26731
Battlefield Heroes
  • Elektrofrombc2
    Ez inkább csöves xD
  • HunTatyi
    a te elképzelésed pedig apróságokban változtattam meg :)
  • HunTatyi

a nati munkás verziót így képzekném el :P
  • HunTatyi
    höhh... a mugshot vhogy egyszerűbbnek tűnik :D
  • tomonor
    Ebben az esetben fogadj meg tanácsaim:
    -Mindenkinek ugyanazon a mapon kell lekapnia magát a shader árnyalatok különbsége miatt
    -Mindenkinek lehetőleg ugyanabban az irányban kell néznie az árnyékok esztétikája miatt
    -Mindenkinek a játék screenshot fícsörjét kell használni a jobb minőség miatt
    -Mindenkinek a .png verziót kell beküldeni
    -Mindenkinek ugyanazon a felbontáson kell a karakterét High quality-n lekapni (univerzális érték általában 1280x1024, nagyobb felbontásokon élesebb a kép mindenesetre)
    -Photoshopban pixelhalmazról pixelhalmazra kell haladni a radírral előbb fekete majd fehér háttér előtt.
    -A hősökben megbúvó pixelpacás esztétikai hibákat ki lehet javítani a Clone Stamp Tool-al

Nos... Nagyjából ennyi.
  • Elektrofrombc2
    Na de lehet, hogy végül lessz rá ember, aki megcsinálja! Úgyhogy lehet, hogy olyan selfshot-os képek kellenek majd :D
  • tomonor
    jah, vagy úgy.
  • taki0003
    az a k.rva de jó lett mó:)
  • Elektrofrombc2
    Hát ha nekem te mindenkit körülvágsz... :DDD
  • tomonor
    pölö:

• tomonor
    A mugshot már elég lejárt dolog, mostanában png screenshotokból vágjuk ki magunkat a jobb minőségért, illetve fegyvert is képesek vagyunk úgy fogni.
  • Elektrofrombc2
    Egy közös képet is szeretnénk összehozni ami ugyanúgy benne lenne azok a képek között. Efajtát csinált régebben Lupous:

Tehát szükségem lenne mindenkitől egy-egy mugshotra amit feltöltetek egy képmegosztóra és elkülditek nekem (a direct linkjét) itt SG-n egy privibe. Szeretném ha mindenki saját öltözékében pózolna és nem rakna semmit hozzá a store-ból (emoticonokat nyugodtan használjátok...). Minnél előbb küldjétek el, ha rajta szeretnétek lenni a banneren, mert módosításra nem lessz lehetőség a későbbiekben!
  • Elektrofrombc2
    Ééééés mostmár tudok mutatni Bala művéből! Készülődik a banner!
    Íme:

A fehér üres részre több fajta kép fog kerülni és mikor megnyitjátok a topikot véletlenszerűen fog egyet megjeleníteni a 3-4 képből (mint ahogy az SG Battlefield Play4Free bannerjében is van.
  • V43 1105
  • Elektrofrombc2
    Légy kreatív! :D
  • HunTatyi
    csak royalba v nati is játszik ?:D
  • Elektrofrombc2
    Ajánlom figyelmetekbe a mindig, mindere kész jómunkásembert :D

Ha tudtok jobbat csinálni allítsátok össze és töltsétek fel valahova, azután osszátok meg velem itt. :P
  • Narxis
    :DDD
  • Elektrofrombc2
    xD Eljött az az idő amikor már nem csak kickelnek azért mert cheaternek hisznek, hanem mostmár bannolnak is xD
  • Elektrofrombc2
    Azt a szatyrot akkor sem tenném magamra, ha ostorral ütnének :D
  • tevel
    3 hete vettem M95-öt, hogy b@...ák meg. Most 630BF szatyorral együtt. Ez a méreg nem a cián. :(
  • tomonor
    nem nehéz.
  • Zero07
    Mint látod. :)
  • tevel
    http://www.youtube.com/watch?v=MpfRokCli_s&feature=related

És ez a trükk 4:43-nál, sikerült már halandónak?
  • davis98
    kérsz 1 újat és megerősíted :D
  • taki0003
    egyik nap kaptam az e-mailomban hogy az e-mail megerösitő link lejárt hogy lehet újra meg erösiteni?:D
  • taki0003
    láttam ezt a vidit és én is meg néztem párszor azt a részt
  • tomonor
    ő rajzolta rá természetesen.
  • HunTatyi
    ez a montage-ába téll bevágott 5:40 körül egy olyan jelenetet mikor hacket használ vagy azt csak ő "rajzolgatta" rá ?? o.O

am a vidit a votw-ra beküldött vidik közül bányásztam ki :)
  • davis98
    Az előbb mandóztam, és legalább 20 szor le hackereztek, és azt mondták reportolnak... xD

De amikor már 20adszorra is mondták hogy hacker vagyok, akkor már kicsit rosszul éreztem magamat.. :/
  • HunTatyi
    ez így van ahogy mondod... ugyebár én is mostanság keztem egy nati mandót és rengetek hackerrel lehet találkozni itt a low lvl ek között... a másik fele is nagyon igaz h bejönnek nagy szintúek de öröm őket kijjel nyírni (mandóval különösen jól rájuk lehet szállni :P) aztán pedig hallgatni a sírás rívásukat h "noob mando" meg stb...
  • gerguson
    Miért?,xD
  • davis98
    xD
  • Pra
    Az az emo tenyleg nagyon fontos.
  • gerguson
    Akkor veszek egy Harry's Hand Cannon-t gránátot meg egy emotes-ot.
    A többi megmarad:D
  • davis98
    jah akkor jó :D
  • gerguson
    Nem vettem még az 1400 bol semmit:)
    A dapper tommy az supplyban volt
  • Pra
    Bakker en is elkezdtem egy royal soldiert, mert ugy ereztem nem elet az elet nelkule :)
    De ,h mennyi mennyi csíter van lvl10 alatt, beszaras, nagyon kemeny... meg rengeteg szarrago aki már rég nem kicsik soooot mar olyan rangokkal vannak ,h orom nezni. Kepes bejonni hentelni a kicsiket. Alig varom ,h legyen vagy 8 abim es akkor mar megleszek.
  • davis98
    uh..elektro pedig mondta hogy super-t de mind1..
  • gerguson
    Most van egy Dapper tommy-m