Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig tetszeni tetszenek, de valami hiányzik és nem tudom micsoda.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A nati oldalrol probaltuk ellopni a zaszlot a BB palyan. Illetve probaltuk volna. 4 mando vedte es a legerosebb emberunk kb. addig jutott, hogy a rudrol leemelte a zazlot, es ment vele ket metert. Hahha! Gyorsan meguntam es mivel VIP vagyok ott, bejottem a royalhoz megnezni mit muvelnek a sracok. Az osszes szog, osszes ut le volt zarva altaluk. Ide meg bad boy sem kellet. No erre mondom, hogy tovabbi kellemes jatekot😊 A szever mandomentesnek hirdeti magat, es lam mennyien gyultek ossze ott. A duhos jatekosok irogattak a chatbe mindenfele jokivansagokat😊
Egyaltalan az Easytol ostobasag volt bevezetni az upgradelest, mert a playerek kozotti egyenlotlensegeket megjobban kitolta.
A cheaterek sajnos nagyon elszaporodtak. Hozzank is egyre tobben beesenek. Mar kezdtem azt hinni, hogy redukalodott a szamuk, mert egy kis ideig nem taliztam veluk, de be kell latnom tevedtem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ma este is olyan szeróra léptem be, inland invasion: 5 db mandó a falakon, mindegyik ezzel a csodálatos páncéltörõ rifle-vel.
Kiszálltunk a hajóból egybõl egy lövéssel padlót fogtunk, sokszor az elmozdulás se segített mert másodszorra eltalált, vagy éppen az x-edik társa. 10 perc után meguntam, hogy már a sziklákig se jutok el és kiléptem a faszba.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Többek között ezért is tilos használni a legtöbb moderált szerón.
Ki kell lépni a picsába, elõtte meg kilépésre buzdítani mindenki mást is.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ennyit az EA-ról...
Na második mandóval és 3,5évvel öregebben már zoralkodni is akartam, aminek az lett a vége ,h nem jártam inkább Magyar szerverre , csak ritkán ,h ne legyen utálkozás. Ha Magyarok közt játszottam, akkor nagyon sok olyan helyzetben nem öltem amikor ölhettem volna.
Ja Pano, én tonicot nem is nagyon használok...gunnerként már többet.
Anti, a videóról jut eszembe ,h van pár Hazai játékos akik brutál jól reagálnak a mandó támadásokra. ilyen pl Kaeko, Tomonor is meg még pár nevet említhetnék, akik iszonyat jól bánnak a lr pisztollyal.
Egy baj van velük ,ha meghalnak 1nél többször azonnal kilépnek mert stat b*zik <#kacsint>#kacsint>
Egy jó csapat jó játékához viszont nagyban hozzájárulhat.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
(Nem sértésképp) Magyar viszonylatban Pranál vannak még sokkal jobb mandók is, hát még külföldön.
Az pedig tény, hogy a mandó ügyes kezekben OP, még waron is.
A drága és idõigényes kaszt kijelentést én tettem. Ha úgy veszed szerintem a legdrágábbak a normális mando fegyverek, amik nem ártanak meg kell sok tonic is a kis élet miatt.
Meg szerintem téged ne vegyünk úgymond számításba, mert magyar viszonylatban profi mandós vagy 😊
Szóval igen, erõs kaszt, de ha van a játékban haverod, akkor no para.
A másik, amit itt olvastam, h a mandó kasztot nehéz, idõigényes és drága felhúzni 30ra. Nem így van 😊 . Ennek a kasztnak is 3 fegyver kell mint a többinek, és szépen lehet vele fejlõdni.
Nekem 2db lvl30as mandóm van. A második felhúzása nagyon gyorsan ment,az esetek 90%-ban 1.-2.(3.) helyezéssel végzek a körök végén. csak gyors puskákat használok és megyek a többiekkel, középtávon adom a támogatást, pár lépés távolságról osztom a gunnereket.
Az MK1 szar fegyver, lassú, több sebzést lehet összelõni gyors puskával több pontért. Vannak pro játékosok akik az MK1-el is fragolnak mint a gép, de most nem róluk van szó hanem az átlag vérpistikrõl mint én 😊
Fundsot lehet szerezni újabban a fórumon lévõ kis játékokkal is (különbség keresõs, meg olyan pálcika számlálós). Kérdésem, hova kell küldeni a képet (különbségesest), EA_AtomicDawg-nak, vagy posztolni kell a fórumra? Tomonor gondolom te ezt tudod 😄
Elõre is köszi! 😊
A Bad boy-al az a baj, hogy túl reális ebben a mesevilágban, itt legalább egy tárat bele kell lõni valakibe (30-100 skulót), hogy megmurdeljon, erre meg ez a puska 1 lövésbõl tudja ezt.
Ha valaki a furcsa meseszerû képességek, vagy egy kaszt létjogosultságát / képességeit megkérdõjelezi a bfh-ban, az miért nem a reálishoz közelebbi játékokban próbálkozik? Pl.: a battlefield sorozat többi tagjában a valósághoz közelebbi élményeket szerezhet az ember. (ja, hogy próbáltuk, de az se ment?) 😄
A SIMS játékok ezért népszerûek...
Nincs ezzel a játékkal semmi gond, azon a szar MATCH MAKINGON KÍVÛL!
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mekkora poén lenne, ha mondjuk minden karakternek lenne mark targetje?😊 Csak limitáltabban 😄
Különben csak én figyelek arra az egyedi hangra ilyenkor, ami felhallatszik, ha láthatatlan mando van a közeledben?
Nem egy jatek multijat basztak szet ezzel a csodas dologgal az utobbi evekben.
