Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s9ns
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaG1zb2Z0LmZtIl0.

Szerintem!

Nem hiszem, hogy elfogadható lenne ha bármely szolgáltató bármiféle jogosítvány megszerzéséhez köthetné a telefonok árusítását.
Viszont semelyik gyártó nem tehetõ felelõsé azért, hogy a telefon szoftverének részét nem képezi olyan kiegészítõ program ami az eszköz mûködtetéséhez nem szükséges. Ilyet a gyártók nem fognak írni.
Amennyiben szükséged van rá, akkor az operációs rendszer gyártója által üzemeltetett oldalról letöltheted, feltelepítheted amennyiben vállalod, elfogadod az arra a szoftverre érvényes felhasználási feltételeket.
Nem gondolom továbbá azt sem, hogy bármilyen tudás elsajátítása életkorfüggõ lenne.
Magamtól tanultam meg az android rendszer üzemeltetését, telefonok tabletek root-olását, rom telepítést, hibajavítását és minden egyéb dolgot, ami a mindennapi felhasználáson túlmutat.
Persze ebbõl adódóan kicsit sincs jó véleményem a szolgáltatók által üzemeltetett szervizekrõl. Nyilván nincs érdekükben, hogy segítsenek, mert miért tennék? Nem része a szolgáltatás igénybevételének. Nem feltétlen hiszem, hogy tudásbeli hiányosságok miatt nem segítettek, de ha mégis akkor a negatív benyomás elõjele nem csak mértéke változik.

Pano
Értem, köszi! 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ez egy un. metagame. Meta = túl, magyarán ezzel el lehet foglalni magad, ha már végigvitted a játékot.

A Royalok és Natok területekért fognak viszálykodni mostantól, kijelölsz egy területet, belépsz a játékba, nyersz, megszerzed az ellenség területeit. Egy amolyan körökre osztott stratégiai játék lesz valószínûleg, csak élõben az összes játékossal/ellen. Többet én se tudok, lehet hogy nem is ilyen lesz, ám annó (2008-ban) még így hírdették.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pano
Tomonor: Tudsz valami errõl az új játémódról, aminek a beta tesztelése most fog megkezdõdni? Nekem nem egészen tiszta, hogy most mi is ez (a leírása alapján).

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

"Errõl az egész lagg-kérdésrõl csak annyit:
-legjobb indok arra, ha valaki rosszul játszik" Es egyben a legrosszabb dolog ami tortenhet, mert eleg nehez ugy jatszani, ha a kepernyo centimetereket ugral, es az ember hirtelen random pozicioban talalja magat.
"-a sok "There's a problem with your connection" leginkább a gyenge net miatt fordul elõ (én 15 mega le, 1 mega feltöltéssel vígan elvagyok)"
Az en netem megertem, hogy nem a legjobb. Apame 15/1-es es tobbszor kaptunk egyszerre ilyen uzenetet sajat berelt szerverunktol. Egyszerre dobott le minket. Olyan is bejatszik, amikor az osszes jatekos hirtelen eltunik a szerverrol. Ilyenkor nem tudom mi tortenik. Heti 1 alkalomra allitottam be a restartot, tehat elviekben ezzel nem lehet gond.
Nehanyan valoban rafogjak a laggra celzo kepessegeik hianyat.
Pont a szorakozas miatt tartottam ki eddig a jatek mellett, mivel nagyszeru ez a resze.
Koszonom a tippet! Egyenlore remekul mokodik az admin progi, de ettol fuggetlenul lesz par kerdesem hozzajuk.
Csak ha a gyerektartást is te fizeted.

Vaxi
szülhetek neked gyereket? <#szeret>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Zero07
Errõl az egész lagg-kérdésrõl csak annyit:
-legjobb indok arra, ha valaki rosszul játszik
-a sok "There's a problem with your connection" leginkább a gyenge net miatt fordul elõ (én 15 mega le, 1 mega feltöltéssel vígan elvagyok)
-a szerverszolgáltatók közt is van különbség: pl. a Multiplay szerverekkel nagyon ritkán van gond, de egy NitroServ kész rémálom tud lenni
-amíg csak szórakozásból játszik valaki addig nem befolyásol sokat a játékán a lagg (100ping alattira gondolok)
Szerverügyben pedig ajánlom a teamspeak.hu-t. Ott vannak olyan Heroes játékosok, akiknek van szerverük és el is magyarázzák.

Narxis
<#wow1>

anemjóját

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én jómagam is manuálisan írtam server.cfg-t és bat fájlt a quake 3 szerverem elindítására 15 évesen.

