Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
WOW.. jó lenne 😉

nickname: doki09

kismadarak csiripelték, hogy lehet hogy lesz február 28-án egy 1400BF-es gunclub promóció.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
miért nem hallok mmublen senkit? skypeon minden mûködik jól.(fülest használok)

davis98
😄😄

Wanndris
thx

@Tomonor: xDDDD

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

davis98
Jobb gombbal katt, és ott van hogy kép címének másolása.....ott megtudod nézni 😉

Wanndris
Nekem nem nagyok akarja behozni, elküldenéd másképp is, ha nem gond?

davis98
Végre 18 lett a mandom 😊

davis98
XD

Lupous
<#puszi>

Goingloco. Lulz.

engem valahogy az egylövéses camper sniperek jobban idegesítenek.

HunTatyi
a shotisok nekem még nem jelentettek problémát a késrõl meg csak annyit h utálom a mandókat mert mindig azok ölnek meg legtöbbször xD (késsel persze-.-')

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

dual knife-ban egyetértek... shottie... hát végülis, felõlem.

Ám rohadt nehéz managelni, hogy kinek milyen fegyója van, azt mint admin tapasztaltam.

Támogatom.
Nemszeretem a dual-shotisokat, nem megállíthatatlanok, de attól még erõsek, fõleg ha tudják is használni. A dual-knifeal kevesebb bajom van: az gyenge kombó, ha csak nagyon közelre tud knifeolni, távolabbról bárki lelõheti, még visszalõni sem tud.

phiton
Naszóval:
A CDS szerversorozat adminjai összedugták fejüket egy nagyon érdekes témában: http://cds.mdtechnology.co.uk/forum/index.php?topic=131.15
A lényege annyi, hogy mennyire tisztességes a dual-knife, vagy a Pra által említett dual-shootgun. Új szabályban akarják tiltani használatát, hisz jobban belegondolva ez is egy glitch. Személy szerint egyetértek, mert ugyan normál egér-billentyûzet használatával roppant nehéz kivitelezni, modernebb felszereléssel már megállíthatatlan...
Vélemények?

<#conf><#banplz><#fejvakaras>

Egymillióan a magyar esportért!

SzLehel
1500 bf-ért én inkább honor protector vagy ninja szettet vennék 😛

a mamám tanította!

Pano
Veszélyes dolog ez a BF.. ha az embernek nincs tartása, simán elkezd úgy költekezni, mint az állat 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

na nem kell azért ilyen nagy szomorúság meg ború 😄 Egyszer biztos újjá éled majd a DP.

XDDDD Én is. Most így próbálják promotálni a valentin napos gatyókat ám.

Beszarás.

Wanndris
XDDDDDD
A heroes fõoldalán beszartam 😄 BFért lehet venni Dr.Pepper ruhákat: Alpiner és Clifhanger cuccot 😄DDD <#falbav>

A sors iróniája, hogy amíg a legtöbbet látogatott bfh szerver is csak viszi a pénzt (még a VIP-ért sem nagyon fizet senki), addig egy 30 player-es wow szerver - jó marketinggel - is sokat hozhat.
Sajnálom...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Naberiuss
R.I.P Desu <#shakehead>
Akkor emiatt nem birtam tegnap felmenni ...hhmmm kar kar 😊

Ha esetlegesen visszatérnénk egy nap, akkor természetesen mindenki visszakapná a VIP/Regular rankját.

HunTatyi
Nem a legjobb hír...<#shakehead>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Pra
A WOW bszív <#buck>

pénzügy, érdekeltség.

...

Magyarán, Xsear elkezdett wowozni. Hülye Cataclysm. xD

Eh. 😞
Mi történt?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ja igen. Szomorú hírek, de Desu Paireetsu bezárja kapuit, legalábbis szerverek terén. Ezáltal az üzenet által szeretném megköszönni mindenkinek, hogy megtisztelt minket jelenlétével, és életben tartotta azalatt az idõ alatt.

DP#0 szerver holnap távozik körünkbõl, míg DP#1 2011.02.10-ig lesz velünk.

