Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am amikor volt a gamenight...beszéltetek valami összeröffenésrõl...azzal lesz valami?
nah mindegy megjött a kedvem ...asszem tolok pár menetet...majd valakire rámászok 😄
+ittvan a NFS world..ami kicsit beszippantott minden hibájától eltekintve. +a BFplay4free se rossz 😄
+hát nem kevés pénzt feccöltem a dologba szal nem hagyom azé veszni a cuccot😄 (szal ha kellek megyek 😄)
(Az egyetem témát pedig hát LOL...kicsit beleéltem magam... kb 2 hónap güzüléssel meglenne a álmom - ami nemmás mint kollégium+sunák+sunák+pia+sunák++++ - szal talán ezt nem hagyom ki 😄)
nickname: doki09
csapatban:van kivel baromkodni,lehet zúzni,keménykedni,"WGG"
hogy miért?volt õsszel a Team Hungary, és jó lenne egy csapatban játszani, másfelõl jó lenne warozni fun és liga szinten.összességében valami nc csapathoz hasonlóra gondoltam
(Nekem kb akkor jó amikor nektek... de lehet hogy mostanában szinte sos...ha minden összejön megyek jövõre valamiféle egyetemre (Talán Gyõrbe)
de ahhoz kell még tanulnom vagy a mostani sulimba...vagy egy emeltszintû érettségi sem ártana 😄...szal meglátom.
(+a kibaszottkúrva istenit má neki hogy nemtudod leírni a nevem normálisan 😄)
nickname: doki09
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Hmm hmm... Érdekesen jönnek itt ki a dolgok.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
-olcsóbb
-tudsz vele futni
-többet sebez egy picivel
-long range
Más:
A scoped AK74 nagyon jól használható volt PTE-n 10-12-t sebzett, amikor átkerült az életbe jócskán nerfelték, most 5-6-ot sebez. Teljesen használhatatlan, még short smg-vel is hamarabb kinyírom az ellenfelet. Nem lesz valami patch, ami javítana ezen?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ellenben, ha az ellenfél is jó teamplayt nyom, akkor simán hozz ellenetek egy ugyanilyent. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
és nab:pont ezért írtam tegnap csetbe, mint a vadállat, hogy szállj be a tankba, mert az ieg-d elnyeli a lövését, lõsz rpg-vel, én tankkal, tehát 2v1
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egy kerdesem lenne.
Betolti az oldalat,rakattintok a PLAY NOW "gombra" es addig jut el hogy vegigszalad az a betoltes,eltunki es semmi.
Mi lehet a baj?
Probaltam mar ujra rakni,meg azt is hogy mozillaval,explorerrel de semmi.Delutan meg siman jatszottam
Lo egyet tankkal a gunner, kiszall + IEG + arrebbmegy par metert hogy ne seruljon a tank a masik tank lovesetol es amikor letelik az IEG akkor vissza a sajat tankba...tul eros...
Soldier meg duplan szopik a tankoktol.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Egyébként a BFH alapvetõen csapatjáték, tehát ilyenkor kell írni a csapattagoknak, hogy heeeelp. 😊
Nézd fordítva a dolgot! Ha az óvatlan soldiert nem tudja kinyírni a tank, akkor mégis kit öljön meg? A láthatatlan commandot? A gunnert, aki veszélyesebb szinte rá nézve, mint egy másik tank?