"Olyan terméket/szolgáltatást csinálni, ami mindenkinek megfelel egyenlõ a lehetetlenséggel." A mi esetunkben mar miert lenne lehetetlen? Csak egy jo admin progit es egy konnyen ertheto magyarazatot kellett volna mellekelniuk a befizetes megerositese utan az elerheto fiokban.
Ezen felul tanacsos lenne olyan szervert uzemeltetniuk, ahol kevesebb a lagg. Tegnap tobb jatekos beeirta a sebesseg csokkenes problemat.

A Xperia pro-rol annyit, hogy nincs benne gyarilag feltoltve fajlkezelo.

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2514178-sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-telefonra-hogy-tudok-jatekot-tenni-a-szamitoge

A telenor shopban dolgozo ket fiatal -25 eves srac ezek szerint barom volt, mert nem tudtak ra feltenni a progit.
Ilyen erovel ra kene irni a telefonra, hogy 10-30 eves korig ajanlott, mert aki nem ismeri az adndroid rendszer varazsat, es olyan peldannyal talalkozik amelyre nem telepitettek fajlkezelot, az jol megszivhatja. Amugy a +30-as ok mind idiotak😊 Utolag elmondta a 34 eves holgy ismerosom, hogy goze nincs mit kell csinalnia a telefonon. Mellesleg designernek tanult, es elete soran tanulnia kellett pc-programozast. "Ha venni akarsz egy kocsit, nem a gyártó vagy a kocsit értékesítõ vállalat dolga megtanítani téged vezetni 😊" Igy igaz, vezetni nem nekik kell megtanitaniuk. Kerlek emlekezz a 7-es BMW-kbe beszerelt I drive rendszerre! Mennyi embernek meggyult a baja vele a nehezkes hasznalhatosag miatt. (http://totalcar.hu/magazin/hirek/149859/) A mi esetunk hasonlatos a kovetkezohoz: Adnanak egy uj autot, es csak a vilagitas, index, inditas mukodne rajta(alapfunkciok). A computer,tempomat stb. kezelesehez egyeb szoftverek utan kene kutatni, telepiteni.
Pano
Nem mondom, hogy egyáltalán nincs igazad, de azért kicsit szerintem vannak olyan elvárásaid, amik nem jogosak 😊
Olyan terméket/szolgáltatást csinálni, ami mindenkinek megfelel egyenlõ a lehetetlenséggel. Ami pedig a szerver üzemeltetést illeti, azt nem kezdõ számítógép felhasználóknak találták ki. Joggal feltételezik, hogy némi jártassággal és informatikai kvalitással bérel valaki szervert: Ugyanis más fogyasztónak lenni és más "rendszer üzemeltetõnek".
Ha venni akarsz egy kocsit, nem a gyártó vagy a kocsit értékesítõ vállalat dolga megtanítani téged vezetni 😊

Ami pedig a telefont illeti, az Androidnak van alapból fájlkezelõje. Igaz, nem egy total commander, de van.
Ne vedd tiszteletlenségnek a szavaimat, nem annak szánom 😊 Ha jól emlékszem nem a mai generációhoz tartozol, így kicsit nehézkesebb ezeket megértened, mint ahogy nekünk a régebbi dolgok mûködését. Nem irigyellek és elismerem, hogy nincs könnyû dolgod.

A szerveres ceg ugyvitelenek, szolgaltatasainak hianyossagai nem Pedro ur hibai. Elhiszem neked a szemelyet illeto pozitiv jelzok jogossagat. A szerveres cegnek kene alapbol a megfelelo szoftvert biztositani, amely a berbevett szerver menedzselesehez szukseges. Gondolniuk kene a full kezdokre, akik nem biztos, hogy ossze brijak kaparni a netrol a szukseges alkalmazasokat. Mergelodes, idegeskedes az egesz. Igy jartam a Xpereia pro telcsimmel. Ajandekba kaptam egy kedves ismerosomtol. Soha nem volt androidos telom elotte. Az illeto holgy ismerosom kevesse ismerte a kezeleset. A draga Sony ceg elfelejtette feltenni a fajlkezelo programot. Pc-vel osszekotve sem tudtam feltenni ra. Fel napot elvacakoltam vele, amig sikerult valamennyire kiismerni magam rajta. Minden szemetet felpakoltak a telcsire, de egy rohadt fajlkezelo alkalmazast nem birtak ratenni. Igy a mai napig nem tudom hasznalni a VIBER alkalmazast, mivel a lokalis telenor shopban szinten csodot mondtak a feltelepiteset illetoen. Szoval a gyartok/cegek/szolgaltatok rohadtul huzzanak el a budos fenebe, mert szinte mindig problema van a termekeikkel/szolgaltatasaikkal.
Pedro jó ember, személyesen ismerem, már évek óta azon fáradozik, hogy a BFH játékosoknak és adminoknak is jobb élményt tudjon nyújtani. De ehhez az kell, hogy az autoadmin szerverét minnél alacsonyabb kihasználtság alatt tartsa (ugyanis õ fizeti egyedül), és ehhez limitált kiadás szükséges az AA-tól. Ha nem ad kulcsot, az annyit jelent, hogy nincs éppen otthon (nem ér rá) és így nem tud válaszolni az emailekre.

