26731
Battlefield Heroes
  • Pra
    nem routerről tolom,h ilyen hibát írjon.
  • bali24
    Nekem is ezt írja ki PlayNow után,nem értem mi a baj
  • tomonor
    Csak a bétában lesz ilyen gyér a nyerhető cucc, ha már publikus lesz, akkor olyan dolgokat lehetlesz nyerni, mint pölö treasure chest kulcsok, vagy akár egy komplett fegyver.
  • tomonor
    Olyasmi. Csak itt élőben megy a téma, játékból vannak felregisztrálva a szerzett pontok.

• tomonor
    A kis ikonok a hexagonokon a támadás erősségét és kedvező irányát mutatják. Ahol tank van, ott 30%-os a pont boost; ahol gunner és soldier katonák, ott 20%-os; ahol csak egy katona van, ott 10%-os az offenzíva boost. Amerre néznek a kis katonák, arra lesz erősebb a támadás.
  • Pra
    "1000" hibakódot ,h szereljem meg? mi fQsz baja van?
  • Specnalz
    Hát el kell dugni, mert az ellenfél szétlőheti ha megtalálja, egyébként nagyon genyó dolog. Nem tudom ismered-e Sat4Nael-t, ő is használja (úgy emlékszem) és ritkán tudtam megölni.

Ilyesmi a WarRoom? http://www.freewebarcade.com/game/hex-empire/
  • Pano
    Próbálta már valaki a teleportot, hasznos cucc?
  • Zero07
    Két alt account is kapot ímélt, de a rendes nem! :@
  • Gabor113
    Lényegében a játék arról szól, hogy kiválasztod melyik oldalon harcolsz, majd a térképen választasz egyet saját, majd egy a saját területtel szomszédos ellenséges területet. Aztán csak játszol simán a játékkal, gyűjtöd az xp-t, stb. Ezzel ami pontot sima játékban gyűjtesz, már nemcsak a hősöd fejleszti, de ugyanúgy hozzájárul a korábban kijelölt két mezőn folyó csatákhoz: a saját terület védelméhez és az ellenség területének támadásához egyaránt. Ha sikerül elfoglalni a területet a győztesek és a vesztesek is kapnak vp-t, a csatában betöltött szerepvállalás alapján.
    Remélem viszonylag érthetően fogalmaztam.
  • Specnalz
    Kis hazánk területén éppen harc dúlt :D
    Hát én nagyon nem értem még, majd meglátom.

Ki irányítja a seregeket? Vagy ez automata?
    Mikor játszotok ezzel a Meta-BFH-val, 2 kör közti szünetben?
  • Gabor113
    Én ma megkaptam a béta meghívómat, így első ránézésre nem lenne rossz kis vp szerzésre, bár túlságosan sokat így se kapunk. Egy terület elfoglalásánál 25-200vp nem túl sok, főleg, hogy élesben valószínűleg sokkal hosszabb lesz 1-1 csata.
    Mondjuk egy kisebb leírás jó lenne, hogy hány játékostól van tank ikon a mezőn, vagy hogy egyáltalán függ-e attól.
    Amúgy kibannoltak egy szerverről, mert túl jól játszottam...
  • davis98
    Na ennek viszont örülök :)
  • tevel
    Mit nem értesz ezen? Valaki kell legyen balek is. ;)
  • tomonor
    Random. Voltak persze kiváltságosak is.

A következő 2000 teszert holnap választják be, már persze csak azokat, akik jelentkeztek annó a bétára.
  • Pra
    Nem vágom miért nem fértem bele tesztelésre. full random osztották a lehetőséget?
    mindjárt 4éve aktív játékos vagyok több mint nettó 2hónap játékidővel. Van 5 lvl30as karim, mindjárt 6, (royal - nat minden kaszt). Minden karim fullos, csomó fegyver , ruha, minden újdonságból veszek valamit... ..nem értem.
  • Specnalz
    És nem lehetek még teszter? Tudom, hogy e-mailbe küldik a "béta kulcsokat", de nem küldik folyamatosan? Amúgy a nyertesek, vagy top elsők vagy ace-k kapnak valamit?
    Legjobb BFH a BFH óta :D
  • tomonor
    Nem-nem. A warroom éppen bétatesztelésben van, kb 2000 játékos a tagja csak, többek között én is. Lehetett rá jelentkezni az utóbbi hetekben.

