Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem!
Nem hiszem, hogy elfogadható lenne ha bármely szolgáltató bármiféle jogosítvány megszerzéséhez köthetné a telefonok árusítását.
Viszont semelyik gyártó nem tehetõ felelõsé azért, hogy a telefon szoftverének részét nem képezi olyan kiegészítõ program ami az eszköz mûködtetéséhez nem szükséges. Ilyet a gyártók nem fognak írni.
Amennyiben szükséged van rá, akkor az operációs rendszer gyártója által üzemeltetett oldalról letöltheted, feltelepítheted amennyiben vállalod, elfogadod az arra a szoftverre érvényes felhasználási feltételeket.
Nem gondolom továbbá azt sem, hogy bármilyen tudás elsajátítása életkorfüggõ lenne.
Magamtól tanultam meg az android rendszer üzemeltetését, telefonok tabletek root-olását, rom telepítést, hibajavítását és minden egyéb dolgot, ami a mindennapi felhasználáson túlmutat.
Persze ebbõl adódóan kicsit sincs jó véleményem a szolgáltatók által üzemeltetett szervizekrõl. Nyilván nincs érdekükben, hogy segítsenek, mert miért tennék? Nem része a szolgáltatás igénybevételének. Nem feltétlen hiszem, hogy tudásbeli hiányosságok miatt nem segítettek, de ha mégis akkor a negatív benyomás elõjele nem csak mértéke változik.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A Royalok és Natok területekért fognak viszálykodni mostantól, kijelölsz egy területet, belépsz a játékba, nyersz, megszerzed az ellenség területeit. Egy amolyan körökre osztott stratégiai játék lesz valószínûleg, csak élõben az összes játékossal/ellen. Többet én se tudok, lehet hogy nem is ilyen lesz, ám annó (2008-ban) még így hírdették.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
-legjobb indok arra, ha valaki rosszul játszik" Es egyben a legrosszabb dolog ami tortenhet, mert eleg nehez ugy jatszani, ha a kepernyo centimetereket ugral, es az ember hirtelen random pozicioban talalja magat.
"-a sok "There's a problem with your connection" leginkább a gyenge net miatt fordul elõ (én 15 mega le, 1 mega feltöltéssel vígan elvagyok)"
Az en netem megertem, hogy nem a legjobb. Apame 15/1-es es tobbszor kaptunk egyszerre ilyen uzenetet sajat berelt szerverunktol. Egyszerre dobott le minket. Olyan is bejatszik, amikor az osszes jatekos hirtelen eltunik a szerverrol. Ilyenkor nem tudom mi tortenik. Heti 1 alkalomra allitottam be a restartot, tehat elviekben ezzel nem lehet gond.
Nehanyan valoban rafogjak a laggra celzo kepessegeik hianyat.
Pont a szorakozas miatt tartottam ki eddig a jatek mellett, mivel nagyszeru ez a resze.
Koszonom a tippet! Egyenlore remekul mokodik az admin progi, de ettol fuggetlenul lesz par kerdesem hozzajuk.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
-legjobb indok arra, ha valaki rosszul játszik
-a sok "There's a problem with your connection" leginkább a gyenge net miatt fordul elõ (én 15 mega le, 1 mega feltöltéssel vígan elvagyok)
-a szerverszolgáltatók közt is van különbség: pl. a Multiplay szerverekkel nagyon ritkán van gond, de egy NitroServ kész rémálom tud lenni
-amíg csak szórakozásból játszik valaki addig nem befolyásol sokat a játékán a lagg (100ping alattira gondolok)
Szerverügyben pedig ajánlom a teamspeak.hu-t. Ott vannak olyan Heroes játékosok, akiknek van szerverük és el is magyarázzák.
Ezen felul tanacsos lenne olyan szervert uzemeltetniuk, ahol kevesebb a lagg. Tegnap tobb jatekos beeirta a sebesseg csokkenes problemat.
A Xperia pro-rol annyit, hogy nincs benne gyarilag feltoltve fajlkezelo.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2514178-sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-telefonra-hogy-tudok-jatekot-tenni-a-szamitoge
A telenor shopban dolgozo ket fiatal -25 eves srac ezek szerint barom volt, mert nem tudtak ra feltenni a progit.
