Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
A natnak az Ak, a royalnak meg az m16...ha natnak akarod, akkor az akt vedd meg, mert csak az van akcióban.

nickname: doki09

Alien69
Ha nat-nak veszed, próbáld megvenni az M16-t ebben az akkkcijóban, és ha sikerül, akkor jelezd a BH adminoknak. <#banplz>

na, akkor most melyik a jobb stuki? m16 or ak74?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nincs annyi pénzetek :3

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
Támogatom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzLehel
ebbõl lehetne csinálni egy "szivassuk meg Tomonort" videót,abból állna,hogy mindig lopott m16-al vagy ak-val valaki elkezdeni lõni mögötte 😄

a mamám tanította!

Utálom a lopott fegyókat, mindig megtéveszt, és ha mögöttem kezd el lõni egy nat vele, természetesen az elsõ dolgom reflexbõl megnyomni a BS gombot feleslegesen -_-

Elektrofrombc2
Akkor AK 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

nat

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

SzLehel
attól függ royal vagy nat soldiernek akarod-e venni 😄

a mamám tanította!

most 840 bf az m16-os ! szerintetek m16 vagy inkább ak74 ?

Már miért haragudnék?
De ahogy látod a többieknek is hasonló a tapasztalatuk. Nem sokkal miután elkezdtem játszani a játékkal, postoltam az ea-nak a gerasniper-es videót, amin egyértelmûen csalt. Rá egy évre rákerestem...még mindig aktív a hõs. Pedig rajtam kívül vagy többen is írták neki, hogy fel lett jelentve jól.

Namármost nem akarom elvenni a frissen megjött játékkedvem azzal, hogy rákeresek, és kiderül, hogy a mai napig nem lett banolva.

Btw úgy tudom magyar.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Jah de, amúgy keresi, sõt érzékeli õket, legalábbis a legtöbbet. Sajna van olyan, hogy fizetett hack, ami nagyjából annyit tesz, hogy karban tartják, és ha egyszer észleli a pb azt, akkor átalakítják úgy, hogy ne észlelje.

pb-t nem patchelik.

Zero07
Mondjuk talán azért, mert a Punkbuster még béta (lol?).De hogy most jött ez a Wicked Wake remélem az aimos "mesterlövészek" átmennek oda, mert ott kilométer hosszú nyílt terepek vannak.

ne viccelj ... Csurig van csalókkal ez a játék sajnos ... nincs olyan nap hogy ne látnék pb által bannolt lámákat csapatostul ... sajnos egyre szánalmasabb a helyzet . pl most volt nemrég pecs (talán 2 napja) de ez sem változtatott semmit ezen az arányon. Már aznap láttam vagy 3 bannolt lámát only vv szerveren (csak az a baj hogy mire a szerver kivágta õket már széthenteltek minket a nyomorékok az aimjukkal, kaptam vagy 10 halált tõlük,de én persze egyiket sem tudtam még csak megizzasztani sem ... bosszankodtam is rendesen, erre jön a piros írás hogy a pb kivágta a csalókat ... na bazz, csak már kicsit késõ volt ... nem értem miért nem ellenõrzi a pb õket még mielõtt elkezdenének játszani ? Ez a megoldás tiszta gyõkér szerintem ...

Ha minden másodpercben, miután elõbújsz a kerítés mögül és instant headshotokat kapsz, akkor hidd el, észre fogod venni.

Zero07
Én nem. 😄 De soldierrel és gunnerrel nem észrevehetõ. 😛 Nekem. 😄

Elektrofrombc2
Mandózol te?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

De, lehet sajna.

Zero07
Hát ne haragudj meg CAC, de szerintem egyáltalán nem lehet találkozni Heroesban csíterekkel (ha igen akkor a szerver kitiltja egybõl, már ha védve van, és ahogy elnéztem a karaktereid szerintem csak annyi a probléma, hogy te nem játszol túl jól.Soldiereden 0.9 a K/D, 1189 az ELO, gunnereden 1.0 a K/D és 1205 az ELO. Ez alapján szerintem csak te nem rázódtál vissza a játékba vagy csak nem jönnek a fregek.

Elektrofrombc2
szó szerint

Hát tudod mi a helyzet. Van elég tonikod a fullos gunnereden, akkor megállíthatatlan vagy.

Én gunerrel csakis SR fegyvereket használok, onnét meg nem nagy kunszt eltalálni bárkit is.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

HunTatyi
am nem olyan rossz pálya így elsõre... a sok tank ellenére sem

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
Kép megnyitása új lapon 😉

davis98
Pár kép az új mapról 😄

Elektrofrombc2
Hát ha még nem noobozta volna végig az ellent és nem lépett le volna mikor megkérdeztem, hogy hogyan csinált ennyi HP pontot...

Nem csaj az, csak annak öltözik. Nos, jelentheted azt a hõsét ha nagyon zavar, max törlik. Egy régi bug által van neki annyi pontja.

Elektrofrombc2
Tomonor: Ismered ezt a kockacsajt? Épp játszottam 1 szerveren és meglepõen mindig lelõt. Gondoltam megnézem már milyen skilles a csajszi erre látom hogy 26 Hero pointja van. Wtf?!

davis98
Hát Tom, fogadd elismerésem ! Ez a videó valami fantasztikus lett ! Grat ! <#papakacsint><#nyes>

sajna HUD nélküli videókat nem fogadnak el VOTW-ként, ezért nagyítani kellett.