<#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A botok elleni játék kb olyan lehet, mint kívülrõl nyalogatni a mézes bödönt, vagy guminõvel d**ni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ez nem a játékosok hibája, pontosan õk azok, akik tapasztalják, hogy hol törött a játékbalansz.
A matchmaking soha nem fogja érzékelni, hogy mely szerverek mandó limitesek, ugyanis a limiteket 3.-ik party típusú programok állítják fel, melyeknek semmi köze sem EASY-hez, sem a matchmaking-hez.
Ez kb olyan, mint ha bemennék a mekibe és nekem a sajtburger 100 forinttal drágább, mert barna a hajam és csak akkor kérhetek a kasszánál, amikor már mindenki kért aki a kasszáknál van.
Legyen limit, oké. De akkor oldják már meg, hogy ha valahol megvan az adott létszám, akkor ne keressen rá a match making. Rohadt pipa vagyok, hogy 15 percem úgy telik el, hogy csatlakozok.. megvárom, bejutok, kidobnak. Csatlakozok, megvárom, bejutok, kidobnak.
Amig a mandok nem tul erosek nincs gondom veluk. 1-2 szokott engedelyezve lenni. Ha bejon egy erossebb jatekos, mar megy is tovabb😊es bekapcsol a 0-as limit. Ki a fenenek hianyzik a hatulrol torteno fejbeloves. A szerverre igen nagy szamu mando akar csatlakozni. Mintha mindenki ezt a kasztot valasztana. A tobbi kasztbol joval kevesebben varakoznak jatekra. A limit szerintem szukseges, es mintha tobb mando nelkuli szerver uzemelne, mint elotte. (lehet sok volt a Prydak?-bol😊
Ha rajtam mulna, bettenem a csoport limitet. Az admin progi sajnos nem erzekeli kinek ki a komaja. Igy kerulhetnek kivaltsagos helyzetbe az op teamek. Eleg unalmas amikor tobb koron kersztul az ellenseg nyer. Ilyenkor elobb elfogy apum turelme, majd az enyem. De ma a csajom "fogott" egy hackert az egyik ilyen op bandabol.
A tankok letszamat, respawn erteket lehet valahol allitani? Jo lenne ha mindenki kevesebbet hasznalna oket.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Negyed órája keresek szervert, de sehova nem tudok bemenni limit miatt. Nem azért fizetek, hogy kevesebb esélyem legyen játszani.
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Na most inkabb megyek tolni a gamet es fankodni😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jómagam elég sok telefont értékesítek napi szinten (olyan mûszaki boltban dolgozom, aminek fõ profilja a számtech és a fotó, de sok más is van) és azt vettem észre, hogy a laikusok valamiért egy Windowsos mobillal könnyebben megbarátkoznak elsõre, mint Androidossal. Valószínû azért, mert ott sok mindent már alapból kézhez kapsz. De azzal meg más miatt érkezik több panasz (többször van vele szoftveres probléma).
A TV.. a részletes felhasználói útmutató vagy a TV menüjében van, vagy külön lemezen adják. Egy lcd-t szerintem nagyon nem igen kell kalibrálni, ott fõleg a rákötött jel a lényeges
A mai tarsadalom mindent technologiaval, technikakkal akar megoldani, kozeben eltavoldik a termeszettol. Sokak fejben lekapcsoltak a lampat, es ugy konganak az uressegtol, mint egy szellemhaz. A szemek helyen ket dollarjel vilagit.
Jogosan elvarhato lenne az alap fajlkezelo telepitese, nezetem szerint. Annyi minden mas programot feltettek, ezt miert hagytak ki? Most nem talalom a neten azt a cikket, amelyben kerdore vontak teszteleskor a gyartot a fajlkezelo hianya miatt. Erthetetlennek, logiktalannak tartottak igy kiadni a kezuk kozul a telefont, hiszen ez egy fontos hianyzo eleme amely a hasznalhatosagot befolyasolja..
A baratnom kozelebbb all a 20-as evekhez, mint a 30- hoz es a kovetkezot modta: Azert csinalnak ilyen komplikalt szerkezeteket(gondolt itt az autoipparra is/nem kedveli az androidos telokat), es slendrian leirasokat, hogy mindenhez hivjal embert, szerelot es jol levegyenek loveval. Allast kell adni egy csomo "gombnyomogatonak". Azt hiszem eleg tartalmas mondat.
Nem tudsz meggyozni😊 Bizalmatlan, szkeptikus leszek a gyartokkal,szolgaltatokkal szemben a jovoben is. Ami jar az jar! Ha egy ceg nem kepes normalisat letenni az asztalra, inkabb huzza le a rolot.
2 eve vettem egy LCD tv-t. A kedves vasarlo azt hiszi fog kapni egy reszletes ismertetot egy neves gyartotol. Ilyet pedig nem kaptunk a keszulekhez, pedig eleg szep summat fizettunk erte. Az LCD valos bekalibralasa kisebb muveszet. Termeszetesen nem mellekeltek hozza a legjobb kepminosegekhez legkozelebb allo calibralasi ertekeket. Szerintem egy atlag polgarnak halvany goze sincs mikent fogjon hozza. A gyari defaultok nem a legjobbak. A Fold nevu jatszoter eme reszen ahol elek, az EU-s nivonal mestersegesen lebutitottab polgarokkal lehet talalkozni. Erosen ketelkedem az o calibralasi kepessegeikben. Minden korban lehet tanulni. A bfh-hoz valo admin progival kezdek megbaratkozi. Ettol fuggetlenul ha fizetes elott elore tudom mi var ram, inkabb lemondtam volna rola. Ez egyertelmuen a szolgaltato felelossege!
wtf?!