Desu és béke veletek.

Elektrofrombc2
http://www.autohotkey.com/ én nem ezt használom, hanem az egerem programját. De asszem ezzel is lehet.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Ja szerintem én be tudnám állítani az egeremen, hogy magától cserélgesse. Milisec pontossággal birom állítani az idõzítést. Mármint, hogy az egyik egérgombom lenyomásával mikor nyomja meg az 1-es gombot majd a 2-est és ezt így ismételve, mialatt én csak azt az egy gombot tartom lenyomva 😊 Õ is hasonlóképpen használja szerintem.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
El lehet kapni még így is...
Persze így a keg lvl5, csak akkor szopóág ha IEG-eli a másik gunner.
De ezt csak egy ilyen egynapos mókának szántam.
Persze találkoztam egy nati gunnerrel valami overpowned néven játszik...
persze 2shotival ment és baszott szét mindenkit.
Miután engem is leölt párszor... néztem ,h milyen rohadt gyorsan vált fegyvert... iszonyat... lõ vált lõ vált lõ vált...

Elektrofrombc2
Szerintem az annyira nem hatásos stílus. Kívéve ilyen kupákon, ahol tényleg nagyokat sebzel tömegbe.

Pra
fuh, ma toltam pár kört úgy (gunner) ,h csak shoti volt nálam long és short(superek)...
nagyon nehéz így játszani. Lehet ,h a longot dobni kéne és inkább mod/mod lenne a jó a short mellé.
valaki próbálta már.
ötletek? vagy valami bevált fifika-taktika?

Naberiuss
Nincs mit <#wave>

Pano
Rendben, köszönöm szépen!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Naberiuss
Stefan's Uber Sharpshooter en ezzel nyomulok,DE mondom hogy elotte probald meg hogy mi illik a te stilusodhoz,hogy inkabb kozel vagy messze.
Meg hogy melyiket kontrolalod jobban ...na lenyeg h ne donts elhamarkodottan

Pano
Groundbreakerre gondolsz vagy a Stefan's-ra?
Amúgy nat mano.

Naberiuss
uber!elotte probald ki melyik tetszik...az 560 asszem

nekem a v.long & v.slow van 7 golyo nagyokat rant,nagyokat sebez...szamomra megfelelo mert en csak SNP-vel jatszok

Pano
ja, lehetõleg egy tapasztalt manós javasoljon, ha kérhetem <#whatever>

Pano
Na, maradt 630 BF-em, azt a manora költöm.
Van ajánlatotok egy jó sniperre, ami belefér unlimited verzióba ennyi bf-be?

És valóban, görög volt volt a falóban. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
"Artwork by Goingloco" Nemgáz elsõre én is megakartam kérdezni..aztán eszembe jutott hogy jahh odaszokták az ilyesmit azé írni...és valóban ...nem maradt le a készítõ neve 😄

Jaja, ezt vágom, csak szerintem tök más a BFH feelingje, mint a manga kiccsajnak. Ellenben a mugshotod mangásítása az elsõnél középen szerintem nagyon ott van. Azt ki csinálta?

próbáltam szimpla piros hátteret, de ez az alternatív VV feeling jobban bejött. A piros-zöldet nem a Magyar színek miatt használom (ugyan annak is megfelel ha úgy nézzük), de a lényeg itt pont Suiseiseki-n van (ezt CAC-nak is mondom)

A BFH fóruma rajta keresztül ismert meg... Amolyan azonosító szerûség.

Elektrofrombc2
Méééért? 😄 Szép Magyar szinek 😛

Lupous
Az elsõt én is lájkolom 😄...(A chibi odabasz 😄)...de am kár hogy a bal oldali rész nem piros mint ahogy a másik oldalon a Zöld rész is zöld. /vagy akkor annak se kéne zöldnek lenni (Az összhang kedvéért 😄)

Tankban ültél, vagy pont megmurdeltál... ezért nem tudtál fényképet készíteni.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Narxis
puruttya.hu?

lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Naberiuss
Nah megvan a 2. 30 as,igaz nem a kivant modon de igy se rossz 😄