Jelenleg a royalok állnak nyerésre, tegnap a natok nyertek kétszer.

• tomonor
    Csak ideszpemmelt, lehet jelenteni, ha nagyon zavar.
  • Specnalz
    Ez így van!
    Tettem fel videót, amiben látszik, hogy csalt, bár a statján nem, de belőtt láthatatlanságban. Tettem fel képet, amiben bevallotta, hogy használ cheatet és törölték a posztomat...

Más: Ez a War Room a kör végén már működik, csak mert én nem tudom megnyitni. Kérdeztem chaten is és volt aki azt mondta, hogy nem tudja használni és volt aki "használni" tudta - lehet kamuzott
  • CAC
    :)
    Hát a csíterek már csak ilyenek. Ki kell lépni a szerverről. A reporttal semmire nem mész.
  • T4l8lLET
    szokás szerint elcsesztem a video linkjét ... utána van a javított post
  • CAC
    És ez most hogy jön ide?
  • Pano
    Jók az új top up giftek, a natos igen tetszik. De ennyi fundot nem akarok venni :DD
  • Pano
    ???
  • T4l8lLET
    OMFG ...

http://www.youtube.com/watch?v=tNHKPnx-VtU&feature
  • T4l8lLET
    nagyon jól titkolta, hogy mit is tud valójában ... eltelt pár menet, mire nyilvánosságra is hozta

• tomonor
    4-szer, de első kettőször a surroundomat konfiguráltam és ez a videó volt a hangalany.
  • harduplanfor
    Az elet sem egy habostorta, es gyakran a fair play cimu sztorikkal a tundermesekben lehet talalkozni.
    Ugy hiszem nem en vagyok egyedul ezzel a kidobalassal. Ha visszaolvasol a forumban latni fogod hanyszor szerepel a "kidobtak a szerverrol" szolo hozzaszolas. (tegnap az inland palyarol engem is kivagtak 32/4 K/D aranyert) Nekem eleg nyomos okom van erre. Az oregem most epult fel egy nagyon komoly betegsegbol. Nem engedem, hogy tulidegelje magat olyan dolgokon amin tudok/vagy tudunk valtoztani. Nagyon orulok, hogy elfoglalja magat es nem kesereg.
  • Pano
    Oké, most, hogy kimentek a real-life emberek, beszéljünk őszintén erről: Hányszor nézted meg ezt a videót?

• CAC
    Szép zöld a Balcsi. Legközelebb nem hányok bele. :)
  • tomonor
    Apropó

:)
  • CAC
    A különbség az, hogy neked megadatott a lehetőség a kilépésre/bentmaradásra bármikor, míg te egyoldalúan kidobod a játékost. Továbbá az édesapád, barátnőd képességeinek a hiányáról és a rossz netkapcsolatodról nem a játékosok vagy épp a matchmaking tehet.

Persze simán megcsinálhatod, amit írtál (jó játékos kickelése), csak épp nem korrekt eljárás, valamint -számomra- elég vicces.
  • harduplanfor
    Es en honnet tudtam amikor olyan helyekre dobott a making ahol azonnal meghaltam, rohadt nagy pingekkel, rajtam kivul mindenki mast gyogyito medicekkel, 5-6 mandoval, 8-as szintuvel a 30-as-ok koze, olyan teamba ahol egy normalis fegyver nem volt a csapatban, az ellensegnel meg mindenki full ruha fegyver, amikor engem is kivagtak cheater dumaval stb. Ha nem tetszik neki kilep, vagy nem jon tobbet ide es nem bookmarkol.
  • CAC
    Node az egész hátterét honnan tudja egy egyszeri játékos, akit simán odadob a matchmaking?
  • harduplanfor
    Nem bantasbol, de aki nem kepes elfogadni, hogy nem eros jatekosokat, hanem noobokat, es atlagos jatekosokat keresunk a privat szerverunkre, az keresse meg a looser fogalmat a szotarban:) Milyen cellal indult a szerver? -gyenge a net es sok a lagg, tavoli szerverekre pakolt a matchmaking korabban(ide nem passzolnak a szuper jatekosok) -eleg volt a op teamekbol -a csaladom nyugisan tudjon jatszani (passzoljon egy 80 eves papanak) -ne kelljen sehol varakozni -mi hatarozzuk meg a mando limitet -a cheatereket keretek koze tudjuk szoritani (gyorsan beavatkozni) a kill limittel es elriasztjuk a profikat. Mindenkinek nyitva a lehetoseg, hogy sajat maga vegye kezebe sorsat.
  • CAC
    Nem bántásból, de az olyan adminok, akik azért dobnak ki valakit, mert az jobb náluk, kimerítik a lúzer fogalmát. :)

