26731
Battlefield Heroes
-
CAC #21365 Igen. Amikor EUR-ban tudtam volna fizetni, akkor nem működött. Amint 50 USD lett a csomagár, működött minden szépen. -
#21364 Neeeeeeeeeeee már. Most megint 1 hónap mire megcsinálják. Fuck u Easy. -
tomonor #21363 Apropó, megint nem működik a boku. Úgy néz ki, hogy mindig akkor csesznek el valamit, amikor hozzáadják az 50 eurós csomagot a repeortárba, vagy amikor dollárról euróra váltják a valutánkat. -
tomonor #21362 Mindkét oldalon van csaló, az hogy több vagy kevesebb hülyeség méricsgélni, ugyanis egy csaló is csinálhat 10 hőst.
A cuccok pedig ízlés kérdése, személyenként változik. -
CAC #21361 Én csakis az első esetre gondoltam. Pálya túloldaláról kilövi az ellen snipere a stealth commandom (természetesen sem mark target, sem leg it lilulás nincs).
Én linkeltem ide anno videót a gerasniper nevű magyar, nat commandoról, aki így csalt, és a múltkor is találkoztam ilyennel. Az egyetlen megoldás az azonnali quit a szerverről ebben az esetben. -
#21360 Talán az is szubjektiv, hogy te kit gondoltál csalónak :)
100%-ossan csak úgy tudsz rájönni, hogy valaki csaló-e, hogy mandó vagy mégpedig 5lvl-es stealthel (kivéve ha valamilyen nagy, nyilt téren öl meg), ezenkivül ha tisztában vagy azzal, hogy milyen efektek hatására láthatott meg egy pillanatra is talán. Nem akarlak hülyének nézni, mármint lehet, hogy ezeket mind tudod, mint pl a keg efectje mikor beszinez lilára vagy magasabb szintű elixier esetében halvány csikot húzol magad után, vagy pl mögötted valami füst/robbanás keletkezet, minek hatására bevillanhatott a sniperod az időre (ez esetben szoktak engem legsűrűbben le cheaterezni, de olyankor tényleg meglátod az ellent). Ezenken kivül van még egy rakat. De vannak tényleges játék bugok is...tomonor régebben mutatott itt egyet, mikor azt hiszem avarik vagy valaki más, a pályán egy bizonyos mandót látott teljes egészben még akkor is mikor az stealthben volt.
Persze vannak olyanok is, akik wh-t nem használnak csak aim-ot. Szerintem ezeket a legnehezebb kiszúrni. Volt 1x egy gunner aki ellen játszottam és nem is használt legitet. Akkoriban késsel játszottam (természetessen 5lvl-es stealth-el) és akármikor rátámadtam teljessen közelről az mindig le tudott lőni, de olyan szinten hogy a második szúrásra már időm sem volt. Szerintem annak egy lövedéke sem tévesztett célt... én pl még ilyenkor sem szoktam lecsiterezni őket, hanem próbára teszem őket, azaz előttük rohangálok és nézem, hogy na ugyan rámlől e :) Ez például b*szott se :D -
CAC #21359 Félig-meddig. :)
Teljesen változó, hogy milyen ellenfelekkel játszottam, a lényeg, hogy csak royallal nyomultam. Kvázi csak a natosok csalásaival szembesültem. :)
Ettől függetlenül tényleg többször találkozom a közösben a csalós natosokat anyázó kommentekkel. De hát ezek elég szubjektív dolgok ugye. -
#21358 ugyanmár :D ezt szerintem simán azért mondod, mert többet játszottál royal aldalon és többször veszettél ott és játszottál skillesebb ellenfelek ellen :D -
CAC #21357 Sajna a natos cumók jobban néznek ki. Én nem kezdem már újra nat oldalon a játékot, de ha most kéne választanom, azt választanám.
Ellenben több csíter van náluk. Szóval ha szeretsz egyenes derékkal veszteni, akkor royal. :D -
#21356 Egyébként azzal gyere,amelyik neked szinpatikusabb ;) -
#21355 Gyere nationalel :D -
Bhuerle #21354 Sziasztok! Új vagyok a játékban. Szeretnék tanácsokat kérni. Melyik hadsereget válasszam? (Royal vagy National) vagyis melyikbe játszotok ti.