ment a PU.
Az egesz managment egy nagy bullshit. Befizetek a szerveres cegnek egy kis lovet, es csereben adnak egy alap vacak admin progit ami szinte semmire nem hasznalhato. Utana nekem kell konyorognom es hajbokolnom egy kulcsert? A hulyek a masik oldalon. Rovid eletu lesz ez a szerver. Szerencsere megtalaltam a Xianrcon progit. Kisse kusza egy kezdonek, de legalabb mukodik es nem kell vele vacakolni, es Pedro bacsi hatsojat nyaldosni, no meg a kitoltendo semakat kuldozgetni neki.
Most minden ping 200 alatti erteken all.
1.Adtok a szeróról egy Bookmark link-et?
2.Hogy van az, hogy minden egyes meccsen van minimum egy hacker?!
Xtianrcon van fent.
AA-nál Pedro a hét eleje óta nem adott még kulcsot. Harduplanfor -hozzátenném jogosan- nem akart már tovább várni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Miért nem kezditek el használni az autoadmint?

Tényleg sikerült beszélned a ClanForge supportjával?
Én 200-as max ping limitet állítottam be, mégis becsúsznak ennél magasabb értékek is. Átlagértéket nézne a program?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hat Urak elinditottam a szervert CAC segitsegevel. Ha valakit erdekel, irjon privit. (erkezesi sorrendben ki tudok osztani nehany VIP.et)Egyenlore semmilyen komolyabb gyorsulast nem tapasztaltam a tobbi szerverhez kepest. A pingem 60-100 kozott mozog, de volt mar 242!! 60-as ping mellett is gyakran megesik a laggolas. Rendeltem egy netvadasz antennat par honnapja. Nos, tegnap olyan pozicionalast sikerult veletlenul megvalositani az antennaval, hogy az amcsi urhivatal is megirigyelhetne😊 Pont az etkezoasztal kozepere raktam az antennat, es a hegy masik oldalarol egy 83-92%-os jelet fogok. A netvadaszt mindenkinek batran ajanlom megvetelre, akinek ilyen szerkezetre lenne szuksege. Lemertem a le es feltoltesi ertekeket. Az 5 mbites wifivel foghato net picivel jobb adatokat produkalt, mint az en 8 mbites direktbe kotott netem. Megdobbento, es egyben egy nagy talany marad orokre. A szerver meg 25 napig mukodik, de nem vagyok benne biztos, hogy meghosszabbitom a berletet a fentiekben vazolt okok miatt. Altalaban lvl 1-20-ig uzemel. A mandok szama 0-2 kozott mozog, kedvemtol fuggoen. A lerohanos 4-6 fos OP csapatokat/barati tarsasagokat kiszorom, mert egyedul vagy az oregemmel jatszom. Az ilyen jellegu atfogo, osszehangolt tamadasokat keptelenseg 2 emberrel visszaverni. A tobbiek vagy orzik a zaszlot, vagy celtalanul koszalnak a vilagban. Tobbnyire a BB capture flag palya mukodik.
s9ns
disszertáció! 😄
Megpróbálom olyan formába szedni, hogy publikálható legyen és közzé teszem. ígérem. 😊

Véletlenül nem közérdekû az egeres disszertációd? Csak mert az én X7-es kütyüm is túlérzékeny egy ideje. Hátha tanulhatnánk belõle mi is valami jó kis okosságot...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

s9ns
Kedves egészségedre! 😉

Pra
Ó nagyon fasza! olvastam!
Jól bele ástad magad 😊
Köszönöm szépen!

Nem, ne válts. Több verzióját is kipróbáltam már, de a 7-es a legmegbízhatóbb az effektek terén. A többi már néhol túlegyszerûsített, néhol túlbonyolított.

Ha újat akarsz kipróbálni, akkor ajánlom az Adobe Aftereffects-et, illetve a Cinema 4D-t.