Megértem a commando, lv, map, fegyo limitet, de hogy k/d limit is legyen, az már fun.
  • harduplanfor
    A szerveren a limit mindig 15 vagy 20-as szinten all.
  • Zero07
    A jobbaktól való tanulás, a te szinteden (16-18), főleg jól jöhet pl. mandók ellen.
  • harduplanfor
    Ha jokat nevettel mar onmagaban megerte ide irogatni, es legalabb porog a forum:) Arra nem gondoltal, hogy nem mindenki szeretne megfesziteni az idegeit minden masodpercben? Marpedig a felsobb szinteken nagyon ott kell lenni a szeren. Egy rossz mozdulat, levegovetel es mar halott vagy. Szerintem akadnak olyanok akik nem gondoljak "veresen komolyan" a jatekot, es tenyleg lazulni szeretnenek. Kicsit lovoldozni, fankodni stb. Az allando fejlodes hajhaszasba /versengesbe/ mar belerokkant a gazdasag. Eljenek a hamis kozgazda profetak! A hosszu orakon keresztul torteno fokozott osszpontositas tobbekknek faraszto lehet es ugy gondolom a szervezet szamara megterhelo. (tudom, oreg atka vagyok) Nekunk kenyelmesebb kicsit lazabban jatszani, hisz valamikor 4-6 oraig nyomjuk egyfolytaban. Profi szinten valo jateknal ennyi ido utan ugy neznenk ki, mint egy 24 orat vezeto autoversenyzo. Vagy mas hasonlattal elve, ha a nemet autopalyan kenyelmesen tudok menni 130-150-el, minek eroltessem a 220-at. De kitehetem celnak a vezetesi komforterzet megszezeset 250-nel, de minek, ha a 130-150 is eleg, es lassan kialakul 160-nal a konnyed vezetes erzese. (fejlodes resze) Ugy hiszem a noobok kozott is lehet fejlodni, mivel azokra is celozni kell, es rogton meglatszik ha jobb taktikat alkalmazva, gyorsabban sikerult leloni az aktualis ellenseget. Masreszrol soha ne becsuld le az ellenseget. Nyilvan a profibb szinteken tobbet lehet tanulni, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinek szuksege lehet a vegnelkuli adrealin vadaszatra. A csapatjatek jo dolog, de ritka az igazi balance. Gyakran durvan eltolodnak az eroviszonyok. (igy szuletnek a 38-0 -as eredmenyek pl. a vv-n) Ez adodhat a kulonbozo skillbeli kulonbsegekbol, kimaxolt fegyverek szamabol, az osszeszokott jatekosok letszamabol, az egymassal eloben kommunikalok szamabol stb.. Biztos vagyok benne, hogy ez sokaknak szinten kellemetlen lehet, es ilyenkor szokott szepen leurulni egy szerver. Alap fegyok/egyenlo baratok szama/egyenlo letszamu elo kummunikacio/kvazi hasonlo lvl, hasonlo minosegu hardver/net. Szerintem ez lenne az alapja a korrekt csapatjateknak, es ahogy gyuszopapa irta:"szemtol szemben" (eros mandolimit). A tobbi egy nagy lutri. Szoval mi maradunk egyenlore retardalt, debil, kreten nooobok! Hahhahah :)