Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Vehh nemértettem mit köszi...de így már értelmet nyert minden 😄

am amikor volt a gamenight...beszéltetek valami összeröffenésrõl...azzal lesz valami?

Lupous
hát ne hidd h nem próbáltam 😛...de nem semmi haszna :s szar gépem van ez nem kérdés...de egy darabig jó volt minden...
nah mindegy megjött a kedvem ...asszem tolok pár menetet...majd valakire rámászok 😄

Zero07
jajj télleg én meg itt írok, mint a vadállat és téged meg kifelejtelek:utólag is boldog születésnapot

Naberiuss
Elektro
Lupous
Tomonor

Kosziiiiiiii!
<#puszis><#worship>

Zero07
vedd lejebb a grafikát.sztem 30asoknál a sok ruha kiakasztja a géped 😄

Lupous
Am van egy olyan problémám is hogy laggolok...és nemtudom miért...más játékokban egyáltalán nem...sõt ha noobok ellen megyek akkor se...de alapból igen ...így sajna elment a kedvem a játéktól egy kicsit.
+ittvan a NFS world..ami kicsit beszippantott minden hibájától eltekintve. +a BFplay4free se rossz 😄

+hát nem kevés pénzt feccöltem a dologba szal nem hagyom azé veszni a cuccot😄 (szal ha kellek megyek 😄)

Zero07
ha ez Németország lenne, és überpro cs-sek lennénk akkor már simán pénzt keresnénk 😞

Lupous
Ohh kösszi 😄 (Ez jólesett 😄)
(Az egyetem témát pedig hát LOL...kicsit beleéltem magam... kb 2 hónap güzüléssel meglenne a álmom - ami nemmás mint kollégium+sunák+sunák+pia+sunák++++ - szal talán ezt nem hagyom ki 😄)

davis98
Én amúgy mostanába mandozok azt húzom felfelé

nickname: doki09

davis98
Akkor inkább így : Kockulsz, és sok zsét keresel, vagy lerohadsz a gép elé, és játszol döglésig 😄😄😄😄<#email><#violent>

Zero07
ba*meg az egyetlen, tényleg jó commando az te vagy.(mondok valamit:ahgyd a p*csába az egyetemet és játssz 😄)

davis98
óóóóh... 😞

Lupous
Úhh akkor ez komoly idõbe tellne...szerintem engem el kell felejtenetek :S (Sajnos)

Zero07
ne haragudj sírtam :/

Zero07
különben meg én ezt figyeltem meg:egyedül játszok:"qrva játék",unalmas,monoton
csapatban:van kivel baromkodni,lehet zúzni,keménykedni,"WGG"

Zero07
nem vagyok buzi 😛D
hogy miért?volt õsszel a Team Hungary, és jó lenne egy csapatban játszani, másfelõl jó lenne warozni fun és liga szinten.összességében valami nc csapathoz hasonlóra gondoltam

Lupous
Amúgy asszem pra nemigazán aktív (kicsit megunta asszem-ahogy én is- +bibis a könyöke szal nem 100as :S)

davis98
pl most.. 😊

Lupous
Hát...mikor szeretnél magadévá tenni ?! <#whatever> + és minek?
(Nekem kb akkor jó amikor nektek... de lehet hogy mostanában szinte sos...ha minden összejön megyek jövõre valamiféle egyetemre (Talán Gyõrbe)
de ahhoz kell még tanulnom vagy a mostani sulimba...vagy egy emeltszintû érettségi sem ártana 😄...szal meglátom.

(+a kibaszottkúrva istenit má neki hogy nemtudod leírni a nevem normálisan 😄)

Zero07
kérdezem:davis,pra,lupus,elektro,nab:ti mikor értek rá játszani?magyarán egy egységes idõpont kellene

SzLehel
nem kegyetlenül kurva rossz,de aránylag szar 😄

a mamám tanította!

davis98
Amikor ezt megcsinálták és feltették a netre, a suliban mindenki úgy köszönt, hogy cshõõ babinéni xdxd

lehet, hogy sokan láttátok már, de ha ezen nem fogtok kegyetlenül fetrengeni, akkor megeszem a kalapom.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

hmmm, voltam az imént a battlefield.hu szerverén, és játszottam pár kört. Az egyikbe csúnyán vesztettünk mi natok MM-en, erre mondja egy smog nevû royal hogy "Ennyi." (aki történetesen züdd volt, tehát a barátom lehetett). Na mondom magamban jól van, majd a következõ körbe majd meglátjuk. Fölényben nyertünk, fél royal csapat szokás szerint lelép, írom én is, hogy Ennyi... Erre mit látok. Smog többé nem zöld.

