26731
Battlefield Heroes
-
#20445 Super short range SMG es lr pistol, steelhand granade es pl megveszed azt az egyszinu feher polot hogy ne nezzel ki annyira freeloadernak.
En azt mondom hogy ha mar 1x vettel BF-t akkor maskor is fogsz, igy elonyos nem elkolteni az utolso fillerig, mert majd jol johet az a +135BF ami ebbol az oszeallitasbol maradna... En igy cselekednek xP -
gerguson #20444 Javítanék:)
1540 bf ből -
gerguson #20443 Hello mindenkinek!
Kezdtem egy royal soldert és nem tudom hogy mit kellene vásárolni 1400 bf-ből.Tudnátok segíteni??:)
A válaszokat előre is köszönöm!
-
tomonor #20442 huh, bár fordítva lenne. -
tevel #20441 Úgy ki vagy tömve, hogy már Bf-ért veszed a VP-t is? :D -
#20440 vagy csökken :) -
tomonor #20439 ilyet hülyeség kérdezni, ugyanis folyamatosan növekszik ez a szám :3 -
#20438 58.649 -
#20437 o.O... mennyi vp-d van neked ?!?! -
Bala10 #20436 írtam adminra, nézd meg. :) -
#20435 Hát nem tom... kicsit elk*rták most szerintem. Leárazták a kalózpisztolyt... most mindenki ezzel fog rohangálni. -
tomonor #20434 nos ööö, csináltam egy ilyen izét.
-
#20433 Köszi. -
#20432 ha a szerver unranked, akkor van rajta jelszó, ilyenkor war, war gyakorlás, vagy egyéb esemény folyik a szerveren. ha fellátogatsz a Battlefield.hu oldalra, és nem találsz semmilyen információt Heroes eseményről akkor feltehetően magán dolog, és ezért van jelszó. Ilyenkor nézz vissza később, nem szoktak olyan sokáig tartani.
Ezektől eltekintve a szerver szabad, bárki számára, jelszó nem szükséges hozzá. -
taki0003 #20431 adminok és én tudok mapot váltani a hun rankeden csak :) -
#20430 Köszi. És hun unrankedre csak jelszóval lehet belépni?És kitől kell a jelszót kérni? -
#20429 mert nem elég VIP-nak lenni, hanem még moderátori rang is kell hozzá. -
#20428 Egy másik kérdésem is lenne.Ha belépek a hun rankedre akkor azt írja ki,hogy VIP vagyok.De hogy szeretnék mondjuk mapot váltani, azt írjaa,hogy nem csinálhatom,mert nem vagyok VIP.
Akkor ez most hogy van?
-
#20427 Meg. -
tomonor #20426 Mingyá itt a következő halloween, szal nem. -
DDomo #20425 '-.- akk már megszívtam ugye?
-
#20424 és nem is volt olcsó -
tomonor #20423 Csak halloweenkor lehetett. -
DDomo #20422 Honnan a fenéből lehet olyat venni h levan vágva az emberemnek a feje? már kikészít csómószor látom és nekem olyan kell és sehol semtom megvenni :D -
#20421 igen ez valóban így van nálam is ha eldobom a keget és a csávót lövöm el helyette rpg-vel akkor a keg ottmarad és egy idő után magától bummol... ez föleg akkor idegesítő mikor az ellen mögé megy a keg és ez miatt az ellent találom el a bummolós helyett aztán meg futkorászhatok h hova is repült az aprítani való :D
én pedig továbbra is őt fanolom a legjobban :P
(mellesleg ez a 2 ő se semmmi ez meg ez
-
#20420 Ne haragudjatok,hogy ilyen tudatlan vagyok és hogy ilyen kérdéseket teszek fel,de szeretnék én is ott játszani a hun unrankeden. Tehát a kérdés a következő:A hun unranked-hez jelszót kell igényelni? Ha igen,akkor kitől és hogyan?
Légyszi segítsetek! -
#20419 Na de minden félreértés elkerülése érdekében, kipróbálhatnánk ezeket mind a bf.hu unrankedre állított szerveren. Különböző lvl-es KEG-el ezenkívül ha van még valami kipróbálni való, gyűjtsük össze aztán mehet ;) -
#20418 Mondjuk a nat gunneremmel nem használtam KEGet. :D De a mostanában készült royal gunneremmel igen és ott meg úgy van ahogy mondtam. Báris nállam :P Meg ami furcsa de talán csak a lagg miatt van, hogy amikor közel van az ellen és nekidobom a keget és mellélövök RPG-vel, akkor sem robban a keg, csak magától idővel. :) -
#20417 Elektro meg nálad gunnerezett többet és ő ezt nem így gondolta, hozzáteszem szerintem helyesen.Mert ha a csávóba lősz, akkor az felrepül és a keg ott marad érintetlenül. -
DFAdirotor #20416 Ja és anti nem mondtam h nem tud gunerezni csak annyit h én többet játszottam ő gondolom sőt tudom h sokkal jobb soldier mint én és van tapasztalata is.
Na mind1 ez az áén véleményem -
DFAdirotor #20415 Én amikor az emberre lövök mindig felrobban a KEG bár csak azért használom ezt az abilitit mert kijavították a hordó bugot (2-őt dob egyszerre aztán dontsd el mejik a jó) :D -
tomonor #20414 én meg amúgyis mellé lövöm a keget is meg a rakétát is. -
#20413 Hát ha az emberre lősz akkor a keg nem fog felrobbani, csak repülni. A splash damage olyankor nem éri el a keget ahogy én észrevettem. -
tomonor #20412 hmm, az én montázsomba én lazán megoldottam, hogy minden klippre ugyanazt az effektet raktam, oszt csőőőőőőőőőőőő. -
#20411 tud ő gunnerezni és akármit is mondasz az túleffektezés kategória, ha szinte 9 és fél percen át minden klipben van effekt. -
#20410 értékelés:7/10
értékelem, hogy hajnali 4-kor keltél, hogy 6-ra befejezd :D -
DFAdirotor #20409 Am tatyi neked pontosan milyen géped van fontos lenne gépválasztás előtt vagyok de nagyon tetszik a grafikád ha összeraktad akkor ha szépen megkérlek megmondod az alkatrészeit?
előre is köszi -
DFAdirotor #20408 Nálam sikert aratott és tudjátok miért mert nem túl volt effektezve hanem effektekből állt értitek?
Plusz ez az első ilyen vidije ugyhogy sztem nem is lett olyan rossz.
És egy tanács tatyi (nem kioktatni akarlak vagy ilyesmi csak több ideje vagyok a gunner "szakmájában") ne a KEG-re lőj hanem az emberre és akkor még repül is :) -
#20407 A multicheat-hez. -
#20406 mihez?