Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nickname: doki09
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Goingloco. Lulz.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Ám rohadt nehéz managelni, hogy kinek milyen fegyója van, azt mint admin tapasztaltam.
Nemszeretem a dual-shotisokat, nem megállíthatatlanok, de attól még erõsek, fõleg ha tudják is használni. A dual-knifeal kevesebb bajom van: az gyenge kombó, ha csak nagyon közelre tud knifeolni, távolabbról bárki lelõheti, még visszalõni sem tud.
A CDS szerversorozat adminjai összedugták fejüket egy nagyon érdekes témában: http://cds.mdtechnology.co.uk/forum/index.php?topic=131.15
A lényege annyi, hogy mennyire tisztességes a dual-knife, vagy a Pra által említett dual-shootgun. Új szabályban akarják tiltani használatát, hisz jobban belegondolva ez is egy glitch. Személy szerint egyetértek, mert ugyan normál egér-billentyûzet használatával roppant nehéz kivitelezni, modernebb felszereléssel már megállíthatatlan...
Vélemények?
<#conf>#conf><#banplz>#banplz><#fejvakaras>#fejvakaras>
Egymillióan a magyar esportért!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Beszarás.
A heroes fõoldalán beszartam 😄 BFért lehet venni Dr.Pepper ruhákat: Alpiner és Clifhanger cuccot 😄DDD <#falbav>#falbav>
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Sajnálom...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
...
Magyarán, Xsear elkezdett wowozni. Hülye Cataclysm. xD
Mi történt?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
DP#0 szerver holnap távozik körünkbõl, míg DP#1 2011.02.10-ig lesz velünk.
Desu és béke veletek.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Persze így a keg lvl5, csak akkor szopóág ha IEG-eli a másik gunner.
De ezt csak egy ilyen egynapos mókának szántam.
Persze találkoztam egy nati gunnerrel valami overpowned néven játszik...
persze 2shotival ment és baszott szét mindenkit.
Miután engem is leölt párszor... néztem ,h milyen rohadt gyorsan vált fegyvert... iszonyat... lõ vált lõ vált lõ vált...
nagyon nehéz így játszani. Lehet ,h a longot dobni kéne és inkább mod/mod lenne a jó a short mellé.
valaki próbálta már.
ötletek? vagy valami bevált fifika-taktika?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Meg hogy melyiket kontrolalod jobban ...na lenyeg h ne donts elhamarkodottan
Amúgy nat mano.
nekem a v.long & v.slow van 7 golyo nagyokat rant,nagyokat sebez...szamomra megfelelo mert en csak SNP-vel jatszok
Van ajánlatotok egy jó sniperre, ami belefér unlimited verzióba ennyi bf-be?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A BFH fóruma rajta keresztül ismert meg... Amolyan azonosító szerûség.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.