HunTatyi
nekem csak azok a szemcsés nagyítások rontják a videó élvezhetõségét...
am minden elismerésem 😉 😊

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

hát, kinek a pap :3

egyik legjobb amit láttam, ötletes, egyedül a zene zavart, szal levettem a hangot és a bananaphone-t tettem be helyette, rofl.
Apropó, kész az új montage-om. Érdemes megnézni.

"Kiesett a SHIFT gomb a billentyuzetbol?"

nem esett ki, de a duplavé lehetne érzékenyebb, lassan az egész testsúlyommal kell ránehezedni, hogy történjen valami.

ha meg gunclub se lesz, kénytelen leszek bf nélkül játszani. a gunneremet még így is fel tudom vinni 30-ra, szerencsére.

Azt is mondták, hogy nem fognak elõnyt eladni BF-ért. Hidd el, nem lesz többé gunclub. Legalábbis bfh-ba nem.

HunTatyi
az egy dolog... csak neked ahhoz el is kell találni az ellent h megkapd azokat a kritikálokat... elég ügyesen lehet gunnerrel is mozogni fõleg leg it-el azt akkor a lövedékeinek a 40% ha eltalál és akkor cseszheti az uber/super fegyverét ha nem tud vele eltalálni...
frenzy-nél meg a frenzy is ad annyi kritikált a standard fegyvernek amennyire épp szükség van (bár én egyáltalán nem használok frenzy-t)
ebbõl kifolyólag én felelslegesnek találom az uber/super mg-ket...

Rossz a meglátásod, ugyanis pont, hogy a gunnernél számít leginkább. Minél több az egy adott idõ alatt kilõtt lövedékek száma, annál nagyobb a kritikus esélye, s mivel az szuper cuccok nagyobb kritikussal rendelkeznek, ezért ez fontos szempont.

byzhouse
tavaly mondták,hogy lesznek idén is

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Soha többé nem lesz gunclub.

HunTatyi
"egy stefan marhatrágyája névre hallgató rakás szart"

ez mekkora xD<#idiota><#puszi><#nevetes1><#nevetes1>

HunTatyi
hát gunner-nél az én meglátásom szerint teljesen felesleges az uber/super MG meg rpg is (még + golyóbisokat sem ad)
soldier-nél/mandónál a lr pisztolynál már jobban számít h uber/super v sima, smg-nél talán csak a +5 golyóval ér vmi.vel többet, míg sniper-nél meg nem mondom mivel mind2 fajtával a lehetõ legkancsalabb vagyok 😄😄

shotgun?? hmm... passz... azt csak fun-olásra használok, nem tom van e különbség a 2 fajta között

byzhouse
alap fegyverek nem sokkal rosszabbak az übernél

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Smithwarden
Kiesett a SHIFT gomb a billentyuzetbol? <#pardon1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

egyébként nincs valakinek már valami infója gunclubról? tavaly azt mondják, hogy a "következõ évben elérhetõ lesz", lehet hogy nem így, szóról szóra, én a csekély angoltudásommal ezt szûrtem ki belõle. mások azt mondják, soha többé nem lesz offer. mások azt mondják, hogy amikor kijön a mittoménhányadik battlefield, visszajön a heroesos offer is.
valaki akkor tegyen már rendet a fejemben, mert nem tudom, kinek higgyek, normális fegyverek nélkül egy olyan játszma, ahol 1000 pontnál többet kapok (meg nyolc halálnál kevesebbet), szinte lehetetlen.
új vagyok ezen a fórumon, sziasztok!
aktiváltam három accomon a születésnapi cuccokat, a meztelenség egy nagy baromság, a sapesz nagyon zavart, egyedül a 154 bf-nek örültem, mivel nem tehetem meg, hogy vásároljak egy nagy adagot belõle... pedig lenne mit.
lvl19 gunneremnek a lopott cheeser mellé vettem egy alap wolfgangot, nagyon bejött, régebben csak vp-ért tudtam megvásárolni.
lvl10 soldiernek vettem alap handcannont, sajnos neki ez az egyetlen fegyvere az alap csúzlik mellett, ha visszatérne a gunclub offer, vennék neki egy typewriter, gránátot, meg unlimited emoteot.
illetve van még egy lvl 6-os soldierem, gunclub nélkül, neki szeretnék venni lopott ak-t pár napra, meg vp-ért super handcannont, gránátot, így végre én is megtapasztalhatnám, milyen érzés lehet így játszani. über/super fegyót egyszer fogott egy commando karakterem a kezében, egy stefan marhatrágyája névre hallgató rakás szart, de sebzésben nem volt eltérés, néhány golyóval többet kaptam, de az se igazán ért valamit, közelre meg nem lövöldözök vele, távcsõvel az én alacsony egérérzékenységemmel lehetetlen vele így küzdeni, távcsõ nélkül sem tudok célozni, bár youtube videóból már láttam olyat, hogy távcsõ nélkül lõtte fõbe a tõle 5 méterre állót a srác. lol.
davis98
Én is örülök ! 😄

Narxis
yeaaaaaaaah

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.