Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
Csak megsúgom....Holnap LEHET, nem biztos.... Golden fegyverek lesznek a deal of the day - ben 😉

nickname: doki09

Hétvégén voltam egy only vv szerón ahonnan kb. két percenként bannolta a mocskos geci csalókat a punkbuster ... ( remélem jó sok játék volt a account-jukon és így bukták mindet ! )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Smithwarden
Mindenhol vannak csalok.
Nem lehet kiszurni oket teljesen, nincs olyan megoldas / anticheat es valoszinu nem is lesz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Narxis
Nem a francokat, ha nem is gyakran de pár hete Karkandon olyan aimos volt az egyik srác mint a ház. 😄 Rohadna meg az ilyen és nem haluztam vagy azért mondom mert engem lelõtt, felment az egyik ház tetejére és onnan mindenkit leszedett, asszam assault volt, folyamatosan pörgött a fegyvere, admin persze nem volt...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
nem, P4F-ben egyáltalán nincsennek csalók

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ez a "Lehet," bem tudom hogy került oda...biztos félbeszakították a kis gondolataim. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

😞
Ennek nem örülök! Volt pár vitás helyzet, de ráfogtam arra, hogy kijöttem a gyakorlatból. Akkor ezek szerint más volt a gond.

Tudjátok mi a fura? Miért csalnak egyesek, ha kb szerintem semmi játékélményt nem kapnak így? Pl anno saját kútfõbõl rájöttem, hogy lehet hexa editorral átírni a Wizardry 7-ben a mentett állásokat. Az összes karakterem bármely értékét fel tudtam húzni, és bármilyen fegyvert be tudtam hekkelni magamnak. Innét kezdve kb semmi örömöm nem volt a játékban, mert a szintlépésekkor nem érdekelt a plsuz tulajdonságpont; az újonnan talált fegyverek sem hoztak lázba, mert már megvolt a legjobb.

Szóval mi a fene jó abban, ha célzás nélkül eltalálsz mindenkit, kihívás nélkül le tudsz lõn bárkit?

Bfp4f-nél mi a helyzet? Lehet, ott is vannak csalók? Mert ha nem, akkor kipróbálnám.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

jugen
És sajnos szinte mindenhol vannak csalók...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis
Jaja, én is ezt vettem észre.

Most kicsit elkezdtem megint játszani a BFH-val (a szülinapos promó miatt). Hétvégén nagyon sok üres szerverrel találkoztam. Csak az én érzésem, hogy kevesebben játszanak vele?

Mire lesz magyar sms payment, már nem lesz senki. 😞

phiton
http://www.battlefield.hu/content/2011/07/01/BFH_2_eves_a_Heroes

Egymillióan a magyar esportért!

davis98
Jah, most látom, a falábú 😄 Az jól néz ki 😄

davis98
Az nekem is jól jönne , amúgy melyik, az amelyik falábú vagy a sima kalóz cipõ ? 😄

Zero07
Add oda a bankkártyád az EA-nek és kapsz! 😄

Pra
élek 😊
Heti pár órát még tolom a heroest

Zero07
Gránát,gránát,gránát, végre fullos a soldierem! 😄
@Pra:Lol, te még élsz? 😄 (Nagyon el vagy tûnve :/)

Pra
vettem kincsesládát, és adott kalóz lábat 😄
jó döntés volt!

byzhouse
basszus tényleg hero slot. KÉREM VISSZA A BF-et! :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

én egy új hero slotot vettem az új royal gunneremnek :3

Könnyû vp, itt jövök!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

byzhouse
eddigi ajándék bf-et mindig supplyra költöttem,de tonic,stylish =( szomorú

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Látom a szintet azért te is adod.

miféle szellemi degeneráció mehetett itt húszezer hsz-en keresztül belegondolni is degeneráló.

