26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    Fizetnek azért, hogy reklámozd a fizetős cuccokat? Szerintem ezt akarta kérdezni.
  • CAC
    A zene nagyon ott volt. :)
  • Zero07
  • tomonor
    Tessék?
  • Grr1234
    neked fizetnek ezért?
  • davis98
    jaja
  • tomonor
    A fele áráért lehet megvenni a szettet, lényegében ennyiért simán csak a jetpackot meg mondjuk a sisakot tudnád megvenni. Rohadtul megéri.
  • davis98
    Jó is a mai, én is tervezem hogy megveszem ! :D
  • DFAdirotor
    A hétvégi sniperek voltak a legjobb DOTD-jek megvettem pedig nem is akrtam sniperezni :D
  • tomonor
    A mai DOTD nagyon király. Kétszer is megvettem :D
  • Alien69
    Pont a CS-hez nem kell semmi se. De kérdezd meg a logitech managereit.
    Amúgy tényleg KELL hozzá JÓ bill, de ez külön téma. Nekem pl Zboard van, ez se olcsó, de ez legalább nem olyan, mint a 200 éves író gép, csak rá fogva, hogy gammer billentyűzet.
  • Ibuki
    LoL XD
  • Zero07
    Azt ne mond már nekem, hogy egy rohadt Battlefield Heroeshoz 25ezer forintos billentyűzet kell.Mert ha még CS-znék meg is érteném, de ez így baromság.
  • davis98
    xD
  • tomonor
    Na ez is új.

• Alien69
    Akkor mással játsz. Ikariam, farmerama, stb. Ja, amúgy 2 nap 4 óra játék már azé függőség.
  • Zero07
    25k nekem nem ér annyit azért, hogy 2 naponta játszok 4 órát össz-vissz a heroeszal.
  • Alien69
    Ja wazze, OTT a baj! Vegyél gammer billentyűzetet, minimum 25E pízért, legyen rajta LCD, és világítson! Az bizti nem döglik be a garancia idő lejárta előtt!
  • Zero07
    na ne :D bazz 1000forintomba fájt ez a billentyűzet :O Genius KB-06XE XD ez márkás g***
  • tomonor
    vegí újjat
  • 66zio
    hát ha tényleg nem koszos és ezt csinálja akk vegyél újat :D
  • Zero07
    Nincs ötletek arra, hogy mit lehetne csinálni az A billentyűmmel?Mert bármikor is lenyomom leragad, nem ugrik föl, kiszedtem már a billentyűt megnézni piszkos-e, de nem, így nem igazán tudom mi lehet a gond, mert nem értek hozzá. :D Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
  • Zero07
    igen ez a tcc volt, 3 magyar (Master,Brian,Diesel), 2 külföldi játékosukkal (holmik,S1mojn)
  • Zero07
    pedig logikus az 1-es bb.mint láthattad nekem is volt olyan, hogy 5, meg 17hp-val bujkáltam és bandagera szorultam.ha viszont ég valaki és ugyanígy bujkál nem tudja healelni magát vele, mert a bandage csak a burninget oltja el, healt nem kap
  • tomonor
    nemértem minek használtál BB-t. CW-be szinte alap dolog hogy valaki fireproof pant-et visel, ugyanúgy ahogy te is tetted.
  • tevel
    Szép visszavágás...már ha a TCC színeiben volt az ellenfél.
  • Zero07
  • tevel
    M95 és az SVD sebzi a csipák között legnagyobbat.
    Jót vettél, csak ahhoz hogy ne legyen "gyengus", rakni kell a piercing shot abi-ra is bőven.
  • Alien69
    Köszi a tippeket, majd meglesem. Amúgy azt nem írtam, hogy "olcsó". A legjobbat szeretném. A royal oldalon megvettem az M95-t, és eléggé gyengusnak érzem. Itt meg van tier1 SV98, és ennek egy valami téliesített verziója.
  • taki0003
    ha olcso és olyan fegyot akkarsz amit nem ránt akkor a stefan uber-t és a super poppert tudom ajálani 560 bf/db kés sztem nem kell én pistolyt használok több az xp körönként abból meg a super harry-t vagy a graetest érdemes meg venni ezek is 560 bf /db
  • Alien69
    Kéne egy snipa fegyó national oldalra, amely minél nagyobbat sebez, és nem rángat lehetőleg (kicsi belefér). Illetve, érdemes kést venni? Ha igen, melyiknek van értelme?
  • Lupous
    Gali xD
    Lenne pár építő jellegű észrevételem:
    A menük és egyéb feliratok betűtípusa century gothick ...vagy valami ilyemi a neve... legyen, félkövérrel szedve, a megfeleló vastagságú kontrasztszínnel kórvonalazva.
    A többi amúgy frankó :)
    A csoportképes dolognál szerintem az egyszerű mugsgot is megteszi, mivel a banneren elég kicsik lesznek az emberkék, így lényegtelen a tökéletes képminőség. Persze mindenkinek azonos felbontáson és lehetőleg max grafikán kell a mugot csiálni. Ha nagy, szép képet akartok készíteni akkor érdemes a tomonor által leírt dolgokat csinálni. Bár amit a végén írt a körülvágásról... elég fura nekem. Neonzöld háttéren sokkal egyszerűbb dolgozni.
    A témábn pedig van elég sok frankó tutorial a profibb bfh photoshop mágzsoktól, én is onnan csentem olykor ötlet, bár megnemmondom kié volt az.
  • HunTatyi
    h miért fekák... tök egyszerű oka van ... mivel azon az acc-omon amin épp bevoltam lépve 1 royal gunner van és feka bőrszínnel de előtte a mandó hősöm volt megnyitva mivel legutóbb azzal játszottam és lás csodát annak is fekete bőrszíne van... :D

és akkor most miket küldjünk a banner-hoz?? mugshot-ot v screenshot-ból kivágott szütyőt??
  • tomonor
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=258539

:D
  • davis98
    O.o, nem lehet sniperezni !!??
  • tomonor

:3
  • taki0003
    xd
  • tomonor
    Most csíntam.

• Elektrofrombc2
    Mert ő őket nézi a dolgozó embereknek :O :0
  • byzhouse
    de miért feka? :O (nem vagyok rasszista :$)