Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"két fegyver használata közötti tûzijátékban megjelenõ különbséget a géped nehezebben jeleníti meg" talan itt lehet a bibi😊 A tutorialban minden nagyon szep, es jo 0 lagg😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A lassulás elõfordulhat amiatt de kicsit sem valószínû. Nesze semmi fogd meg jól. 😄
A játék kódok alapján használ mindent, így kikerülve alapból ezt a lehetséges hibát.
Egy adott kódot használ mindenhez ami a jellemzõitõl függetlenül azonos hosszúságú. (Ennek matematikai részletezésétõl eltekintenék)
Tehát egy Ak kódja is olyan hosszú mint egy AK Battle + 4 workbench.
Az tény, hogy a két fegyver használata közötti tûzijátékban megjelenõ különbséget a géped nehezebben jeleníti meg, de ez nem a játék gyengesége.
Kell majd regisztrálnod egy Multiplay fiókot a továbblépéshez.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
http://www.multiplaygameservers.com/order/game-server/bfh-battlefield-heroes/
Legyszi nezd meg a Hudiksvall (Sweden) vagy Amsterdam szero ping ertekeit! E ketto kozul kene valasztani. Az automata Hudiksvallra rakta nekem. Talan ugy gondolja a progi, Norvegbol gyorsabban tudom elerni a szerot? Szeretnem elkerulni, hogy a sved szerver miatt esetlegesen lassabb legyen a magyar kozosseg szamara a szerver.
Amiota a workbenchben egyre tobb mindent lehet elerni, mintha tovabb lassult volna a game. Hallucinalok, vagy tenyleg a sok uj kutyu kezelese miatt belassult volna kicsit a game?
Ma megneztem bent a suliban a fibernetes elerhetoseget. 50 Mbit le/10 fel. Nagy csomag latency: 55 ms, kis csomag 38 ms. Ez sem tul fenyes adat. Ugy tunik itt szemet netet lehet kapni mindenhol. Valoszinuleg nagyon gyengusz lehet a nemzetkozi atviteluk.
Kipróbáltam, nekem bejön. Mondjuk kicsit szokatlan, de szerintem egész jó kis fegyver ha valaki tudja használni. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
http://www.multiplaygameservers.com/order/game-server/bfh-battlefield-heroes/
Beadott egy fizetesi oldalt, de automatikusan Svedorszagban levo helyet valasztott Amsterdam helyett. Itt lehet allitgatni egy csomo mindent.
Te a multiplayer szerora szavazol? 12 font korul merik havonta, ha a gyenge angolommal jol olvastam az osszeget.
Én magam is összeszedtem már egy pár cuccot az új claw óta 😄
És ezek mind a napi ingyenesekbõl jöttek össze. Mi lesz, ha majd elkezdem aktívan vásárolni VP-bõl!
Persze kaphat mindenki aki igenyt tart ra, csak keretik figyelembe venni a lassu netemet es ha ellensegkent csatlakozik (inkabb natival szeretek nyomulni) egy profi tag innet, probaljon kimelni😊 A szerver 1-20-ig lesz, eros mando limittel amely gondolom a profik szamara eleve elrettento, eretnek otlet😊 Tomonor beszamolt egy I3D.net-es szerverrol ahol kisse problemas volt a felmondas. Dontsuk el melyik szolgaltatonal legyen a szerver. Nekem Amsterdam a kozelebbi pont. Utana probabol befizetem a havidijat es 4 ora mulva mar el a szerver. A teamspekerre is terjunk ki ha lehet, mert ugy hallottam az kevesbe eszi a netet a skypeehoz kepest.
Ha adsz majd logint, pár óra alatt rájövök neked mindenre.
De meg ne sérts azzal, hogy ezért pénzt akarjál adni. Egy VIP slot bõven elég lesz, de feltételezem, hogy azt egyébként is kapnának az itteniek. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Oh, ugy latom a "Pryda?" nev igen nepszeru lett itt a forumon😊
Ok. kivel lehetne tarsulni? A holland fazon akit ismerek eleg jol all penzugyileg (es annnyira nem haverkodo tipus), es nincs szuksege tarsra a BB. szerveren. Amugy o, meg a haverja gyakran nullara daraljak a szervert, mert ketten tul erosek. Ilyenkor csomoan kilepnek es rogton ures lesz a szero. Nalam ez nem cel, mert azt szeretem ha mindenki jol erzne magat.
Egyebkent nem ertettem es nem ertem a "magyarokat". Eletemben sokat hallottam toluk "a kene egy kis penz", "most nincs egy kanyim sem, nem tudsz valami alkalmi melot?" stb.cmiu monologokat. Egyszer egy regi baratom keresett meg es tudakozodott tolem milyen ismeroseim vannak kulfoldon, mert o menne Nemetbe/Auba dolgozni. A srac jol beszel nemetul. Mondtam neki, hogy az egyik Au szallodaban tudok neki pincer allast. Azt mondta, remek es hivja oket.... Azota eluszott a fel haza, es a Bkv-nal tengette eletet havi 100-ert. Szoval csokkent agyi kepessegeimmel nehezen vagtam le, miert nem volt jo neki a tuti protekcios allas. Nem o az egyeduli eset. Autoszerelo allast tudtam fel evvel ezelott. Jelentkezett barki is konkretan? A fenet.... Sirnak, hogy a bank viszi a hiteles autot.... Azt hiszem itt a forumon paran finoman utaltak a nem mindig rozsazs anyagi helyzetukre.
Jarjon jol mindenki! [email protected] Aki szeretne plusz manit, es a kedvere lenne az ilyen jellegu technikai mulatsag, irja meg mennyiert bonyolitana le a szerver beinditasat, es tanit be engem az admin kezelesre/konfigolasra/teamspeekerezesre (mint remenytelen analfabetat Xd)
Nem mindenaron szeretnem a szervert, csak ha ar/ertek aranyban megfelelo es "emberileg lehetseges". Egyeb esetben lemondok rola.
A helyedben inkább társulnék valakihez aki hasonló felfogásban üzemeltet már szervert. Megosztjátok a költségeket, megmutatja mi hogyan mûködik, mit hogyan kell beállítani. Így nem kell állandóan kérdezõsködni. Amikor kitanulsz, akkor meg lehet saját szervered.
Az elõnye ugyanaz: mikor játszol akkor kirúghatod a mandókat + Pryda-t. 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Legközelebb tessék szmájlit használni az ilyen esetekben.
Isten látja a lelkem, hogy én megpróbáltam. 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
(még a végén megkedvellek 😊 )
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=405525
Még lehet azt csinálni amit Minkans, hogy bb pálya fut, de a tankhasználat hatóságilag tilos. Ehhez viszont mindig kell ingame adminnak lenni a pályán aki betartatja a szabályokat, vagyis több admin kell.
BB TDM ticket bug-ot úgy emlékszem valamelyik NC után megszüntették (2010,2011?), amikor még volt BB-n war, és dual lr sg-vel aprítottak a finnek (mintha még TCC-n egy felkészülési war-on hangzott volna el), persze hülyülök én is. Majd este kipróbálom, aztán "kiderül a tuti".