Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nickname: doki09
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem lehet kiszurni oket teljesen, nincs olyan megoldas / anticheat es valoszinu nem is lesz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ennek nem örülök! Volt pár vitás helyzet, de ráfogtam arra, hogy kijöttem a gyakorlatból. Akkor ezek szerint más volt a gond.
Tudjátok mi a fura? Miért csalnak egyesek, ha kb szerintem semmi játékélményt nem kapnak így? Pl anno saját kútfõbõl rájöttem, hogy lehet hexa editorral átírni a Wizardry 7-ben a mentett állásokat. Az összes karakterem bármely értékét fel tudtam húzni, és bármilyen fegyvert be tudtam hekkelni magamnak. Innét kezdve kb semmi örömöm nem volt a játékban, mert a szintlépésekkor nem érdekelt a plsuz tulajdonságpont; az újonnan talált fegyverek sem hoztak lázba, mert már megvolt a legjobb.
Szóval mi a fene jó abban, ha célzás nélkül eltalálsz mindenkit, kihívás nélkül le tudsz lõn bárkit?
Bfp4f-nél mi a helyzet? Lehet, ott is vannak csalók? Mert ha nem, akkor kipróbálnám.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Mire lesz magyar sms payment, már nem lesz senki. 😞
Egymillióan a magyar esportért!
nickname: doki09
@Pra:Lol, te még élsz? 😄 (Nagyon el vagy tûnve :/)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Könnyû vp, itt jövök!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2x 7 napos mesztelen láb item
2x 7 napos topless item
2x örök party sapó
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
vagy brute force módszerrel szedték össze a jelszavakat, vagy az EA nem titkosította õket.
Node, ha fent volt a visszafejtett verzió (de ugyebár nem), akkor minek kellett xsear-nek visszafejtenie?
Szóval valami itt nem stimmel. Vagy az EA vétett oltári nagy hibát, és nem használt MD5-öt, vagy csak a visszafejtetlen hash került ki.
ha sötét vagy valamihez, akkor inkább maradj csendben 😄D
Én nem. Ellenben a "svéd barátod" vagy nagyotmondási diplomával vagy magával a Skynettel rendelkezik.
A bfh titkosítás (meg kb szinte minden netes technológia) úgynevezett md5 algoritmust használ. Errõl csak annyit kell tudni, hogy visszafejthetetlen. Egyedül brute force-szal törhetõ meg.
Vannak un. md5 adatbázisok, melyekben kis...ja, nem...kurvanagy szerencsével bent lehet az md5-os hash visszafejtése. Ennek az esélye kicsi (ha csak nem az 123456 volt a jelszó).
Abban az esetben törhetõ meg 2 perc alatt, ha kb max 4 karakteres csupa kis betûbõl álló, számot és egyéb jelet nem tartalmazó jelszót használ valaki.
Kicsit olvass utána, mielõtt lehülyézel másokat: http://hu.wikipedia.org/wiki/MD5
Ezután már csak az órajelenkénti utasítás végrehajtás elméletében és kombinatorikában kell minimálisan képben lenni, és könnyedén ki tudod számolni, hogy mi, mennyi idõ.
Házi feladat: mennyi idõ alatt tör fel egy 2 magos, 3 Ghz-es cpu, egy 8 számjegyû, kis és nagybetût, számokat és egyéb írásjeleket (mondjuk 10 különbözõt) tartalmazó md5 hasht?