Ilyen erovel ra kene irni a telefonra, hogy 10-30 eves korig ajanlott, mert aki nem ismeri az adndroid rendszer varazsat, es olyan peldannyal talalkozik amelyre nem telepitettek fajlkezelot, az jol megszivhatja. Amugy a +30-as ok mind idiotak😊 Utolag elmondta a 34 eves holgy ismerosom, hogy goze nincs mit kell csinalnia a telefonon. Mellesleg designernek tanult, es elete soran tanulnia kellett pc-programozast. "Ha venni akarsz egy kocsit, nem a gyártó vagy a kocsit értékesítõ vállalat dolga megtanítani téged vezetni 😊" Igy igaz, vezetni nem nekik kell megtanitaniuk. Kerlek emlekezz a 7-es BMW-kbe beszerelt I drive rendszerre! Mennyi embernek meggyult a baja vele a nehezkes hasznalhatosag miatt. (http://totalcar.hu/magazin/hirek/149859/) A mi esetunk hasonlatos a kovetkezohoz: Adnanak egy uj autot, es csak a vilagitas, index, inditas mukodne rajta(alapfunkciok). A computer,tempomat stb. kezelesehez egyeb szoftverek utan kene kutatni, telepiteni.
Olyan terméket/szolgáltatást csinálni, ami mindenkinek megfelel egyenlõ a lehetetlenséggel. Ami pedig a szerver üzemeltetést illeti, azt nem kezdõ számítógép felhasználóknak találták ki. Joggal feltételezik, hogy némi jártassággal és informatikai kvalitással bérel valaki szervert: Ugyanis más fogyasztónak lenni és más "rendszer üzemeltetõnek".
Ha venni akarsz egy kocsit, nem a gyártó vagy a kocsit értékesítõ vállalat dolga megtanítani téged vezetni 😊
Ami pedig a telefont illeti, az Androidnak van alapból fájlkezelõje. Igaz, nem egy total commander, de van.
Ne vedd tiszteletlenségnek a szavaimat, nem annak szánom 😊 Ha jól emlékszem nem a mai generációhoz tartozol, így kicsit nehézkesebb ezeket megértened, mint ahogy nekünk a régebbi dolgok mûködését. Nem irigyellek és elismerem, hogy nincs könnyû dolgod.
2.Hogy van az, hogy minden egyes meccsen van minimum egy hacker?!
AA-nál Pedro a hét eleje óta nem adott még kulcsot. Harduplanfor -hozzátenném jogosan- nem akart már tovább várni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Én 200-as max ping limitet állítottam be, mégis becsúsznak ennél magasabb értékek is. Átlagértéket nézne a program?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Megpróbálom olyan formába szedni, hogy publikálható legyen és közzé teszem. ígérem. 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ha újat akarsz kipróbálni, akkor ajánlom az Adobe Aftereffects-et, illetve a Cinema 4D-t.
A Pra által linkelt cikkel nem minden tekintetben értek egyet.
nyertem 1 kulcsot nyitok 1et azt valami tüzinacit adott 130 at...
bebuggoltam nem vette le az f et kinyitottam még1et és eraser ray last forever 😄D
Kéne még 78BF! 😞
harduplanfor:
Írtam PÜ-t.
itt egy izmos cikk
Ha soldierrel vagy pisztolyal megyek, a 2 opciót használom, ha gunnerel/mandoval megyek a 3-as, ha messzire célzok 1-es opcióra váltok. A 4-est ritkán használom, ha gunnerrel sokat kell fordulgatni sarkoknál. Az 5-öst a windows-al használom.
Nekem ezek a beállításaim:

Az a helyzet, hogy a gamer egerek ilyenek a magas DPS miatt, a windows így értelmezi õket. Engem speckó nem zavar, hogy állítgatni kell. Viszont nekem vagy gondom vele - minden reboot után el kell indítanom a programját, hogy betöltse a memóriájába a DPS beállításokat.
Az érzékenység amúgy nekem is 0.2, de ilyen menü és winfos alatt nincs probléma. Mondjuk én vásárlás után egybõl felfrissítettem a firmwaret, nem az lehet a gond?
Ennyit errõl...fizetni se kell. Ezért van annyi.
Remelem a pb informatikusai rajta vannak az ügyön.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ez egy CM Inferno egér.