26731
Battlefield Heroes
-
#20525 Fizetnek azért, hogy reklámozd a fizetős cuccokat? Szerintem ezt akarta kérdezni. -
CAC #20524 A zene nagyon ott volt. :) -
#20523 -
tomonor #20522 Tessék? -
#20521 neked fizetnek ezért? -
#20520 jaja -
tomonor #20519 A fele áráért lehet megvenni a szettet, lényegében ennyiért simán csak a jetpackot meg mondjuk a sisakot tudnád megvenni. Rohadtul megéri. -
#20518 Jó is a mai, én is tervezem hogy megveszem ! :D -
DFAdirotor #20517 A hétvégi sniperek voltak a legjobb DOTD-jek megvettem pedig nem is akrtam sniperezni :D
-
tomonor #20516 A mai DOTD nagyon király. Kétszer is megvettem :D -
#20515 Pont a CS-hez nem kell semmi se. De kérdezd meg a logitech managereit.
Amúgy tényleg KELL hozzá JÓ bill, de ez külön téma. Nekem pl Zboard van, ez se olcsó, de ez legalább nem olyan, mint a 200 éves író gép, csak rá fogva, hogy gammer billentyűzet. -
#20514 LoL XD -
#20513 Azt ne mond már nekem, hogy egy rohadt Battlefield Heroeshoz 25ezer forintos billentyűzet kell.Mert ha még CS-znék meg is érteném, de ez így baromság. -
#20512 xD -
tomonor #20511 Na ez is új.
-
#20510 Akkor mással játsz. Ikariam, farmerama, stb. Ja, amúgy 2 nap 4 óra játék már azé függőség. -
#20509 25k nekem nem ér annyit azért, hogy 2 naponta játszok 4 órát össz-vissz a heroeszal. -
#20508 Ja wazze, OTT a baj! Vegyél gammer billentyűzetet, minimum 25E pízért, legyen rajta LCD, és világítson! Az bizti nem döglik be a garancia idő lejárta előtt! -
#20507 na ne :D bazz 1000forintomba fájt ez a billentyűzet :O Genius KB-06XE XD ez márkás g*** -
tomonor #20506 vegí újjat -
66zio #20505 hát ha tényleg nem koszos és ezt csinálja akk vegyél újat :D -
#20504 Nincs ötletek arra, hogy mit lehetne csinálni az A billentyűmmel?Mert bármikor is lenyomom leragad, nem ugrik föl, kiszedtem már a billentyűt megnézni piszkos-e, de nem, így nem igazán tudom mi lehet a gond, mert nem értek hozzá. :D Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
#20503 igen ez a tcc volt, 3 magyar (Master,Brian,Diesel), 2 külföldi játékosukkal (holmik,S1mojn) -
#20502 pedig logikus az 1-es bb.mint láthattad nekem is volt olyan, hogy 5, meg 17hp-val bujkáltam és bandagera szorultam.ha viszont ég valaki és ugyanígy bujkál nem tudja healelni magát vele, mert a bandage csak a burninget oltja el, healt nem kap -
tomonor #20501 nemértem minek használtál BB-t. CW-be szinte alap dolog hogy valaki fireproof pant-et visel, ugyanúgy ahogy te is tetted. -
tevel #20500 Szép visszavágás...már ha a TCC színeiben volt az ellenfél. -
#20499 -
tevel #20498 M95 és az SVD sebzi a csipák között legnagyobbat.
Jót vettél, csak ahhoz hogy ne legyen "gyengus", rakni kell a piercing shot abi-ra is bőven. -
#20497 Köszi a tippeket, majd meglesem. Amúgy azt nem írtam, hogy "olcsó". A legjobbat szeretném. A royal oldalon megvettem az M95-t, és eléggé gyengusnak érzem. Itt meg van tier1 SV98, és ennek egy valami téliesített verziója. -
taki0003 #20496 ha olcso és olyan fegyot akkarsz amit nem ránt akkor a stefan uber-t és a super poppert tudom ajálani 560 bf/db kés sztem nem kell én pistolyt használok több az xp körönként abból meg a super harry-t vagy a graetest érdemes meg venni ezek is 560 bf /db -
#20495 Kéne egy snipa fegyó national oldalra, amely minél nagyobbat sebez, és nem rángat lehetőleg (kicsi belefér). Illetve, érdemes kést venni? Ha igen, melyiknek van értelme? -
#20494 Gali xD
Lenne pár építő jellegű észrevételem:
A menük és egyéb feliratok betűtípusa century gothick ...vagy valami ilyemi a neve... legyen, félkövérrel szedve, a megfeleló vastagságú kontrasztszínnel kórvonalazva.
A többi amúgy frankó :)
A csoportképes dolognál szerintem az egyszerű mugsgot is megteszi, mivel a banneren elég kicsik lesznek az emberkék, így lényegtelen a tökéletes képminőség. Persze mindenkinek azonos felbontáson és lehetőleg max grafikán kell a mugot csiálni. Ha nagy, szép képet akartok készíteni akkor érdemes a tomonor által leírt dolgokat csinálni. Bár amit a végén írt a körülvágásról... elég fura nekem. Neonzöld háttéren sokkal egyszerűbb dolgozni.
A témábn pedig van elég sok frankó tutorial a profibb bfh photoshop mágzsoktól, én is onnan csentem olykor ötlet, bár megnemmondom kié volt az. -
#20493 h miért fekák... tök egyszerű oka van ... mivel azon az acc-omon amin épp bevoltam lépve 1 royal gunner van és feka bőrszínnel de előtte a mandó hősöm volt megnyitva mivel legutóbb azzal játszottam és lás csodát annak is fekete bőrszíne van... :D
és akkor most miket küldjünk a banner-hoz?? mugshot-ot v screenshot-ból kivágott szütyőt?? -
tomonor #20492 http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=258539
:D -
#20491 O.o, nem lehet sniperezni !!?? -
tomonor #20490
:3 -
taki0003 #20489 xd -
tomonor #20488 Most csíntam.
-
#20487 Mert ő őket nézi a dolgozó embereknek :O :0 -
#20486 de miért feka? :O (nem vagyok rasszista :$)