Narxis
Azért mert kellemesebb ha minden szó magyar.

log off / on

byzhouse
nem írta jóvá a pontokat

Mi a rákot vegyek xD

Apropó, csekkoljátok a rewards-ot. Épp most kaptunk egy csomó új dolgot a BFH 2.-ik szülinapja alkalmából, beleértve 2x77 battlefunds-ot, 2x25 festive flares
2x 7 napos mesztelen láb item
2x 7 napos topless item
2x örök party sapó

Zero07
És minek? A battlefunds részleg magyarul van, nem mondhatod, hogy nem tudod, hogy kell vásárolni.A Heroic Momentshez, meg a statok böngészéséhez meg hihetetlen fölösleges. Meg amúgy is ezt a játékot nem 5 évesek játsszák, hanem jóval idõsebbek, akiknek van már valamekkora angol tudása.

davis98
Mondjuk az is igaz 😊

Narxis
De kéne.

na nem mintha kéne.

davis98
😞

új patch, multilanguage support. Nincs magyar.

Amikor most megváltoztattam a jelszavamat, senki sem kért Email-en megerõsítést. Egyszerûen nyugtázták.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Jézus! 😮

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Az EA kérte hogy változtassam meg a jelszavamat,gondolom azért mert BFH béta óta ugyanaz az email címem nálluk.Mondjuk hiába tudja valaki a email címem és a jelszavamat max. csak ki be lép a játékokba mert jelszavat változtatni nem tud csak ha be tud lépni az email címemre,annak a jelszavát pedig az EA nem tudja tehát akkor szart se értek vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Lehet, hogy ismert 6 kódot, a többi meg csak jól kivitelezett illúzió volt. 😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ha nem a saját szememmel láttam volna Livestreamen, akkor már rég abbahagytam volna a vitatkozást.

Vaxi
leszel szíves megnézni a wikipedia cikkét a kódolásról 😊

Elektrofrombc2
ne offolj kakaóscsiga xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
De régen volt itt élet 😄...jó ezt látni 😄

Én meg azt mondom, hogy vannak a tények, meg van a "messzirõl jött ember azt mond, amit akar". 😉

köbö 6 accot mutatott amibe rögtön be tudott lépni, szal én nem kételkedem benne.

Vaxi
fogjátok fel kérlek, hogy az md5-öt NEM lehet visszafejteni.
vagy brute force módszerrel szedték össze a jelszavakat, vagy az EA nem titkosította õket.

Ez kb kizárt. Ha tudsz adni egy pontos linket, akkor lecsekkolhatom.

Node, ha fent volt a visszafejtett verzió (de ugyebár nem), akkor minek kellett xsear-nek visszafejtenie?

Szóval valami itt nem stimmel. Vagy az EA vétett oltári nagy hibát, és nem használt MD5-öt, vagy csak a visszafejtetlen hash került ki.

byzhouse
neten fent volt a visszafejtett változat

Vaxi
:ASD:ASD:ASD😄:AS😄D😄😄AS😄
ha sötét vagy valamihez, akkor inkább maradj csendben 😄D

😊
Én nem. Ellenben a "svéd barátod" vagy nagyotmondási diplomával vagy magával a Skynettel rendelkezik.
A bfh titkosítás (meg kb szinte minden netes technológia) úgynevezett md5 algoritmust használ. Errõl csak annyit kell tudni, hogy visszafejthetetlen. Egyedül brute force-szal törhetõ meg.

Vannak un. md5 adatbázisok, melyekben kis...ja, nem...kurvanagy szerencsével bent lehet az md5-os hash visszafejtése. Ennek az esélye kicsi (ha csak nem az 123456 volt a jelszó).
Abban az esetben törhetõ meg 2 perc alatt, ha kb max 4 karakteres csupa kis betûbõl álló, számot és egyéb jelet nem tartalmazó jelszót használ valaki.

Kicsit olvass utána, mielõtt lehülyézel másokat: http://hu.wikipedia.org/wiki/MD5
Ezután már csak az órajelenkénti utasítás végrehajtás elméletében és kombinatorikában kell minimálisan képben lenni, és könnyedén ki tudod számolni, hogy mi, mennyi idõ.

Házi feladat: mennyi idõ alatt tör fel egy 2 magos, 3 Ghz-es cpu, egy 8 számjegyû, kis és nagybetût, számokat és egyéb írásjeleket (mondjuk 10 különbözõt) tartalmazó md5 hasht?

svéd haverom Xsear köbö 2 perc alatt dekódolta a felét, szal hülyeséget írtál 😊