Tippek, meg ilyesmik. :D -
#21353 Ja, akkor legközelebb én is kötözködök vele. :D -
#21352 vagy csak direkt kötözködni volt kedve =P Talán megihlette szekrény...xD -
#21351 Ehhh....én is a ruhákra értettem. :D -
#21350 hát öcsém ezt elég jól félreértetted :D -
tomonor #21349 Fasiszta-e vagy.
Én úgy értettem, hogy a náci ruhák jönnek be. Nem a Hitler féle embereszmény... -
#21348 Nekem is, azért is nincs royal karim. -
tomonor #21347 nekem úgy igazából csak a náci ruhák jönnek be (a) -
#21346 Én most nagyrészt ezzel játszok, a Halloween-es tartalmak, pálya eléggé meghozta hozzá a kedvem. Tegnap elvertem 6000BF-et, tetszik a kalózjelmez és vettem pár ládát hozzá, hogy turbózzam amiből kaptam kalózfalábat és azt a kalózkezet. :D Nem tom mi a neve, ja meg kardot, gondolom ez a régi kalózos set. De nagyon tetszik. Soldimnak meg a barbár setet vettem, meg pár emotot mindkét karimnak, ja meg widgeteket, tonicot, robbanó kalózhordó stb., ja meg a soldimnak azt a gránátdobálót.
Még a kalózos ládákból kellene pár, hogy meglegyen a papagáj. Általában nem költök ennyit ruhákra, de ez a kalózos nagyon tetszik. -
CAC #21345 Durva!
Én is vettem valamikor 1-2 hete BF-et, de azóta sem költöttem el. Tulképpen csak azért, hogy támogassam a fejlesztőket. Tudom nem az én kis 2000 forintom viszi majd előre az EA-t, de mindig megveszem a nekem tetsző progikat, amikor eddig süllyed az áruk. -
tomonor #21344 van aki dollár ezreket költött már rá, és ezt most nem csak úgy találtam ki. -
gtronic #21343 nekem régen nem volt ennyire bonyolult ... úgytünik új szabályok : S -
#21342 Akkor jó :) -
CAC #21341 Uh.
Ennyire szerintem azért nem jó játék a BFH, hogy ennyit áldozzak rá. :) -
kekipeti #21340 Nem hiszem hogy használni fogják a bankkártyámat, ugyanis 14 évesen, még nem igazán van Bár nem hiszem hogy átverés lenne. -
#21339 és mindemellett a telefonszámnak amerikainak kell lennie, ha jól ismerem az új szabályokat -
#21338 Vigyázz,nehogy átverés legyen,és használják a bankkártyádat!Nem árt az óvatosság! -
#21337 Ez nagyon furcsa. -
kekipeti #21336 Hát, elég furcsa... -
#21335 :/ Ha nem kéne fizetned , akkor miért nem elég a telefonszám? Elég furcsa -
kekipeti #21334 Nem. Most az a problémám, h kell egy bankkártya meg kell adni egy bankkártya számot + egy telefonszámot, mert addig nem enged licitálni. Persze azt írja azért kell, hogy biztosak legyenek benne, hogy komolyan gondolom ezt. Így bukta van -
#21333 Gondolom,majd kell fizetned pénzt,igaz? -
66zio #21332 magyarázd már el nekem mert én nem tudok licitálni mert nekem azt írja h aktiváljam a accom ezt muszáj megcsinálni? (nem szivesen adom meg nekik a teló számom) -
kekipeti #21331 VÉGRE, Sikerült mostmár nemsokára nekem is lesz Dr Pepper kódom -
kekipeti #21330 Üdv. A "List your first auction"-on túljutottam, de a másik az végképp nem megy -
kekipeti #21329 Ezt most azoknak írom, akik regisztráltak a listia.com-ra. Ezt a 2-t hogy tudnám megcsinálni?
-Bid on items you want (+20%)
-List your first auction (+20%)
Ez a 2 van még amit meg kéne csinálni de nem megy
Várom a válaszokat. -
kekipeti #21328 Én is regisztráltam rá, de nem enged licitálni rá -
#21327 vmi ilyesmi ?
-
gtronic #21326 közölném nektek, én régen egy nap allat minimál 10 kódot szereztem a listia ról, sok sok accal ! bár rá 1-2 napra kitiltottak, de a célom sikerült : ) 1 acc 400 valamennyi pénz van rajta, és 2 kód 200 valamennyi.