Hmm hmm... Érdekesen jönnek itt ki a dolgok.

HunTatyi
így bizony <#violent>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
Én úgy gondolom, hogy egy tapasztaltabb gunner többet ér mint golyófogó. Ha már tank és gunner csapatjáték alakul ki, úgygondolom többet ér melette futni és közben lõni a tankot mind2-en minthogy ott rohadjon a tankba IEG-vel mert onnan elég nehéz jól célozni RPGvel... asszem ennyit errõl.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Zero07
miért, kéne? 😛 figyelj plusz munka nekik, de ha még így is lenne akkor is über wacky/super greasy-t többen veszik, mert:
-olcsóbb
-tudsz vele futni
-többet sebez egy picivel
-long range

Nem árt még egy kis wrench is a halhatatlansághoz, és úgy már nem lesz ellenfél.
Más:
A scoped AK74 nagyon jól használható volt PTE-n 10-12-t sebzett, amikor átkerült az életbe jócskán nerfelték, most 5-6-ot sebez. Teljesen használhatatlan, még short smg-vel is hamarabb kinyírom az ellenfelet. Nem lesz valami patch, ami javítana ezen?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ha nem is halhatatlanok, de ez erõs kombó, és meg is érdemli az, aki képes csapatban játszani.
Ellenben, ha az ellenfél is jó teamplayt nyom, akkor simán hozz ellenetek egy ugyanilyent. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
és mit szólsz ahhoz, hogyha már istenkombónál tartunk:vagyok mondjuk én soldierrel és egész jól is vezetek tankot (mármint kilövöm, amit ki kell) és mondjuk Elektro beszáll, rpg+ieg, és kapjátok be halhatatlanok vagyunk.
és nab:pont ezért írtam tegnap csetbe, mint a vadállat, hogy szállj be a tankba, mert az ieg-d elnyeli a lövését, lõsz rpg-vel, én tankkal, tehát 2v1

megakadt a felkiáltójel D:

happy bday

Lupous
BSZ 😄

Elektrofrombc2
Boldog szülcsit itt is 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
Jahhjj de finom volt köszönöm <#nevetes1>

Naberiuss
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> <<<Ezek itt torta szeletek.(Igen ez torta!)Mindenki vehet 1 szeletet 😊 En fizetek <#wave>

Naberiuss
3.5 es most funkcional 😄

Elektrofrombc2
Hanyassat tetted fel? Mert én neked a 2.0-t feltettem.

Így van. Az az istenkombó maga (nem te 😊 ) a tankcsatában. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Naberiuss
Megprobaltam,es tenyleg jo!(elbeszelgetek en itt magammal)<#vigyor4>

Naberiuss
Visszakerestem,irta valaki h NETflamework...na most majd megprobalom aztan majd kiderul <#fejvakaras>

Naberiuss
Sziasztok!

Egy kerdesem lenne.
Betolti az oldalat,rakattintok a PLAY NOW "gombra" es addig jut el hogy vegigszalad az a betoltes,eltunki es semmi.
Mi lehet a baj?
Probaltam mar ujra rakni,meg azt is hogy mozillaval,explorerrel de semmi.Delutan meg siman jatszottam

Smithwarden
Foleg ha van IEG-je is.
Lo egyet tankkal a gunner, kiszall + IEG + arrebbmegy par metert hogy ne seruljon a tank a masik tank lovesetol es amikor letelik az IEG akkor vissza a sajat tankba...tul eros...
Soldier meg duplan szopik a tankoktol.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Elektrofrombc2
Nem feltétlenül rossz az. Többször is csináltam, hogy kiszáltam lõttem egyett RPGvel aztán vissza a tankba és onnan is egyett. Így kicsit olyan mintha 2 tankod lenne és ami még jó benne, hogy sokszor megtévesztheted ezzel és így nem a tankodat fogja lõni hanem téged amikor kiszáltál.

roland4
jó lett a rajz 😄
davis98
Im a pro akart lenni, csak nagyon össze kellett nyomorítanom 😄

mit szólsz ehhez: gunner a tankban. 😄

Ez igaz, de soldierként gondolom a CM elsõként lett lvl5, s mivel a splash damage az epicentrumtól távolodva csökken, így eléggé sokáig ki tudja húzni a soldier.

Egyébként a BFH alapvetõen csapatjáték, tehát ilyenkor kell írni a csapattagoknak, hogy heeeelp. 😊

Nézd fordítva a dolgot! Ha az óvatlan soldiert nem tudja kinyírni a tank, akkor mégis kit öljön meg? A láthatatlan commandot? A gunnert, aki veszélyesebb szinte rá nézve, mint egy másik tank?

ki apró 😮

davis98
Így 😄