Ez engem is érdekelne. Át tudnád küldeni?
A Pra által linkelt cikkel nem minden tekintetben értek egyet.

Zero07
Sony Vegas 7. Mondták már többen is, hogy váltsak - nem volt még kedvem.-

Zero milyen Editor-ral csináltad a videót? (Mert nekem valami nem oké a Vegas-ommal...)
Hahhha! Mar ugy ossze vagyok zavarva eger settings "teren", hogy inkabb leszek macska😊
s9ns
a lényeget elküldöm neked is, mert harduplanfor-ral ezzel kapcsolatban levelezünk! 😉

Klafa! 😊

öcséimmm szevasztok!!
nyertem 1 kulcsot nyitok 1et azt valami tüzinacit adott 130 at...
bebuggoltam nem vette le az f et kinyitottam még1et és eraser ray last forever 😄D
Zero07
Hétvégén összeröffentettem egy fragmoviet, hogy legyen hely a gépemen. 😄

Ne is mondd!1121BF-em van. Ha vennék hozzá 2800-at, akkor lenne 3921...ez meg 3999. 😞
Kéne még 78BF! 😞

Nálam az egér érzékeli, hogy milyen alkalmazással használod. Ezekhez külön bankot lehet hozzárendelni, külön gombkiosztásokkal, érzékenységekkel.

harduplanfor:
Írtam PÜ-t.

Pano
DoD: Günter a gnóm 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hmm.. nekem a játékban 0.1es sensem van egéren meg 1600-as dpi-t használok ... a jármûves senseim 2.5-ek viszont egéren akkor a dpi-t ledobom 800ra
Pra
Próbálgatok mindent <#fejvakaras>
itt egy izmos cikk

várj, a BFH-ás senset is meg kell adnom: az 0.3 pontos

Ha soldierrel vagy pisztolyal megyek, a 2 opciót használom, ha gunnerel/mandoval megyek a 3-as, ha messzire célzok 1-es opcióra váltok. A 4-est ritkán használom, ha gunnerrel sokat kell fordulgatni sarkoknál. Az 5-öst a windows-al használom.

Pra
Uhh az kemény 😄
lementél 500ra, na ezt kipróbálom.

*hopp, DPI-t akartam írni, nem DPS-t.

Nekem ezek a beállításaim:

Egértestvérek vagyunk 😄

Az a helyzet, hogy a gamer egerek ilyenek a magas DPS miatt, a windows így értelmezi õket. Engem speckó nem zavar, hogy állítgatni kell. Viszont nekem vagy gondom vele - minden reboot után el kell indítanom a programját, hogy betöltse a memóriájába a DPS beállításokat.

Pra
Így lassú csak a játékban, de minden más használhatatlan 😄

Pano
Amúgy azt vettem észre totál felesleges EA felé reportolgatni, magas ívben szarnak az egészre. Vagy csak nincs kapacitásuk, nem tudom. Sokan panaszkodnak, hogy még 1-2 hónap után se volt semmi szankció. Én bejelentett hackereimre is semmi, ugyanúgy élik világukat (pedig elég egyértelmû videót csináltam mindig).

Pano
Észrevettem... nagyon sok volt a chater tegnap. Egy tucat szerveren jártam, de mindegyiken legalább 2 volt. Abba is hagytam aznap a játékot.

Pano
Én is most vettem pont egy ilyen egeret, nálam is elég érzékeny.. Nem tudtam egyelõre jó megoldást találni én sem. A teflonos egérpadomat abszolút nem bírta (túl érzékeny volt rajta a legkisebb érzékenységnél is), szöveten valamivel jobb.
Az érzékenység amúgy nekem is 0.2, de ilyen menü és winfos alatt nincs probléma. Mondjuk én vásárlás után egybõl felfrissítettem a firmwaret, nem az lehet a gond?

Márc. 13-án jelent meg egy új ingyenes, amit nem dob ki a punkbuster. Egy BestDeath nevû cheater dicsekedte el ma.
Ennyit errõl...fizetni se kell. Ezért van annyi.
Remelem a pb informatikusai rajta vannak az ügyön.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Nem tudjátok miért van az ,h az egeremet iszonyat minimál érzékenységre kell vennem ahhoz ,h a játékban ne legyen olyan kapkodós ? A baj csak az ,h e közben a winfosban meg a játék menüjében lényegében nem mozdul a kurzor 😄 , méteres söprés az egérpadon 3centit jelent a képernyõn. (persze lehet váltogatni a beállított dpi-n de az nem elég)
Ez egy CM Inferno egér.