocsi, a képet nem rakta ki:
  • HuNNoMaD
    Szerintem egy Infiltrator's Slick Pants, és egy Top Dog's Belt feldobná(bocs, ha rosszul írtam volna):
  • Pano
    Egy próbát megért :D
  • tomonor
    royal karakterek dizájnáról engem inkább ne kérdezz.