Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
ÉS ezt mégis hogyan? én elég zabos lennék ha lenyúlnák az accomat :S

roland4
veletek ugyse játszottam még ^^
roland4
am találkozhatnánk egy szerveren így mi , mint sg fórumozók 😄
roland4
nemtudom hogylehetnek ien rohadék emberek :@ én nemtudok ilyen gonosz lenni.
Pano
Ha vásárolt BF-et, akkor elvileg a neve nyilvántartva kell, hogy legyen.. vagy számla, ilyesmi.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

azért nem tudok nektek ebben segíteni, mert neki személyesen kell bizonyítani, hogy a saját tulajdona. Ha én próbálnám visszakérni, lehet hogy úgy venné a csávó mintha én próbálnám ellopni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

roland4
<#rinya>
Wanndris
Sajnálatos hír: Force acc ját ellopták és bár megpróbáltuk visszaszerezni, a support chat-es kolega nem nagyon értette szándékunk, így nem jártunk sikerrel 😞

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

roland4
akkor máris neki kezdhetc xd
Zero07
lol..az Axe hátulján ott virít, hogy Made in Russia. 😄 ideje lesz orosz nyelvet tanulni.

Tuvok
De . :/

Hehe. Ha te mondod.

Elektrofrombc2
Szerintem annyira nem sûrû a cheater, hogy CSAK azért keljen másik szerveren játszani.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Tuvok
Fasza, ennyit a pb-rõl ... :/

Azokra a szerverekre hogy találok rá ?

nem, az bizony aimbot. Próbálj GGC-stream szerókon játszani, amúgy meg ne is csodálkozz hogy ilyenekbe botlasz.

Tuvok
Hali, nagyon rég játszottam már, egy kérdés:
Én vagyok egy royal commando, láthatatlanul, mondjuk Village-en Road Block-nál elbújva . Ha egy nati soldier használ 6th sense-t valahol a közelben, engem ez megmutat a nati-knál a hegy tetején álló commando-juknak, aki engem így simán lövöldözhet ?
Csak mert régen fõleg soldierrel játszogattam, és valamiért úgy rémlik, hogy a 6th sense nem fedte fel az ellenfél távoli láthatatlan commando-it, csak a láthatóakat .

Naberiuss
Koszi!!!!Most van meg 1 dolog amivel agyfasz ele alitom a haverokat 😄

Elektrofrombc2
Aaaaa xD Fasza 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Wanndris

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Elektrofrombc2
Heh õrá emlékszek 😄 Ellenünk játszott NC-n 😛 Tomonor köszi a friss infót 😄

HunTatyi
<#puszi><#taps>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Nincs, nincs, de várj, megjövendölöm, hogy a 20.-ik kérdésedre is nem lesz a válaszom.

roland4
nincs valami ingyen szatt? néztem a dr.pepperes setet is azt a hegymászós settet , de azt se engedi.. pedig más magyar fórumon is irtak hozzá mûködõ kódokat, de nekem egy se sikreül 😞
Lupous
remélhetõleg igaznak bizonyulnak a híreid. lenne pár cucc amit kinéztem.

HunTatyi
reméljük megint bejön majd a forrásod 😛 én kiéhezetten várom az ingyé 1400-at 😛:F

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

SzLehel
amikor elõször játszottam vele én is azt hittem magyar,de nem nagyon válaszolt arra amit írtam 😄

a mamám tanította!

Bazz+ az egy nagyon híres, ám nagyon gyerekes játékos... Ja és német, nem magyar. A "bazzmeg" név csak véletlen.

Zero07
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2284693126
úgy néz ki van egy magyar a Team Ja-ban

davis98
Úgy legyen !! <#wink>

nickname: doki09

na nem 100% amit állítok (ugyan ebbõl a forrásból eddig mindig minden bejött)

Köszi az infót!
Akkor addigra idõzítem a visszatérésem. Nem is tudom mikor játszottam utoljára.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nekem annyira mûkarnak tûnik o.O

davis98
Jah velem teszteltük 😉 😛

Zero07
rr-en vannak ugye a folyó mellett toll housenál a létrák.na ha arra felmásztok nem sebez az ellen gránátja,tntnje.teszteltük

davis98
Igen egy mester szemével más 😄😄

Lupous
Hát nemtoom...az átkarolás el van baszva egy picit...nézd meg mennyivel hosszabb a behajlított kar a másiknál (felkar)
De amúgy igen egész jó 😄

davis98
Milyen jól meg lett csinálva 😄😄

Pano
Elfogyott a pénz, azt majd jövõ hónapban 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Zero07
über rescue, gránát és ruhák a házhoz 😄

Zero07
amikor az ellen megszerzi mind a 4 zászlót és az alap bázisotokra kempelnek.tehát mikor a bázison (tudod, amit nem lehet elfoglalni)újraéledsz, de egybõl vagy 4en lõnek rád.hirtelen csak így tudtam elmondani

jugen
sziasztok!
ez a "base camping" mi akarna pontosan lenni?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

a cipõt senki se fogja nézni, szal maradhat.

HunTatyi
egy maszk 😛 egy kesztyû 😛 meg másik cipõ 😛 😄😄

szép, de mintha még valai hiányozna 😮

Pano
Na, ilyen lett a csókám 😄 Egyszerû, letisztult, elegáns 😊)

roland4
ezdekomoly <#vigyor>
roland4
meg kéne az a hegymászós szett 😄 halottam róla hogy dr.pepperen meglehet szerezni 😄 csak nekem valahogy nem sikerül... 😞
nem.

roland4
nemlehet valahogy ingyen örökre szerezni valami fegyvert soldiernek? vagy valami bug... pl:megveszek egy fegyvert vp-ért és örökre megmarad stb...
SzLehel
én szeretem a wowot 😊

a mamám tanította!